No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
MOTIV I PRIRODA ŽIDOVSKOG RITUALNOG UBIJANJA

 

 

 

 

Gotovo je sigurno da je židovski motiv za ritualnim ubijanjem hršćanska mržnja. To je ustvari onaj isti motiv koji Disraeli priznaje kao uzrok revolucionarnih aktivnosti protiv nežidovskih vlada; da navedemo njegove reči (iz “Života lorda Georgea Bentinicka”, napisanog 1852. godine):

“Božji narod sarađuje sa ateistima – najveštiji skupljači svojine se svrstavaju uz komuniste; izdvojena, odabrana rasa se rukuje sa svim evropskim ološem, a sve zbog toga jer žele uništiti nezahvalno hršćanstvo (koje su sami stvorili), i čiju tiraniju više ne mogu izdržati!“

Mržnja prema hrišćanstvu je tradicija među Židovima. Treba zapamtiti da je himna mržnje, a koja je za vreme Drugog svetskog rata pripisana Nemcima, zapravo delo Židova Lissaurea.

Jedno od glavnih židovskih slavlja je Purim. To slavlje je orgija mržnje prema Hamanu, a koja se može naći u knjizi Esterovoj u Starom Zavetu. Ta priča, govori o Kserksu, persijskom kralju, koji se zaljubio u Židovku Esteru, pa je uzima za svoju ženu, pored zakonite i prave supruge. Haman, kraljev ministar, požalio mu se na Židove koji ne poštuju zakone, pa su odbili
kraljevu naredbu o njihovom porobljavanju. Kraljica Estera uverava kralja da poštedi Židove, te da ga pozove na banket. Onde Estera pak i dalje nagovara kralja za milost prema Židovima, i da na kraju Haman bude obešen umesto njenog čuvara koji je takođe bio Židov. Kralj na kraju popušta, i na kraju umesto Židova bivaju ubijeni njihov neprijatelj Haman, i njegovih desetero sinova.


Ovaj praznik se često slavi uz prežderavanje, opijanje i psovke kao sećanje na Hamana; čak i danas, na ovaj dan, u Londonu, židovski pekari za svoj narod prave kolače u obliku ljudskog uva, koji se nazivaju “Hamanovim ušima”, što još jednom pokazuje urođenu mržnju i varvarizam Židova.

Dva glavna praznika koja se mogu povezati sa ritualnim ubijanjem su Purim i Pasha.

Prvi se spomenuti praznik slavi na Uskrs, a drugi mesec dana pre toga. Kada se ritualno ubistvo izvrši za Purim, onda je žrtva obično odrasli hrišćanin, koji je ubijen zbog svoje krvi. Ova se krv suši i meša sa praškom od koga se prave trouglasti kolači koji se posle jedu. Sasušena krv od ubistva počinjenog za Purim koristi i za nadolazeću Pashu. Kada je ritualno ubistvo izvršeno za Pashu, ubijeni je dete mlađe od sedam godina, kao najsavršeniji mogući predstavnik svoje vrste, kome ne samo što se proliva krv, nego se ono i razapinje, i obrezuje pa mu se stavlja kruna od trnja.

Ono se muči, udara, probada nožem, i zatim se završna rana nanosi sa strane, imitirajući tako Hristovo ubistvo. Detetova krv se tada meša sa praškom i koristi za dobijanje hleba za Pashu.

 

Druga svetkovina gde u okviru nje dolazi i do ritualnog ubijanja je Hanuka, do koje dolazi u decembru, i koja obeležava obnovu Jerusalima pod Makabejcima 165. godine pre Hrista.

Primeri ubistava za Purim su slučajevi Damaska, Rodosa, Xantena, Polne, Gladbecka i Paderboma.

Mada je glavni motiv mržnja, značajnu ulogu treba pridodati i savremenim tradicijama, koje povezuju žrtvu u krvi sa idejom patnje. Židovi veruju da njihova religija ne može biti spašena, odnosno vraćena u Sion, ako svake godine u ritualne svrhe ne bude prosuta krv Hrišćanina.

Politička ubistva, poput židovskog ubistva ruskog cara, njegove porodice i drugih Rusa, takođe su praćena i detaljima koji ukazuju na prisustvo rituala, jer je bilo puno znakova koje su ubice ostavile sa određenom namerom.

Druga strana istorije 

 


"Све велике истине почињу као светогрђа."

- Џорџ Бернард Шо


Palestine banner
Viva Palestina!

JEVREJSKA KONTROLA AMERIČKIH MEDIJA

ČINJENICE O HOLOKAUSTU
 DEO 1

Видеос    

Trinaesto pleme: Hazarsko carstvo i njegova ostavština
Artur Kestler

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

OSVETNICI

Фотографије  


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


ИЗРАЕЛ ОВЕ СТВАРИ ПОКУШАВА ДА САКРИЈЕ:
Ово су најмрачније тајне ИЗРАЕЛА!

Мајн кампф
Адолф Хитлер

JEVREJSKA KONTROLA BRITANSKIH MEDIJA

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

ČUDA (JEVREJSKOG) PRAZNIKA PASHA   

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!