No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


ЯКОБ РОТШИЛД ВИНОВЕН В ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТОАвтор: Александър Сарович, 2016

Превод: Д. Атанасова / Българска легия за информационна защита

 


Много хора не вярват, че съществува заговор. Интересът ми към конспирациите се появи, когато открих, че такива е имало в случая с разрушаването на моята родна страна Югославия. Световните медии представиха унищожаването на Югославия като вътрешен конфликт между югославските народи, но това представяне на нещата беше само фасада. Същността на разпада на Юголсавия се коренеше в колонизацията на страната. През 1990 г. западните републики Словения и Хърватия избраха партии, които поддържаха капитализма. Управляващите преди това комунисти спечелиха изборите в Сърбия. Така Сърбия възпрепятства прозападните реформи в Югославия. Осъзнах, че западните политици и медии подкрепят прозападните републики и обвиняват сърбите за всички проблеми, които имаше Югославия. Това отклонение беше резултатът от заговора, който имаше за цел да отчужди хората и да ги отслаби политически и икономически и точно това се случи. Заговорницте взеха властта над цялата територия на бивша Югославия и заграбиха на безценица ресурсите, които бяха създадени от всички народи на Югославия.

Хората осъзнават, че по целия свят има несправедливост. Много медии обвиняват корпорациите, които управляват света и създават тази несправедливост, но не обвиняват хората, които управляват корпорациите. По този начин медиите приемат, че нищо не може да бъде направено срещу тези управляващи. Заговорниците обичат такива медии, защото те създават обща апатия в обществото. Трябваше да призная, че изявленията срещу корпорациите са безполезни и че е необходимо да се открият хората, които печелят от управлението на корпорациите, за да можем да сме в състояние да ги спрем.

Преди десет години се чудех кой може да има такава голяма власт, че да може да разруши Югославия? Чрез проучване стигнах до заключението, че всички пътища водят до семейство Ротшилд, въпеки че то е доста прикрито. Семейство Ротшилд тайно управлява западния свят и въпреки това никой не може да го държи отговорно за това. Никой не може да му отнеме властта. Не е ли това целта на заговора? Пак по това време забелязах, че много религиозни хора вярваха, че Страшният съд наближава и обсъждаха кой е Антихриста. Те подозираха Джордж Сорос, принц Чарлз и дори папата. Опитах се да се възползвам от интереса на християните и предположих в статията „Дошъл ли е Антихриста?” (Has the Antichrist Come?), написана през 2003 г., че това би могъл да е Якоб Ротшилд.

През деветнадесети век семейство Ротшилд е вече най-богатото семейство в света. Лорд Байрон го представя в поемата си Дон Жуан, част 12/5, написана през далечната 1823 г..

„Кой държи баланса на света? Кой управлява/нашия конгрес, дали роялистите или либералите?/Кой вдигна патриотите без ризи в Испания?/(Което накара всички европейски вестници да ”скърцат и нечленоразделят”)/Кой държи света, както стария, така и новия във болка?/Или в удоволствие? Кой кара всички политици да са така нагли?/Сянката на благородната смелост на Бонапарт?-/Евреинът Ротшилд и приятелят му християнин Баринг.”

Тогава започва индустриалната революция и разцветът на колониализма, когато Ротшилд стават дори още по-богати, но се оттеглят от обществената арена. Защо правят това? След като завалдяват западния свят, както се и очаква, те пожелават да завладеят целия свят. Като имат предвид, че управляващите често не са много популярни, за което могат дори и да платят с главите си, Ротшилд решават да завладеят света тайно. И успяват. Днес те едва намират място в списъка на най-богатите хора в света. Човек може да остане с впечатлението, че са загубили богатството си през последните двеста години, но няма никакви доказателства в подкрепа на това. Тъкмо напротив, убеден съм, че Ротшилд никога не са били по-богати и по-могъщи, отколкото са сега.

Как Ротшилд успяват да увеличават богатството и влиянието си, докато в същото време стават все по-невидими. Ротшилд, като най-богатите хора на света, много умно са стигнали до идеята да сключат договори с бедни агенти, които да ги представят сред собствениците на компаниите. В замяна тези хора получават около 15 % от собствеността като подарък, който да стимулира работата им, докато останалото принадлежи на Ротшилд. Тези хора веднага се сдобиват с възможност да си купят замъци, яхти и самолети. Те са много благодарни за това, лоялни са на Ротшилд и дават най-доброто от себе си, за да не го разочароват. Такива договори са взаимно изгодни.

Ето един пример: след арестуването на Михаил Ходорковски за неплатени данъци на компанията „Юкос” в Русия, имаше опасност акциите му да бъдат иззети. Контролът върху акциите на Михаил Ходорковски в „Юкос” беше прехвърлен върху лорд Якоб Ротшилд. Източникът на тази информация е статия в “The Washington Times” от 02.XI.2003 г. : „Арестуван петролен магнат прехвърля акциите си на банкер”. Странното е, че статията вече не може да бъде открита в архивите на издателската къща, но за щастие копие от нея може да се намери на старницата „Action Report Online”. Значението на статията се състои в това, че показва Якоб Ротшилд като мажоритарния собственик на компанията „Юкос”. В този случай алчността бе причината Якоб Ротшилд да направи грешка, защото за първи път излезе наяве, че той крие собственото си богатство зад други хора, и което е по-интересно, той сам разкрива това. Трябва да се добави, че стойността на тези акции надвишава общото богатство на цялото семейство Ротшилд според Форбс. Това означава, че богатството и властта на Ротшилд са представени невярно. Защо?

