No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


ШШШ, ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ИМ!

Ционизмът на Ротшилд – това, за което никой не се осмелява да говори!

Повечето изследователи застъпват теориите на конспирацията или не разбират фундаменталната, изключителна важност на мрежата, или се страхуват да говорят за това. Тъжно е – но е истина.

Тази мрежа е по-известна като „Ционизъм“, или както го наричат по-точно, ционизма на Ротшилд.  Добавяме  „Ротшилд“   за да се обърне постоянно внимание на истинските създатели на ционизма и неговите собственици днес.

Ще обясним връзката с нарастващата икономическа катастрофа, по-късно. На първо място, трябва да погледнем малко историята, която трябва да внесе яснота. Попитайте хората, какво знаят за ционизма и отговора ще бъде „това е нещо свързано с евреите.“  Но в действителност тези мнения, са наложени в обществото по отношения на Ротшилд и неговата политика, от медиите. Това становище е само върхът на айсберга, тъй като повечето от тях не са евреи.

Ционизмът на Ротшилд, в неговото публично изражение, е израз на политическа идеология, чиято еврейска родина е Палестина, обещаната земя на Израел от Бога (абсолютна историческа глупост), а самият еврейски народ се смята за богоизбран. Те също така вярват, че Израел трябва да включва:  съвременната израелска територия, включително Газа и Западния бряг, които в момента официално принадлежат на палестинците, както и Ливан, Ирак, Сирия, Египет и Йордания, или както е посочено в Битие „. … „от устието на Египет до Ефрат “

Тази гледна точка на обществото за ционизма, който по същество е тайно общество, създадено и контролирано от къщата на Ротшилд.

Те старателно са разпространявали фалшиви идеи, че „Ционизмът означава, че „всички евреи „, трябва да обвиняват всички защитници на истината за ционизма на Ротшилд и неговите агенти в правителство, банки, бизнес, медии, армия и т. н., в антисемитизъм и расизъм . Това обяснява, защо повечето изследователи не би трябвало да копаят в тази посока, дори ако те са съвсем съзнателни и са наясно, че трябва да го направят. И да се опитват да разширят малко умозрението си и да разберат, колко далеч отвъд рамките на обичайната реалност е дълбочината на заешката дупка.

Расизмът е абсолютно невежество, което се свързва с хора, само по външния им вид, а не на съзнателността и вниманието за взаимодействие и по-близко запознаване с личността. Същото е като да съдите астронавт по костюма му, а не човека вътре в него. По тази причина, расистите са глупави, смешни и инфантилни, но със заплахата трябва да се съобразяваме, особено с един от тях – Ротшилд (след като вече са правени безуспешни опити), няма да ни попречи да напишем това, което трябва да бъде разказано, така както глобалната мрежа за наблюдение трябва да бъде сменена с нова.

ООН по во въпроса с ционистите:

В 1975 г. Общото събрание на ООН гласува резолюция № 3379 (предложена от 25 страни, между които Афганистан, Куба, Египет, Оман, Катар и др. и гласувана освен с тях с още 72 гласа „за“ – между които СССР, България, всички страни от социалистическия лагер, Либия, Китай, Албания, Катар, Оман и др., 35 „против“ – между които западноевропейските страни, Австралия, САЩ, и др, 32 „въздържал се“ – между които Япония, Чили, Перу, Сингапур и др.), която осъжда ционизма като форма на расизъм и расова дискриминация. Такъв расизъм според по-голямата част от света бе сравнен с Апартейд.

Ето и картата, за да ви стане още по-ясно:

С няколко думи – ционизмът е осъден и признат за остра форма на расизъм!

Обърнете сега процеса на събитията. Това намесва естествено и нашата родина България. Точно им е отнело 20 години за да подредят всичките пионки по местата им. И така през 1991 г., веднага след разпада на социалистическия лагер, Резолюция № 3379 е отменена с Резолюция № 4686 на ОС на ООН (предложена и гласувана „за“ от 111 страни, между които Албания, България, СССР, всички бивши соц.страни, САЩ, всички страни-членки на ЕС; 25 гласа „против“ – между които Афганистан, Иран, Ирак, Северна Корея, Судан, Сирия и др., 13 „въздържал се“ – между които Ангола, Турция и др.; 11 – отсъстващи, между които Китай, Египет и др.) Ето и картата:

Интересен обрат на събитията нали? Във всеки случай, най-ревностните расисти в света са именно ционистите на Ротшилд. Обърнете внимание, че наблягаме на ционистите на Ротшилд.  Не пишем за еврейските племена и хора. Това е важно да бъде разбрано!

Надписът на снимката: отдясно „Аз съм от Палестина. Не мота да се върна в родината си, защото не съм евреин. Отляво: „Аз съм от Остин, Тексас. Израел ще ми плати да се преместя в неговата земя (стрелката), защото съм евреин. „

Това не е просто ежеминутната омраза срещу палестинците, ден след ден, но и изключително расистко разделение в рамките на еврейската общност, както черните евреи от Етиопия, едва ли са по-добри от паразитите според ционистите. Да се опитаме да минем, чрез мненията на обикновените граждани, през димната завеса на предизвикателствата на Ротшилд и ужасите в Израел. Можете да бъдете обвинени в анти-семитизъм и да се опитат да ви отвлекат вниманието от нещата, които те не искат да знаете и да ги разпознавате, а дори може да се стигне и до много по терористични действия срещу вас, да ви убият например. Те контролират всичко, поради което може и да не се стигне до убийство, просто ще ви ликвидират чрез техните закони приети във вашата държава.

На първо място, не е нужно да си евреин, за да си ционистки Ротшилд, като Джо Байдън, вицепрезидент на Съединените щати, който по време на публични изяви, се подмазва на господарите си в Тел Авив (по-точно, на собствениците на резиденцията на Ротшилд).

Едни от най-отявлените ционисти на Ротшилд са християнски ционисти, не само в САЩ, но и в световен мащаб. Те са ръководени от проповедите на духовния си водач, Джон С. Хаги. Представете си яростно зашеметяващо библейско лицемерие, което само такива религиозни пастири могат да изрекът. Това е само едно от огромните пипала на ционизмът, който е пуснал във всичките структури по света.

Хаги е основател и председател на Националната християнска ционистка организация на „Християни в САЩ за Израел“. Той прави редовни пътувания до Израел и се среща с всеки министър-председател, започвайки с Mенахем Бегин. Министерството отпусна на Джон Хаги над осем и половина милиона долара за преместването на евреите от бившия Съветски съюз в Израел и той е основател, и изпълнителен директор на събитието, озаглавено „Нощ в чест на Израел“, което насърчава единството на християните с Израел. Да погледнем в историята,  името „Бог-TV. „Унищожаване на бедуинските села на Израел“, в името на сближаването, и второто пришествие на Исус“, за да разберем всички крайности и жестокостта на всички не-евреи християнски ционисти, в подкрепа на официалните Ротшилд-ционисти. От друга страна, голяма част от еврейския народ не са ционисти, някои дори активно подкрепят палестинците в тяхната борба за оцеляване срещу настъплението на геноцида от страна на израелското правителство и финансирани от американската армия и правителство.

На снимката: „Ционизмът е лицензиран държавен тероризъм“и „ционизмът е причината за кръвопролитието в Близкия Изток“

Евреите са организирали протести и призовават за бойкот на Израел в отговор на доктрината на Ротшилд срещу палестинците. И колко много хора знаят за това, кой ги подготвя с „информация“, предоставена от водещите средства за масова информация? Погледнете този сайт, вижте всички тези равини, които говорят против Израел и ционистите: truetorahjews.org. Отново напомняме, че е много важно да разберете, че истинските еврейски народи отхвърлят Израел и ционистите. Което внушават ционистите на Ротшилд е именно масовата заблуда. Дезинформацията чрез, която кара всички да мислите по подходящ за тях начин.

