Geen haat. Geen geweld.
Rassen? Alleen één Menselijk Ras
Samen winnen we. Alleen verliezen we.
Radio Islam
Kent Uw Vijand!
Geen tijd te verliezen. Handelt nu!
Morgen is het te laat!

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语Radio Islam - NederlandsRadio Islam
werkt voor betere relaties tussen het Westen en de Islamische Wereld.

Radio Islam is tegen iedere vorm van racisme, tegen iedere vorm van discriminatie van mensen gebaseerd op hun huidskleur, godsdienst of etnische achtergrond. Bij gevolg is Radio Islam tegen Joods racisme tegenover niet-Joden.

Het Wereld Zionisme, is vandaag de laatst overgeblevene racistische ideologie, en de staat Israël de laatste buitenpost van "Apartheid" in de wereld.

Israël is alleen al door zijn bestaan een symbool van veracht tegenover alle internationale wetten, regels en principes, en het openlijke racisme van de Joodse Staat is aanvechting van alle ethiek en moraal die de mensheid kent.

Vrijheid van meningsuiting - Use it or lose it!
Je bent wat je weet en wat je doet met wat je weet.


 • AL-INTIQAD’s (Hezbollah) interview met de Zweedse intellectueelen schrijver Jan Myrdal

 • Wanneer Israël machtig zal zijn 
  Hoe zou Israel zich gedragen als het bereikt wat het joodsegeloof haar opdraagt  te doen: heerschappij over alle andere landen. Wat kunnen we dan van haar verwachten. Om het antwoord te vinden moeten we de naar haar 'overtuigingen' kijken, zoals de Israelische journalst Yossi Gurvitz hieronder doet.

 • Protocollen van de wijzen van Sion - PDF  
  Nederlandse vertaling uit 1933 en herzien in spelling.

 • Stierven er werkelijk zes miljoen?
  Richard Harwoods baanbrekende boek.
  De waarheid die de NederZionistische Justitie met alle middelen voor de burgers verborgen probeert te houden.

 • Stierven er werkelijk zes miljoen? - PDF  
  Richard Harwood, 48 s.
  INLEIDING
  Natuurlijk is misbruik van afschuwelijke wreedheden voor propaganda doeleinden niet nieuw. Elk conflict van de 20-ste eeuw ging ermee gepaard en zonder twijfel zal dat ook blijven gebeuren. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werden de Duitsers feitelijk beschuldigd van het eten van Belgische baby's, zowel als van er genoegen in hebben ze in de lucht te gooien en ze aan hun bajonetten te spietsen.
  De Britten beweerden ook dat het Duitse leger een "Lijkenfabriek" in gebruik hadden, waarin ze de lichamen van hun eigen doden uitkookten teneinde glycerine en andere produkten te verkrijgen, een uitgekiende belediging aan het adres van de eer van een keizerlijk leger.
  Na de oorlog kwamen echter de herroepingen: inderdaad werd een openbare verklaring afgelegd door de minister van Buitenlandse Zaken in het Lagerhuis, die excuus aanbood voor de beledigingen aan de Duitse eer, waarbij hij toegaf dat die slechts oorlogspropaganda waren geweest. [...]
 • "King Arthur" - De Complete feiten over "de holocaust" - PDF  
  "Geen gaten, geen holocaust". Internet 2005, 189 p. 3,2 M.
  This is an excellent overview of the revisionist point of view in the Dutch Language. It was so far available in dozens of fragments. We have only put it together for the sake of the quiet reader, sitting in an armchair, close to the fireplace, in winter.

 • De Complete Feiten Over De Holocaust
  Feiten over gebeurtenissen met Joden in WO II - De zogenaamde autoriteiten durven niet openlijk met de revisionisten in discussie te gaan, en sluiten ze daarom liever op.

