No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


Radio Islam - Magyar

Zsidó hatalom
Cionizmus
Judaizmus
Revizionizmus
További archívumok

  Zsidó hatalom


Israeli President Shimon Peres: "We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland" - VIDEO 


 • A Nemzetközi zsidó - A világ legfőbb problémája - HTML
  Henry Ford.
  Üzleti pályafutásának csúcspontján Henry Ford, az ipari szellemóriás megérezte, hogy vállalkozását minden erõvel el akarják venni tõle, és a pénzváltók kezére akarják játszani. Fordnak az a benyomása támadt, hogy e műveletek mögött hatalmas zsidó pénzmágnások állnak.
  A legkiválóbb kutatókat hívta az irodájába, akiket csak ismert, és azzal bízta meg õket, hogy alapos vizsgálatot végezzenek a nemzetközi zsidóról, és annak eredményeit jelentessék meg a Dearborn Independent című lapban, amely akkoriban a Ford Motor Company hivatalos kiadványa volt. Ford nem sajnálta a költségeket, hiszen ez a kutatómunka a becslések szerint több millió dollárba került.
 • Cion bölcseinek jegyzõkönyvei
  A világuralomra törő zsidóság és hitvány janicsárjaik az unalomig szajkózzák, hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei hamisítványok. De minél jobban erőlködnek, annál inkább bizonyítják hitelességét a megjelenése óta elmúlt évszázad történései, és a világhelyzet jelenlegi alakulása. A Jegyzőkönyvekben több mint száz éve kitűzött célok már nagyrészt megvalósultak, amit csak a hazudozó zsidó világhódítók és az együgyű, hiszékeny gojok nem akarnak beismerni.
  Vesse egybe az olvasó maga a több mint száz éves zsidó dokumentumot a jelen világhelyzettel, és adjon magyarázatot: ha a Jegyzőkönyvekben foglaltak hamisítványok, miért igazolja a világhelyzet minden sorát, ahogy Henry Ford mondta: „Az egyetlen nyilatkozat, amit a Jegyzõkönyvekről hajlandó vagyok közzétenni, az, hogy ezek összhangban vannak a fejleményekkel. …Mindvégig összhangban voltak a világhelyzettel egészen mostanáig. Most is összhangban vannak.”

 • Zsidó szupremácizmus - A zsidókérdés amerikai szemmel (PDF)  
  Dr. David Duke.
  A világ legolvasottabb anticionista könyve részletesen tárgyalja mindazokat a zsidókérdéssel kapcsolatos kérdéseket, amelyek a közvélemény érdeklődésének középpontjában állnak, és végzetesen uralják nemcsak korunk Amerikájának közéletét, de meghatározzák hazánk és a világpolitika alakulását is.
  E könyv igazi ereje a leghitelesebb forrásokból származó dokumentumok felvonultatásában rejlik. Tulajdonképpen — amint arra hamar rá is fognak jönni — a legtöbb dokumentum a zsidó szupremácizmusról éppen zsidó forrásokból származik.

 • Egy jiddise Medina (PDF)
  Izrael Shamir

 • Israeli President Shimon Peres: "We are buying up Manhattan, Hungary, Romania and Poland"  
  Shimon Peres in a speech to fellow Jews/Israelis at Hotel Hilton in Tel-Aviv, 10th October, 2007. Film YouTube.

 • Világhódítók az igazi háborús bűnösök 
  Marschalkó Lajos

 • A Parlament szerdai zsidó megszállása képekben  
  Kuruc.info, 2009-12-10
  Amint azt már megszokhattuk, a látszat kedvéért még mindig Magyarországnak hívott gyarmat héber urai bizonyos id?közönként ellátogatnak kis hazánkba, hogy emlékeztessék az alattvalókat, kinek szolgálnak, s bölcs iránymutatásukkal szabják meg a tartomány további sorsának alakulását. Ilyenkor kormány és parlamenti ellenzék versengve csúszik hason a kenyéradó gazda elott, huségét és alázatosságát bizonyítva, s szorgos meaculpázások közepette lesik alázattal az új parancsokat.

