No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Välkommen till Radio Islam - Sveriges enda sant anti-rasistiska hemsida - då den tar ställning mot alla former av rasism, inklusive den judiska rasismen och judarnas ockupation av Palestina.
Den mest utövade formen av rasism och apartheid idag är sionismen, judendomens förlängda arm. Den judiska rasismen är riktad - inte enbart mot palestinierna - men mot oss alla icke-judar, "goyim" som de kallar oss.
Sionismens förespråkare besitter toppmaktpositioner inom västvärldens massmedia, finanskretsar, och politiska etablissemang. Ett inflytande som används för att säkra det internationella socialfallet Israels fortsatta existens som ockupationsmakt.

Israels Nätverk i Sverige
det omtalade verket som avslöjar namnen på Israelmaffian
och deras positioner i Sveriges maktcentra

Sverigedemokraterna - i Israels sold

Innehållsöversikt:

Judisk rasism
Judisk makt i Sverige
Sionism - Israel
Radio Islam
Judisk terror
Judiskt massmediainflytande
Judisk makt i USA
Roger Garaudy
Radio Islams böcker
Revisionism
Israel Shahak
Radio Islams tidning
Islam
Massinvandring
Jan Bergman Arkivet
Sions Vises Protokoll
Intervjuer
Sions krig mot Irak
Blandat
Principfrågor
Ahmed Rami
Debatt
Citatsamling
Marrocko
Fotoalbum
Uppslagsverk
Ljudarkiv - ljudfiler
Karikatyrer
FAQ - Frågor, svar
Nyheter på svenska

  Radio Islam


"Det pågår en diskussion om Palestinafrågan i Radio Islam och sådant måste vi kunna ta. Frågor av det här slaget bör inte sopas under mattan, det är det farligaste av allt."

- Justitiekansler Hans Stark, SvD, 27/1, 1988.

Judinnan Lena Posner-Körösi - ordförande i Judiska Centralrådet - som i media alltid spelar upprörd över att de svenska judarna kopplas till stöd för apartheidstaten Israel. Här avslöjande som huvudtalare på årsmötet för Samfundet Sverige-Israel 2009 - med den Davidsstjärneprydda israeliska statsfanan vajande i bakgrunden. Israelstöd in flagrante! (Klicka på bilden för att förstora)


Den israeliska ambassadören i Sverige, Isaac Bachman, som hedersgäst i Stockholms Stora Synagoga där Israels UD-tjänsteman för de där samlade svenska judarna från podiet leder en bön för staten Israel! En bön på hebreiska där ambassadör Bachman tillsammans med den samlade judiska församlingen ber: "Välsigna staten Israel, skydda henne [...]".

Överrabbinen David Lazar introducerade dessförinnan Bachman med de ömma orden: "I'd like to invite his Honour the Israeli ambassador to Sweden, to say the prayer for the State of Israel."
Under samma ceremoni ledde rabbin Lazar också en bön för "our own brothers and sisters in the land of Israel, the State of Israel".

Från SVT:s sändning 20 oktober 2012 från den judiska Stora Synagogan i Stockholm i samband med den judiska lövhyddohögtiden,
Sukkot
.

  Islam

Världsreligionen Islam står som en av de sista bastionerna mot den judiska anstormningen, därav de våldsamma propagandaattackerna från judiskt håll (läs Hollywood) och försöken att så split innifrån.
Allt tal om "Shia" och "Sunni" - har så länge vi i Radio Islam fört kampen - alltid emanerat från Israels anhängare och älskas av dem. På samma sätt är alla som förstärker splittringen och som anammar "Hollywood-jihadist" terminologi om "Kuffar" och "Sunni"/"Shia" - vare sig de vill det eller inte - agenter för sionismen och genomförandet av Israels plan för splittring av och dominans över Mellanöstern.
Att vara muslim är mycket mer än att bara vara en "mekanisk muslim" där man bara gör vissa ritualer och säger vissa ord på vissa bestämda tider. Det är istället att utföra konkreta och konsekventa handlingar som leder till resultat i kampen mot orättvisor och lögner.
 • Islam och demokrati
  Av Ahmed Rami

 • Varför behövs en islamisk revolution?
  Av Ahmed Rami

 • De islamiska rörelserna
  Av Ahmed Ben Bella

 • Koranen stöder motståndet
  Mohamed Omar intervjuvar Ahmed Rami

 • Både Sunni och Shia muslimerna är emot ockupationen

 • Islamofobi och sionism  
  "Ingen som studerar islamofobi kan undgå att upptäcka dess kopplingar till sionismen."
  Utdrag från Mohamed Omars recension av Andreas Malms bok om Islamfobi, "Hatet mot muslimer".

 • Judar bakom den s.k. "islamofobin"
  Första delen av texten "Sverigedemokraterna - i Israels sold", om Geller, Pipes, Horowitz, Spencer, Wilders.
  Antimuslimska kampanjerna i SD drivs av juden och Israelaktivisten Ted Ekeroth, tidigare belönad med hederspris från World Zionist Organisation för "exceptionella insatser för Israel och sionismen".

 • "Blågul" islam?

 • 9-11: Kommer någon våga fråga varför?
  Av David Duke. Om orsakerna till 11:e september attackerna.

