No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Know Your enemy!
-No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late
You are what you know and what you do with what you know -¤- Freedom of Speech - Use it or lose it!


Kommer någon våga fråga varför?

av David Duke,
Ledare för organisationen European-American Unity and Rights Organization (EURO).

15:e september, 2001

.

 

Amerika har stora problem.

Vi har just upplevt chocken och våndan efter den mest spektakulära och dödliga terrorattacken i modern historia. Som en nästan uppdiktad scen från en Hollywood-film så flög kapade passagerarplan rakt in i New Yorks World Trade Center och Pentagon i Washington den 11:e september 2001. Tusentals amerikaner blev brutalt mördade. Kostnaderna lär överstiga en biljon dollar. Detta lär leda till en amerikansk och världsomspännande depression.

Denna fasansfulla terrorism måste bekämpas med alla amerikanska resurser. Och de som begår sådana avskyvärda handlingar måste straffas med lagens hårdaste straff. Inga dylika handlingar får någonsin tillåtas på amerikansk mark.

Vi har tidigare frågat oss; hur ska vi göra för att skydda oss själva från terror i framtiden?

För utan att öka vetskapen runt om i världen så kan nästa terrordåd bli mycket värre än händelserna den 11:e september. Nästa hemska händelse kanske inte medför någon explosion av något slag, utan den tysta massans död genom en biologisk eller strålnings- attack.

Den dåliga nyheten är att oavsett hur många miljarder dollar regeringen spenderar eller hur många bomber som släpps, så är det omöjligt att helt skydda oss själva från dessa faror. Faktum är att ju mer bombande och ödeläggelse vi genomför, desto troligare blir en framtida terrorattack mot oss.

Vi har gått in i en era i vilken till och med en ren militär styrka inte är till något skydd. Starka nationer kan inte längre attackera svaga utan att straffas. Den minsta nation eller politiska enhet kan själv lätt slå tillbaks med massterror. Ingen nation är osårbar, inte ens den starkaste nationen på jorden.

Innan vi förstår varför terroristerna agerar, motivationen till deras agerande, kan vi inte förebygga en upprepning av liknande terrordåd i framtiden. Vi amerikaner måste fråga oss varför vi nu fallit offer för terrorism.

När en klocka stannar, frågar vi oss varför.

Är den inte uppskruvad? Är batteriet dött? Är den trasig? Om så är fallet, varför?

När du har ett problem, om du inte frågar dig varför och får några svar, och sen agerar mot dem, så kommer de framhärda. Kanske kommer det även bli värre.

Den sionist-dominerade median har försett oss med bilder från denna blodiga attack mot det amerikanska folket. De har också berättat för oss vilka som troligen ligger bakom, men så här långt har man noggrant undvikit att ge oss en förstålig anledning till varför attacken ägde rum.

Att kalla terroristerna för "ynkryggar" är, så klart, osant. Terroristerna har begått en obeskrivligt otäck och hänsynslös handling mot det amerikanska folket, men de är utan tvekan inga ynkryggar. Kamikaze-flygare kanske är missledda, men att offra sitt eget liv för en sak har aldrig kallats för ynklighet. Och att använda ord som "ynkryggar" och "galningar" besvarar inte frågan om varför dessa hemska handlingar skedde, såvida inte någon tror att alla ynkryggar och galningar vill spränga World Trade Center och Pentagon.

Dessa beskrivningar förhindrar människor från att upptäcka anledningen till varför detta ägde rum. Och, om vi vill förhindra liknande händelser från att äga rum i framtiden, så är det absolut livsviktigt att förstå "Varför".

Kanske är det bra att börja ställa frågan varför dessa "galna", "ynkliga" araber aldrig attackerar Schweiz eller Sverige? Vad gör dessa länder, eller vad gör dessa länder inte, som gör att de ignoreras medan vi är måltavla.

Låt mig vara mycket, mycket rättfram.

Orsaken till denna terrorism är vår inblandning och stöd till det kriminella Israel.