 • Felkelés! Egy Nemzet Küzdelme: Magyarorszag 1956
  David Irving.
  FREE DOWNLOADING OF HIS BOOK UPRISING! THE HUNGARIAN REVOLUTION OF 1956
  In English: http://www.fpp.co.uk./books/Uprising/index.html
  In Magyar same page, click Irving's Book Hungarian edition, publ. 2003: free download

 • USA - a "Lobbi" hatalma + Le livre de Mearsheimer & Walt sur le Lobby (en francais) (PDF)
  István Gazdag, antidogma.hu, 2009-10-21


 • More about Jewish influence in U.S. and World politics, medias, economy in our English homepage 

 • More about Jewish/Israeli influence in Hungary in our English homepage 

 • On Jewish influence and Israeli interventions in the Internet 

 

  Judaizmus

 

 • A Talmud (HTML)
  A zsidó uralkodni akarás gyűlöletetterjesztő irodalomának bemutatása. (PDF)

 • Sulchan Aruch ("Terített asztal") - A zsidók négy törvénykönyve  
  Luzsénszky Alfonz fordítása

 • Luzsénszky Alfonz Talmudfordítása   
  tizenhetedik kiadás 1922-ből

 • A Talmud 
  Film YouTube

 • Zsidó történelem, zsidó vallás - Háromezer év súlya (HTML)  
  Izrael Shahak/Israel Sahak.
  A néhai izraeli professzor könyve valóságos bomba, amely szétrobbantja a liberális naiv hiedelmet a zsidók „tiszteletreméltó” vallásáról. Bemutatja az olvasónak, hogy miként alkalmazzák ma Izraelben a Talmud gyűlölettel telt tanítását. Elképesztő példákkal bizonyítja azon számos nem-zsidó kutató állítását, miszerint a Talmud gyűlöletét a nem-zsidók iránt a zsidók Izraelben ma is hiszik, nyíltan vallják és alkalmazzák a mindennapi életben, és ez a gyűlölet áthatja az egész zsidó társadalmat. E vallás lényege a zsidók szeretete és minden nem-zsidó végtelen megvetése és gyilkos gyűlölete.

 • Zsidó történelem, zsidó vallás - Háromezer év súlya (PDF)  
  Izrael Shahak/Israel Sahak.

 • Marx Károly: A zsidókérdéshez (1843)
  (Karl Marx)

 • Luther Márton - A zsidók és hazugságaik (1543)
  (Martin Luther) Kivonatok protestáns egyház alapítójának, Luther Mártonnak a könyvéből: A zsidók és hazugságaik.

 • Mit mondtak híres emberek a zsidókról
  Churchill, Seneca, Belloc, Franklin, Washington

 • Zsidó szupremácizmus - A zsidókérdés amerikai szemmel (PDF)  
  Dr. David Duke.
  A világ legolvasottabb anticionista könyve részletesen tárgyalja mindazokat a zsidókérdéssel kapcsolatos kérdéseket, amelyek a közvélemény érdeklődésének középpontjában állnak, és végzetesen uralják nemcsak korunk Amerikájának közéletét, de meghatározzák hazánk és a világpolitika alakulását is.
  E könyv igazi ereje a leghitelesebb forrásokból származó dokumentumok felvonultatásában rejlik. Tulajdonképpen — amint arra hamar rá is fognak jönni — a legtöbb dokumentum a zsidó szupremácizmusról éppen zsidó forrásokból származik.

