No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


A Parlament szerdai zsidó megszállása képekben

Kuruc.info, 2009-12-10
A jövő elkezd


A jövő elkezdődött Amint azt már megszokhattuk, a látszat kedvéért még mindig Magyarországnak hívott gyarmat héber urai bizonyos időközönként ellátogatnak kis hazánkba, hogy emlékeztessék az alattvalókat, kinek szolgálnak, s bölcs iránymutatásukkal szabják meg a tartomány további sorsának alakulását. Ilyenkor kormány és parlamenti ellenzék versengve csúszik hason a kenyéradó gazda előtt, hűségét és alázatosságát bizonyítva, s szorgos meaculpázások közepette lesik alázattal az új parancsokat.
Bajnai kapott egy szép menórát, amiért ilyen szófogadó fiú 


Így történt most is: december 9-én Elie Wiesel, a holokauszt-ipar egyik megalapítója méltóztatott Judapestre fáradni, hogy megszemlélje, hogy áll az antifasiszta küzdelem ügye (és semmiképpen sem az országfelvásárlásé, valamint a cionista cenzúra bevezetéséé vagy a Gárda felszámolásáé, természetesen). Nosza, fideszes vezénylettel knesszetté is változtatták rögvest az Országházat, bizonyítva, pillanatokba telik majd az átalakítás, ha az elszaporodó palesztinok által sanyargatott tel-avivi kormányzat hivatalosan is áthelyezné székhelyét a felvásárolt ország fővárosába, és bűnbánóan hallgatták a vezetőség szavait az osztály-, khmm, a rasszizmus elleni harc további fokozásának fölötte szükséges voltáról. Wiesel bácsi pedig, a várakozásoknak megfelelően, irányt is mutatott: börtönbe azokkal, akik uralmunk vallási-ideológiai alapjának, az ún. holokausztnak bármelyik tételét meg merik kérdőjelezni!

A zsidó.com jóvoltából képeken is megtekinthetjük a csodás eseményt - s talán a ránk váró jövőbe is betekinthetünk ezáltal.
Jönnek és dicsérnek vagy selyemzsinórt kap a bábkormányfő. Bajnainak szerencséje vanTaps a főnöknekWiesel és barátai mellett még Bajnaiék is angyaloknak tűnnek így megszeppenveÚtmutatás: börtönbe azokkal, akik nem fogadják el a holodogmatikát!


Idézet a Zsidó.com-ról: "Rákérdez arra, hogy miért nincsen Magyarországon holokauszt-tagadást elítélő törvény, mint például akár Franciaországban, akár Németországban. Miért nem szerepel ma Magyarországon a közoktatásban a holokauszt borzalmait bemutató tananyag?"
Kitüntetik a legsötétebb alakot, akit magukkal sikerült hozniuk

Bizony, ez folyik a "magyar" Parlamentben...

A bűnözőképű után Balog beszámol a kirótt feladatok elvégézéséről


Idézet a Zsidó.com-ról: "Oberlander Báruch rabbi beszéde után Balog Zoltán arról beszél, hogy annak ellenére, hogy eme falaknak szomorú múltja is van, valami fejlődés mégis tapasztalható, ennek kapcsán említette a 2001. évi törvényt, melyben az Országgyűlés elrendelte a Holokauszt emléknapot."
Kövesen látszik: meg tudná szokni ottÜnnepelnek a megszállókUtána meg jól bezabálnak, mit nekik válság - hiszen ők okoztákAz utolsó eligazítások (aztán irány a fodrász)Mi mást is tudnának ajándékba adni egymásnak...Az asztalnál folytatódik az egyeztetésA barátunkA végszót a felvásárlók összekötője mondja ki
Kapcsolódó:

- Perge Ottó nyílt levele Balog Zoltánhoz

- A hozzá hasonlók hazug meséi leleplezőinek megbüntetését követelte a szélhámos Wiesel

- "A magát Elie Wieselnek mondó személy hamis személyazonossággal érkezik Magyarországra"

- Örül a szélhámos Wiesel látogatásának a Zsidesz, Balog az ország igazi, "nem gyűlölködő" arcát szeretné megmutatni neki

- Hazánkba pofátlankodik Elie Wiesel - a vérei által megszállva tartott Parlamentben konferenciázgatnak majd

- Egy cégéres hazudozó: Elie Wiesel

- "A világnak meg kell tudnia: Elie Wiesel szélhámos"