 

Terror som svar på terror

Palestinierna och många av deras arabiska allierade har i ett halvt århundrade varit måltavla för hänsynslös israelisk terrorism.

På 1940-talet tog sionisterna över Palestina och körde ut 700 000 människor från sina hem genom fasansfull terrorism. Bland dessa händelser kan nämnas den sadistiska massakern mot över 250 palestinska äldre män, kvinnor och barn i Deir Yassin. Det var en synnerligen brutal, kallblodig massaker kännetecknad av hur judar skar upp magen på gravida kvinnor.1

Efter denna blodsutgjutelse offentliggjorde mördarna avsiktligt händelsen vilket fick till följd att människor flydde i panik från sina hem och företag till vilka de ännu inte fått återvända.

Israels tidigare premiärminister Manachem Begin, som också deltog i dessa hemska massakrer stoltserar med betydelsen av Deir Yassin i sin bok Revolten: Historien om Irgun.2

Inte heller upphörde massakerna efter grundandet av den judiska staten; de fortsatte både i tider av fred och krig. Följande är namn på några av dem: Sharafat massakern, Kibya massakern, Kafr Qara massakern, Al-Aqsa Mosque massakern, Sabra och Shatila massakerna, Oyon Qara Massakern, Al-Aqsa Mosque Massakern, Ibrahimi Mosque Massakern, Jabalia Massakern.3

Genom en politiskt etnisk rensning fortsätter Israel att behålla bostäder för palestinier vilka föddes där och vilkas familjer levt där i generation efter generation genom att förhindra dem från att återvända hem. Samtidigt som man generöst uppmuntrar genetiska judar som aldrig bott i Palestina till att emigrera från världens alla hörn och bosätta sig i landet.

Britterna har också fått genomlida israelisk terror, bland annat under de fasansfulla bombningarna mot King David Hotel i Jerusalem.

Israels terror har inte slutat sedan dess. Israel har fler fångar per capita än någon annan nation i världen, fler än det stalinistiska Sovjetunionen eller det röda Kina under sina värsta perioder. Rutinmässigt torteras palestinska fångar, och det är in faktum den enda nationen i den moderna världen som lagligt sanktionerar tortyr. Faktum är att Judiska gruppen för mänskliga rättigheter i Israel bekräftar i en 60-sidig rapport att 85 % av de palestinska internerna utsätts för tortyr under sin häktningstid.4 Även en omfattande artikel i New York Times av juden Joel Greenburg, konstaterade det faktum att Israel torterar 500 till 600 palestinier varje månad.5

Israel har siktat in sig på och mördat tusentals palestinska ledare, och detta inkluderar vetenskapsmän, tjänstemän, affärsmän, filosofer och poeter, alla som inspirerar det palestinska folket till patriotism. Dessa mord har ägt rum över hela världen, även i USA. Under detta händelseförlopp har de dödat flera tusen kvinnor och barn. De har också upprepade gånger bombat palestinska flyktingläger som varit fulla av kvinnor och barn.

De etablerade inte bara sin israeliska stat i palestiniernas land, (1948 ägde palestinierna själva över 90 % av markytan) judarna tog nästan allt av den palestinska egendomen: landet, gårdar, hem och företag. Efter att de drivit ut de palestinska flyktingarna och förvägrat dem att återvända, så skapade man en lag om "lössläppt egendom" vilken konfiskerade palestinsk egendom som sedan gavs till judarna. Lagen använder sig också av chutzpah för att förbjuda försäljning av det stulna landet till palestinier.6

1982 invaderades Libanon av Israel. Under sin invasion och följande 18 år av ockupation beräknas 40 000 civila ha dött. Israel bombade och attackerade obarmhärtigt städer och byar och även flera sjukhus och barnhem (vilket dokumenterats av norska Röda Korset) och ödelade den forna och en gång vackra staden Beirut.

Israels premiärminister Ariel Sharon vågar inte ens sätta sin fot i Belgien eller i Nederländerna av rädslan för åtal i internationell domstol för krigsbrott. Sharon är ansvarig för mord på två tusen flyktingar i Sabra- och Shatila-lägren i Libanon.