Колко хора знаят, че много религиозни евреи, са се срещали с иранския президент Махмуд Ахмадинежад, и че изразяват подкрепата си? Те мразят циониста Ротшилд, като твърдят че подготвя нападение срещу Иран. Затова няма да узнае нито един от онези, които гледат само насърчаваните от Ротшилд новини, насочени само към едно – ционизмът означава целият еврейски народ. Това е абслолютна глупост. Вижте сайта на „Натурей карта“ nkusa.org и ще ви стане ясно, колко ммного се борят тези евреи против ционизма. Тези хора се опитват с всички възможни срредства да покажат на света, че евреите са против ционизма, и че голяма част от евреите, които са се подвели са същите като всички други вярващи на масмедиите. „Официално“ ще ви кажат за тях, че това е опасна и забранена секта, не се учудвайте. Има и други такива хора и организации:  IJANjewsnotzionists.org и други, всеки може да потърси.

Всеки, който смята, че новината не може да лъже, трябва да прочете статията „Как лидерите на Израел са убивали в името на вота“, написана от един еврейски музикант и писател – Гилад Aтемон. Много от тези неща не могат да се намерят лесно в Google.

Фамилията Ротшилд има мрежа от организации, включително „Бнeй Брит“ ( на иврит: בני ברית, „Синове на Завета“) и неговите клонове, за борба чрез Антидезиинформационната Лига (ADL), която работи с други групи, контролирани от Ротшилд, за идентифициране на тези, които смятат, че Ротшилд е като слон в стъкларски магазин и се чудят откъде се е взел. Те се нахвърлят върху тях и им слагат всякакви препятствия, така че да не излезе истината за ционистката политика на Ротшилд върху контролираните медии, Холивуд и кино индустрията като цяло, музикалната индустрия, правителствата, включително на САЩ, и най-сериозното, за последните събития в Сев. Африка и Близкия изток, за контрола върху глобалната финансова мрежа, както и на световната търговия. Да се разходим назад към екскурзиите на Обама през 2008 г., от управлението на администрацията, за да разберете как малцинството налага своите условия над мнозинството.

Не забравяйте, че само 1,7% от населението на САЩ, са евреи и значителен брой от тях не са ционистите на Ротшилд. Не мразете хората за това, че са масово мамени и тероризирани от заетите от ционисти водещи позиции – нещо подобно става и в нашата страна.

На снимката: Рам Иманюел и Барак Обама

Обама назначи Рам Иманюел (ротшилдовски ционист) като административен ръководител на Белия дом (ръководител по всички въпроси).

David Axelrod with Obama

Обама и Дейвид Акселрод (като негов съветник)

Барак Обама и Джордж Сорос

А сега за икономиката …

Ключов пост в икономическата система на САЩ е главата или председателят на Федералния резерв, принадлежащ и контролиран от банковия картел на Ротшилд, с величественото му обединение „Централната банка на Америка.“  Националната централна банка трябва да се отчитат пред хората, иначе е обикновена частна банка за даване на заем „публични средства“, които хората ще трябва да връщат с лихва. Последното, точно описва, Федералния резерв, който по същество е федерален, не повече от изцяло притежаваната от Ротшилд „Federal Express.“ Федералният резерв печата долари само за подаяние, като предоставя парите на държавата като лихвоносни дългове в името на печалбата. Каква велика схема за измама би било, ако можете да го поставите на колене. Въпреки това, тъй като правителството, медиите и Федералния резерв са под пълния контрол на Ротшилд, тази схема е съвсем реална.

Следите ли?

Можем да свържем историята на Фед с назначаването на Пол Адолф Волкър на поста, шеф на Федералния резерв по времето на президентския мандат на Джими Картър и Роналд Рейгън (по-скоро, в  интерес на истината, на Джордж Буш старши).

Волкър е бил вицепрезидент и директор по планирането в контролираните от Рокфелер (разбирайте Ротшилд, когато слагаме фамилията Рокфелер) банка Chase Manhattan Bank. Той напуска Фед през 1987 г., за да поеме поста на председател на Ню-Йоркска фирма за инвестиционно банкиране на J. Rothschild, Wolfensohn & Co, където шеф е Бил Джеймс Улфенсън (ционистки Ротшилд), който по-късно става президент на Световната банка.

Следващият по статута на Федералния резерв е Алън Грийнспан, (също ционистки Ротшилд), според свидетелствата на хора, те са го срещали в церемонии на практикуващ сатанист.

Алън Грийнспан

Грийнспан е назначен от президента Рейгън (президентът не назначава шефа на ФЕД, той се съгласява с факта, който и да е той) и той остава начело на Федералния резерв, откъдето регулира икономическа политика на САЩ, през целия мандат на Бил Клинтън и през по-голяма част от мандата на Буш-младши, до пенсионирането си през началото на 2006. По това време той ръководи премахването на периодичния финансов контрол, който позволява на алчността и корупцията да задръсти икономиката. В същото време известния порочен тандем, Тони Блеър и министърът на икономиката, както и неговия наследник Гордън Браун, да направят същото нещо във Великобритания.

Грийнспан получаваше безусловната подкрепа за своята политика, от страна на администрацията на Клинтъновото съкровище – Робърт Рубин (ционист на Ротшилд), бивш съпредседател на контролираната от Ротшилд „Голдман Сакс“ и Лари Съмърс (ционист на Ротшилд), бивш главен икономист на Световната банка.

През същия период, специален съветник на президента по икономическите въпроси, старши икономист и старши съветник на Съвета на икономическите съветници по време на администрацията на Клинтън е Питър Oрсзаг (ционист на Ротшилд).

Друг поддръжник на Грийнспан, за отслабването на контрола върху икономиката, е друг ротшилдов ционист Тимъти Гайтнър, президент на Федералната резервна банка на Ню Йорк, най-мощният картел във ФЕД.

Без премахването на финансовите ограничения и икономическите баланси на кликата на ционистите на Ротшилд, нямаше да се случи катастрофата през септември 2008 г., последиците от която се изчисляват в милиарди долари в световен мащаб и всички ние сме най-засегнатите от всичко това. Имат зловещ план зад създаването на тази „криза“. 

Барак Обама става президент на Съединените американски щати, той сформира „икономическия екип“ за „възстановяване на реда“?, от същите хора, които организираха тази бъркотия и това са хората, които упражняват контрола над Белия дом – Рам Иманюел и Дейвид Акселрод.

На снимката: Дейвид Милстоун.

Дейвид Милстоун, много активен ционист – Ротшилдовец, партньор в „Скуайър, Сандърс и Демпси“ и регионалени председател на Международния комитет на Комисията за борба с Антиклеветническата лига. Неговата компания твърди, че парите на данъкоплатците могат да отидат в банките на Ротшилд, но не могат да бъдат давани на заем, за да се спасяват жертвите на тези банки.

На снимката: Робърт Зелик Президента на Световната банка.

Робърт Зелик (ционистки Ротшилд), член на администрацията на Буш, той е привърженик на нахлуването в Ирак, много преди инсценираните от Ротшилд атентати от 11 септември. Зелик пое поста ръководител на Световната банка, след позорната оставката на Пол Улфовиц (ционистки Ротшилд), а сегашния, на всичкото отгоре беше още, и заместник-министърът на отбраната.

Доминик Строс-Кан

Изпълнителният директор на Международния валутен фонд (МВФ) е управляващ директор Доминик Строс-Кан (ционистки Ротшилд), френски политик, който искаше да попречи на Никола Саркози в следващите избори.