Можем ли да предположим, че моделът семйство Ротшилд, скрило богатството си зад Ходорковски, е бил прилаган и спрямо други семейства в хода на историята? Разбира се, че можем. Ротшилд стават най-богатото семейство в света много по-рано от богаташките семейства Рокфелер, Морган, Бъфет и останалите, които са се появили. Най-вероятно Ротшилд са спонсорирали издигането на тези фамилии по същия начин както и това на Ходорковски. The Banking Monopoly твърди, че „По време на ВСВ се е смятало, че Морган е най-богатият човек в САЩ, но след неговата смърт става ясно, че той е бил само заместник на семейство Ротшилд. Когато завещанието на Морган става известно на обществеността, става ясно, че той е притежавал едва 19% от компаниите Морган”. Дейвид Айк пише в „Деца на матрицата” (Children of Matrix), че Рокфелер и Морган са само „момчетата за поръчки” на европейските Ротшилди. Political Vel Craft твърди, че „Уорън Бъфет е представител на Ротшилд в САЩ”. Нито една от тези статии не дава доказателства, че Ротшилд са сключили договори с Морган, Бъфет и другите, за да ги представляват в собствеността и управлението на най-големите световни компании, защото договорите, които регулират отношенията им, са тайни и като такива са недостъпни за обществеността. Но статиите дават повод за основателното съмнение, че нещо такова е повече от възможно. Най-вероятно по този начин семейство Ротшилд контролира най-големите банки, най-печелившите компании и най-влиятелните медии. Те са обединени в единна йерархична организация, която има доминираща финансова власт, която им осигурява и политическа власт и така контролират всички властови центрове в западния свят. Най-вероятно по този начин Ротшилд управляват западния свят, въпреки че не са нито в политиката, нито в списъка на най-богатите хора на планетата.

Ако имаше два такива властови центъра, те биха се борили за доминация и чрез тяхното съперничество бихме узнали кои са те, но такова нещо няма. Липсата на подобни конфликти за мен означава, че е напълно сигурно, че Ротшилд държат монопола на властта в западния свят. Следователно, можем да ги държим отговорнии за почти всичко в западния свят. Тази статия в голяма степен ще ни убеди в това.

Якоб Ротшилд така добре е прикрил властта си, че дори не се колебае да използва каквито и да било средства, за да се представи като скромен филантроп. Едно внушение: снимка на Якоб Ротшилд, направена по погрешка в дома му, имението Вейдстън в Англия, с  най-„богатия” човек в света Уорън Бъфет и губернатора на Калифорния Арнолд Шварценегер, показва Якоб Ротшилд като много влиятелен човек. Най-вероятно заради това Якоб Ротшилд е решил да представя Уорън Бъфет като голям филантроп, а себе си като човек, заобиколен от такива хора. Мисля, че Якоб Ротшилд стои зад твърдението на Уорън Бъфет, че възнамерява да дари 85% от богатството си за благотворителност. Разбира се, в този случай богатството принадлежи на Якоб Ротшилд. Източник: Reuters.

Наскоро Дейвид Рокфелер реши да продаде 37% от своята Wealth Advisory and Asset Management Group на Якоб Ротшилд за неизвестна сума. Източник: Financial Times. Не е изненадващо, че те добре си сътрудничат, но не това е въпросът тук. Когато хората купуват нещо, те обикновено трябва да платят данъци. Според закона има някои изключения и купуването на корпорация е едно от тях. В този конкретен случай дори не е необходимо издаването на сметка. Защо законът е толкова удобен за тези, които купуват корпорации?

Ротшилд имат талкова огромна финансова власт, че лесно биха могли да изкупят цялата стойност на фондовата борса. Освен това, те предлагат такива инвестиции на независими компании, че последните трудно могат да откажат. Ако собствениците на компаниите приемат условията за инвестицията, те могат дори да запазят контрола си върху компаниите. За Ротшилд е от критично значение те да са готови за сътрудничество. Ако тези компании се противопоставят на Ротшилд, те се изправят пред проблеми. Идва ми на ум огромната кампания за това, че вероятно Майкрософт ще се раздели на две заради уж неприемливия монопол, който има компанията в световен мащаб. Мажоритарният собственик Бил Гейтс започна да играе ролята на мост между Уорън Бъфет, в който случай Бъфет вероятно е обяснил на Гейтс важността на „кооперативността” в западния свят. Убеден съм, че Бил Гейтс е приел и от тогава вече няма никакъв натиск за разделяне на Майкрософт.

Същото се случва с цели държави. Саудитска Арабия си сътрудничи с Ротшилд и затова никой не смее да я пипне с пръст. На Ротшилд им е все едно коя петролна компания експлоатира петрола в света, стига да е тяхна. Ако не е, хората, които контролират експлоатацията на петрола, губят властта и дори живота си като Муамар Кадафи и Садам Хюсейн. Не твърдя, че Ротшилд са организирали убийстовото на тези двама души. Не, тяхната смърт беше страничен ефект от необходимостта Ротшилд да държат контрола върху петрола в световен мащаб. Нито твърдя, че Ротшилд са искали да откраднат петрола. Той все още ще е собственост на Ирак и Либия. Но Ротшилд ще сложат на власт послушни хора, а не такива като Муамар Кадафи и Садам  Хюсейн. Така Ротшилд ще установят контрол върху тези страни и след това, разбира се, върху техния петрол. Никой друг няма такава власт. Ротшилд са способни да постигнат тази цел, защото са невидими и никой не може да ги държи отговорни.