 • De Holocaust-Industrie - Bespiegelingen over de exploitatie van het joodse lijden - PDF  
  Norman Finkelstein. Mets en Schilt (Amsterdam) Globe (Gent), 84 pag. 600K.
  Dit boek is een ontleding van en een aanklacht tegen de Holocaustindustrie. Op de hiernavolgende bladzijden zal ik betogen dat de 'Holocaust' een ideologische voorstelling van de holocaust van de nazi's is. Net als de meeste andere ideologieën vertoont ze een, zij het vaag, verband met de werkelijkheid. De Holocaust is niet een arbitraire, maar eerder een intern samenhangende constructie. De centrale dogma's ervan ondersteunen significante politieke en klassenbelangen. De Holocaust is zonder meer een onmisbaar ideologisch wapen gebleken. Door het in stelling te brengen heeft een van de meest geduchte militaire machten ter wereld, met een verschrikkelijke staat van dienst wat de mensenrechten betreft, zich opgeworpen als een 'slachtofferstaat'; en evenzo heeft de meest succesvolle etnische groep in de Verenigde Staten zich de slachtofferstatus toegeïgend.

 • De leugens over de Holocaust  
  Gianni. 01 juli 2005

 • Een Nederlandse voorvechter van de Palestijnse zaak Ivo Jansen uit Schijndel is veroordeeld door de laffe Nederlandse Justitie die blijkens dit oordeel uit louter Jodenknechten bestaat, wegens het plaatsen van o.a. deze tekst op de website Duchnpal. Een gelijkend lot trof onlangs de bekende Vlaamse Revisionist Siegfried Verbeke die riskeert door de laffe Joodse hielenlikkers van de Nederlandse Overheid aan Duitsland uitgeleverd te worden, hoewel hij voor dit 'vergrijp' in België al een straf uitgezeten heeft. In 1940-1945 leverde ijverige Nederlandse politie beambten mensen uit aan de Duitsers, nu doet men het weer. Maar deze keer zijn de Joden niet de slachtoffers maar de daders. Door het aandringen van de Joodse Lobby groepen waaronder in Nederland het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) en de Anne Frank Stichting en worden overal ter wereld mensen gevangen gezet en vervolgd voor het uiten van hun mening. Ivo Jansen, Siegfried Verbeke en Ernst Zündel hebben dit met elkaar gemeen: Ze weigeren te geloven in de Joodse Versie van de Holocaust. (Zie 'De Comlpete Feiten over de Holocaust')

 • Een Bestseller die nep is: Het Dagboek van Anne Frank dat met behulp van de Joodse lobby in Nederland alle argeloze kinderen door de strot gedwongen wordt, is een gemanipuleerd verhaal waaraan de Joden handen vol met geld aan verdienen, waarmee zij dan Israël steunen, die het zielige nep verhaal dus gebruikt voor hun volkermoord op de Palestijnen.

 • Citaten uit de Talmoed - Het "Heilige Boek" der Joden
  De Zionisten en hun neo-conservatieve medesamenzweerders halen geregeld de Koran en de Profeet Mohammed door het slijk.
  Maar wat staat er nou eigenlijk in De Talmoed?

 • Talmoed Ontkenning
  Geconfronteerd met de racistische, discriminerende en onmenselijke uitspraken uit de Talmoed komen de Joden allerhande uitvluchten en verklaringen aandragen.

 • Mein Kampf Deel 1 Adolf Hitlers boek in een Nederlandse html uitgave
  Het boek wat schijnbaar zo gevaarlijk is dat het achter slot en grendel gehouden wordt.
  Waarom? Zit er dan misschien toch een kern van waarheid in de uitspraken van Hitler over "Het Uitverkoren Volk".
  Hoe dan ook, Hitler voorspelde al dat Israel een broeinest en toevluchtsoord voor criminele Joden zou worden.


  Robert Faurisson en Ahmed Rami (Radio Islam),
  op bezoek het concentratiekamp Dachau.

 • Mein Kampf Nederlands Comlete PDF uitgave | Beide bestanden neerladen als ZIP (3,5 MB)

 • Archief AAARGH - Revisionisme in nederlands en vlaams 
  "Revisonisten van Europa, van gelijk welke schakering, wij willen onze dankbaarheid en bewondering uitspreken voor het feit dat in Zweden Radio Islam opgericht werd en de eerste revisionistische Website."