Жан-Клод Трише

Жан-Клод Трише (ционистки Ротшилд) е служил като председател на Европейската централна банка (ЕЦБ). Също така, този французин, който през 2003 г., след процес за „финансови нередности“, се докопа до една от най-големите френски банки Credit Lyonnais. Някои смятат, че ако се съди по тези факти, Ротшилд може да контролира световната финансова криза и „може би“ е организирал бедствията от 2008 г. и последствията от нея? Основните участници в операцията на финансовата помощ за Ирландия (повече спасителни ирландски банки и на елита на инвеститорите, като например тези на Ротшилд) е бил начело на Европейската централна банка Жан-Клод Трише и председателят на МВФ Доминик Строс-Кан. Банките, причинили кризата, се втурнаха да помагат на ционистите във властта, по един или друг начин, пряко или косвено контролирани от циониста Ротшилд. Това включва и оглавяваната друга ционистка организация от Ротшилд и това е Лойд Бланкфейн, Голдман Сакс, създадена от двамата ционисти Маркус Голдман и Самюел Сакс. Те, както и много от хората в тази статия са от семейства, дошли в Америка от страната, откъдето е самия Ротшилд. Ако влезем в подробности, всичко идва от германската област Бавария, където е домът на известните баварски Илюминати на Адам Вайсхаупт (който днес е наричан ционисткия Ротшилд). Папата Йозеф Ратцингер и Хенри Кисинджър са само два примера на излезли ционисти от Бавария. Голдман Сакс е изцяло отговорен за кризата от 2008 г., но по това време, през последните седмици администрацията на Буш, бивш президент и главен изпълнителен директор Хенри Полсън, е назначен за министър на финансите на САЩ, чиято задача е да започне политика за спасяване на банките, с огромна полза за Голдман Сакс. Голдман Сакс играе също така важна роля за разпада на гръцката икономика, което доведе до началото на „Евро паниката“, която след това засегна Ирландия, Испания в последствие и т.н.

Всички тези събития са свързани, тъй като тайната мрежа на ционистките Ротшилдовци е в неговите представители в правителството, банковата система, включително и международни институции като МВФ и контрола върху отчетите за дейността си, чрез собствени медии. Тази мрежа е много по-огромна от това, много по-засегнала е хората директно от това, което описваме тук.

В резултат на това, което не се случи в икономиката или политиката,  идва от желанието на Ротшилд, да контролира банковото дело, капиталовите пазари, стоковите пазари, валутните курсове, цените на златото и ужасно много други.

Във финансовия свят всичко се основава на „доверието на инвеститорите“, и кой го контролира?  Тези, които имат власт над медиите, правителството и финансовите отчети на централната банка, и които имат финансовите ресурси за ежедневното управление на трилионите във финансовите пазари. С други думи – Ротшилд и неговите слуги.

На снимката: Обама и Ли Розенберг

Невъзможно е да станеш президент на САЩ без поддръжката от страна на Американо-израелския комитет за връзки с обществеността (AIPAC)….

През 2007-2008 г., Freedom House [финансиран от Джордж Сорос и Middle Eastern Partnership Initiative (MEPI)] въведе програма „Новото поколение адвокати“, субсидирана от MEPI,  програма за подпомагане на млади активисти на организациите за гражданското общество, които работят за мирна политическа промяна в Близкия изток и Северна Африка, инициаторите на кампанията Тунис „Адвокати срещу корупцията (от интернет страницата на Freedom House). Група „от журналисти, юристи и други активисти, които се застъпват за демократични реформи се срещнаха с държавния секретар Кондолиза Райс, по време на пътуване до Вашингтон за Международния ден на човешките права на 10-ти 12, 2008. През май 2009 г. в САЩ секретарят Хилъри Клинтън се срещна с група дисиденти, активисти. „Фрийдъм Хаус“ заяви тогава в своя интернет сайт, че групата е посетила и длъжностни лица от правителството на САЩ, членове на Конгреса, на медиите и различни мозъчни тръстове (think tanks) …

След завръщането си в Египет, другарите получили малки грантове за прилагане на тези модерни инициативи, като агитират за защита на политическите реформи чрез Facebook и SMS-кореспонденция. “ Още от сайта на „Фрийдъм Хаус“: „От 27 февруари до 13 март [2010],“Фрийдъм Хаус“е домакин във Вашингтон двуседмичен тур, за да проучи новите средства на медиите за 11 блогъри от Близкия Изток и Северна Африка“.

През 2010 г.  Институт „Отворено общество“ (Open Society Institute) на Джордж Сорос, откри грант за безвъзмездна помощ под названието „Може ли Twitter да доведе до демокрация? Перспективи за социални медии в Африка“, охарактезирани в сайта OSI, като „… Етиопия и Египет бяха във фокуса на програмата за научни изследвания до момента, финансирането от Институт „Отворено общество“ ще разшири проекта, включително за Уганда, Зимбабве, Тунис, Еритрея и Руанда … Надяваме се, че това ще допринесе за разбирането на новите медии в Африка и връзката им с демократизацията. Също така се предполага, че проучванията ще бъдат използвани като изходен материал за бъдещи изследвания.“

Facebook и Twitter бяха първичните инструменти за организирането на революциите в Египет: «Активисти от движения Kifaya («Стига») – обединение на противниците на режима, – и младежкото движения «6 април», организирали протестите във Facebook и Twitter.

На страниците на Foreign Policy Journal,  д-р  Д. Болтън, на 19-ти Януари, 2011 год. пише: «NED [Националната фондация за демокрация] и Сорос работят едновременно, за едни и същи режими и използват една и съща технология … Най-малко 10 от 22-NED директори са и членове на плутократическия мозъчен тръст на Съвета по външни отношения (Съвета по външни отношения се явява американската сестра на Ротшилдовият Кралски институт за международни отношения във Великобритания: и двете заедно са средства за плутократически контрол, криейки се зад една сива маска за да не ги видят).

Alice in Wonderland finds the tunnel

Следвайте, тунела продължава…

По-долу е извадка от безвъзмездните средства предоставени от NED сайта, за последната година, в обзора за 2009 година.

В Тунис, акцентът беше поставен върху обучението на млади активисти: Фарумът Ал Джахед за свобода на мисълта – 131 000 $. Потенциала за растеж и изграждане на демократична култура на младите активисти в Тунис.

Научно-образователният център на Мохамед Али – 33 500 $. Формиране в централната част на Тунис на млади активисти с лидерски качества и организационни умения за насърчаване на тяхното участие в обществения живот. Центърът ще провежда четиридневни интензивни обучителни програми за ръководене и организационни способности на централната група от 10 млади тунизийци: за гражданско участие, ще се обучават 50 активисти от двата пола на възраст от 20 до 40 години за лидерство и пълномощия за вземане на решения: ще работят заедно с обучени активисти по пътя на 50 посещения в съответните организации на тяхното местоположение.

Асоциация за подпомагане на образованието (APES), 27 000 $. Увеличаване на правата на учителите от средните училища в насърчаването на демократичните и граждански ценности в образованието. Асоциацията организира курсове за преквалификация на 10 университетски преподаватели и училищни ръководители и провеждане на тридневен семинар по развитие на потенциала на 120 учители от гимназията …

Цитираните, по-горе организации и структури са били получатели на текущи NED субсидии в Тунис, в зависимост от следния списък от предишни години показва, че:

2008 г. – Ал Джахед форум за свобода на мисълта е получил $ 57 000 за обучение на тунезийски активисти: за изследвания и образователен център, Мохамед Али е получил $ 37800; арабският институт Civitas в Тунис – 43 000 $ за обучение на учители в „граждански ценности“ и Центъра за международно частно предприемачество – 163 205 $ за въвеждане на ученията за частната инициатива сред тунизийски бизнесмени, която да отразява реалистичните цели на NED в промоцията на „демокрацията и ценностите на гражданското общество“: Глобализация (Болтън, 2011 г.).