Israel sköt ner ett libanesiskt flygplan över Sinai Peninsula vilket dödade 111 människor.

Och det har inte bara varit palestinier som har drabbats av israelisk terror.

 

Sionistisk Terror Mot USA

Amerikaner har också fått utstå sionistisk terror. Faktum är att Israel har begått flera krigshandlingar mot USA.

Israel har en lång lista av terrorism mot USA som går ända tillbaks till 1954. Detta år, planerade den israeliska regeringen att spränga amerikanska anläggningar i Kairo och Alexandria och skylla det på egyptiska medborgare. Av en tillfällighet misslyckades komplotten och avslöjades. Den kallades Layon-affären efter mannen som förmodades ligga bakom terrorismen, Pinhas Layon, Israels försvarschef. Han resignerade över incidenten 1955.7

1967 attackerades ett amerikanskt örloggsfartyg vid namn U.S.S. Liberty av israeliska omärkta jaktplan och torpedbåtar vid Sinai-halvön, de sköt även med kulspruta mot livflottar som flydde från skeppet. Attacken mördade 31 värnpliktiga amerikaner och skadade ytterligare 170.8 De försökte sänka skeppet, döda alla amerikaner och beskylla egyptier för gärningen för att få Amerikas stöd att erövra större delar av den arabiska världen.

Attacken mot USS Liberty var ingen plötsligt våldsam krigsförklaring mot USA från Israels sida. Till deras förtret konstaterade USA:s utrikesminister Dean Rusk och försvarschefen Admiral Moorer att attacken mot USS Liberty var överlagd. Den mäktiga sionistlobbyn yrkade på en formell rättslig undersökning.

Om lobbyisterna kan lyckas dölja dessa hemska israeliska handlingar mot Amerika, så är det tveklöst att de även kan dölja sina eviga brott mot palestinierna. Än, efter Liberty-attacken så har inte USA reducerat sina årliga miljardbidrag till Israel, faktum är att historien kvickt försvann från nyhetssändningarna redan efter några dagar.

1986 orsakade Israel oss faktiskt ett krig och militära attacker på felaktiga grunder mot en annan nation. Mossad upprättade en sändare i Tripoli, Libyen, och sände sedan terroristmeddelanden på den liberiska koden där man indikerade att Libyen bar ansvar för mord på två amerikaner på ett diskotek i Tyskland 9 (Det har senare visat sig att Libyen inte hade något att göra med bombningen). Genom denna bluff så lyckades Israel få med sig Amerika i bombningarna av Libyen. Amerikanska bomber anlade förödelse där. En av de som mördades var den libyenska presidentens dotter. Det är en sannerligen feg krigshandling när en nation förleder en annan att utan anledning attackera en tredje nation. Endast en verklig fiende av Amerika skulle göra något sådant.

Varje palestinier och arab är medveten om att Israels 50-åriga terror aldrig skulle kunna ägt rum utan aktivt finansiellt och militärt stöd från USA. De vet att den judiska lobbyn har kontroll över USA:s Mellanöstern-politik och att sionisterna kan få vad som begärs av dem från kongressen.

Det var amerikanskt stöd till Israels brutala invasion och ockupation av Libanon på 80-talet som ledde till bombningen av en amerikansk marin truppavdelning vilken mördade 300 amerikanska män.

 

Amerikas inblandning i Israels brottslighet

Araberna vet att nästan varje bomb som dödar deras folk kommer från Amerika, varje kula, varje stridsvagn och varje stridsplan är tillverkat eller betalat med amerikanska dollar. Det är miljarder och åter miljarder amerikanska dollar i stöd som har möjliggjort för den judiska staten att terrorisera det arabiska folket i ett halvt sekel.

Inte ens då Israel invaderade Libanon och mördade tusentals civila så hotade USA med att bomba Tel Aviv (som de gjorde mot Irak) om Israel vägrade lyda FN:s krav att dra sig tillbaka. En jämförelse mellan USA:s reaktioner mot Iraks invasion av Kuwait och Israels invasion av Libanon är lärorik.