Един от най-важните агенти на фамилия Ротшилд е Джордж Сорос. Като се представи за „голям благотворител”, той спомогна за реформите в Източна Европа и дари на тези страни милиард долари чрез организацията си „Отворено общество”. Названието, което той даде на организацията си, е най-малкото безсрамно лицемерно поради факта, че той е един от видните членове на най-затвореното общество. Той е грабител, който навреди на много страни и хора заради алчността си. Уилям Енгдал (William Engdahl) пише за това в статията си „Тайната финансова мрежа зад „вълшебника” Сорос (The Secret Financial Network Behind “Wizard” George Soros)”. Статията освен това представя и връзките на Сорос с Ротшилд.

Можете ли вие, които не вярвате в конспирации, да обясните защо Сорос инвестира един милиард долара? Ето моето обяснение. Това не беше подарък, а голяма измама, чрез която агентите от тайните организации на семейство Ротшилд заграбиха собствеността на източноевропейските държави. Аз нямам никакви доказателства. Но ако си мислите, че грабителят Сорос дари един милиард долара на страните от Източна Европа, за да могат свободните хора да станат богати, значи заговорът на Ротшилд успешно е формирал начина ви на мислене. Чрез дарения за Източна Европа Сорос рекламира капитализма като идеална система от финансирани партии и медии и корумпирани политици. Това позволи на други агенти на Ротшилд да действат по организиран начин и да изкупят държавното имущество в тези страни. Ето така инвестицията от един милиард долара получи възвращаемост в трилиони. Това е единственият подходящ начин за обяснение филантропията на Сорос. Това беше организирано престъпление. Някои хора в тези страни също станаха богати, но те са агенти, които управляват компаниите на Сорос и като цяло са на комисионни.

Правителствата на източноевропейските страни получиха помощ от представителите на Запада и така бяха обвързани със следване политиката на западните страни. Ако някое правителство в източноевропейските страни се противопоставеше на политиките, наложени от Западът, в страната избухваше бунт срещу правителството. Президентът на Украйна Виктор Янукович беше свален с насилствена революция, защото се опита да изгради по-тесни връзки с Русия. Сложна беше операцията, която финасираше революцията в Украйна, но беше представена на света превратно от контролираните медии, което принуди световните ръководители да подкрепят насилствената промяна на правителството в Украйна. Кой би имал интерес и власт да постигне това? Само Ротшилд.

Русия се противопостави на агресивната политика на Запада и следователно атаките срещу нея се увеличиха. Убеден съм, че това е третата голяма агресия срещу Русия след Наполеон и Хитлер. Не мисля, че между САЩ и Русия ще има война с оръжия, защото и двете страни знаят, че не могат да победят. Битката ще се осъществи като икономоческо и политическо изтощаване и ще трае докато единият от участниците се предаде. Руснаците победиха Наполеон и Хитлер и аз съм убеден, че могат да победят и Ротшилд също, най-вече защото са морални, за разлика от покварения Запад и следователно са по-силни. Ще отнеме години, ако не и десетилетия, на изтощителна борба, по време на която страните ще спрат да се развиват, а хората ще страдат.

Семейство Ротшилд решава за кого ще гласуват хората на изборите в САЩ и всички страни в света, които са под тяхно влияние, постигнато чрез инвестиране на големи суми пари в политически партии, които смятат за подходящи и които рекламират чрез медиите, които те контролират. В крайна сметка, за тях няма значение кой ще спечели, защото те чрез своите агенти финансират всички влиятелни партии, които подкрепят интересите им по целия свят. Така те са сигурни, че политиката, която им пасва, ще бъде приета навсякъде, където съществува либерална демокрация. На предишните президентски избори в САЩ през 2012 г. двете доминиращи партии похарчиха близо милиард долара. Имаше повече кандидатури за президентския пост, но американците дори не разбраха, че те съществуват. Къде е демокрацията? Това е скрита диктатура на семейство Ротшилд.

Много рядко се случва нещата да не се подредят така, както искат Ротшилд. Веднъж обаче се случи. По пътя за завладяването на света Ротшилд срещнаха съпротива от страна на сърбите. Сърбите се противопоставяха на семейство Ротшилд в продължение на десет години по времето, когато държавата беше нападната. Ротшилд загубиха търпение и решиха да прекратят съпротивата със средствата на военна агресия от страна на НАТО спрямо Югославия. Само Ротшилд могат да организират агресия срещу суверенна държава без последствия, защото никой не може да ги свърже с тази агресия. Само Ротшилд могат да мобилизират всички западни медии да оправдаят агресията чрез лъжи. Това им осигури подкрепата на световната общественост за нападението над Югославия. Само Ротшилд печелят от това.

Президентът на САЩ Бил Клинтън, като най-високият авторитет в НАТО, трябваше да ръководи агресията срещу Югославия. Той знаеше, че това ще е престъпление, защото нямаше разрешение от ООН. Съответно Клинтън решително отказа да издаде такава заповед, въпреки че Ротшилд го притискаха в продължение на години. Тогава агентите на Ротшилд организираха случая Люински и го изнудиха с дискредитиране, ако откаже агресията срещу Югославия. Само Ротшилд могат да изнудват президента на САЩ по този начин. Естествено президентът Клинтън предпочете да запази собствената си позиция вместо живота на хиляди хора и оглави нападението върху Югославия. Веднага след неговото одобрение случаят Люински беше напълно забравен. (Please see the chronology at CNN.) Но това не е всичко. Клинтън получи 500 милиона долара дарение, за да си направи библиотека в Литъл Рок, Арканзас. Може ли това да е възнаграждение за нападението върху Югославия? Писал съм обстойно за войната в Югославия в статията „Моят дълг към Югославия” (My debt to Yugoslavia). Дълбоко съм убеден, че едно разследване на американския президент Бил Клинтън за прстъпното нападение над Югославия ще стигне до Якоб Ротшилд. Но кой може да съди президента Клинтън?