2007 г. – Форумът Ал Джахед получава $ 45.000 за развитие на тунезийските активисти, арабският институт за правата на човека е получил $ 43.900, Центърът за международно частно предприемачество – 175.818 $, Мохамед Али Център – $ 38.500; мароканската организация за правата на човека – 60 000 $ за „В подкрепа на групата на младите юристи, споделящи  съграждането наа промяна. “

В Египет, броят на безвъзмездните средства от NED се е удвои през 2009г. до 33 демократични проекти на стойност 1,4 милиона долара, а фокусът е изместен от насърчаване на частния бизнес, към обучаване на млади активисти за защита на човешките права. Ще бъде интересно да разгледаме субсидиите за 2010 година, когато (ако?) NED ще ги публикува. Данните за безвъзмездни средства за 2009 г., са взети от сайта на NED:

Египетски съюз за либерална младеж (EULY) – $ 33,300 за разширяване на обхвата на новите медии сред младите активисти за насърчаване на демократичните идеи и ценности. В EULY ще се обучават 60 активисти сред младите хора, за създаване на филми за разпространение на тези идеи и ценности. Европейският съюз ще изготви общо четири двумесечен семинар в Кайро, за преподаване на политически знания и технически умения на младите участници в НПО. Андалуският институт за изследване на толерантността и Ненасилието (AITAS) 48,900 щатски долара за подобряване на знанията на младите хора в египетския парламент и подобряване на практиката на местни активисти за новите технологии като инструменти за контрол. AITAS ще проведе поредица от симпозиуми за 200 студенти за повишаване на осведомеността им относно работата на парламента и да ги представи за наблюдение от неговите комисии. AITAS също така да покани млади активисти от Близкия Изток и Северна Африка на 8-месечен стаж за трансфер на опита в използването на такива техники за мониторинг, който се основава на използването на World Wide Web.

Обединителен център за диалог и развитие (BTRD) – $ 25 000 за насърчаване на изразяване на младите хора и включването им в обсъждането на обществените проблеми чрез новите медии. BTRD ще обучава млади хора на възраст от 16 до 26 години за използване на новите и традиционните медии да съобщават проблемите на обществото. BRTD също така ще създаде уеб сайт за видео по темата за човешките права и кампании за новите медии в Египет.

Египетският демократически институт (NDI) – 48 900 щатски долара за насърчаване на участието на обществеността чрез по-голяма отчетност и прозрачност на парламента и на разширени възможности на законодателната власт. NDI ще прави тримесечни доклади за наблюдение и ще провежда работни срещи за обсъждане на резултатите от парламентарните дейности и подготовка на предложения за законодателство, въведено от Народната асамблея. NDI ще наблюдава, събира и документира данни за корупция в Кайро и Александрия.

Адвокатите на Съюза на демократичните и правни изследвания (LUDLS) 20 000 долара в подкрепа на свободата на сдружаване с цел подобряване на уменията на младите активисти, мир и себеизразяване в рамките на закона. LUDLS ще обучава 250 млади активисти на практиката на мирни събрания и въпроси чрез обществен дебат.

„Ръце за общото развитие“ – 19 200 $ за участието на младите хора от Миня (област в Египет ) в гражданското участие и насърчаване на младежки инициативи и доброволчески дейности. „Нашите ръце“ ще проведе два публични срещи за местните младежи да обсъдят въпроси, и за определяне на млади лидери, които биха били полезни с допълнителни курсове на обучение. Участниците ще пуснат кратък филм за участието на младите хора в политиката, както и разработване и прилагане на планове за действие за преодоляването на предизвикателствата пред младите хора от провинцията. „Ръцете“  ще даде възможност на младите хора да научат опита на Mиня и да влезе в мрежата от активисти и неправителствени организации в Кайро.

„Младежки форум“ – 19 000 $ за разширяване и поддържане на мрежа от млади активисти в кампосите на египетските университети и насърчаване на участието на студентите в изборите за студентски съвети и гражданската ангажираност на територията на колежа …

NED и Сорос изсипват милиони долари в Северна Африка за обучение на учители, адвокати, журналисти и младежки активисти в демокрация. През 2009 г. те са се увеличили повече от два пъти.

Защо едва сега решиха да разрушават цялата 30-годишна история на подпомагане на тези диктатори? Причината е бързо развиващите се икономики на Северна Африка. Това е в съответствие с усилията на Бен Али от Тунис, да направи финансов център в Северна Африка и да насърчава развитието на ислямското банкиране.

На малцина са познати тези тактики тук в България. Тези същите тактики се прилагат от години наред сред българското гражданско общество като му контролират стъпките. Потърсете, ако ви интересува, по подробно за всичко свързано с Институт Отворено общество и Джордж Сорос в България. Проследете фирмите, младежките организации, групите във Facebook, НПО–тата и т.н. и т.н. Буквално се раждат стотици и вече има хиляди такива. Запомнете:  Джордж Сорос = Ротшилд

Предистория на събитията: Тунис е подложен на интензивна икономическа либерализация през последното десетилетие. Според Световния отчет за конкурентоспособност за 2010-2011 на Световния икономически форум, икономиката е оценена като най-конкурентната в Африка и 32-а в света. Големият брой мюсюлманско население в Северна Африка предполага не малки бизнес възможности за провеждане на ислямско банкиране и други видове бизнес.

Якоб Ротшилд, старши член на британския клон на династията Ротшилд

Противно на всеобщото мнение, че световните финанси се управляват от частни „централни банки“, които се представят практически за държавни в почти всички страни [Апелативния съд 9 от федерален окръг на САЩ по случая 680 F.2d 1239 Луис срещу СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, бр 80-5905, призна, че Федералният резерв (U. С. централна банка) е частна].

Въпреки, че това е строго пазена тайна,  династията Ротшилд и техните партньори са собственици на пакети от акции на централните банки (Директора на Федералния Резерв: Изследване на корпоративното и банково влияние), Комисията по банкова, валутна и жилищната политика на Камарата на представителите от 1976 г., диаграма 5.1 – Юстас Мълинс, Секретите на Федералния Резерв 1983). С крайно незначително влияние на правителството, икономиките на Тунис, Египет, Йемен, Йордания и Алжир се контролират пряко от централните банки на Ротшилд и техния Международен валутен фонд.

Ислямски банки пречат на Ротшилд да се настани в Близкия изток, защото те не начисляват лихва (шaриатскo право), те бързо се развиват в среда на бързо нарастващи мюсюлмански народи, и (в такива катастрофални икономически времена), те са по-стабилни от западните банки.

По това време, това е много добре, че хората, освободени от тиранията на диктаторите, също се нуждаят от освобождаване и от тиранията на икономически контрол и робството. Подходящ морален въпрос тук е дали целта оправдава средствата?

Зетят на сваления президент на Тунис Бен Али, Ал Захер Матери, на 26-ти Май 2010 година открива първата ислямска банка на Тунис, Банката Zitouna. Банката Zitouna – това е първата ислямска банка в страните от Магреба (Северна Африка). Тази банка е първата стъпка в новата програма за много по-мащабни реформи, Бен Али, „Тунис, полюс на банковото дело и регионалните финансови центрове“,  ще се отрази на въздействието и ползите на Централната банка на Тунис (собственост на Ротшилд и техните партньори).

„The Telegraph“ на 19-ти октомври, 2010 година предаде за откриването на мега-проекта „Финансовото Пристанище на Тунис“ (Tunis Financial Harbour) – Президентът на Тунис, Бен Али,  обяви статута на Тунис като регионален финансов център в Северна Африка, а по-късно заяви: „Ислямската инвестиционна банка Gulf Finance House (GFH) и правителството на Тунис създадохме първите офшорни финансови центрове в Северна Африка. Центърът ще бъде част от структурата на „Финансово Пристанище на Тунис“, на проекта за развитие на крайбрежната зона на Тунис, на стойност 3 милиарда долара … GFH, базиран в Бахрейн, се надява, че центърът ще позволи на Тунис да се възползва от стратегическото си местоположение в Средиземно море и да действа като посредник между ЕС и развиващите се икономики от Северна Африка (и на юг от Сахара).

