No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


ИЗРАЕЛСКОТО ЛОБИ – „ЕПИДЕМИЯ” ОТ МАСОВА КОРУПЦИЯ

Това е политическа корупция с епидемични размери, осъществявана от могъщи фигури от света на хазарта, търговията с акции и банковото дело. Всичко това става без никакъв официален или обществен контрол или разследване”.Опра Уинфри в забележителната ѝ реч на наградите Златен глобус 2018 г. каза: „Да кажем истината е най-силното оръжие, с което всички ние разполагаме”.

А истината за днешна Америка е, че нашите законодателни органи, Конгресът на САЩ и американското Президентство, и двата са корумпирани от произраелското лоби до такава степен, че това оказва влияние не само върху живота на всеки обикновен американски гражданин, но също така и върху живота на хиляди хора в държавите по света.

Харченето на милиони долари, за да се осигури това, че само тези, които изповядват вярност към израелското лоби, да успеят в изборите за Конгрес, е определящата практика, която корумпира американските политици и успелите в Белия дом, откакто президентът Хари Труман беше убеден от Бней Брит да тръгне срещу естествените си инстинкти и да подкрепи ционистката държава в Палестина.

Днес обаче тази практика е достигнала до своя връх с милионите долари от печалбите на казината, които бяха използвани да се повлияят последните президентски избори за Тръмп в замяна на неговото обещание да признае Йерусалим за столица на Израел в нарушение на волята на ООН, която заяви, че свещеният град е международен център със свободен достъп за всички вероизповедания и такъв ще бъде завинаги.

Оттогава много вода, оръжия, бомби, ракети и американски пари изтекоха под моста, общо над 100 милиарда долари – достатъчно да се построи и задейства нова болница във всеки град във всеки от петдесетте щата на федерацията.

Израелското лоби има достигащо далеч влияние във външната политика по отношение на страните от Близкия Изток, Африка, Европа и Америка, въпреки че това е неизбирана от никого група за натиск, която работи чрез агенти в основните столици по света от Лондон през Париж, Берлин, Найроби, Лагос, Дубай и Торонто до Буенос Айрес, Пекин, Делфи и Мелбърн, които са проникнали в местните правителства, за да прокарват своя собствен политически дневен ред.

Влиянието върху глобалните събития е огромно, но на никого лично не се държи сметка. Това е политическа корупция с епидемични размери, осъществявана от могъщи фигури от света на хазарта, търговията с акции и банковото дело. Всичко това става без никакъв официален или обществен контрол или разследване.

Първият политически акт на всеки американски президент напоследък е не да се появи пред своя електорат, а да се обърне към срещата на AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) – могъща, неизбирана от никого група за политически натиск. Само този факт говори много и показва на всеки как демокрацията в Америка е покварена в полза на една политическа група, работеща за чужда държава.

Когато Теодор Херцел си представяше как Еврейската родина ще сложи край на вековния антисемитизъм, това беше една алтруистична идея. Реалността днес е, че Ликуд и американското ционистко движение са едно мрачно обвинение в алчност и амбиции, а това има обратен ефект.

Източник: Russia-Insider