 • More on Jewish-Israeli power in the Netherlands in English 

 • More articles on Revisionism in English   


 • Foto's  

 • Videos 

 • Karikaturen  

 • Links

 • Aktivisme!


Deze Site is eigendom van een groep vrijheidsstrijders uit verschillende landens die Ahmed Rami bijstaan in zijn strijd.

Medias U.S. Politics Revisionism U.S. Cost
Crime Judaism Zionism Islam
Jewish Power Massacres Mossad Khazars
Iran Talmud Protocols Conspiracy
Rami England Iraq Lebanon
ADL France Islamism Intifada
Morocco Marx Luther Iraq
Maroc Garaudy WMD:s Remer
Faurisson Farrakhan Russia Hitler
Ford Internet Turkey Khamenei
Nasser Victims Wiesel Ben Bella
Shahak Myrdal Sindi Who's Who?
Photos Caricatures Videos Israels Nätverk
Books This Site Quotes Links

 

Onze zwakte

Wij moeten ons beseffen dat onze zwakte de kracht van Israël is. De regeringen die het on onze landen voor het zeggen hebben zijn als lijken, en zijn politiek gezien dood. En in plaats van met de eer in behoud af te treden klampen zij zich aan hun macht vast, en sleuren daarbij hun bevolkingen de afgrond in.

In de eerste plaats moeten wij de tyrannie en corruptie in onze eigen harten en landen overwinnen! In plaats van op te geven moeten we serieus samenwerken om de economische politieke, militaire en sociale omstandigheden teweeg te brengen voor de komende zege van de Rechtvaardigheid.

De toekomst behoort aan de strijdkracht van de Islam. De Hizbollah, Hamas en de Jihad zijn de Islamitische antwoorden op het Zionisme van Israël. De Islam begon in de 6de eeuw als een culturele en spirituele beweging tegen de supermachten van die tijd. De militaire kracht van de Islam groeide als gevolg van zijn spirituele kracht.

Vandaag is het zich neerbuigen voor de Joodse arrogantie geen oplossing; het is verraad tegenover de toekomstige generaties. Als wij vandaag niet kunnen zegevieren, moeten we onszelf niet verslaan. Wij mogen nooitk kapituleren zonder weerstand te bieden.

Iedere"oplossing", door afpersing, iedere onrechtvaardige "vrede" zal door de komende generaties afgewezen worden. De enige echte oplossing van de Palestijnse kwestie is de terugkeer van het Palestijnse Volk naar hun Vaderland Palestina.

Nos voleurs!

Il y a des problèmes extrêmes où nous nous debattons et que nous avons trop tardé à regarder en face. A la différence des pays occidentaux, nos "pays musulmans" ne connaissent que peu de hold-up de banques. C'est que les voleurs d'envergure savent qu'aujourd'hui, dans nos pays, la source d'enrichissement la plus sûre, la plus rapide, la seule à vrai dire, est le pouvoir. À titre d´exemple : le systeme féodal (makhzen) - qui n´a rien à voir avec l´Islam - que Hassan II a pérpétué anachroniquement au Maroc en plein XXe siècle - fait de la corruption généralisée un systhème de gouvernement.

Le régime de Hassan II constitue, pour notre pays, pour notre peuple et pour notre avenir un danger mortel réel.
Face à ce danger et à son défi, il n y a, devant nous, qu´une seule alternative et une seule réponse: une révolution islamique radicale, éclairée, intelligente, tolérante et libératrice!

En Islam, la liberté est la régle et l´interdit est l´exception.

Il s´impose donc urgence et nécessité vitale de créer un Front Islamique uni pour la Liberation du Maroc.

Les grands ne sont grands que parce que nous sommes à genoux. Levons-nous!

Ahmed Rami

 Ahmed Rami,
fondateur de RADIO ISLAM

Ahmed Rami, founder of the radio station: RADIO ISLAM  

ACT NOW!
Tomorrow it will be too late

 © No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam where they are located - is mentioned.


"Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers." ARTICLE 19. The Universal Declaration of Human Rights, adopted by the United Nations General Assembly on December 10, 1948,

HOME