„Независимо от това, въпреки настоящия неблагоприятен климат, потенциала за ислямско банкиране в Египет е огромен и ние трябва да очакваме големи движения на Ислямската банка на Абу Даби (Abu Dhabi Islamic Bank) в Египет, може би под формата на обратно изкупуване“ – казва изпълнителния директор на 8-ми 2, 2011 – „… В неотдавнашен доклад за Близкоизточния бизнес (Middle East Business Intelligence) се изразява очакването, че „Abu Dhabi Islamic Bank“ ще може да постигне успех  чрез предлагане на решения за ислямския бизнес, което ще отвори целия пазар. Вече видяхме как някои местни банки рекламират своите ислямски финансови продукти, с оглед на борбата за клиенти, те са достатъчно далновидни, за да започнат.“

„Чисто ислямските банки в Персийския залив вече предвкусват деня, когато техните местни пазари ще бъдат наситени. И вече става ясно, че Египет ще бъде следващото разширяване на ислямските банки и финанси.“

„Африканските страни като Алжир, Египет, Либия, Мароко, Тунис и Судан са много загрижени за бъдещето на практиката Sukuk (емитиране на ислямски облигации). Гамбия дебютира с пускането на sukuk на обща стойност 166 милиона щатски долара, които се продадоха на частни лица в САЩ през 2006 г. » [International Finance Review (Reuters), 2008].

В статията на „Ню Йорк таймс“: „Ислямският банкинг расте върху почвата на петролното богатство, привличайки не-мюсюлмани „(22-ри ноември 2007 год.) разказва: “ Увеличението на приходите от петрол издърпва ислямското банкиране , което се придържа към законите на Корана и забраната за начисляване на лихви – основа във финансовия мейнстрим … допълнително към ислямските заеми има ислямски облигации, ислямски кредитни карти …  Съответващи на изискванията на Корана заеми и облигации, вече са на разположение в Съединените щати. “

Този отрасъл от икономиката е на път от ниша да се превърне в наистина глобален“ – казва Хаваджа Мохамед Салман Юнис, управляващ  операциите в Малайзия, Кувейтска финансова къща (Kuwait Finance House), втората най-голяма ислямска банка в света – „ще видите ислямски банки в Австралия, Китай, Япония и други части на света.“

„В ислямските банки кредиторите са задължени да разпределят рисковете с кредитополучателите, което означава, че инвеститорите по-скоро са като акционери и ще получават дял от печалбата. Финансирането на сделки, подобни на договор за финансов лизинг, планове за резервиране на стоките, споразумение за съвместно закупуване и продажба или партньорство.“

„Спонтанното бягство към ислямските финанси е най-вече опит да получат пари, които възлизат на около 1,5 трилиона долара, безредно въртящи се в Близкия изток, до голяма степен поради високите цени на петрола … Тези инвестиции биха помогнали да се катализира икономическото възстановяване в целия мюсюлмански свят с нарастващ религиозен консерватизъм сред 1,6 милиарда правоверни мюсюлмани. В резултат се увеличава търсенето на финансови услуги, които се придържат към ислямското право.“

„И докато най-големите ислямски банки се намират в по-заможните държави от Персийския залив, най-атрактивните потенциални пазари са в Турция и Северна Африка и сред европейските мюсюлмани.“

„… Дори не-мюсюлманите ще се възползват от предимствата на разширяването на списъка на ислямските финансови продукти, предлагащи конкурентни доходи. Например, Дейвид Oнг-Йео, администратор на връзки с обществеността, се притеснява от повишаването на лихвените проценти по ипотеките си с регулируеми лихвени проценти, рефинансирал 30-годишния си кредит от ислямска финансова институция. Сега той прави редовни плащания, които включват предварително определен марж на печалбата на банката.“

„Ислямските финанси също така избягват други забранени от Шериата дейности. Спазващите шериата банкери не могат да приемат или да предоставят средства за всичко, и от всичко, свързано с употребата на алкохол, хазарт, порнография, тютюн, оръжия или свинско месо. Поддръжниците на ислямските банки смятат, че има граници, чието наличие може да бъде спазено от всички социално осъзнати инвеститори, мюсюлмански или не. Те също така представляват по-широк интерес за ислямско банкиране, което произхожда от Корана за забрана на лихварството.“

„Това е цел с дълга религиозна и историческа традиция. Лихвата по кредита многократно e осъдена от Библията. Тя е порицавана и от Аристотел, била е ограничавана от римляните и ранната християнската църква е забранявала.“

„Убеждението, че всички лихвени проценти са несправедливи, се подкрепя от ислямските финансисти … презапасяването е осъдено в Корана, така че спестяванията да не носят печалба, все още не са пуснати в продуктивна употреба.“

„Парите трябва да се използва за създаване на всички най-добри ценности в страната и икономиката “ – казва Рашид Мохамед ал-Maрaдж, председател на Централната банка на Бахрейн. – „Парите не могат да правят пари“

„Ислямските банки не могат, също така, просто да търгуват с пари. „В модела на ислямските финанси се предполага, че банките трябва да пускат пари в обръщение чрез концепцията за управление на активи“ – казва Рафе Ханеф – ръководител на Ислямското банкиране за Citigroup Asia“

„В действителност, ислямски банкиране трябва да работи по-скоро като частни фирми с дялово участие, а не като обикновени банки. Частният капитал е ислямската концепция „- казва Ханиф.“

Защитниците на индустрията казват, че това е необходимо условие за споделяне на риска, помага да се намалят злоупотребите, които са довели до объркване с високорисковите ипотеки в САЩ. „Експерти смятат, че претоварването на дълговете на клиентите или да се инвестират в предприятия с прекомерен дълг е в противоречие с исляма.“

mosque

„Вашингтон пост“, „Ислямското банкиране: устойчиво в несигурни времена“ (31 октомври 2008 г.), заявява: „В момент, когато големите западни финансови институции се разклатиха, една след друга по време на кризата, през миналата седмица, друг финансов сектор с изненада открива, че сигурността е в ислямското банкиране. Поддръжниците на старите обичаи, подвластни на шериата, като съветник, и забранява на лихва по заемите и търговията с дълг, допринасят за разпространението на ислямски финанси като лекарства срещу световната финансова криза. “

„Тази седмица бе цитирано изказване на министъра на търговията на Кувейт, Ахмад Бейкър, че световната криза ще накара повече страни да използват ислямските принципи във функционирането на икономиките си. Заместник-секретар на финансите Робърт М. Kимет, при посещение на Джеда, каза, че неговата експертна агенция изучава характеристиките на ислямските банки. “

„Въпреки че ресурса на ислямското банкиране е в обем от един трилион долара изправени пред проблеми, свързани с кризата на пазара на имоти и на фондовия пазар, нейните защитници твърдят, че той е защитен отвътре от крах, който удари толкова много финансови институции.“

„На първо място се забранява използването на финансови инструменти, като деривати, които се смятат, че са причина за рухването на банковата система, застрахователните и финансови институции. Както и да се предприемат  изключително големи рискове. “

„Привлекателността  на ислямския банкинг и причината, поради която може да се използва като заместител на съществуващия пазар, защото ви обещава, само това, което има (за разлика от частичното резервиране при западните банки). Ислямските банки не са имунизирани от рецесията, те също са твърде чувствителни към тях, но няма да загубите по-голямата част от парите си „- казва Маджид ал-Рефай, който оглавява намиращата се в Бахрейн, Unicorn Investment Bank».

„Духовната основа на ислямските банки, получени от свещената книга, забранява получаване на проценти печалба под формата на лихва. В днешния свят тя не може да бъде въведена във връзка с това, че парите не могат да лежат и да правят пари, с което се различават корено от Запада.  За да се развиват, те трябва да бъдат инвестирани в производствени предприятия. “

„В ислямските финанси не могат да се правят пари от нищото“ – казва Амир ал-Фейсал, член на съвета на директорите на „Дар ал-Мал ал Ислами“, холдингово дружество, което притежава няколко ислямски банки и финансови институции. „Нашите бизнес отношения са предмет на специфични икономически категории, като например, имущество или услуги. Не можете да правите пари от пари. Вие трябва да имате сградата, която наистина да сте купили, услуга, която реално е предоставена или стоки, реално продавани на. “

„Ислямските банкери описват своите инвеститори като партньори – техните пари се инвестират, а те имат печалби или, теоретично, загуби – в зависимост от резултата. (В интервюта, банкерите не могат да си спомнят случай, когато инвеститорите са загубили пари в действителност, както се казва, това показва, че банките управляват толкова много пари само в инвестиции с нисък риск).