 • Vérfagyasztó vád (PDF)
  Izrael Shamir
  Ezen a nyáron David Aranovich követte a japán példát a "The Observer" c. brit hetilapban. Annak érdekében, hogy megfagyassza a vért az angol olvasóiban, a "vérvádat" vette elo, ezt a visszatéro történetet arról, hogy zsidók keresztény gyermekeket rabolnak el, megölik oket és "a vérüket felhasználják a titkos szertartásaikban. Efféle mesék özönével rendelkezünk a 12., 13. századi Angliában, és rengeteg zsidó vesztette emiatt az életét" ­ írta. "Mit keres a vérvád az olvasott, tekintélyes egyiptomi lapban, az Al-Ahramban, a szíriai védelmi miniszter könyvében, és különbözo palesztinai mecsetekbol a rádión közvetített prédikációkban?" ­ kérdezi Aaranovich. Elmagyarázza, hogy a "szóban forgó vád az 1840-es damaszkuszi eset, amelyben néhány zsidó (köztük David Harrari) "bevallotta" ­ a kínzások hatására ­ az ottomán hatóságoknak, hogy elraboltak egy papot és kifolyatták a vérét."


 • More about Judaism, Talmud and Jewish racism in our English homepage 

 • More about Khazar Jews in our English homepage 

 

  Cionizmus

 

  Revizionizmus

 • A holokauszt-csalás leleplezoi - II. rész: Robert Faurisson (PDF)
  Kuruc.info, 2009-12-08
  Szerkesztoségünk új sorozattal kívánja tovább rombolni a holokauszt-ipar gyengülo bástyáit, és egyúttal egyenként tisztelegni a revizionista történetírás nagyjai elott. Dossziénk bevezetojében rávilágítottunk a mítoszteremtok céljaira, végigvettük és cáfoltuk legfontosabb érveiket (a szöveg utolsó, komolyabb frissítése júniusban történt, aki még nem olvasta volna azóta, annak kiemelten ajánljuk), valamint számos kapcsolódó tanulmányban, publicisztikában mutattunk rá a holmi gázkamrákról, népirtásról sipánkozók állításainak
  tarthatatlanságára.

 • Egy hazugsággal kezdődött

 • 66 kérdés és válasz a kamukauszttal kapcsolatban (PDF)
  Az Institute for Historical Review kiadásának magyar nyelv. Változata az IHR engedélyével.

  Professzor Robert Faurisson és Ahmed Rami (Radio Islam), Dachaui koncentrációs tábor.

 • A revizionismus gyozelmei (PDF)
  Robert Faurisson, (The Tehran Speech - Forditotta: HEP Titusz, 2007-12-28) antidogma.hu.
  A nürnbergi perben (1945-1946) a gyoztesek bírósága azzal vádolta meg a legyozött Németországot, hogy
  1) elrendelte és kitervelte az európai zsidók kiirtását;
  2) ebbol a célból "gázkamráknak" nevezett tömegpusztító fegyvereket alkotott és használt;
  3) lényegében ezekkel a fegyverekkel, de más módszerekkel is hatmillió zsidó halálát okozta.
  E hármas vádpont alátámasztására, amelyet azóta a teljes nyugati média átvett, egyetlen olyan bizonyítékot sem produkáltak, amely kiállta volna a vizsgálódás próbáját. Robert Faurisson professzor 1980-ban megállapította, hogy az állítólagos hitleri gázkamrák és a zsidók állítólagos megsemmisítése egy és ugyanazon történelmi hazugság alkotóelemei, amely egy gigantikus politikai-pénzügyi csalást tett lehetové,
  amelynek fo haszonélvezoi Izrael Állam és a nemzetközi cionizmus, fo áldozatai pedig a német nép ­ kivéve a vezetoit ­ és az egész palesztin nép.

 • Elie Wiesel: Egy híres hamis tanú (PDF)
  Robert Faurisson
  Wiesel, aki nagyon szeret Istennel beszélgetni, azt mindja Neki: 'De ezek az emberek, akiket elárultál, akiket megengedted, hogy kínozzanak, lemészároljanak, elgázosítsanak, elégessenek, mit tegyenek? Elõtted imádkoznak!' (Éjszaka, New York, Discus/Avon Books, 1969, 79 o.) Ugyanennek a könyvnek az elõszavában François Mauriac megemlítette a gázkamrákat és a krematóriumot. (8.o.) Elie Wiesel 'tanúvallomásának' négy fontos oldalát eredeti kézírásban reprodukálta Pierre Guillaume, Droit et Histoire (La Vieille Taupe, 1986),. 147-150 o. Az éjszaka német nyelvû kiadásában (Die Nacht zu begraben, Elischa [Ullstein, 1962]), 14-szer fordították a 'krematórium' szót helytelenül 'gázkamrának'.

