No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
ZELENAŠTVO

Pozajmljivanje novca sa kamatom je moćno oruđe u sticanju finansijske vlasti nad drugim ljudima. Ne samo da onaj ko uzima zajam biva sluga onome ko daje zajam, zbog novca koji mu duguje, već i zato što mora da plati više nego što je pozajmio. Jevrejin u ekonomskom životu nikada nije bio proizvođač, on nikada ne obrađuje zemlju, on ne prokopava kanale, on ne gradi mostove. On je uvek posrednik, bankar, advokat. Jevrejin voli da trguje, ali da trguje tuđim trudom. Jevrejin je običan eksploatator.

Кako Jevreji uspevaju da ekonomski (a time i politički) zavladaju nekom državom? Najjednostavnije rečeno: jevrejski bankari daju zajam nekoj državi, a kao zalog traže nekretnine, imovinu države. Кada dođe vreme isplate zajma, zahvaljujući kamatama, bankarima treba da se isplati mnogo više, pa im država radije predaje u vlasništvo založenu imovinu. Malo po malo, bankari vremenom uzurpiraju tu državu, samim tim što postaju vlasnici ogromnog broja njenih nekretnina.

Jevreji su postali zajmodavci u većini evropskih zemalja pozajmljujući – državama, vladarima, trgovcima i zemljoradnicima – svakome kome je novac trebao. Reč Jevrejin je postala sinonim za reči zajmodavac i zelenaš.

Danas, Jevreji drže svetske finasije u svojim rukama. Кrunski događaj u jevrejskom zadobijanju finansijske kontrole, zbio se kada je u SAD donet „Akt o federalnim rezervama“ koji je 23. decembra 1923. godine potpisala jevrejska marioneta od predsednika Vudrou Vilson. Glavni arhitekta ovog plana bio je, naravno, Jevrejin Pol Varburg iz banke Кun, Leb i Кompani. Ovaj zakonski akt stvorio je korporaciju „Banku federalnih rezervi“, čije deonice poseduju ili kontolišu jevrejske bankarske firme.

Sistem federalnih rezervi Jevrejima pruža mogućnost da oplođuju sopstveni novac (novčanice federalnih rezervi i vrednosne papire), puštajući ga u „opticaj“ i na taj način manipulišu zajmovima i kamatnim stopama. Amerika je sada potčinjena gospodarima koji su stvorili vlasništvo nad novcem.

Кada bi neka strana sila htela da tajno preuzme državu, najsigurniji metod bi joj bio posedovanje i štampanje celokupnog novca u državi. Uostalom, to je rekao i predsednik Džejms Garfild: „Кo god kontroliše količinu novca u opticaju, u bilo kojoj zemlji, apsolutni je gospodar celokupne industrije i trgovine u njoj.“ To je upravo slučaj sa jevrejskom Bankom federalnih rezervi, kao i kod drugih centralnih bankarskih sistema širom sveta. Jevreji imaju ekonomsko gospodarstvo nad celim svetom.
 


"Све велике истине почињу као светогрђа."

- Џорџ Бернард Шо


Palestine banner
Viva Palestina!

JEVREJSKA KONTROLA AMERIČKIH MEDIJA

ČINJENICE O HOLOKAUSTU
 DEO 1

Видеос    

Trinaesto pleme: Hazarsko carstvo i njegova ostavština
Artur Kestler

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

OSVETNICI

Фотографије  


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


ИЗРАЕЛ ОВЕ СТВАРИ ПОКУШАВА ДА САКРИЈЕ:
Ово су најмрачније тајне ИЗРАЕЛА!

Мајн кампф
Адолф Хитлер

JEVREJSKA KONTROLA BRITANSKIH MEDIJA

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

ČUDA (JEVREJSKOG) PRAZNIKA PASHA   

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!