Лесно е да се разбере защо Ротшилд и мрежата му от конвенционални западни банки ще бъдат застрашени от конкуренцията на по-привлекателните, по-малко консервативни ислямски банки.

В края на 2008 г., френски министър на финансите Кристин Лагард обяви намерението на Франция да направи Париж “ столицата на Ислямските финанси“ и назова редица ислямски банки, които ще отворят клонове във френската столица през 2009 година. Френски източници смятат, че на пазара ще се появи финансов ресурс от 500 до 600 милиарда долара, който ще донесе бърз прираст от 11% за една година.

Джон Сандвик, директор на швейцарската компания за управление „Encore Management“, описва откриването на редица швейцарски ислямски банки като“ конкурс за притежание на богата плячка, която днес е на стойност стотици милиарди, но в бъдеще ще се измерва в трилиони долари ислямско богатство. “

„Според  „Standard and Poor’s “ активите на ислямските банки в световен мащаб през 2009 г. са достигнали почти $ 400 милиарда. През ноември 2010 г. The Banker  публикува последния си авторитетен списък на Топ 500 ислямски финансови институции, на върха на който се оказа Иран. Седем от първите в света десет ислямски банки в съответствие със списък са ирански». (iStockAnalyst, 8 февруари 2011 год).

В коментар по повод откриване на ислямски банки Zitouna, „International Business Times“ (28-ми май 2010 година) пише, че „Северна Африка започва да приема ислямски финанси, след няколко години на наблюдение от резервната скамейка, включително да пусне  в региона повече “петродолари” от Персийския залив … Тунис е една от най-отворените икономики в региона и привлича значителни инвестиции от страна на Европейския съюз, която се очаква да увеличи още повече след 2014 г., когато обещанията на правителството, че ще направи валутата си (тунизийския динар) напълно конвертируема.“

Bank Zitouna office

„Global Islamic Finance News“ на 31-ви Май, 2010 година съобщава, че „Банка Zitouna“ също така има за цел да придаде  регионално измерение на дейността си, включително и в страните от Магреба (Северна Африка), а още повече – тя ще бъде първата специализирана банка, която няма да е собственост на чуждестранна банкова група „и продължава, като добави: „Банката ще се стреми да укрепи отношенията с Магреба и Средиземноморските банки за осигуряване на притока на необходимите финансови операции на своите клиенти. Банкови служителите на финансовата институция подчертаха, че банката е установила отношения с 12 ислямски банки, в сътрудничество с Института на ислямските банки в Бахрейн. “

За създаването на банка Zitouna бе обявено предварително в Държавен вестник на Република Тунис, на 10 септември, 2009. Тунис и Мароко позволиха на ислямските финансови институции през 2007 г., отчасти за навлизане на големи инвестиции в бързо развиващите се сфери на туризма и недвижимите имоти.

Благодарение на положението на ал-Матери, като зет на президента Бен Али, банка Zitouna разшири сферата си на влияние в Тунис до нивото на монопол. Ал-Матери изгради мощна бизнес империя. Тя започна проекти в пресата и медиите, банкови и финансови услуги, автомобили, морски превоз на пътници и товари, недвижими имоти и селско стопанство, фармацевтиката, в допълнение на 22 ноември миналата година, тя е придобила 50% дял в Orascom Telecom за 200 млн. евро.

На  20 януари 2011 г банка Zitouna, първата ислямска банка на Тунис, е завладяна от Централната банка на Тунис (Ротшилд). Банката, собственост на Эахер Ал-Матери, тридесетгодишният зет на сваления лидер на Тунис Зин Ел Абидин Бен Али, била поставена под „контрол“ на централната банка. Матери в момента е в Дубай. Акцията последвала на другия ден след арестуването на 33 членове на семейството Бен Али, за престъпления срещу родината си. Държавната телевизия показа, изземването на злато и скъпоценни камъни. Швейцария също така замрази активите на семейство Бен Али.

Следващият сценарии е взет директно от филма на Франк Капра от 1946 г. „Това е един прекрасен живот“ със стареца Потър (Rothschild), повишаващ изискванията за връщане на традиционните депозити и кредити на Хари Бейли (Ислямска банка).

Ислямските (халал) банкови продукти все още не са в значителна степен в Северна Африка, с изключение на Египет. „… Има редица ислямски банки, опериращи в Египет: Faisal ислямска банка, Al Baraka Египет (Ал Ахрам банка) и Абу Даби ислямска банка NBD и Абу Даби ислямска банка NBD … Може да има други – пише Блейк Гауд, експерт в областта Ислямска финансите (The Review – Middle East, 31 января 2011 года)( – „… и риска от бягство на вложителите трябва да бъдат от значение за всички хора по света, които се интересуват от ислямските банки, тъй като те могат да тестват реалната жизнеспособност на ислямските банки по време на криза“.

„Искам да кажа, че ситуацията в Египет, която може да предостави фантастични възможности за египтяните,  може да  покаже слабостите в ислямската банкова система, ако има проблеми. Основната опасност за всяка банка е масивен приток на клиенти към банката, която да не може да отговори на техните искания за връщане на влоговете, при липса на наличните средства. Това ще принуди банката да търси пари от други източници. В повечето случаи тя също може да получи междубанков оувърнайт кредит (със стандартен срок или кредит на разположение за един ден) от друга банка, кое3то да и позволи да се справи с изключенията. Ако друга банка не смее да даде заем на банката, поради опасения от влошаване на качеството на активите, а след това нашата банка обикновено има достъп до кредитна схема на централната банка, която действа като кредитор от последна инстанция „.

„Основното в ислямските банки е, че те не са в състояние да се възползват от пазара на взаимни междубанковите заеми, както и не могат да заемат (и отпускат заеми) в отношенията с централната банка, тъй като тези заеми са с лихви по своя характер. Единствената алтернатива е да се намерят други банки (предимно ислямска), желаещи да предоставят желаната от двустранни заеми според шериата, често с помощта на продукт, като например мурабах. В страни като Египет, където ислямски банковия сектор е само малка част от цялата банкова система, потенциалният фалит на ислямски банки не създава системен риск, но това е важно за инвеститорите от други ислямски банки в страната и по света. Ако има възможност, че притокът на ислямските банкови вземания,  относно връщането на депозита, едва ли някой ще се отбива там, независимо дали е чуждестранна банка или международна банка, тъй като Ислямската банка за развитие, или Централната банка на Египет, ще загубят доверието към Ислямска банки. “

„Ако нито една от тези опции не са налични, банката ще бъде принудена да се опита да набере средства чрез разпродажба на активите си, повечето от които (кредити) са неликвидни в краткосрочен план. Тя ще трябва да приеме загубите от тяхното прилагане, за да получат необходимите пари в брой. Ако това продължава и банката  продаде достатъчно активи под балансовата стойност, нето оборотния капитал на банката ще бъде с отрицателна стойност (активи минус пасиви) и банката ще изпадне в несъстоятелност. Това представлява голяма заплаха в банковия сектор, а в дългосрочен план за финансовата стабилност. Ако достатъчно на брой банки са изправени пред отлив на вложители и взискатели на парите си, и ще бъдат принудени да продават активи, паниката може да стане само поддържаща се и заразна. Дори и финансово стабилните банки, изправени пред внезапното нападение на клиенти може да стане некредитно способно.