 • Hogyan jutottak a britek Rudolf Höss, az Auschwitzi parancsnok vallomásához (PDF)
  Robert Faurisson. Új ismeretek a "végsô megoldás" kérdéshez.
  Rudolf Höss volt Auschwitz három egymást követõ parancsnoka közül az elsõ. Gyakran nevezik õt "az" auschwitzi parancsnoknak, és írásai, melyeket "Az auschwitzi parancsnok" címmel nyilvánosságra hoztak, közismertek. 1946 április 15-én jelent meg az IMG (International Military Tribunal = Nemzetközi katonai törvényszék) elõtt tanúként, és a világ sajtójának képviselõi elõtt bevallotta a legszörnyûbb bûnt, melyet az emberiség valaha is megért. Azt vallotta, hogy Himmlertõl személyesen kapta a parancsot a zsidók megsemmisítésére. Becslése szerint Auschwitzban 3 000 000 embert öltek meg, ebbõl 2 500 000-t a gázkamrákban. Ezek a vallomások hamisak voltak. Kínzásokkal zsarolták ki õket tõle. 1983-ig kellett várni, hogy megtudjuk, kik voltak a kínzók és hogyan kínozták.

 • A zsidók, állítólagos "holocaustja", egyre veszélyesebb (PDF)
  Robert Faurisson, Hazankert, 2006.
  A "hazugság és a hazugság elhívésének mániája éppen olyan erös késztetést jelent, mint a viszketés" (Céline). Az ember, mint köztudott, bizonyos, teljesen valószerütlen fantáziaképek rabszolgája. Odáig megy, hogy képes gyilkolni, vagy öngyilkosnak lenni, olyan eszmékért, amiket olykor felad, felfedezve, hogy teljesen tévesek voltak. A fegyverekkel, háborúkkal és keresztes hadjáratokkal kapcsolatos üzleti élet, amelynek a tömegpropaganda a központi alkotóeleme, kedvét leli ezekben a téves eszmékben. A XIX. és XX. században, a talmudisták az emberek milliárdjait ragadták magukkal és hálózták be. A freudizmus,  cionizmus, a Lenin- és Trockij-típusú kommunizmus, az Elie Wieselstílu holocaust-vallás, vagy a Soah-biznisz, a la Claude Lanzmann...

 • Válasz Jean-Claude Pressacnak a gázkamrák kérdésérõl (PDF) 
  Robert Faurisson
  Kik a revizionisták? És mit állítanak? A hetvenes évek vége óta beszélnek róluk. De szinte soha nem látjuk vagyhalljuk õket, és érveik, ha egyáltalán, csak ellenzõik cáfolatából lesznekismertek. Nem szabad írásaikat olvasni. A törvény tiltja. Törvény elé állítják õket, testileg bántalmazzák õket, bezárják õket. Miért tulajdonképpen? A revizionisták ellen külön törvényt hoztak, a Fabius-Gayssot törvényt. Egymásik külön törvény van ellenük elõkészületben, a Korman-Gaubert(Goldenberg) törvény.Ezzel egyidõben kinyilatkoztatják, hogy a revizionisták halottak. Halottak, ésel vannak temetve! 1993-ban megjelent könyvében Les Crématoires d'Auschwitz. La Machinerie du meurtre de masse (Auschwitz krematóriumai, a tömeggyilkossággépezete), az gyógyszerész Jean-Claude Pressac válaszol a franciarevizionisták fõ gondolkodójának, azaz Faurisson professzornak, akit sohanem nevez nevén, de akire utal -új, tudományos és cáfolhatatlan érvekkel. Legalábbis így hangzik egy lármás, az egész világon szárnyra kapottmédiumkampány fõ szólama.