Amerikas ensidiga utrikespolitik kan illustreras av skillnaden mellan hur Israel och Irak behandlas i exemplen ovan.

Irak invaderade Kuwait. Israel invaderade Libanon.

Runt 3000 civila kuwaitier dog i krigets inledningsskede. 40 000 libaneser dog från tiden för invasionen till ockupationen.

Irak lydde inte FN:s krav att lämna Kuwait. Israel lydde inte FN:s krav på att lämna Libanon (i 18 år).

Irak bröt mot internationella avtal om kemiska, biologiska och kärn-vapen. Än gör Israel större överträdelser och har en av världens största tillgångar av kemiska, biologiska och kärn-vapen.

Irak motsatte sig FN-inspektörer. Israel har alltid motsatt sig FN-inspektörer.

För dessa överträdelser bombade vi Irak. Som svar på Israels brott har Amerika fortsatt sända miljardtals dollar.

Amerikas utrikespolitik var, och är fortfarande, Israelpolitik. Israel straffades inte ens genom indragna bidrag trots att tusentals civila libaneser dog som följd av Israels handlingar. Irak var en gång i tiden vänskapligt inställt till Amerika då vi köpte olja och gjorde mycket affärer länderna emellan. Amerika stödde faktiskt Saddam Hussein och Iraks krig med Iran. Irak gjorde inget mot USA, men de gjorde misstaget att bli en stark fiende till Israel. Så de judiska och jude-kontrollerade ickejudiska byråkraterna och den jude-dominerade median gjorde snabbt vår gamla vän, Saddam Hussein, till vår ärkefiende.

Vi släppte mer bomber mot Irak under några få veckor än vi gjorde under hela andra världskriget. Vi dödade hundratusentals irakier, inkluderat tiotusentals civila. Efter det inledde vi blockad och embargo mot Irak vilken, det till Irak negativt inställda, FN säger har lett till minst 1 200 000 barns död och samma öde för hundratusentals gamla. Låt de amerikaner som inte förstår grunden till att denna terrorism koncentrerats få denna chockerande fakta. En miljon tvåhundratusen barn har dött som en direkt följd av vår politik mot Irak.

Den judiska lobbyn och den judedominerade median är mycket noggrann med att inte låta det amerikanska folket helt förstå den riktiga orsaken till det irakiska kriget eller det riktiga resultatet av Palestinafrågan. De vill inte att amerikanerna ska förstå varför så många miljoner araber hatar oss och varför antalet ökar för varje dag.

De vill inte låta oss veta varför amerikaner är så hatade - eftersom det är de judiska ledarna för den amerikanska utrikespolitiken som är ensamt ansvariga för detta tilltagande hat mot Amerika. Föreställ er vilken ilska och känsla av desperation som skulle driva män till att offra sina egna liv för att angripa oss.

De sionistiska ledarna vet att Amerikas stöd till den kriminella israeliska politiken frambringar hat mot Amerika. De är utan tvivel medvetna om att bombning och krigsförklaringar mot nationer uteslutande till Israels fördel skapar fanatiska fiender till Amerika, fiender som kommer söka hämnd i amerikanskt blod.

Givetvis sätter de aldrig Amerikas intressen först, deras egna judiska intressen går alltid före. Faktum är att de är fullkomligt medvetna om att de brutala och idiotiska terrorhandlingarna som hände i New York och Washington endast hjälper sionisternas sak då en enorm amerikansk ilska riktas mot Israels fiender, och gör amerikanerna än mer lättmanipulerade att lyda order från Israel.

Tänk på vem som verkligen tjänar på denna terror. Har palestinierna någon fördel? Terrorhandlingen förstörde all framgång palestinierna haft i att vinna världsopinionens sympati. Den har förblindat världen för israelisk terrorism. Israel är den enda vinnaren på denna tragedi. De får nu grönt ljus att göra vad de vill mot det palestinska folket. De kan döda sina fiender oavsett om de är våldsamma eller inte. De kommer få hur mycket pengar de vill från det amerikanska folket, och ingen kommer tänka på deras pågående bortträngande, mördande och brott mot mänskliga rättigheter mot det palestinska folket.