„Загуба на доверие – това е нещо повече от удар по репутацията и егото на ислямските банкери. Това ще затрудни ислямските банки да привличат и задържат инвеститорите и може да вдигнат цената на тяхното участие. Това ще направи банките, при равни други условия, по-малко рентабилни (той е извличане на печалба от разликата между приходите от инвестиции и цената, повдигнати от фондовете на вложителите „). Ниска рентабилност на ислямските банки ще намали привлекателността за инвеститорите в акции, като ще ограничи възможността им за увеличение на капитала чрез предлагане на акции (или, в изключителни случаи, дължащи се на неразпределената печалба между участниците). Това ще намали броя на безплатни приложения за оборотен капитал, както и плащания на дивиденти на акционерите. “

„Ето защо е важно за ислямските банки в Египет, да преодолеят прогнозираната „паника“, ако това се случи, е опасно не само за акционерите на тези банки, но и за целия ислямски банков сектор.“

За разлика от казаното от Блумбърг, че „банките Египет, могат да бъдат изложени на риск от голяма вълна от вложители, които ще си теглят  депозитите, когато се отворят за работа с клиенти, за да се поставят в ред много компании засегнати от народното въстание срещу президента Хосни Мубарак. На 29 януари ръководителят на Централната Банка на Египет Фарук Ал-Oкда в телефонно интервю каза, че банковите резерви са 36 милиарда долара, което е достатъчно за вложителите, ако искат да изтеглят парите си. Неговият заместник, Хисам Рамиз, обеща, че междубанковото кредитиране „ще се извърши правилно, когато банките се възстановят. Той също така обясни, че състоянието на сигурността ще се определи, когато това стане възможно. “

„Получавайки въпрос за риска от оттегляне на вложителите, Мохамед Баракат, председател на държавната банка (Banque Misr) и глава на националния банков съюз, заяви в телефонно интервю, че египетските кредитори са „много ликвидни “със средно съотношение на кредити / депозити от 53 на сто.

Египетската ставка при взаимното банково кредитиране, процентът, който банките определят при отпускане на заеми една на друга, е на 16-месечен връх и е 8,5 на сто. „

СРЕДСТВА: СПОНСОРИРАЙТЕ ПРОДЕМОКРАТИЧЕСКИТЕ АКТИВИСТИ

Всички революции на Ротшилд се правят под маската на демокрацията и свалянето на режимите на тираните, но тяхната цел е да се установят на по-ранен етап вакуум на властта, хаос, а след това – бързо предложение за решение. След това е въвеждането на марионетки, които ще управляват акциите на Ротшилд. Гражданите ще постигнат свободата на словото и събранията, но икономически ще станат роби. Това на всеки би трябвало да е ясно, но повечето хора са обсебени от ционистката пропаганда на заобикалящата ги среда.

Тези революции, очевидно, са съгласувани на най-високо ниво в Rothschild International Crisis Group. Още се води агитация за Мохамед Ел Барадей за нов лидер на Египет. Ел Барадей е член на Съвета на настоятелите на Международната кризисна група на Ротшилд. Друг член на борда на тази група е Збигнйев Бжежински. Джордж Сорос заседава в изпълнителния комитет. Последните двама се явяват визитните картички на повикване навсякъде за Ротшилд.

Разглежданата революция идва от един и същ сборник от пиеси като сравнително безкръвни „цветни революции“. Тези революции са били успешни в Сърбия (особено булдозерната революция от 2000 г.), в Розовата революция в Грузия (2003 г.), „Оранжевата революция“ в Украйна (2004 г.), „Кедровата революция“ в Ливан, както и (макар и по-жестока от предишната), „Революцията на лалетата в Киргизстан (2005) и „Жасминовата революция“ в Тунис. „Зелената революция“ в Иран (2009)  беше неуспешна.  ← Обърнете внимание на последното.

Mилиардерa Джордж Сорос, финансиращ обучение на активисти в Северна Африка.

„The Guardian“ от 26-ти ноември 2004 споменава, че следните организации са пряко ангажирани в организацията на цветните революции: Институт (фонд), „Отворено общество» „Институт „Отворено общество – Джордж Сорос“, Националната фондация за демокрация (NED) , Международният републикански институт и „Фрийдъм Хаус“. „Вашингтон пост“ и „Ню Йорк таймс“ също пишат за значително присъствие на Запада в някои от тези събития.

Активистите на „Отпор“ в Сърбия съобщават, че литературата и обучението са получили, от сътрудници на разположения в САЩ Институт Алберт Айнщайн, послужили като средство за оформяне на тяхната стратегия. „Алберт Айнщайн институт“ е финансиран от Фондация „Сорос“ и NED (Уикипедия).

В статията „Грузия въстана с клеймото на „Сорос“ на 26-ти ноември, 2003 Globe & Mail съобщава: „Сорос – Отворено общество“ изпрати 31-годишен активист от Грузия, Гига Бокериа в Сърбия да се срещне с членове на движението „Отпор“ и да проучи практиката за манифестации, насочени към свалянето на диктатора Слободан Милошевич. След това през лятото,  Фондация „Сорос“ плати за връщане на посещение на „Отпор“ активисти, които изкарават три дневни курсове по мирни революции, където се обучават над 1000 студенти.

Египетски активисти във футболни фанелки на „Отпор“.

Отпор, чието начало беше положено от Сорос в Сърбия, обучава активисти и други в цветни революции.

Следите ли?

Според едно проучване, 80% от членовете на британския парламент от управляващата консервативна партия, са членове на „Приятели на Израел“, организация чиято цел е да оказва подкрепа с най-доброто за Израел (или по-скоро на собствениците на Израел – Ротшилд).

Британският министър-председател Дейвид Камерън (ционистки Ротшилд) по същия начин, както и лидерът на опозиционната „Партия на труда“, Ед Милибанд, който получи поста след като брат му Дейвид Милибанд (също ционистки Ротшилд) беше другият основен претендент за поста на министър-председател. Това от една страна, където еврейското население, повечето от което няма отношение към ционизма на Ротшилд, е само 280 000, спрямо цялото население на Великобритания, от 62 милиона души.

Ключова фигура в манипулирането на предходните британски правителства на Тони Блеър и Гордън Браун, е Питър Манделсън (ционистки Ротшилд), който не крие близките си връзки със семейство Ротшилд, отдъхвайки си по празниците на техните имоти на гръцкия остров Корфу.

Ротшилд контролираше Блеър по същия начин, както и Бил Клинтън и Джордж Буш. Връзката между маршируването на Блеър, се изсипва в буря от подкрепа за кандидатите на двамата президенти, защото те бяха наложени от страна на Израел (или по-скоро на Ротшилд)

Това е Ротшилдовата мрежа, която организира нахлуването в Ирак и Афганистан, войната срещу тероризма и мотивите към нея, за атентатите на 11 септември.

Трагедията на 11 септември и следата на Ротшилд

Отдаването под наем на двете кули-близнаци е било подписано само няколко седмици преди събитията на 11 септември от двама бизнесмени (и двамата ционистки Ротшилдовци) – Лари Силвърстейн и Франк Лъви. И двамата имат близки отношения с лидерите на Израел, включително и министър-председателя Бенямин Нетаняху, който казва: „Това, което се случи на 11 септември, ще е от полза за Израел.

Сделката за лизинг или аренда на Световния търговски център бе подписана от Луис Айзенберг, шеф на „Ню Йорк Порт, вицепрезидент на AIPAC и бивш партньор на Ротшилд, контролирани от Голдман Сакс. Айзенберг също е много близък до управляващите кръгове в Израел.

Роналд Лаундер

Човекът на тази снимка активно е натискал администрацията на Ню Йорк за отдаването под наем на пристанищния пазар в частни ръце – Роналд Лаундер (ционист на Родшилд) близък на семейството Ротшилд, е собственик на козметичния бизнес на Estee.

Той е член на няколко ционистки организации, като например на Еврейския национален фонд, Световният еврейски конгрес, Американския еврейски комитет за съвместна дистрибуция и на Антиклеветническата лига.

Сделката за отдаване на лизинг на Световния търговски център е била ужасна за Силвърщайн и Лови. Кулата се смята за безполезно нещо за държавата и за поддръжката се изискват огромно количество ресурси. На въпроса защо той прави тази сделка,  Силвърщайн отговоря: „Чувствах силно желание да ги купя. Уверен съм, че го почувствах.“

След сделката, Силвърщайн и компанията силно увеличава застраховката срещу терористични атаки, и след падането на кулите получава обезщетение в размер на 4,55 млрд. долара. Наемната цена е била 3.20 милиарда. Има данни, че Силвърщайн е похарчил свои пари, само 14 млн.