 • Válasz Jean-Claude Pressacnak a gázkamrák kérdésérõl (HTML)
  Robert Faurisson

 • Revizionista fuvallat (PDF)  
  Robert Faurisson, antidogma.hu, p, 2010/01/01.
  Vajon a zsidó szervezetek vezetöi öszinték az antiszemitizmus állandó emlegetésében? Okkal, ok nélkül farkast kiáltanak, vagy inkább "undorító állatot, amelynek még termékeny a hasa". Szükség esetén kitalálják ezt az antiszemita ürügyet, akár kamutámadások alkalmából, akár az antiszemitizmus számlájára írva azt, ami
  valójában csak anticionizmus.

 • A soá-biznisz krachja felé + Feigelson, un menteur d'Auschwitz (en francais) (PDF) 
  Robert Faurisson, antidogma.hu, 2010-01-28.
  A "soá" egy héber szó, amely katasztrófát jelent, és a megsemmisítés, a népirtás, a holokauszt szinonimájává vált. Claude Lanzmann ezt a címet adta végtelen hosszúságú filmjének. Marek Edelman, az 1943-as varsói gettófelkelés egyik vezetoje szerint a film "unalmas", "érdektelen" és "elhibázott". A média általános mozgósítása ellenére a franciák ­ beleértve a franciaországi zsidó közösséget is ­ szándékosan elszabotálták ezt a penzumot. Noha François Mitterrand, II. János Pál és a világ más nagyjai is kiálltak érte, semmi nem használt. A tévécsatornák sokáig ellenálltak a nyomásnak, de végül megtörtek, és leadták ezt a gigantikus, majdnem 9 és fél órás (!) giccset.

 • A pápa "imája" a zsidókért, avagy egy hamisítvány utóélete (PDF)  
  Robert Faurisson, antidogma.hu, 1993-08-25.
  Ez az "ima", amelyet az 1963. június 3-án elhunyt XXIII. János pápának tulajdonítanak, 1964 januárjában jelent meg a Commentary nevu amerikai zsidó folyóirat "A Vatikán és a zsidók" címu "jelentésében" F. E. Cartus szignóval, amely az ökumenikus zsinat történéseit közvetlen közelrol követo római katolikus megfigyelo álneve, legalábbis a lap szerint.
  Már maga a szöveg tartalma is sejteti, hogy egy pápa, még ha annyira zsidópárti is, mint Angelo Roncalli volt, aligha fejezheti ki magát ekképpen a katolikusokról. Ez az "ima" ugyanis azt mondja, hogy a zsidók szépek, hogy ok Isten kiválasztott népe, és hogy arcukon viselik kedvenc testvéreink vonásait. Évszázadokon keresztül a zsidók vért és könnyet hullattak.

 • A történelmi tények makacs búvópatakja ­ repedezö holokauszt-hazugságtornyok (PDF)  
  József Balla, kuruc.info, 2009-02-27
  Olvasom a Robert Faurisson történész professzorral 2006 decemberében, az Iránban rendezett "holokauszt konferencián" készült interjút. Faurisson azok közé tartozik, akik ­ ha már történészek ­, szeretnek utánajárni dolgoknak, foleg, ha azokat óvodás kortól a koporsóig tömi a tudatipar az agyakba. Persze ez nem jár veszély nélkül a nyugati liberális, ún. demokratikus világban, mint azt Orwell is meglátta már, no meg tapasztalja magyarok több nemzedéke.

 • A holokauszt tagadója. Gazdag István beszélgetése Robert Faurisson professzorral (PDF) 
  antidogma.hu, p, 1990/09/28,
  Ha létezik ember Franciaországban ­ az "elsoszámú közellenségnek" kikiáltott Jean-Marie Le Pen mellett ­, aki enyhén szólva nem élvezi a sajtó szimpátiáját, akkor az bizton Robert Faurisson. A lyoni egyetem (volt) tanára, a dokumentum-kritika és szövegelemzés specialistája egészében véve hétköznapinak mondható életpálya után ugyanis arra vetemedett, hogy kételyeinek adjon hangot a holokauszt megtörténtét illetoen. A kritikusai által csak "náci", "elmebeteg", "provokátor" és hasonló jelzokkel illetett tudós mindazonáltal valóságos iskolát teremtett a kérdésben uralkodó felfogással gyökeresen szakító téziseivel.