Успешното нападение над Югославия окуражи Ротшилд да продължат със завладяването на света. Така дойде ред на Ирак и Афганистан, страни богати на полезни изкопаеми. Тези държави бяха независими и това беше нещо, което Ротшилд решително искаха да променят. За да може по-лесно да се реализира това те избраха Джордж В. Буш за американски президент, защото той беше изцяло на тяхна страна, за разлика от президента Клинтън. За нахлуването в Афганистан и Ирак те имаха нужда от подкрепата на обществеността. Тя беше осигурена чрез терористичните атаки в Ню Йорк на 09.11.2001 г.. Мисля, че Ротшилд дълго бяха чакали такава възможност и съм убеден, че ускориха събитията с помощта на мюсюлманските си съюзници, за които терористите не знаеха. Има явни подозрения, че Саудитска Арабия има пръст в това. Президентът Буш веднага обвини Афганистан и Ирак за терористичните атаки, въпреки че нямаше никакво доказателство. Той постави ултиматум на Афганистан и Ирак, какъвто те не можеха да приемат, и нареди нахлуване в тези две страни.

На практика само Ротшилд могат да контролират американското правителство и само те могат да печелят от окупирането на Ирак и Афганистан, само те са в състояние да започнат агресия и да установят там правителство, което е кукла на конци. Само те биха могли да печелят от тези войни. За да прикрият отговорността си, ако нещо се получи не както трябва, те хитро търсят резервни виновници за войните. Те не могат да намерят някой друг освен самото американско правителство. Следователно, те измислят конспиративна теория, която твърди, че администрацията на Буш е извършила атаките върху кулите-близнаци в Ню Йорк на 09.11.2001 г., за да се намери претекст за нападението над Ирак и Афганистан. Това е безсмислица. Президентът Буш няма оперативната възможност да има значителна лична полза от нахлуването в Ирак и Афганистан. Аз съм сигурен, че президентът Буш не е знаел за това, защото той беше изненадан и реагира много неловко, когато чу, че самолети са се забили в Световния търговски център.

Но се намериха множество експерти, които да твърдят, че сграда номер седем е разрушена с експлозиви и обвиниха американското правителство. Тази конспиративна терория е широко застъпена в медиите, което не би могло да е възможно без подкрепата на семейство Ротшилд, което контролира медиите. Аз съм архитект и знам, че стоманената конструкция е много чувствителна към високи температури и рязко губи капацитета си за носене на товар, когато е изложена на огън, за разлика от конкретните структури. Сграда номер седем гореше на ниските етажи и почти цял ден се срутваше под тежкия товар на сградата, което изглеждаше като разрушаване. Същото се случи и с небостъргачите-близнаци. С такива конспиративни теории Ротшилд мамят хората. Обвинението срещу американското правителство изобщо не притеснява Ротшилд, защото то служи да носи товара на цялото зло, което извършват Ротшилд. Има някои индикации, че е възможно Ротшилд да са прескочили президента и да са помогнали на терористите да постигнат целта си в САЩ, а също и да са помогнали на разследването да повдигне допълнителни съмнения в американското правителство. Така те отхвърлят всяко възможно съмнение от самите себе си.

Ротшилд подкрепят фалшивите конспиративни теории, защото те обезсилват достоверността на реалните конспирации. Много хора пишат за злото Ротшилд, често дори и когато нямат доказателства. Ротшилд никога не са съдили такива автори, защото подобни процеси ще предизвикат негативно внимание към тях. Вместо това те като големи хитреци се изчистват от всичкото зло, което са причинили. Може и да не повярвате, но те сами обвиняват себе си за глупавите заговори. Да, правят го. Пример: Before it‘s News наскоро публикуваната новина „Ротшилд свалиха малайзийския лайнер МН 370, за да се сдобият с правата за патента за полупроводници и да се отърват от тези, които стояха на пътя им! Що за глупост! Това е толкова абсурдно, колкото ако бяха обвинени, че са откраднали храна от някой магазин за хранителни стоки. Авторите на подобни текстове би трбвало да се страхуват, че Ротшилд ще ги съдят за клевета. Разбира се, ако агентите на Ротшилд не ги наемаха, именно за да пишат подобни текстове. Ротшилд имат полза от такива статии, защото чрез плиткостта си те девалвират истинските обвинения. Неубедителните конспиративни теории създават обратния ефект, така че хората пренебрегват конспиративните теори като невъзможни в днешното „демократично общество”. И това също е част от заговора на Ротшилд. С такива статии Ротшилд се превръщат в очите на света в невинни хора, които страдат от несправедливи обвинения. Следователно, самите Ротшилд спомагат за разпространението на подобни статии. Днес медиите умишлено индоктринират хората чрез налагането на грешна информация с ниска стойност, защото дезинформираните и глупави хора са послушни и не могат да се съпротивляват.

От друга страна, никой не разследва истинските конспирации. В телевизионното предаване „Демокрацията днес/Democracy Now” от 03.02.2007 г. американският генерал Уесли Кларк каза, че веднага след 09.11. Пентагонът е планирал нападения над Афганистан, Ирак, Сирия, Ливан, Либия, Сомалия, Судан и Иран. Това не е ли достатъчно доказателство, че има заговор? Кларк е истински свидетел, защото необмислено издаде престъпното действие на американските власти. Твърдението на генерала от американската армия не предизвика никакъв интерес от страна на съдопроизводството и медиите. От друга страна, не съм сигурен, че свидетелите Асанж и Сноудън казаха нещо, което не е известно, но при все това те все още са преследвани от американската правосъдна система. Защо? Защото американското правосъдие и медиите се контролират от семейство Ротшилд. Медиите имат за задача да отклоняват интереса на обществото от истинските проблеми, като налагат безкрайни и безполезни публични дискусии. Асанж и Сноудън са жертви, създадени именно с тази цел. Ако това, което те разкриха, не пасва на големия капитал, никога нямаше да разбете, че те съществуват.