Съдията разглеждащ делото между Силвърщайн и застрахователните дружества беше Майкъл Мукасев (ционистки Ротшилд), който по-късно става Главен прокурор на САЩ.

Силвърщайн и Лови предлагат 50$ милиона по-малко за отдаване под наем на Световния търговски център от компанията Vornado. Основният акционер е бивш зет на Силвърщайн, бизнесмен от еврейски произход, Бернар Мендик. Въпреки това, Vornado е най-добрата оферта, внезапно променя мнението си и „отказва да се пазари“, с което проправят пътя за Силвърщайн и Лови. Не е изненадващо, че се нарича „Лъки Лари“. Няколко седмици след това Силвърщайн и Лови правят окончателното си предложение за отдаване под наем на Световния търговски център, собственик на контролния пакет акции в Vornado става Бернар Мендик, който умира от „внезапно заболяване.“ Толкова много „изненади!“.

Обикновено, Силвърщайн с децата обядват в ресторант на северната кула, на надморска височина от над сто етажа, но на 11 септември те не са там. Силвърщайн казва, че по това време е бил на спешно посещение при дерматолог. Всъщност, както ни съобщи един от неговите бодигардове, в колата му е звъннал телефона и някой му казва да не се доближава до Световния търговски център до следващата сутрин. Силвърщайн веднага побързал да предупреди децата.

В телевизионно интервю, за което той сега съжалява Силвърщайн казва, че когато една от неговите сгради, сграда номер седем – Salomon Brothers е в пламъци, било решено да „се занимават с нея“ – класически срок за контролирано разрушаване. Скоро след това решение сградата, която не е разрушена от пътническия самолет е да се удари чрез контролирано събаряне.

Проблемът в историята е, че събират наемите за жилищата и офиси на планирана за контролирано събаряне, 47 етажна сграда, която е рухнала върху основите си, която подготовка, може да отнеме седмици. Как може да не е осъществена връзка между решението да я махне и след това сградата да се срути?

Сградата номер седем се срина точно върху своята основа – това е възможно, единствено в случай на контролирано разрушаване.

Зарядите са били поставени преди „официалното решение“ за взривяване и всички събития от 11 септември са се състояли в предварително определен сценарий. „BBC Live“ обявяват, че сграда  № 7 се е сринала половин час преди това да се случи, тъй като властите публикували статията твърде рано.

Отговарящи за сигурността на Световния търговски център са собственост на ционистите Kroll Associates, която има тесни връзки с ЦРУ и Мосад. Сигурността и на трите летища, участващи в трагедията от 11 септември е предоставена на ICTS International/Huntleigh USA ICTS, фирми, собственост на Ротшилд ционистите – Езра Харел и Менахем Атцмону, в които работят много от „бившите“ агенти на Шин Бет вътрешната служба за сигурност на Израел и анти-шпионската агенция, които контролират сигурността на израелските авиокомпании, EL AL.

Собственост на ционистите ICTS  е бил отговорен за сигурността на летището в Париж, когато на борда на самолета, пътуващ за Съединените щати, прониква Ричард Рийд „бомбаджията с обувката“. ICTS е поддържала условията за сигурност и на летището в Амстердам, когато самоубийствен терорист с експлозиви скрити в бельото му се качва на самолета, като си купува скъп билет в последния момент и като следствие, избегнал проверката на багажа, а се носят и слухове, че дори и паспортния контрол. <– Прекалено трудно да го проумеят хората, прекалено сложно.

По време на атаките от 11 септември, шеф на ЦРУ е бил Джордж Тенет (ционистки Ротшилд),  „разследването“ на атаката е водил заместник-главния прокурор Майкъл ЧЕРТОФ (ционистки Ротшилд).

Майк Чертоф

Чертоф е съавтор на прословутия „Патриотичен акт“, който отстранява редица основни права и свободи под прикритието на атентатите от 11 септември (Отговор в името на решаването на проблема), след което става вторият ръководител на Националния съвет за сигурност, организация, също създадена заради атаките от 11 септември.

Чертоф вече притежава своя собствена фирма, Чертоф Груп за «управление на риска и предоставяща констултации по въпросите на сигурността“, в която има място за няколко опитни колеги от националната сигурност на Бюрото, както и Михаел Хайдн, бивш директор на Националната агенция „Сигурност“ към ЦРУ.

Чертоф е на всички екрани в страната, след инцидента с „терористът с бомба в долните гащи“, призовавайки правителството да се инсталират рентгенови скенери за всички пътници. Правителството приема това предложение. Между другото, тези скенери са произведени от един от клиентите на фирмата Chertof – Rapiscan Systems.

Историята

Фамилията Ротшилд e в контрола на света от много дълго време и пуснала пипалата си в много аспекти от нашето ежедневие, както е документирано в следите на времето.Обаче, преди да обърне внимание на тяхното въздействие през годините важно е да прочетете встъпителната част,която ще ви разкаже кои са Ротшилд и как те се противопоставят на всеки, който ги спира. Самите Ротшилд се определят като евреи, което в действителност ги прави хазари. Те произлизат от държавата Хазария, която се намира между Черно и Каспийско море, където днес се намира Грузия. Причината Ротшилд да се обявят за евреи е че хазарите са командвани от Краля (преобразен във еврейската вяра през 740 година преди Христа), което това разбира се не включва смешенията от тяхната азиатско-монголска жилка с гените на евреите. Ние ще намерим приблизително 90% от хората в света, че се обявяват за евреи, които са всъщност хазари или както са известни – ашкенази евреи. Тези хора съзнателно лъжат света с техните изисквания за държава Израел и това да им бъде върнато мястото, като наследство и тяхна родина. Истината е че тяхната родина – Грузия е на 1300 км от Израел. Затова, когато чуете израелския премиер да хленчи за така наречените преследвания на евреите означва това – всеки израелски премиер е ашкенази евреин. Затова тези премиери са в братски отношения със Запада, за да им помагат за тяхното връщане на Израел като родина. Те изкусно владеят лъжите, които обсъждат да изрекат, защото те никога не са били от тези региони и никога не са живели там – просто са ашенази евреи. Най-богатите по кръвна линия и лидери на ашкенази евреите в света днес са семейство Ротшилд. Както се вижда хронологично Ротшилд са в позиция да бълват лъжи, манипулации и убийства.

Тяхната кръвна връзка се простира из кралските фамилии на Европа и на фамилиите Астор, Бънди, Колинс, Дюпонт, Фрийман, Кенеди, Морган, Опенхаймер, Рокфелер, Сасън, Шиф, Тафт и Ван Дюн. Все пак, това не са само кръвни линии, които се притесняват. Вероятно усещате, че през вековете стара практика на много от ашкенази евреите е да сменят имената си, но в крайна сметка за тях това е част от доминирането, във всяка държава в която живеят, тъй като заемат много високи позиции в дадената държава. Те се опитват да пробиват навсякъде, за да насадят господството си навсякъде. Има изобилия от факти, който показват, че Ротшилд продължават тяхната измамна практика. Освен това, Ротшилдите имат голямото си влияние, което ги прокарва в силни позиции, когато е нужно. Това започва още с най-първия човек, който взима името Ротшилд, който е незаконен шести син в семейството. Накрая – запомнете, че светът е интересно място и ако искам и аз мога да сменя името си на Ротшилд или някое от горепосечените фамилии, но това няма да  ме направи част от тяхната фамилия, толкова колкото преобразуването на юдаизма от 740 г.пр.Хр.  е направило тези ашкенази евреи.

Проследете връзката на историята за:  Ужасът наречен Ротшилд

 Много от Ротшилд не излизат със стотици охранители около тях, когато се разхождат. Напротив, виждало се е да се разхождат сами. Този свят им принадлежи и те няма от какво да се притесняват. Те успяха да дресират гоите така, че да не виждат Ротшилд. Невидимата огромна сила води война, война за вашите съзнания. БОГ да ни пази, само всички заедно можем да се спасим. Ние сме единствените, които подхранваме звяра.

george-washington-satan