 • A Holocaust Tagadasa : A Faurisson-ügy (PDF) 
  Tamas Ban, Fundamentum, 1999.
  Az eset következtében Chomskynak érthet? mód válaszolnia kellett az intoleráns francia értelmiség egynémely kérdésére. Itt most eltekintenék az ügy diszkrét báját kiválóan jellemz? tényt?l, hogy tudniillik Chomsky egy legálisan kinyomtatott könyv el?szavában ostoroz, kiállt szóért, veri magyarán veszettül az asztalt, hogy Faurisson szót kapjon végre. Elég lett volna kett?t lapozni, Noam, Faurisson ott beszél. Vagy elég lett volna a bibliográfiára tekinteni, hogy megnyugodhassunk, Faurisson publikált korábban is. Vagy elég lett volna a Le Monde 1978 december 29-i számát kinyitni, hogy ott tudós fejtegetéseit olvashassuk arról, hogy miért nem létez(het)tek gázkamrák.

  Ahmed Rami (Radio Islam) és Sejk Naim Qassem,
  főtitkárhelyettes,
  Hezbollah.

 • Simon Wiesenthal: A csaló 'nácivadász' (PDF)
  Mark Weber

 • Tényleg 6 millioan haltak meg? (PDF)
  Richard Harwood

 • Tényleg 6 millioan haltak meg? (HTML) 
  Richard Harwood

 • Odüsszeusz hazugsága (PDF)
  Paul Rassinier

 • Odüsszeusz hazugsága (HTML) 
  Paul Rassinier

 • A Zündeloldal (PDF)
  Ernst Zündel

 • A holokauszt háborúk (PDF)   
  Paul Eisen, Shamir website, Dec. 2004.
  Ernst Zundel 1958-ban vándorolt be Kanadába, hogy a besorozást elkerülje (egész életében pacifista volt), ahol 22 évig élt. Nem úgy, mint a legtöbb holokauszt revizionista (többnyire szigorúan tudományos társaság), Zundel egy kétkezi mozgalmár ­ egy finom, jó kedélyu ember, kedves és becsületes, és olyan vonásai vannak, amelyeket gyakran a legkülönösebb helyeken lehet megtalálni: kifinomult elme és jó szív. Mivel Németországban, a Fekete Erdoben született, Zundel olykor sváb parasztnak nevezi magát, és igaz, hogy van is benne valami. Zundel érti az embereket, és ami fontosabb, érti a történelmet. Ö, hogy a saját kifejezését használjuk, egy vordenker, - olyasvalaki, aki elobbre gondolkodik, mint a tömeg, olyasvalaki, aki látja az élet tájképét.

 • Leuchter-jelentés (PDF)
  Fred Leuchter

 • Holokauszt-bunözés: Anna Frank naplója is hamisítvány (PDF)
  Karoly Dobsay, Kuruc.info, 2009-07-09
  Az igaz történelmet ismeroknek már rég nem újdonság, hogy a holokauszthiedelem
  egyik sarokkövének számító Anna Frank napló is úgy igaz mint a gázkamrákról, vagy az emberek zsírjából fozött szappanról, borükbol készített lámpaernyokrol kitalált legendák.
  Olvasónk Robert Faurisson revizionista professzor tanulmánya nyomán egy kiváló összeállítást készítve precízen bemutatja az iromány ellentmondásait, kíméletlenül rávilágítva a hamisra, miközben egy cseppet sem törodik a hazugságot terjesztok és abból fényuzoen megélok érzékenységével. Nekünk nem is maradt más dolgunk, mint örömmel közzétenni.

