French
English
Svenska
Deutsch
Russia
Italian
Portugais
Spanish
Arabic
Suomi
Norsk
Danish
Romanian
HungarianRadio Islam om den
ryska revolutionen

 

Winston Churchill sa i ett radiotal den 4 september 1921, med anspelning på den ryska revolutionen eller den ryska kuppen, statskuppen i Ryssland 1917:

"Denna ohyggliga katastrof har framkallats av ett jämförelsevis litet band yrkesrevolutionärer, till större delen judar, som tagit makten över den olyckliga ryska nationen, i all dess svaghet och okunnighet. Och med grym logik påtvingat den alla dessa kommunistiska doktriner, som vi höra så ogenerat utbasuneras här i landet. I Ryssland har de förverkligat dem. De har i sanning omsatt terrororden i handlingar. Och de har utan barmhärtighet dödat var och en som motsatt sig dem."

 

Radio Islam om det kommunistiska Sovjetunionen

De, alltså sionisterna, säger att de alltid har varit motståndare till kommunismen. Och att de utsatts för förföljelser i Sovjet liksom i de andra tidigare kommunist-staterna.

Också detta är en av deras fräcka lögner. I själva verket var den sovjetiska kommunismen judisk från början. Liksom den av juden Marx grundade marxismen. I Lenins1 Ryssland var mellan 80 och 90 procent av alla de ledande kommunistiska kommissarierna judar.

Leo Trotskij2 som egentligen hette Lev Davydovitj Bronstein och Grigorij Zinovjev3 som egentligen hette Apfelbaum och Kamenev4 Rosenfeld, Jakov Sverdlov5 Sverdin och tjeka-chefen Dzerzjinskij6 Dehrzin som de mest beryktade namn. Denna judiska dominans fortfor under Stalin-tiden.

Det bör även noteras att det i Lenins och Stalins7 Sovjet var dödsstraff för så kallade antisemitism. Alltså dödsstraff mot de som kritiserar sionismen. Medan kloster och kyrkor härjades och förvandlades till garage eller danslokaler, gick de judiska synagogorna fria från varje attack. Medan hundratals präster och nunnor mördades, kröktes i Sovjet inte ett hår på en enda Rabbin.

Judiska tidningar i den kapitalistiska västvärlden som Jewish Chronicle i London och American Hebrew i New York hyllade också bolsjevisternas8 maktövertagande under Lenin i Ryssland och förklarade att "bolsjevismen, kommunismen representerar det bästa och ädlaste i judendomen."

Det var också stormrika kapitalistiska judar som verksamt hjälpte till att finansiera Lenins och Trotskijs bolsjevistiska, kommunistiska maktövertgande i Ryssland. Bland de judiska bankirerna Jakob Schiff, Felix Warburg, Otto Khan, Jerome Hannauer, Guggenheim och Max Breitung i USA och Olof Aschberg, chef för den av honom grundade Nya Banken i Stockholm. Bara för att nämna ett fåtal.

En annan beryktad bolsjevist-finansiär var juden Parvus9 egentligen Izrail Lazarevitj Helphand, som tjänat mängder av miljoner på svartabörsaffärer under första världskriget.

Det var också en jude, Naftalij Aronovitj Frenkel10, som lanserade idén om den förskräckliga GULAG-arkipelagen11 för Stalin, där bortåt 30 miljoner ryssar omkom under omänskliga villkor.

Och det var också en jude Jelmaljan Jaroslavskij som egentligen hette Minej Izrailevitj Kubelmann, som blev ledare för gudlöshetsligan som främst förföljde de kristna i Ryssland under Stalin.

Sanningen att den idag så komprometterade och avskydda Sovjet-kommunismen är judisk, är något som måste döljas menar många judar. Och därför ger de sig av från det sjunkande skeppet och klagar över att de i Ryssland utsätts för antisemitism. Och låtsas som om de alltid varit motståndare till kommunismen.

 

noter:

Se:
Exempel på namn som författaren Alexander Solsjenitsyn talar om i sina böcker   

 


 

 
Les livres d´Ahmed Rami
Ahmed Rami´s Books:
ENGLISH

Morocco and revolution
DEUTSCH

Ein Leben für Freiheit
FRENCH

Révoltes: pourquoi et comment
PORTUGUÊ

Marrocos e Revolução
 Ahmed Ramis böcker:

Vad är
Israel?
101 fakta istället för
den judiska

lögnpropagandan
Av Ahmed Rami.

ZIP

Behandlar bl.a. judendomens historiska rötter, sionisternas sammarbete med det nazistiska Tyskland och en granskning av den bibliska judendomen. Oumbärlig källa för alla som vill förstå den långvariga Palestina-konflikten.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israels
makt
i Sverige
Av Ahmed Rami

ZIP

Om den judiska ockupationen i Sverige och dess makt över de svenska medierna och Sveriges ekonomi och de maffiametoder som används för att kontrollera det fria ordet.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Ett liv
för frihet
(Självbiografi)
Av Ahmed Rami

ZIP

Om Ahmed Ramis roll i kampen för demokratin i Marocko och i Sverige och mot kung Hassan i Marocko; och om hans liv från hans uppväxt i Marocko fram till hans flykt till Sverige. På vägen får vi ta del av hans funderingar om Islam och om hur ett rättvist samhälle bör byggas.
(
franska en français och tyska Deutsch)


Judisk
häxprocess
i Sverige

Ahmed Rami

ZIP

Boken om den av judarna iscensatta rättegången då Ahmed Rami dömdes till 6 månaders fängelse för "missaktning av den judiska maffian". Den innehåller bl. a. de samtliga 18 åtalspunkterna som fälldes.
(Finns även på
tyska Deutsch)


Israel
Falsk
Varudeklaration
Den Judiska myten
om rasen
Av Ahmed Rami
ZIP

Ahmed Ramis senaste omfattande bok. Avslöjar Judendomens verkliga ansikte, dess myter och propaganda.


AHMED
berber-
pojken

Barnbok

Av
Ahmed Rami
Ahmed
berberpojken

(Barnbok)

Av
Ahmed Rami
ZIP

Berättelsen om berberpojken Ahmed bygger på händelser som har ägt rum i verkligheten i Ahmed Ramis barndom i Maocko.Ahmed Ramis böcker är delvis översatta till
tyska , franska , engelska
och kan beställas (i bokforme) genome att direkt skriva till författaren:
Ahmed Rami
Box 316
10126 Stockholm
Tel. 0708121240
Andra böcker:


Förbjud Gamla Testamentet !
Av Ahmed Rami

Bakom denna hemsida står en grupp frihetskämpar från olika lände till stöd för
Ahmed Ramis kamp mot den judiska ockupationen och herraväldet i Palestina
och i resten av världen. Du också är välkommen som frihetskämpe.
Handla nu! I morgon kommer det att vara för sent!
 
No hate. No violence. Races? Only one Human race.
United We Stand, Divided We Fall.
Know Your enemy

You too are welcome as a freedom fighter. Act now! Tomorrow it will be too late!
Compose your letter online. Write now to Rdio Islam
Ahmed Rami, writer, journalist, is the founder of the radio station Radio Islam.
Donations to help his work may be sent (in cheques or in notes) to his address:
Ahmed Rami - Box 316 - 10126 Stockholm, Sweden
Phone:+46708121240
Latest additions:
English -Svensk -French -German -Portug -Arabic -Russian -Italian -Spanish -Suomi

©
No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam-(at http://www.abbc.net) where they are located - is mentioned.

HOME