Nej, sionisterna är de enda vinnarna av denna hemska terror-dag den 11:e september 2001. Är det inte ironiskt att även fast det är sionisternas handlande som lett till denna terror så är det uteslutande sionister som kommer tjäna på den? Givetvis förstår de att de tjänar på detta därför att den amerikanska median är helt i deras händer10 och det aldrig kommer ställas några frågor om varför dessa hemskheter överhuvudtaget händer. Olyckligtvis är det för få som någonsin får höra röster som min som vågar ifrågasätta sionisternas lögner.

Det är därför vi har detta problem, en främmande makt har tagit över den mäktigaste lobbyn i den amerikanska regeringen och kontrollerar vilken riktning den amerikanska median ska ha.

Låt mig upprepa detta en gång till. Den enda anledningen till att vi plågas av terrorism i dagens USA är för att vår regerings politik är totalt underordnad utländsk makt: Israel och den världsomspännande judiska överhögheten.

Amerikanska flaggor vajar överallt i Amerika efter attacken mot World Trade Center och Pentagon. Det är bra för vi måste bli mer patriotiska. Om vi var mer patriotiska för USA:s riktiga intressen istället för till Israel så skulle vi inte behöva vara rädda för terrorism.

Och vad kan vara mer patriotiskt än att vilja att vårt eget land leds av vårt eget folk för Amerikas skull istället för av främmande makt eller en mäktig minoritet?

Ja, vi måste kämpa fanatiskt mot varje attack mot vårt land. Men vi måste förstå varför denna terror äger rum och upphovet till den. Det har hänt därför att ett långtgående landsförräderi mot USA och dess befolkning ägt rum

 

Vad har sionismen kostat det amerikanska folket?

Den judiska lobbyn och massmediala makten har kostat USA runt 6 miljarder dollar varje år i utlandsbidrag och vapen, nästan en tredjedel av Amerikas samlade utrikesbistånd under loppet av ett halvt sekel.

De har förgiftat våra relationer till de oljerika nationerna i Mellanöstern. Som reaktion på vår politik har araberna slagit sig samman och utvecklat sitt "oljevapen" vilket har kostat Amerika minst tio triljoner dollar i högre oljekostnader.

Det har avskärmat hela arabvärlden, vilket lett till förstörelse av amerikanska ägodelar till värden av flera miljarder dollar, kidnappning av amerikanska medborgare och ett enormt generellt hat mot det amerikanska folket.

Hur har Israel betalat tillbaks till oss för vårt stöd? De har kontinuerligt spionerat på oss (The Jonathan Pollard Case), sålt våra största hemligheter (till exempel till den största USA-fientliga kärnvapennationen i världen: Det kommunistiska Kina)11 och stulit vårt uranium för sina illegala kärnvapen.12

De har arrangerat terroristattacker mot USA som Layon-affären och attacken mot USS Liberty. Båda dessa handlingar var inget annat än krigshandlingar riktade mot USA. Att förse USA med falsk information för att felaktigt gå i krig mot en annan nation är likaså inget annat än en direkt krigsförklaring mot USA. Än, som respons på dessa föraktliga aktioner mot Amerika, så har våra sionistkontrollerade ledare inte stoppat våra bidrag i form av pengar och vapen som överstiger flera miljarder dollar. Varje år ger vi Israel 6 miljarder dollar i bidrag, det är mer än vi ger till alla nationer i södra Sahara, Karibien och Sydamerika.

Vad är våra senaste kostnader av vårt stöd till sionisternas kriminella beteende? Det senaste priset vi har fått betala är den hemska terrorhandlingen den 11:e september 2001.

De mäktiga Israelagenterna i den amerikanska median och regeringen är lika ansvariga för denna terror mot USA som om det var de själva som styrde dessa plan in i World Trade Center och Pentagon.

