5.

Revendicarea revizionista:

Nu a fost gasit nici un document purtand semnatura lui Hitler in care sa ordone exterminarea evreilor.

 

E incurajator ca Lobby-ul promotor al Holocaustului admite in final ca de fapt nu a existat nici un ordin al Fuehrerului pentru exterminarea evreilor. Revizionistii se incredinteaza de certitudinea acestei admiteri.

In 88 la procesul Zundel, avocatul apararii Christie aduce un diapozitiv care spune:

- Exterminarea evreilor -

nu exista ordin

nu exista plan

nu exista buget

nu exista omul (nici un raport de expertiza nu spune: "aceasta a fost o camera de gazare")

nu exista corpuri (nici o autopsie nu afirma: "acesta este corpul unei persoane ucisa prin gazare")

pentru aceasta campanie mincinoasa pentru exterminarea in masa!

Ca a existat un asemenea ordin sa repetat adesea timp de decenii si multi oameni inca cred ca exista. Dr. Raul Hilberg - cunoscut ca fiind "Papa al Holocaustului" pentru ca era autorul lucrarii "Distrugerea evreilor europeni" (luata adesea ca referinta gen "Biblia holocaustului") un om care este pretutindeni privit ca "expertul nr. 1" in probleme de holocaust, a avut grija sa-si faca prezentarea asupra holocaustului putin mai mult in conformitate cu faptele, multumita influentei revizioniste prin care:

In editia din 1961 a cartii sale, dr. Hilberg scrie ca au existat 2 ordine ale lui Hitler (H. Raul, The Destruction of the European Jews, Quadrangel, Chicago, page 177).

La procesul Zundel, din 85, Hilberg insista ca ordinele au existat, marturisind ca nu va corecta ceea ce a scris in 61 in noua editie ce urma sa apara (Did Six Million Really Die? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Zundel, -1988', Edited by Barbara Kulaszka pp. 112-113).

La scurt timp dupa marturia lui, Hilberg a inceput sa scoata toate referirile la ordinele lui Hitler din noua editare din 85. (Hilberg Raul, "The Destruction of the European Jews", Holmes and Meyer, New York, 1985, p. 402) in (Did Six Million Really Die? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Zundel, - 1988', Edited by Barbara Kulaszka pp. 112-113).

In noua editie referirile la "ordinele lui Hitler" sunt ingropate intro nota din josul unei pagini dupa cum urmeaza:

"Astfel nu era atat un plan formulat, cat o incredibila intalnire de ganduri, un consens, interpretarea birocratica de la distanta a unor ganduri".

(Did Six Million Really Die? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Zundel, -1988', Edited by Barbara Kulaszka pp. 112-113).

"Include asta "aprobari" si "inchideri de ochi" -intreaba avoc. apararii Douglas Christie in procesul Zundel. Sa-i lasam pe cititori sa ghiceasca.

Au soptit nazistii unul la urechea altuia cum sa extermine milioane si milioane de evrei? E de crezut? Probabil la fel de mult ca si iepurasul de Pasti.

Chiar si istoricul holocaustului Christopher Browning nota acest lucru ca o schimbare majora de interpretare in lucrarea lui Hilberg, vorbind despre colegul sau ca "revizuitul Hilberg" (Simon Wisenthal, vol. III Anual, 1986).

Deci astazi este acceptat de prieteni si dusmani totodata, exceptandu-i pe aceia care inca mai trebuie sa-si dea seama, ca nu a existat un ordin al Fuehrerului.

Ceea ce a ramas totusi sunt doua vorbe incendiare: "Solutia finala". Sa ne concentram asupra acestui punct.

Este adevarat ca aceste vorbe: "solutia finala" erau folosite, privitor la evrei. Ei si? Dovedeste asta ceva? Inseamna asta "exterminare"? Inseamna oare "solutia finala" in problema somajului ca guvernul vrea sa-i extermine pe toti somerii?

In timpul rasboiului, fraza era folosita in Canada cand aveau de-a face cu japonezii si nimeni nu afirma azi ca se planuia un genocid canadian asupra orientalilor!

Intrun recent documentar televizat despre politica canadiana din timpul rasboiului privitoare la canadienii de origine japoneza, documentele desvaluie ca se vorbea despre o "solutie finala" in "problema japoneza" - care era reamplasarea, denaturalizarea si deportarea japonezilor din Canada in Japonia.

Aceasta se potrivea exact cu ceea ce era politica germana privitoare la evrei - pentru motive similare. Tara era in rasboi si evreii erau priviti ca fiind subversivi pentru guvern si pentru efortul rasboiului -exact asa cum japonezii erau priviti ca subversivi politicii canadiene din timpul rasboiului.

Politica germana era pe departe mai putin bazata rasial si de o natura mult mai ideologizata decat cea canadiana. Ca o stare de fapt si pentru inregistrare, zeci de mii de evrei au trait si au lucrat in Germania in timpul rasboiului in afara lagarelor de concentrare, chiar si in capitala lui Hitler, Berlinul -unul dintre ei fiind faimosul rabin si conducator sionist Leo Boeck care era rabin practicant in 1943!

* Daca va indoiti de asta, cautati in cartea de telefon a anului 1943.

 
INTRODUCERE-

Revendicarea revizionista:

Part I -

Holocaustul constituie o propaganda postbelica utila care a pornit asemenea unei campanii sistematice si insidioase in decursul Celui de-al doilea rasboi mondial (C2RM) ca fiind una din tacticile intrebuintate de interesele financiare pentru a strange trupe si a angaja lumea, in special America, in ceea ce sa preschimbat, in fapt, intrun rasboi fratricid. Principiul din spatele acestei propagande a fost: "Hai sa punem un inamic ca sa ucida alt inamic".


Part II -

Nu exista nici o dovada ca holocaustul a avut loc - asa cum este el descris de lobbyul promotor al holocaustului si de foarte politizata industrie a filmului de la Hollywood.


Part III -

Numarul victimelor holocaustului este iresponsabil exagerat.


Part IV -

Politica statala oficiala asupra evreilor in timpul celui de-al III-lea Reich era emigrarea, nu exterminarea.


Part V -

Nu a fost gasit nici un document purtand semnatura lui Hitler in care sa ordone exterminarea evreilor.


Part VI -

Zyklon B era un fumigen. Nu era un agent practic pentru crime in masa.


Part VII -

Zyklon B era de inalta toxicitate. Astfel fiind ar fi fost prostesc si contraproductiv sa pericliteze personalul celui de-al III-lea Reich angajat sa impinga (evacueze) corpurile din camerele de executie la scurt timp dupa "gazare".


Part VIII -

expertul in executii, americanul Fred Leuchter, a adus o dovada stiintifica asupra asa-ziselor camere de gazare de la Auschwitz care nu puteau fi folosite in scopul sus-amintit.

the ZundelsiteNo hate. No violence. Races? Only one Human race.
United We Stand, Divided We Fall.
Know Your enemy

You too are welcome as a freedom fighter. Act now! Tomorrow it will be too late!
Compose your letter online. Write now to Rdio Islam
Ahmed Rami, writer, journalist, is the founder of the radio station Radio Islam.
Donations to help his work may be sent (in cheques or in notes) to his address:
Ahmed Rami - Box 316 - 10126 Stockholm, Sweden
Phone:+46708121240
Latest additions:
English -Svensk -French -German -Portug -Arabic -Russian -Italian -Spanish -Suomi
© No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam-(at http://www.abbc.net) where they are located - is mentioned.

HOME