 • ISIS - skapat av sionistisk politik 
  Artikel på engelska om bakgrunden till ISIS/IS/ISIL.
  Efter att ha dödat miljontals människor, äntligen en "ny" fiende som ger sionisterna skäl att bedriva världskrig i årtionden till. Men vad orsakade all denna vrede och förbittring, är det "amerikansk"/"brittisk"/"fransk" utrikespolitik - eller är det judisk-sionistisk? Och hur kommer det sig att ISIS attackerar alla utom judestaten Israel?

 • Seize the Chaos - Israel, the Neocons, and their Bloody, Blundering “Art” of War  
  Artikel på engelska om Israels stöd till ISIS/IS/ISIL.
  Israeliske strategen Oren: “... we always wanted Bashar Assad to go, we always preferred the bad guys who weren’t backed by Iran to the bad guys who were backed by Iran... This was the case ... even if the other ‘bad guys’ were affiliated to al-Qaida."
  “From Israel’s perspective, if there’s got to be an evil that’s got to prevail, let the Sunni evil prevail.”

  Med "Sunni-ondskan" avses ISIS.

 • Bevis att USAs regering ville att ISIS skulle etablera sig i Syrien    
  TV-inslag om ett läckt Pentagondokument om Jewnited States strategiska intresse av att ISIS bildas och skapar ett "kalifat".
  Från amerikanska CBS 46 - för de som hade tänkt säga att inslaget kommer från "antiamerikanska" "konspirationsteoretiker".

  Notera att det sedan är judar som ska förklara för kristna och andra icke-judar varför ISIS kommit till!
  Exempelvis när SVT Forum 31 augusti 2015 sände programmet om rapporten "Svenskor i IS - ett underskattat hot" där 3 av 4 medverkande var judar; "islamkännaren" Eli Göndör (f.d. israelisk fallskärmsjägare!), "forskaren" Jessica Katz, och programmets moderator, Katarina Tracz!

  Judar som för icke-judarna förklarar orsakerna till och "botemedlen" mot IS:

  Judinnan Sanna Klinghoffer, som "expert"
  på IS-kvinnor, SVT Gomorron, 7/8-2015. 
   
  Eli Göndör, f.d. israelisk fallskärmsjägare,
  nu "islamolog" och IS-"expert" i SVT.
   
  Michael Weiss, sionistisk jude och författaren
  till "standardverket" om ISIS.


  Att ha judar som för oss icke-judar ger "receptet" på behandling mot de aldrig sinande fenomenen "terror", "Al Qaida", "ISIS" - de själva medvetet med sina judiskt planerade krig orsakat - är som att ha en lönnbrännare/pyroman som ansvarig för brandkårens uttryckningar mot bränder han själv skapat!
  Skulle inte Wolodarski & Co:s invasion och krig mot Saddams Irak befria Väst från (det påhittade) hotet av massförstörelsevapen? Skulle inte kriget mot talibanerna och Al Qaida i Afghanistan göra slut på "terrorhotet" och leda till "fred och stabilitet"?
  Vad fick vi istället: fördubblat hat och i princip ett tredje världskrig!
  Den direkta konsekvensen av judarna Sarkozys och B. H. Lévys krig i Libyen efter att deras bombplan gjort slut på Kaddafi, var att Al Qaidas svarta flagga restes på Benghazis domstolsbyggnad, i Libyens näst största stad! Strax därefter ses konvojer med den nu så välbekanta svarta IS-flaggan passera igenom Sirte och sedan Timbuktu och därefter följdkrigen i Mali, Niger, "Boko Haram", etc. Krig som samma judestyrda Frankrike nu under Hollande och Fabius ledning använder som förevändning för att gå in militärt för att "pacificera" och "stabilisera".
  Man måste vara antingen en idiot eller gravt ignorant för att inte se att dessa människors intentioner är genuint onda. Det är resultaten som räknas, inte vad olika lismande hycklare säger att de tänker genomföra.


 • Politiska karikatyrer kopplade till Islam och den judiska kampanjen att så en "sunni"/"shia"-splittring och konflikter mellan kristna och muslimer och om vilka som verkligen står bakom IS/ISIS/ISIL    


 • Mer om Islam och den muslimska världen - från vår engelska hemsida 
  Inkluderar material om: The Jews behind islamophobia + Judaism's war against Islam

  Principfrågor


  FAQ - Korta frågor och svar


  Judisk rasism - Judendom

"Araber och andra djur". Kapitelrubrik satt av judinnan Erica Jong.

"Araber och andra djur" - kapitelrubrik från den amerikanska judinnan Erica Jongs i västmedia hyllade bok "Rädd att flyga".

Boken i Sverige utgiven av Norstedts. Vi har aldrig hört någon i Sveriges judaiserade kulturelit någonsin demonstrera utanför Norstedts kontor mot denna grova och öppna rasism.


Rubrik på artikel från Forward, 2:a juni, 2010.


Rubrik på artikel från judiska Forward, 11:e maj, 2012.
Klicka för att förstora.


"Den judiska rasen...", en jude talar ut i dokumentärserien "Inte helt kosher", del 2, SVT, januari 2013. Klicka för att förstora.


 SVT Nyheter, 4:e juni 2010: "Judarna knyts samman av sina gener", konstaterar Sveriges Television, baserat på en
"genetisk studie"
som visar på "blodsband"!
Klicka för att förstora.

Gamla Testamentet (GT) och Talmud utgör judendomens grundläggande fundament och innehåller de principer efter vilka dagens judar lever efter. Följande dokument uppmärksammar det hat och den rasism som genomsyrar dessa skrifter.