Och nu utnyttjar de cyniskt terrorn som de själva har orsakat för att öka våldsspiralen mot Israels fiender. Du kan vara säker på att den sionistiska makten planerar att göra mycket mera än att bara straffa förövarna i denna händelse. Amerika kommer åter igen bli använt till att slå till vart helst Israel önskar.

Ett urskillningslöst eller omåttligt svar från Amerika skulle absolut skapa mer hat gentemot det amerikanska folket. Den ökande hatspiralen är exakt vad sionisterna vill ha, för deras mål är att vi ska slå Israels fiender åt dem, spilla vårt eget blod istället för deras. Det är bara de som tjänar på Amerikas smärta. Istället för Israel så kommer vi få betala ett högt pris.

Innan vi botar såret och ger Amerika en bättre kurs så kommer varje missil och bomb som vi skickar komma tillbaks mot oss igen. Varje liv vi släcker i andra länder kommer resultera i fler förlorade amerikanska liv här och utomlands. Amerika kommer sjunka mer och mer till osäkerhet och lidande.

Vi måste hålla huvudet kallt nu och bryta våldsspiralen.

Många förrädare i regeringen har gett stöd åt sionisternas kriminella aktiviteter hellre än åt det amerikanska folkets riktiga intressen. De har frambringat hatet som driver dessa terrorister. Om inte deras makt bryts så kommer amerikanerna bli jagade av en tilltagande terrorism.

Låt oss be för amerikanernas seger denna gång och för de lidandes familjer. Låt oss snabbt och hårt bestraffa förövarna.

Men, vad som är mer viktigt, låt oss förstå varför detta hände och hur vi kan stoppa hatet mot vår nation.

Då vi förstår anledningen till varför, då kommer vi alla förstå den enda vägen för att förhindra terroristhandlingar likt denna i framtiden.

Lösningen på detta stora problem är extremt tydlig och väldigt enkel.

Amerika måste med kraft rikta ett farväl till de "utländska involveringarna" i fäderneslandet.

Och vi måste alltid sätta Amerika och det amerikanska folket först.

 

 

 

Fotnoter:

 

1. De Reynier, J. (1950). Chief Representative Of The International Committee Of The Red Cross In Jerusalem. (A Jerusalem Un Drapeau Flottait Sur La Ligne De Feu', Geneva.

2. Begin, M. (1964). The Revolt: The Story Of The Irgun. Tel-Aviv: Hadar Pub. p.162: "The Haganah carried out victorious attacks on other fronts... In a state of terror, the Arabs fled, crying, 'Deir Yassin."

3. Erlich, G. (1992). Not Only Deir Yassin. Hebrew Daily Ha'ir. May 6.

4. Sami Sockol, Moshe Reinfeld (1998) May 20. the Israeli daily, Ha'aretz

5. Joel Greenberg (1993) Israel Rethinks Interrogation of Arabs Aug. 14 New York Times

6. Badi, J. (1960). Fundamental Laws Of The State Of Israel. New York. p.156.

7. Bar-Joseph, Uri (1995)Intelligence Intervention in the Politics of Democratic States: The United States, Israel, and Britain. University Park, PA: Penn State Press,

8. Ennes, J. (1979). Assault On The Liberty. New York: Random House.

9. Ostrovsky, Victor. (1995) The Other Side of Deception: A Rogue Agent Exposes the Mossad's Secret Agenda. New York: Harper

10. See the chapter on media control in my book, My Awakening. Also available at Davidduke.com

11. Bill Gertz (1993) Washington Times and Michael R. Gordon, New York Times Oct.13

12. A & L Cockburn (1991) Dangerous Liaison

 

 Jewish Terrorism and Aggression, Jewish Spying and Disinformation

 

 


| Index | English Site | Other Languages | U.S. Interest | Media / Policy | Peace Process | Zionism | Intifada |
| Sanctions | Lebanon | Resources | Books | Domination | Crime | Authors | Search this site | Quotes | More Quotes |
This Site is owned by a group of freedom fighters from different countries in support of A. Rami's struggle.
Ahmed Rami (the founder of the station Radio Islam), Box 316, 10126 Stockholm. Phone:+46 708 121240


HOME