 • Amerikai orvosi folyóirat cáfolja a holohazugságot (PDF)  
  http://hollokoszt.wordpress.com/, 2009,
  Karoly Dobsay, Otto Perge, Lipusz Zsolt, etc.
  Az American Journal of Emergency Medicine elnevezésu amerikai orvosi folyóirat 2000. márciusi száma cikket közölt Egy hidrogén-cianid okozta mérgezési eset címmel. A szerzok nyilván nem gondoltak arra, hogy amit leírnak, megcáfolja a holokausztvallás számos tézisét.
  /Mert ha gondoltak volna rá, nem számolnak be errol az esetrol./

 • Holocauzt-Ipar - HTML
  Norman Finkelstein

 • Holocauzt-Ipar - PDF
  Norman Finkelstein

 • Harcom - Mein Kampf
  ADOLF HITLER


 • Üdvözöllek a holokauszt revizionizmus magyar oldalán!
  Archive AAARGH - Magyar

 • More Revisionist articles, books, interviews in our English homepage 


  További archívumok

 
Medias U.S. Politics Revisionism U.S. Cost
Crime Judaism Zionism Islam
Jewish Power Massacres Mossad Khazars
Iran Talmud Protocols Conspiracy
Rami England Iraq Lebanon
ADL France Islamism Intifada
Morocco Marx Luther Iraq
Maroc Garaudy WMD:s Remer
Faurisson Farrakhan Russia Hitler
Ford Internet Turkey Khamenei
Nasser Victims Wiesel Ben Bella
Shahak Myrdal Sindi Who's Who?
Photos Caricatures Videos Israels Nätverk
Books This Site Quotes Links

 

Our weakness

We must know that our weakness is Israel's strength. The regimes that are in power in our countries are like dead bodies, our "leaders" are politically finished. Instead of stepping down in honor, they cling bitterly to power and try to drag their peoples along into the precipice.

In the first place, we must conquer tyranny, decadence and corruption in our own hearts and in our countries! Instead of giving up, we must work seriously to create the economic, political, military and social conditions for the future victory of Justice.

The future belongs to the forces of Islam. The Hezbollah, Hamas and Jihad resistance groups are the Islamic response to the Zionist challenge. Islam began in the 6th century as a cultural, and spiritual movement against the superpowers of that time. The military strength of Islam grew as a consequence of its spiritual strength.

Today, capitulating before the Jewish arrogance is not a solution; it is betraying the future generations. If we can not create victory today, we must not create defeat ourselves. The worst we can do is to capitulate without resisting!

Any "solution" violently extorted, any unjust "peace" (capitulation) will be rejected by the future generations. The only real solution of the Palestinian question lies in the return of the Palestinian people to their fatherland.

Nos voleurs!

Il y a des problèmes extrêmes où nous nous debattons et que nous avons trop tardé à regarder en face. A la différence des pays occidentaux, nos "pays musulmans" ne connaissent que peu de hold-up de banques. C'est que les voleurs d'envergure savent qu'aujourd'hui, dans nos pays, la source d'enrichissement la plus sûre, la plus rapide, la seule à vrai dire, est le pouvoir. À titre d´exemple : le systeme féodal (makhzen) - qui n´a rien à voir avec l´Islam - que Hassan II a pérpétué anachroniquement au Maroc en plein XXe siècle - fait de la corruption généralisée un systhème de gouvernement.

Le régime de Hassan II constitue, pour notre pays, pour notre peuple et pour notre avenir un danger mortel réel.
Face à ce danger et à son défi, il n y a, devant nous, qu´une seule alternative et une seule réponse: une révolution islamique radicale, éclairée, intelligente, tolérante et libératrice!

En Islam, la liberté est la régle et l´interdit est l´exception.

Il s´impose donc urgence et nécessité vitale de créer un Front Islamique uni pour la Liberation du Maroc.

Les grands ne sont grands que parce que nous sommes à genoux. Levons-nous!

Ahmed Rami

 Ahmed Rami,
fondateur de RADIO ISLAM

Ahmed Rami, founder of the radio station: RADIO ISLAM  

ACT NOW!
Tomorrow it will be too late

 © No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam where they are located - is mentioned.
"
Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and
impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.
"
ARTICLE 19. The Universal Declaration of Human Rights, adopted by the United Nations General Assembly on December 10, 1948,
 

HOME