Jackie Jakubowski - en hal och fräck Israelaktivist
 • Chefredaktör för Judisk Krönika.
 • Utnämnd till "Årets journalist" av Sveriges Tidskrifter år 2000.
 • Har en tvillingsyster verksam som officer i den israeliska armén. Jackie avslöjar i sin bok "Judiska prövningar och omprövningar" (Brombergs, 1992, sid. 6), att "min tvillingsyster är officer i den israeliska armén". Se också vår kopia på artikeln om Jackie, "Porträtt av en Israelvän", från Förenade Israelinsamlingens tidskrift Menorah, nr.3-1991.
 • Professionell Israelpropagandist. Judisk Krönika, nr.2-1979, berättar om ett möte mellan "ett tiotal professionella judiska PR-män från åtta europeiska länder", ett möte som hölls i Köpenhamn 1979 för att diskutera "hur Israel framställs i massmedia i Europa" och där en av representanterna från Sverige var Jackie Jakubowski.
 • Har varit informationssekreterare för den proisraeliska propagandaorganisationen Solidaritetskommittén för Israel. I den sionistiska tidskriften Menorah, nr. 4-1988, berättas att Jackie Jakubowski där var "informationssekreterare".
 • Har i solidaritet med Israel träffat Israels blodsbesudlade premiärminister Yitzhak Shamir, mannen bakom mordet på svenske FN-medlaren Folke Bernadotte - se särskild artikel.
 • Med ärkesionisten Jakubowski som chef ses i redaktionen på Judisk Krönika inflytelserika mediaaktörer som Peter Wolodarski, chefredaktör för Dagens Nyheter, Margit Silberstein, politisk journalist på SVT (syster till Svenska Kommittén mot Antisemitisms Willy Silberstein), Peter Luthersson, f.d. kulturchef på SvD, och Arne Lapidus, Mellanösternkorrespondent på Expressen, Nina Solomin, kulturredaktör på sossetidningen Vi.


  Judisk makt i Sverige


"Som en intressant parentes kan tilläggas att under en period på I870-talet tillhörde 20% av Göteborgs stadsfullmäktige stadens mosaiska församling."
- Jackie Jakubowski skryter om judiskt politiskt inflytande i Sverige i Judisk Krönika, nr.1-1989.


Judarna i Sverige är intimt förknippade med den judiska ockupationsstaten Israel, detta vet de alla. Men i den offentliga debatten, för icke-judarna, spelar de upprörda varje gång sambandet kommer på tal, "antisemitism!" ropar de då.
Exempelvis kan man avslöjande läsa om de svenska judarnas förhållande till Israel i Församlingskalendern 1994-1995 för Stockholms Judiska Församling, publicerad i den judiske forskaren David Fischers doktorsavhandling "Judiskt liv - En undersökning bland medlemmar i Stockholms Judiska Församling" (Megilla Förlaget, Uppsala, 1996, sid. 49):

"Judiska Församlingen i Stockholm är ett samfund för judar [...] Församlingen skall värna om förbundenheten med det judiska folket och staten Israel samt ta till vara judiska intressen i samhället."

Här ser man en direkt koppling till staten Israel som t.o.m. finns inskrivet i Församlingskalendern för den största och mest inflytelserika judiska församlingen i Sverige, att den "skall värna om förbundenheten" till Israel. Av denna anledning är det legitimt - som antirasist och Israelkritiker - att känna till och kritisera de judiska maktstrukturerna i Sverige.


"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak."

"Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande i Stockholms Judiska Församling, i tidskriften Judisk Krönika, nr.4-5/1988, sid. 36 och 37.
"Israel behöver all PR man kan få. Det gäller att ta vara på de chanser som bjuds."

- Den sionistiske juden Willy Silberstein i en artikel i Förenade Israelinsamlingens tidskrift Menorah (den sjuarmade ljusstaken), nr.3-1978.

Viktigt: Willy Silberstein, tidigare Menorah-medarbetare, blev senare utrikeschef på Sveriges Radios Eko-nyheter. Han har sedermera fortsatt sin kamp för Israel som ordförande för Svenska Kommittén Mot Antisemitism (SKMA).
Willys judiska syster Margit Silberstein, politisk reporter på SVT, har också varit inrikeschef på Sveriges Radio.
Willys son Benjamin Katzeff Silberstein, är sedan 2012 opinionsbildande skribent på Svenska Dagbladets ledarsida. 

Bilden bredvid från den sionistiska tidskriften Menorah, nr.4-2002, där man avlöjande talar om hur sionistorganisationen Jewish Agency "binder ihop världens judiska församlingar och judiska organisationer med Israel som nav".

Kopplingen judendom-sionism är här öppet manifesterad!

 

  Judisk makt i USA

Radio Islam anklagas ständigt av Israels propagandister för "antisemitism" och "konspirationsteorier" när vi talar om judisk makt i USA. Men den judiska förläggarfamiljen Bonniers eget lexikon, "Bonniers Världshistoria", Albert Bonniers Förlag, 2003, sid. 471, talar om denna judiska makt som ett faktum:

"Judarna i USA
[...] De amerikanska judarna spelar stor politisk roll i valen. [...]
I stora delstater som New York, Kalifornien och Florida är det svårt för en kandidat att bli vald utan deras stöd.
Judarna har också landets starkaste lobbyorganisationer. De omsätter årligen flera hundra miljoner dollar, som används till propaganda för Israels politik och stöd till de politiker som beviljar medel till Israel."