Да се върнем върху нападението над Ирак и Афганистан. Ако физически нападнете човек, най-вероятно ще свършите в затвора, но ако нападнете Ирак и Афганистан, ако избиете стотици хиляди хора, за да им откраднете ресурсите, нищо няма да ви се случи. Не може да става така. Като се има предвид, че съм много добре запознат с агресията срещу Югославия, разпознавам в агресията срещу Ирак и Афганистан почерка на семейство Ротшилд. Някога питали ли сте се защо президентът на САЩ може да бъде свален затова, че е изневерил на жена си, но не и заради престъпната агресия срещу Ирак? Дълбоко съм убеден, че едно разследване срещу американския президент Джордж В. Буш за престъпната агресия срещу Ирак ще доведе до Якоб Ротшилд. Но кой може да съди президента Джордж В. Буш?

За да намали недоволството на хората в САЩ от лошите политики на Джордж В. Буш, семейство Ротшилд, подпомогнато от техният агент Дейвид Рокфелер, избра младия и интелигентен Барак Обама за президентския пост в САЩ. Четох някъде, че Дейвид Рокфелер, агентът на фамилия Ротшилд, пръв е поздравил Барак Обама за победата му доста преди да бъде избран. Барак Обама като хуманен човек привлече американското ляво и се опита да отстрани проблемите, които дясната администрация на Буш създаде в Америка. Но той не беше достатъчно силен, за да успее в това. Точно преди номинациите за президент Обама завърши право в Харвард. Хората, които завършват университет трябва да са послушни последователи на властта, иначе няма да могат да завършат обучението си. Ротшилд знаеха, че относително лесно могат да манипулират младия Обама и точно затова го избраха.

Ротшилд направиха от образцовия студент по право, който вярва, че всеки е невинен до доказване на противното, престъпник и убиец. Обама подписа заповед за хищническия арест на Осама бин Ладен, която доведе до жестокото му убийство. Той се изплю върху дипломата си. Защо го направи? Той беше подложен на натиск от страна на пресата и служителите от американското правителство, които го заобикаляха. Всички те са контролирани от Ротшилд, иначе не биха били на позициите, на които са. Никой не може да ме убеди, че Осама бин Ладен имаше нещо общо с терористичните акции, които му се приписваха. Ако сте забелязали, всички най-тежки обвинения в медиите бяха доказани единствено с неговата снимка на телевизионния екран. Възможно е неговата смърт да е трябвало да накара един човек, който беше погрешно обвинен и който можеше да каже неудобната истина в съда, да замълчи.

Америка, притискана от Ротшилд, избива хора навсякъде по света с извинението, че по този начин се бори с тероризма и разпространява демокрация и човешки права. Това е лъжа. Това е само с цел да се дисциплинират непокорните държави. Обама изпращаше ежедневно дронове, които убиваха хора в Афганистан под претекст, че така се предотвратява тероризма и се разпространява демокрация. Ето това е тероризъм. Можете ли да си представите как афганистански дронове летят над Америка и избиват хора, понеже Америка е недемократична и терористична държава? Най-голямото престъпление на Барак Обама беше агресията срещу Либия. Дълбоко съм убеден, че едно разследване срещу американския президент Барак Обама за престъпната агресия срещу Либия, ще доведе до Якоб Ротшилд. Но кой може да съди президента Барак Обама?

По пътя на покоряването на света Ротшилд със сигурност искат да покорят Русия. Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп обеща в предизборната си кампания помирение с Русия, защото сътрудничеството е най-доброто решение и за двете страни. С такива твърдения той не може да получи подкрепата на Ротшилд. Победата на президента Доналд Тръмп показва, че Ротшилд все пак не са всемогъщи.

По време на изборната кампания президентът Тръмп обяви сурови мерки срещу лобирането на „глобалния елит”, който е синоним на Ротшилд. Той ще започне разследване срещу Ротшилд въз основа на факти, с които, без всякакво съмнение, ще обвини Ротшилд в заговор срещу Америка и човечеството. Ротшилд обаче не оставят никакви следи от техните скрити операции, така че ще бъде трудно да се докаже обвинението срещу тях. Освен това, това ще наложи президентът Тръмп да се раздели с корумпираната американска администрация и властимащите хора, които имат полза от съществуващата система. Струва ми се, че президентът Тръмп няма да поеме риска от започване на разследване срещу Ротшилд. Това означава, че нищо съществено не може да бъде променено.

С голяма сигурност може да се очаква, че Ротшилд ще притиснат президента Тръмп да следва техните политики. Те ще се опитат да го подкупят и, ако се провалят, ще търсят пропуските му, така, както ги намериха в случая с Клинтън и Моника Люински. Това няма да е трудно да се направи, като се има предвид особения характер на Тръмп. Той вече показа слабост при спазването на предизборните обещания преди да влезе в Белия дом. Така че вариантът с продължаването на конфликта между Русия и Америка е по-вероятен, отколкото сътрудничеството.

Понякога ръководителите насилствено загубват живота си. Като знам каква власт притежава семейство Ротшилд, ако аз бях в позицията на адвокат на обществото, щях да попитам семейство Ротшилд дали знаят нещо за неразкритите убийства на президентите Джон Кенеди, Салвадор Алиенде, Улоф Палме, Слободан Милошевич и други. За това, разбира се, трябва да има политическа воля. Ако такава се появи, уверен съм, че Ротшилд ще се изплашат от такова разследване и ще престанат да създават престъпни политики в обществото. Убеден съм, че това веднага ще намали проблемите в света.