 

  Judiskt massmedia-inflytande

"Nu jävlar grabbar ska vi redigera proisraeliskt."
- En av Bonniers redaktionschefer till sina anställda på Expressen
under 6-dagars kriget 1967 (se artikel i "Scoop", nr.4-1996).

Judiskt inflytande över våra medier utnyttjas för att sprida den judiska apartheidstaten Israels propaganda. De stora mediaktörerna Bonniers (DN, Expressen, Sydsvenskan, TV4, etc) Hjörne (GP, Hallandsposten, Stampen, etc) och VLT-koncernen samarbetar öppet med Förenade Israelinsamlingen. Och när Bonniers tog över TV4 använde de sig av den judiske finansmannen Robert Weil (Proventus) att agera bulvan för sitt uppköp... en man "vars engagemang i Israel [...] är stort" (se citatet nedan).

 

Tunga Bonnier-namn skänker pengar till apartheidstaten och ockupationsmakten Israel. Tackannonsen ovan är publicerad i Förenade Israelinsamlingens tidskrift Menorah, nr.1-2001, sid. 23. 

Och samarbetet Bonnier-Israel fortsättter. Menorah, nr.1-2007, rapporterade:

"Drygt 90 Israelvänner samlades i familjen Bonniers nya Konsthall under temat "Nya broar Sverige - Israel" den 19 februari. [...] Vintern beslöt sig för att återerövra Stockholm den kväll då Förenade Israelinsamlingen hade bjudit in till samtal kring brobyggande mellan Sverige och Israel. Snöflingorna föll allt tyngre utanför familjen Bonniers relativt nya Konsthall på Torsgatan i Stockholm. [...] Att vara en brobyggare. Men vad är då en brobyggare och hur kan han eller hon se ut? Kvällens samtal var tänkt att resonera kring dessa frågor. För Jeanette Bonnier, upphovsman till Konsthallen, har det kulturella engagemanget fallit sig naturligt då familjen alltid varit omgärdad av författare och konstnärer. [...] Näste samtalspartner var Robert Weil vars engagemang i Israel och israelisk konst är stort."

 • Det judiska Bonnierimperiet - verktyg i Israels tjänst
  Kapitel från Israels Nätverk i Sverige

  Not 1: Förutom att ledande personligheter som Carl-Johan Bonnier och Eva Bonnier t.o.m. donerar pengar till staten Israel var Bonnier-klanens starke man Tor Bonnier själv fanatisk sionist som "reste till Israel och diskuterade sionismen med ledande politiker, bland annat med Golda Meir som försökte övertala honom att emigrera till Israel" (citat från Tor Bonniers hustru Jytte Bonniers bok "Manilla - Innanför murarna", Bokförlaget Trevi, 1993, sid. 107).

  Not 2: Judarnas prat att familjens Bonniers judiskhet bara är ett avlägset arv som uppmärksammas av ondsinta "antisemiter" och att de numera är kristna (förutom Eva Bonnier som alltjämt tillhör Judiska Församlingen) är bara nys. I Judisk Krönika nr.3-1995 publiceras en intervju med kändisprästen Åke Bonnier, bror till Eva Bonnier, där den "kristne" Åke Bonnier själv talar för Judisk Krönikas intervjuvare om "mina judiska bröder", "mitt judiska blod" och hur hans besök i judestaten Israel "varit en enorm upplevelse":

  "- Mitt judiska blod svallar ofta och visst känner jag mig kluven. Mina två besök i Israel har varit en enorm upplevelse. Första gången jag stod vid Västra Muren grät jag faktiskt. Jag blev själv förvånad över hur starkt jag kände. Jag erfor i hela kroppen att detta delar jag både med mina judiska bröder och med Jesus."

 

  Judisk terrorism

Sionisterna driver ett terrorkrig mot sina politiska motståndare. I denna terrorism används judiska organisationer som Mossad, Anti-Defamation League (ADL), Betar-Tagar, Jewish Defense League (JDL): 

  Sionism - Palestinafrågan

Sionismen är en politisk rörelse - som alla andra - med ideologi, ledarskap, finansiering, men som i dagens Västvärld är helt tabu att omnämna och diskutera, trots att sionistisk politik genomsyrar världshändelserna och kan spåras som huvudfaktor bakom de senaste storkrigen - vars konsekvenser vi alla drabbas av. Sionismen har t.o.m. stämplats som "en form av rasism" - i paritet med Sydafrikas "apartheid" - av FN:s Generalförsamling 1975! Och det var inte en FN "Fact-Finding Commission" på plats som ledde till att denna resolution 1991 annulerades, utan endast att Israel satte upphävandet som villkor för att inleda fredssamtal. Ideologins grova rasism kvarstår!

Sionismen är en ideologi skapad i Polen/Ryssland av sk "judar" som inte har minsta band med Palestinas jord men som anser sig ha "gudomlig" rätt att ta den i besittning baserad på en "religiös" skrift - Torah - de själva författat! När sionismen initierades 1897 var mindre än 5% av Palestinas befolkning judar och när Israel utropades 1948 var av 37 signerande på Israels självständighetsdeklaration bara tre födda i Mellanöstern! Bosättarrörelsen, sionismens avantgarde, utgörs ofta av blonda/rödhåriga och blåögda khazarkonvertiter som talar med bred Brooklynaccent. Israels premiärminister, polskfödde Ben-Gurion, talar själv öppet att "vi har stulit" Palestina.