Главите на „развитите” западни страни са също или корумпирани или некомпетентни, защото други хора нямат достъп до такива позиции. Ротшилд основаха групата Билдерберг. Това е частна организация, която открито набира или насочва идеологически ръководиттелите на западния свят. Не е чудно, че президентите на Великобритания, Франция, Италия и Турция наскоро приеха бунтовниците в Сирия като законни представители на правителството. Това е престъпление. Тези бунтовници бяха тайно създадени и финансирани от семейство Ротшилд с цел да установи контрол върху Сирия. По този начин семейство Ротшилд замества непокорните правителства на независимите държави. И така се сдобива с контрол върху всички ресурси в света, които още не са под техен контрол. И тъй като са напълно невидими, никой не може да ги спре да го направят.

Преди няколко години гледах видео в YouTube, което вече не може да се намери, в което израелският министър-председател Нетаняху каза: „Не се тревожете, ние контролираме американското правителство”. Един интелигентен човек не може да си позволи такова арогантно твърдение, ако процесът на поробване на американското общество не е напълно завършен. Обаче Нетаняху не каза истината, защото не Израел контролира американското правителство, а по-скоро семейство Ротшилд. Ротшилд контролират американския парламент също и чрез организацията AIPAC (The American Israel Public Affairs Committee – Американо-Израелски комитет за обществени въпроси). Ако някой сенатор или представител на народа се противопостави на Ротшилд, той повече няма да бъде политик, защото AIPAC има властта да освобождава от длъжност непокорните политици и те знаят това. Американските закони са изработени по начин, който вече столетия наред е удобен за богатите. Не е чудно, че тези, които купуват корпорации, са освободени от данъци. Америка е колония на Ротшилд. Това косвено се потвърждава от съветникът по националната сигурност на президента Джими Картър Збигнев Бжежински. Наскоро той каза: „Не мисля, че САЩ има за задължение по подразбиране да следва като глупаво муле всичко, което прави Израел. Мисля, че САЩ имат правото да имат собствена национална политика по сигурността”. Това изречение показва цялата слабост на американската администрация пред силата, която притежават Ротшилд.

Ротшилд контролират също и правните отдели на западните страни. Те учредиха международния трибунал в Хага, за да съдят народите, които им се противопоставят. Ето затова сърбите бяха наказани. Съвсем наскоро бяха взети решения, с които хърватските генерали Готовина и Маркач и косовския политик Хардинай бяха обявени за невинни за войната в Югославия, докато сръбският генерал Толимир получи присъда доживотен затвор. Гражданската война в Югославия причини еднакво зло за всички страни. Генерал Толимир е точно толкова виновен, колкото и останалите трима. Присъдите са престъпление, извършено от корумпиран съд. Сръбският президент Слободан Милошевич беше убит в Хага. Тъй като съдът нямаше никакви доказателства срещу него, напрежението от четиригодишния стресиращ процес и вероятно неподходящото медицинско третиране на болното му сърце, го убиха. Воислав Шешел, председател на Сръбската радикална партия, беше в затвора на хагския трибунал десет години, без да има присъда. Този съд сам по себе си е престъпление и срам за съвременното общество. В този съд работят съдии от цял свят и това означава, че съдиите по цял свят са корумпирани и че никъде няма справедливост.  Джеймс Бисет (James Bissett), бившият канадски посланик в Югославия, твърди, че Джордж Сорос, агентът на фамилия Ротшилд, е основал Международния трибунал в Хага. Това означава, че сърбите бяха съдени от същите хора, които ги нападнаха. За мен това означава, че фамилия Ротшилд има влияние не само върху правителствата по света, но също и върху юридическата система. Семейство  Ротшилд би трябвало да бъде обвинено за всички злини, които е причинило, но, разбира се, това е невъзможно при корумпирана съдебна система. Освен това, никой не знае, че те са отговорни за тези злини и така те продължават да ги причиняват без прекъсване.

Накратко, властта развращава и докато те имат власт над хората, ще има корупция. В книгата си „Хуманизъм” (Humanism) предлагам да се елиминира властта на човек над човека. Това е единственият начин да се изгради добро бъдеще за човечеството, но корумпираните хора на властта не приемат такава система. Другите са толкова индоктринирани от системата на образованието и медиите, че не могат да осмислят ползите от системата, която предлагам.

Заговорът е погълнал също и науката. По някое време в началото на годината гледах видео от конференцията на Института за ново икономическо мислене. В това видео Джордж Сорос призова всички икономически школи, в това число и марксистката, да дадат своя принос в търсенето на път за изход от икономическата криза. Този призив не е искрен, защото ако беше, те щяха да анализират икономическите идеи, които им предложих, но те нямаха никакво такова намерение. Те не искат да разрешат икономическата криза, защото тя им върши повече работа, отколкото решаването на икономическата криза. За какво точно става въпрос? Кризата на капитализма не се дължи на липса на продукция, а на липсата на възможност за потребление за хората. Ако големият бизнес го беше грижа за изваждането на икономиката от кризата, единственото, което той трябва да направи, е да намери начин хората да печелят повече. По тази причина написах статията „Да ликвидираме безработицата” (Let’s Remove Unemployment), в която предложих намаляване на работното време пропорционално на нивото на безработица. По този начин съотношението между работни места и работници ще бъде еднакво. Това ще установи справедлив работен пазар, в който заплатите на работниците и печалбите на работодателите ще бъдат справедливо регулирани. В такава икономика собствениците на компании ще трябва да привличат работниците с увеличаване на заплатите. Увеличената покупателна способност на работниците ще увеличи търговията на стоки и услуги, а това ще донесе на бизнеса по-големи печалби и ще извади капитализма от кризата.