Och i sionismens digra garderob ses skelett som dess stöd till nazisternas raspolitik och erbjudande av vapenallians med Nazi-Tyskland, dess mångåriga stöd till apartheidregimen i Sydafrika, militär hjälp till regimer och deras torterare och dödskvadroner i Sydamerika, etc, etc.

Att korrupta icke-judiska politiker numera också omfamnar sionismens doktriner är en skandal då det är en renodlat judisk intresseideologi med mottot "Is it good for the Jews?" som evig utgångspunkt. Sionistjudarna har t.o.m. mördat Folke Bernadotte från vårt kungahus och attackerat svensk FN-personal, och deras judestat Israel har sk "Mad Dog"- och "Samson Option"-doktriner som inbegriper öppet kärnvapenhot mot våra europeiska storstäder.

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land. Visst lovade Gud oss det - men vad betyder det för dem? Vår Gud är inte deras. Vi härstammar från det gamla Israel, det är sant, men för över två tusen år sedan - och vad betyder det för dem? Det har funnits antisemitism, nazister, Hitler, Auschwitz - men var det deras fel? De ser bara en sak: vi har kommit hit och stulit deras land. Varför skulle de acceptera det?"

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister, i Nahum Goldmanns bok "Den Judiska Paradoxen", 278, Tidens Förlag, s. 112.

  Sions krig mot Irak

Här har vi samlat ett antal dokument om hur Israellobbyn i USA och andra västerländska länder, utnyttjar sitt inflytande för att krossa arablandet Irak - ett land som motsatt sig världssionismens planer för Mellanöstern. Ett utrotningskrig riktat mot ett helt folk - med först krig (1991), efterföljande utsvältning och sedan invasion och ockupation (fr.o.m. 2003). Ett sionistiskt krig där antalet dödade irakiska barn - av svält och direkt krig - redan överstiger det antal judiska barn man påstod att tyskarna mördade under "förintelsen". Men om detta "må man inte berätta"...


Libanon, Iran:

  Revisionism

Israelmaffian i Sverige vill lagstifta så att den judiska versionen av vad som hände under andra världskriget blir ett tabu som inte får ifrågasättas. Revisionismen är den historieskola som just vågar utmana och ifågasätta dessa dogmer!

  Sions Vises Protokoll

I hundra år har judarna fördömt dessa protokoll utan att någonsin citera vad som står i dem. Radio Islam ger er en unik möjlighet att själva läsa och bedöma dessa texter. Skrivna för 100 år sedan, ger de en skrämmande beskrivning av dagens politiska realiteter.

  Massinvandring

Okontrollerad massinvandring - Cui bono? - Vem gynnas?

Den rådande massinvandringspolitiken är en sionistisk sådan som inte gynnar vare sig svensken eller den till Sverige invandrade. Invandringspolitikens sanna natur avslöjas när Sveriges ledning vid upprepade tillfällen (som här och här) tänker utvisa statslösa palestinier trots faran de utsätts för - människor som lever under ett reelt fysiskt hot där de på daglig basis bombas - att skickas iväg till den av judar belägrade Gazaremsan. Detta medan unga eritreanska killar som inte vill göra militärjänst i sitt hemland obehindrat tas in i Sverige och får uppehållstillstånd. Det senare för att bl.a. avlasta och hjälpa Israel, som anser sig inte kunna ta in dem och som t.o.m. kallar dylika för "infiltratörer"! Samma Israel som sedan sitt grundande 1948 fram till 2012 bara medgivit 143 icke-judiska invandrare status som flyktingar enligt Flyktingkonventionen.


Citatet ovan är taget från judinnan Barbara Spectre från den judiska intresseorganisationen Paideia. Enligt henne ska européerna vare sig de vill det eller inte bli "mångkulturella", och judar "kommer att stå i centrum" och inneha "ledarrollen" för denna process. Citatet ska sättas i relation till judeofilen och EU-fadern Coudenhove-Kalergi, en man stödd av judiska makthavare som L. Rothschild, M. Warburg och B. Baruch. Enligt rasisten Coudenhove-Kalergi måste européerna omvandlas till "en Eurasiatisk-Negroid blandras", styrd av judarna som enligt honom utgör "Europas andliga ledarras", mänsklighetens adel.

Denna visions implementering bevisas av den förda politiken där judarna envetet kämpar för att bevara "sin judiska särart" i Israel samtidigt som de i de icke-judiska länderna ständigt propagerar för öppna gränser och kultur- och nationsupplösning. De till vårt land massinvandrade hamnar i stort antal i diverse miserabla ghetton, tilldelas olika slavsysslor och pressas in i den moraliskt förödande och fördummande och av judar skapade "Gangsta-rap" kulturen. "Multikulturalism" är f.ö. fel begrepp på denna process, snarare är det fråga om en total likriktning och unikulturalism där det blir judarnas massmedier och deras Hollywood som står för fostran.

Att också ta in stora antal personer med arabomuslimsk bakgrund när den svenska befolkningen precis utsatts för åratals bombardemang med grovrasistisk sionistisk krigspropaganda om just dessa människor och deras religions påstådda farlighet är som om engelsmännen under pågående brinnande Andra Världskrig - låt säga 1944 när den antityska propagandan var som grövst - hade tagit in hundratusentals tyska civilister att bosätta sig i de brittiska städerna. Är det överraskande att stämningen blir hätsk, att konflikter gror?