Но това ще намали също и икономическата зависимост на работещите от бизнесите. Това ще освободи работещите от страха за икономическото им бъдеще. Работниците например вече няма да имат интерес да се борят за интересите на големите бизнеси по света. Големият бизнес няма интерес да прави пари, защото вече притежава всички пари. Той има интерес да контролира хората и най-големият му залог е по време на криза. И това е главната причина да съществуват икономически кризи. Всички икономически кризи, в това число и Голямата депресия в САЩ, са предизвикани чрез манипулиране на финансовите лихвени проценти от страна на семейство Ротшилд. Уебстър Грифин Тарпли (Webster Griffin Tarpley) пише за това. Чрез икономическите кризи Ротшилд довеждат индивидуалните предприемачи до фалит и евтино се сдобиват с богатството им. Така по-широкият кръг от хора около Ротшилд зависят от тяхната власт. Така работещите, от страх за собственото им бъдеще, тихо приемат несправедливите си ниски заплати и собственото си безсилие. И ако въстанат срещу несправедливостта, която им се случва, в най-добрия случай могат да изгонят правителството, но това няма да промени нищо. Политиката, контролирана от големия бизнес остава същата.

Намаляването на работното време пропорционално на ръста на незаетостта би трябвало да е първата идея, която да му хрумне на независимо мислещия човек, за да се намалят страданията на работниците и да се подобри икономиката и обществото. Но подобна идея никъде не е изкавана. Защо? Защото тя е забранена от заговора на семейство Ротшилд. Подобна идея ще постави началото на преобразуване на обществото в една по-добра социално-икономическа система. Ето защо такава идея не може да се чуе в университетите и медиите. Нито една медия, в това число и тези, които са леви, не иска да публикува статията ми „Да премахнем безработицата”. Защо?  Защото повечето от тях са контролирани от големият бизнес, а останалите са индоктринирни от наложеното знание. Индоктринираните хора не вярват, че такава проста мярка може да оправи обществото и икономиката, на първо място, защото те въобще не са чували за нея. Идея, която не може да достигне до обществото, не може да бъде възприета дори и от политическите партии. Така цикълът от безпомощност никога не свършва.

Но защо Сорос покани марксистите, когато знае, че те са най-големите врагове на капитализма? Тогава разбрах, че те не се страхуват от марксистите. Вероятно половината професори по социология в западния свят са марксисти. Те открито преподават марксистка философия в университетите, което нямаше да е възможно, ако марксисмът можеше да подкопае основите на капитализма по какъвто и да било начин. Твърдо съм убеден, че Ротшилд съзнателно манипулират марксистско ориентираните професори, като ги насочват по грешен път. Така те намаляват възможността да се появи добра, ляво ориентирана социална система, която да победи капитализма. Писах за това в статията „Грешките на марксизма и правилният път към социализма и комунизма” (The Failure of Marxism and the Right Path to Socialism and Communism).

Заговорът съществува вече дълго време. Очевидно Ленин се е върнал от изгнание в Русия с куфари, пълни с пари. Причината? Руският цар Николай Романов се съгласява с Ротшилд да даде подкрепата си за американското правителство в конфликта му с английската банка. Освен това, твърди се, че руският цар изплаща дълга си към международните банкери и отказва да продължи да взима от тях пари на заем. Това е било достатъчно за Ротшилд, за да финансират революцията. Точно същото нещо се случва сега със Сирия. То е възможно само заради това, че никой не може да си представи, че семейство Ротшилд стои зад всичко това. Те осъществяват интересите си чрез финансиране на престъпления, защото никой не може да свърже тези престъпления с тях.

Ротшилд са наложили система на образование, която прави хората глупави. Не преувеличавам. Такова образование им позволява да запазят властта си и да управляват обществото. Как го правят? Те в продължение на векове подкрепят грешни учени, които развиват грешни или недостатъчно правилни теории, и с помощта на политиците, които също контролират, налагат това знание върху образователната система. Почти всички социални учени биха могли да влизат в тази група, включително и Карл Маркс. Зигмунд Фройд е пример за такава кариера с една неуспешна теория на психоанализата, която сега е широко отхвърлена. Философът Фридрих Ницше също е имал подкрепа, за да развие погрешна философия от гледната точка на създаването на добро общество. По-малко известните Бел, Вайберг и Хамърсмит са били подкрепяни, за да разработят теорията за хомосексуалността като генетично обусловена. В статията си „Хомосексуализмът” (Homosexuality) доказах, че тя е грешна. Тези учени са станали авторитети най-вече с помощта на Ротшилд. Унивеситетските студенти са принуждавани да приемат неточни или недостатъчно точни знания от подобни авторитети, ако искат да си вземат изпитите. Интелектуалците, които са приели тези познания, стават некомпетентни и не могат да намерят изход от проблемите на обществото. Най-добрите студенти на грешните или недостатъчно верните науки стават най-влиятелните хора в обществото и така разпространяват фалшиво познание. По този начин Ротшилд създават безпомощни и безполезни учени. Писах повече по този въпрос в статията „Моят сблъсък с науките” (My clash with Sciences). Учените, които са дълбоко индоктринирани с фалшиво знание, не могат нито да подобрят света, нито да разберат или възприемат прогресивни идеи. Това е причината, поради която светът не може да се придвижи напред.