Judiska religiösa ledare ser t.o.m. denna invandring som en lyckad händelse om man ska se till citat som de från rabbinen Rav Touitou som ser muslimsk invandring som en seger för krossandet av kristendomen och rabbinen Baruch Efrati som ser samma utveckling som ett straff för vad Europa och kristenheten gjort judarna. Det faktum att ärkerasister och Jews Firstare som dessa herrar hyllar utvecklingen ska tas på största allvar, framförallt av muslimerna som i detta fula spel blir brickorna.

Nu kan Bonniers och med dem ingifta Wallenbergs och vår övriga s.k. "elit" lugnt luta sig tillbaka. Svensken som nu känner sig hotad till boplats och lönesättning riktar sin vrede mot invandrarna, bl.a. via kontrollerad opposition som Sverigedemokraterna, och inte uppåt i maktkedjan. Och skulle någon invandrare - Jahve förbjude - inte arta sig utan bli ett politiskt hot kan man alltid trycka ner dem, som man exempelvis gjort här (Dirawi), här (M. Kaplan), här ("Mana") och här (Mustafa), här (journalist), här (politiker), här (politiker), här (politiker), och här (invandrarson och rappare).

    

Från "Årets svensk" till utrensad... (screencap ovan från Expressen, 15:e oktober, 2020)
Efter Bonnier-DNs "avslöjanden" om Afghanistanfödde rektor Hamid Zafars antijudiska skriverier och den efterföljande uthängningen i media, följer sen den totala utrensningen - likt romarnas "damnatio memoriae": sparkad från Moderaternas integrationskommission, utkastad som kolumnist på (judiskägda) Göteborgs-Posten, sparken från posten som kommunal skolchef - och sist men inte minst; det redan inspelade inslaget med Zafar i SVTs "På Spåret" utrensat - bortklippt!  Radio Islams böcker

Det skrivna ordet utgör alltid en stomme i kampen mot okunskap och lögner. På Kultur Förlag har tiotusentals exemplar av Radio Islams böcker tryckts och distribuerats. Dessa böcker har väckt stor debatt, några av dem har till och med åtalats. Nu finns innehållet i dessa verk tillgängliga för on-line-läsning. Här finns också andra böcker upplagda som berör liknande frågor. 

Vad är
Israel?
101 fakta
istället för
propagandan
Av A. Rami

Klicka här för
att ladda boken:

ZIP

Israel
-Falsk
Varudek-
laration

Judisk myt
om rasen
Av A. Rami


Klicka här för
att ladda boken
:
ZIP


Arkiv med
Radio Islams böcker

(med innehållsförklaringar)

Israels
makt
i Sverige
Av A. Rami


Klicka här för
att ladda boken
:
ZIPJudisk
häx-
process
i Sverige

Av A. Rami


Klicka här för
att ladda boken:

ZIP
AHMED,
berber-
pojken

Barnbok

Ahmed Rami

Ahmed
berber-
pojken

(Barnbok)
Av A. Rami


Klicka här för
att ladda boken
:
ZIP

Ett liv
för
frihet
Självbiografi
Av A. Rami


Klicka här för
att ladda boken
:
ZIP


Min
väg
(Biografi)
Islamiska
rörelserna
Av Ben Bella

Klicka här för
att ladda boken:

ZIP

  För att 
ladda hem och beställa
Ahmed Ramis böcker

  Andra böcker

  Radio Islams tidning

Radio Islams tidning gavs ut under en två-års period. I det här arkivet har vi samlat de bästa artiklarna. De tar upp ämnen som Louis Farrakhan, olika svenska sionisters göranden, Israels politik, revisionismen, Sigvard Marjasins sionistiska koppling, "Schindlers list", Koscherslakt, etc.

  Radio Islams Uppslagsverk

  Intervjuer

"Låt oss erkänna att vi judar utgör en särskild nation som varje jude tillhör, oavsett i vilket land han lever och vilket medborgarskap han har ... Därför judar, organisera er, organisera er, organisera er ända tills varje jude står upp och kan räknas som en oövervinnerlig makt."

- Louis D. Brandeis: Zionism and the American Jews (Brandeis var medlem av USA:s högsta domstol och ordförande för USA:s sionistorganisation.

  Israel Shahak

Den judiske dissidenten Israel Shahak har länge gäckat Israels propagandister, med sina väldokumenterade skrifter och avslöjanden av den judiska statens ohöljda rasism. I vår samling av hans texter finns också Shahaks banbrytande verk "Judisk historia, judisk religion".

Shahaks uppmärksammade bok "Judisk historia, judisk religion":

  Roger Garaudy

Den franske filosofen, författaren och politikern Roger Garaudy orsakade en politisk storm i Frankrike 1996, när han avslöjade att han helhjärtat stödjer revisionismen. Hans bok "Den israeliska statens grundläggande myter" är hädanefter att räkna som ett standardverk.

  Jan Bergman Arkivet

I det här arkivet finns de mest relevanta dokumenten som berör den sk. "Bergman Affären" som drabbade Uppsala Universitet på 1990-talet, efter att dess professor Jan Bergman vittnat under rättegången mot Ahmed Rami och Radio Islam. Den här affären visar hur den judiska lobbyn systematiskt försöker kväva oppositionella icke-judiska röster, bara Israel-kramare ska ha yttrandefrihet.