Заговор има също и по отношение производството на храни. В статиятя си „Епилог” (Epilogue) писах, че има индикации за това, че семейство Ротшилд умишлено трови хората с храна, за да може да произвежда храната по-евтино и да прави по-големи печалби. Това също дава повече работа на медицинската и фармацевтичната индустрии, които семейството също контролира. Нещо повече, здравеопазването и фармацевтичната индустрия не са достатъчно заинтересовани от това честно да лекуват хората, защото здравите хора не харчат пари за медицинско лечение. Има индикации, че Ротшилд умишлено тровят хората с храна, за да намалят населенито на земята. Уилям Енгдал в книгата си „Семената на унищожението” (Seeds of Destruction) твърди, че експанзията на генетично модифицирани семена и храни по целия свят днес е стигнала такива размери, че може и трябва да бъде обявена за „геноцид, престъпление срещу човечеството”.

Заговорът на семейство Ротшилд е пропил всяка пора на днешното общество. Само кооператвните хора, тези, които следват интресите на големия бизнес имат достъп до медиите и до влиятелните позиции в обществото. Те са покорни, защото са корумпирани от позициите си в обществото и от забележително високия жизнен стандарт, който им осигурява системата. Хората вярват, че тези корумпирани индивиди заслужават всичко заради усилената си работа и качествата си, но това не е вярно. Те са само хора-пионки, които всъщност управляват обществото. Но това не е всичко. Ротшилд контролират също и тези, които им се противопоставят. Те корумпират борците за справедливост, които публично се противопоставят на системата, но не правят нищо, за да я променят. Те са превзели контрола върху движението „Окупирай”. Те също така обичат да подкрепят индоктринирани борци за справедливост, които не са в съсътояние да се развиват. Например Ноам Чомски е честен борец за справедливост, но неговата борба помогна ли на човечеството? Той предложи ли решение, което да подобри ситуацията в света? Не. Вероятно Ротшилд обичат неговия принос за напредъка на човечеството. Докато хора, които могат да осъвършенстват обществото, като мен например, нямат финасова подкрепа, нямат достъп до университети, медии или политика и не могат да помогнат. Всеки ден можете да видите всякави публикувани глупости, но моята философия, която предвижда светло бъдеще за човечеството, няма достъп никъде. Всичко се основава на голям заговор. Хората, които вярват на медиите и следват борците за „справедливост”, всъщност работят в полза на своята безпомощност.

Заговорът е напълно скрит, така че обществото не знае нищо за него. Възможно е само Якоб Ротшилд да има достъп до целия заговор. Той има много повече власт, отколкото който и да било император в историята на човечеството, но никой не знае за това. Убеден съм, жена му си мисли, че той е просто успешен бизнесмен. Дори и неговият син Натаниел до скоро не знаеше колко могъщ е баща му. Когато научи, че ще наследи неговата власт, внезапно се превърна от безотговрен авантюрист в много успешен „независим” бизнесмен. Разбира се, тесният му семеен кръг е запознат със заговора, както и няколко други членове на семейстовото, в това число, разбира се, и Дейвид Рокфелер, който управлява САЩ в името на Ротшилд. В йерархията под тях никой, повтарям никой, убеден съм, че дори и Сорос, не знае колко могъщ е Якоб Ротшилд в действителност. Затова заговорът остава неразкрит.

В такъв случай аз как съм открил колко могъщ е Якоб Ротшилд? Около края на хилядолетието аз, изучавайки разни документи в интернет, се убедих, че семейство Ротшилд управлява западния свят. Много документи, както и генеалогията на семейство Ротшилд, подсказват, че лондонският клон управлява цялото семейство. Множество твърдения, статии и документи показват, че Якоб е главата на лондонския клон. Така осъзнах, че Якоб Ротшилд е тайният владетел на западния свят. Той напълно пасва на ролята в качеството си на едни тих човек, известен най-вече с любовта си към изкуствата и цветята. Този образ разбира се е изграден така, че никой да не си и помисли, че той е ръководителят на глобалния заговор. Нямам никакви твърди доказателства срещу Якоб Ротшилд, защото е невъзможно такива да бъдат събрани без помощта на правителствата. Държавните правителства са корумпирани, некомпетентни или се страхуват от властта на корпорациите и нямат никакво намерение да търсят доказателства и да обвинят Якоб Ротшилд. Както и да е, с приключването на моето изследване, аз стигнах до заключението, че вероятно има само 0.1% възможност той да не е главата на конспиративната йерархия и 0% възможност той да не е сред петимата на върха. Той със сигурност има вина в заговора срещу човечеството.

Положението в света става само все по-лошо и затова реших да действам. Няма никакъв смисъл да се нападат президентите, правителствата и корпорациите чрез медиийни обвинения за злото в света, защото те са само кукли за показ на Якоб Ротшилд, който ги управлява и защитава. Тази статия не е доказателство срещу семейство Ротшилд, но тя дава достатъчно информация и обяснения за това, че извън всяко основателно съмнение може и би трябвало да се поканят обществените обвинители да започнат разследване срещу Ротшилд. Това обаче изисква политическа воля, която корумпираните правителства нямат. Следователно, лошото положение в света няма да се промени. Тази статия има за цел да информира хората за това, което се случва в света, и аз се надявам недоволните хора да окажат политически натиск върху правителствата си да започнат разследване срещу Ротшилд. Или да изберат нови правителства, които ще имат смелостта да предизвикат такова разследване. Щом смейство Ротшилд веднъж бъде обвинено в престъпление, то ще бъде спряно. Тогава ще бъде спряно и злото в света.

20.12.2012 г. (редактирано 29.11.2016 г.)

Източник: veteranstoday