Israels senaste våldsorgier, Libanon (2006) och Gaza-remsan (2009, 2014), och de avslöjanden som då kom ut om rabbinernas utnyttjande av de judiska religiösa skrifterna för att piska in folkmordstankar i Israels militär, visar att allt det som sades under Bergman-affären om Amalek-mitzvot och liknande - och som sionistlobbyn frenetiskt och lögnaktigt avfärdade som "antisemitiska" fantasifoster - hela tiden var sant och de facto tillämpas av Israel mot dess "fiender".

  Citatsamling


Mer citat, på engelska: 

  Debatt

En samling intressanta debattinlägg bl.a. skrivna i Radio Islams Forum. Här kommer Radio Islams läsare och lyssnare till tals.

  Blandat

  Marrocko

  Fotoalbum och Bilder


  Ljudarkiv - ljudfiler

  Internationella relationer


Några andra valda ämnen

Medias U.S. Politics Revisionism U.S. Cost
Crime Judaism Zionism Islam
Jewish Power Massacres Mossad Khazars
Iran Talmud Protocols Conspiracy
Rami England Iraq Lebanon
ADL France Islamism Intifada
Morocco Marx Luther Iraq
Maroc Garaudy WMD:s Remer
Faurisson Farrakhan Russia Hitler
Ford Internet Turkey Khamenei
Nasser Victims Wiesel Ben Bella
Shahak Myrdal Sindi Who's Who?
Photos Caricatures Videos Israels Nätverk
Books This Site Quotes Links

 
BREV
(e-mail) till Radio Islams hemsida, 18/1/1999:

På Radio Islams hemsida anges under rubriken "följande judiska företag annonserar regelbundet i Menorah" bl.a. min advokatfirma - advokatfirman Tuveson AB. Jag uppmanar er att omgående ta bort det påståendet. Advokatfirman ägs av mig ensam och jag är inte det minsta judisk. Ingen av mina förfäder är av judisk börd. Jag har inga anställda jurister. Våra två sekreterare är också helsvenska. Jag annonserar mig veterligen inte i Menorah. Har såvitt jag vet inte betalat någon annonsering där. Däremot har jag för många år sedan haft en anställd, som läste någon judisk tidskrift. Jag tror att vederbörande satte in en annons i en judisk tidning strax innan vederbörande slutade. Men det var många år sedan. Om Menorah har annonser med vårt namn, sker det utan min kännedom och utan mitt tillstånd.

Advokat Michael Tuveson

SVAR:
Endast några företag som har annonserat i varje nummer av Menorah
finns med i Ahmed Ramis bok Israels Makt i Sverige. Denna lista kommer snart att uppdateras, kompletteras och aktualiseras med hjälp av de kommande nummer av Menorah.
Webmaster

Our weakness

We must know that our weakness is Israel's strength. The regimes that are in power in our countries are like dead bodies, our "leaders" are politically finished. Instead of stepping down in honor, they cling bitterly to power and try to drag their peoples along into the precipice.

In the first place, we must conquer tyranny, decadence and corruption in our own hearts and in our countries! Instead of giving up, we must work seriously to create the economic, political, military and social conditions for the future victory of Justice.

The future belongs to the forces of Islam. The Hezbollah, Hamas and Jihad resistance groups are the Islamic response to the Zionist challenge. Islam began in the 6th century as a cultural, and spiritual movement against the superpowers of that time. The military strength of Islam grew as a consequence of its spiritual strength.

Today, capitulating before the Jewish arrogance is not a solution; it is betraying the future generations. If we can not create victory today, we must not create defeat ourselves. The worst we can do is to capitulate without resisting!

Any "solution" violently extorted, any unjust "peace" (capitulation) will be rejected by the future generations. The only real solution of the Palestinian question lies in the return of the Palestinian people to their fatherland.

Nos voleurs!
Il y a des problèmes extrêmes où nous nous debattons et que nous avons trop tardé à regarder en face. A la différence des pays occidentaux, nos "pays musulmans" ne connaissent que peu de hold-up de banques. C'est que les voleurs d'envergure savent qu'aujourd'hui, dans nos pays, la source d'enrichissement la plus sûre, la plus rapide, la seule à vrai dire, est le pouvoir. À titre d´exemple : le systeme féodal (makhzen) - qui n´a rien à voir avec l´Islam - que Hassan II a pérpétué anachroniquement au Maroc en plein XXe siècle - fait de la corruption généralisée un systhème de gouvernement.

Le régime de Hassan II constitue, pour notre pays, pour notre peuple et pour notre avenir un danger mortel réel.
Face à ce danger et à son défi, il n y a, devant nous, qu´une seule alternative et une seule réponse: une révolution islamique radicale, éclairée, intelligente, tolérante et libératrice!

En Islam, la liberté est la régle et l´interdit est l´exception. Il s´impose donc urgence et nécessité vitale de créer un
Front Islamique uni pour la Liberation du Maroc.

Les grands ne sont grands que parce que nous sommes à genoux. Levons-nous!

Ahmed Rami

 Ahmed Rami,
fondateur de RADIO ISLAM

Ahmed Rami, founder of the radio station: RADIO ISLAM  

VARNING!

De på denna hemsida uttryckta åsikterna är förbjudna i de länder, som styrs av judiska totalitära diktaturer. Vi är för yttrandefrihet samt politisk, intellektuell och ideologisk pluralism,och den här hemsidan delar inte nödvändigtvis alla åsikter, som publiceras på den. De uttrycks på sina författares intellektuella ansvar. Denna hemsida har sin förläggningsort i Atlanta. Dess innehåll är avsett för den amerikanska publiken. Vad beträffar det juridiska ansvaret rättar sig servern för den här hemsidan efter de lagar och förordningar, som gäller i USA och staten Georgia. Om gällande lagar i ett annat land är "judiska" och förbjuder vissa här framförda åsikter, ombedes -juridiskt- ifrågavarande lands medborgare att omedelbart avbryta sitt besök på denna för fria länder reserverade hemsida och bege sig någon annanstans eller till andra uttryckssätt som framkallas av diktaturen.

ACT NOW!
Tomorrow it will be too late

 © No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam - where they are located - is mentioned.


"Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and
impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.
"
ARTICLE 19. The Universal Declaration of Human Rights, adopted by the United Nations General Assembly on December 10, 1948,

HOME


"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak. [...] Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande Stockholms Judiska Församling, Judisk Krönika, nr.4-5/1988.


Palestine banner
Viva Palestina!

Senaste upplagt


Islamofobi och sionism

En tom säck kan inte stå
Revisionistisk bok av Lars Adelskogh

De svenska judarna och Israel
- citaten från ledande judar säger allt!

Foton 

DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarskis Israelkopplingar; Sionistorganisationen Project Interchange och American Jewish Committee

Pravdas intervju med Ahmed Rami  


Talmud unmasked
Talmud: en sionistisk operationsmanual


Israelobbyn och Förenta Staternas utrikespolitik
Av John J. Mearsheimer & Stephen M. Walt

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Jan Myrdal intervjuas av Hizbollahs tidning

Mein Kampf
Av Adolf Hitler

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land."

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister


Det judiska Bonnierimperiet
- verktyg i Israels tjänst

Elie Wiesel: falskt vittne
Av Robert Faurisson

"Expo" - instrument i sionismens tjänst

Vad är sionism? - intervju med sionistkritikern Lasse Wilhelmson
K. Zytomierska           R. Weil

Rolf Tardell - SVT, politisk/ekonomisk reporter, redaktör Agenda
P. Wolodarski             R. Tardell

Göran Rosenberg - politisk reporter, författare 
G. Rosenberg           L. Silbersky


Margit Silberstein - SVT, politisk reporter Peter Rawet - SVT, ekonomisk reporter
M. Silberstein             P. Rawet


J. Scherman              K. Ekeroth


   Elisbeth Åsbrink, SVT, kulturreporter
 L. Lagercrantz          E. Åsbrink

 
H. Bronett                  C. Schulman

 
 M. Klamberg             S. Klinghoffer


I. Hadley-Kamptz       C.-J. Bonnier


O. Wästberg              N. Josephi


B. Katzeff-Silberstein   K. Tracz

 
T. Elensky                J. Lapidus

 
C. Mannheimer           D. Sachs

 
 S. Heckscher              A. Hernrot-Rothstein

Elisbeth Marmorstein, SVT, politisk reporter Magdalena Ribbing - DN
 E. Marmorstein        M. Ribbing

 
 L. Josephson             J. Schreiber

 
H. Lagercrantz            A. Israelson

 
 P. Wästberg               S. Törnquist

Israels Nätverk i Sverige
Verket som avslöjar namnen på Israelmaffian och deras positioner i Sveriges maktcentra

Revisionismens segrar
Av Robert Faurisson

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Sverigedemokraterna - i Israels sold - Bröderna Ekeroth, Bieler, Frick

Ahmed Rami intervjuar tyske general Remer i AL SHAAB 

Kan man verkligen skilja sionismen från judendomen?
Av Ibrahim Alloush


The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "Den israeliska
statens grundläggande myter"


Utdrag från den sionistiska planen för Mellanöstern

Reel Bad Arabs - Revealing the racist Jewish Hollywood propaganda

Alliansen Sydafrika - Israel

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Leuchter-rapporten - Den första kemiska undersökningen av "gaskamrarna"

Israel Shahak: Jewish History, Jewish Religion
IsraelShahak: "Judisk historia,
Judisk religion"


Varför behövs en islamisk revolution? - Av Ahmed Rami

Sions Vises Protokoll

Videos - viktig samling

Samlade citat om sionismen, judendomen, Radio Islam, etc

Förbjud det judiska Gamla Testamentet!
Av Ahmed Rami

Karikatyrer 

Aktivism! - Förena er i kampen!


Down with Zio-Apartheid
 Stop Jewish Apartheid! Sion i Sverige
Klicka på bild för info


  
M. Bindefeld          E. Göndör


 
 J. Gedin               P. Gyllenhammar


N. Abramowicz           R. Aschberg


D. Peczynski              A. Cwejman


S. Eklund + A. Schulman


J. Bonnier                  J. Leman


J. Sarnecki                B. Ohlsson


P. Neuding               H. Trus


J. Unge                      S. Sommerfeld


M. Zaremba              H. Klein


R. Fleischer               L. Pagrotsky


C. Szyber                  G. Dymov


D. Mehr                     N. Chaouche


T. Jerlerup                J. Kinnaman 


P. Bieler                   H. Frenkel

Stéphane Bruchfeld - "förintesle"-expert, kibbutzaktivist Stefan Einhorn - författare
S. Bruchfeld              S. Einhorn


N. Solomin                S. Osten


P. Zandén                 L. Gustafsson


R. Swartz                    S. Dawn Finer