No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa

EU Times 11.11.2009 ja Ha'aretz 09.11.2009

Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa


JERUSALEM – Juutalainen rabbi on julkaissut Israelissa kirjan, joka antaa luvan murhata ei-juutalaisia, mukaan lukien vauvoja ja lapsia, jotka saattavat olla todellinen tai mahdollinen uhka juutalaisille tai Israelille. Yitzharissa vallatulla länsirannalla Od Yosef Chai –ješivaa pitävä rabbi Jitchak Shapiro kirjoitti kirjassaan ”Kuninkaan Toora”, että ”on luvallista tappaa vanhurskaita ei-juutalaisten joukossa, vaikka he eivät olisikaan vastuussa uhkaavasta tilanteesta.”

Hänen mielestään gojimien (goyim, juutalaisten halveksiva nimitys ei-juutalaisista) tappaminen on sallittua, jos he uhkaavat Israelia. ”Jos tapamme harhauskoisen, joka on syntinen tai rikkonut seitsemää käskyä, ei murhassa ole mitään väärää, sillä me välitämme seitsemästä käskystä.” Shapiron mukaan hänen julistuksensa on täysin perusteltu Tooran ja Talmudin mukaan.

Gojimienvastainen julistus vaikuttaisi olevan vastareaktio juutalaisterroristin pidättämiselle Israelin poliisin toimesta. Amerikkalaissyntyinen terroristi Yaakov Teitel tunnusti murhanneensa kaksi palestiinalaista paimenta Länsirannassa ja yrittäneensä salamurhata vasemmistolaisia juutalaisia. Poliisin mukaan pidätys oli tärkeä edistysaskel taistelussa juutalaista terrorismia vastaan, joka asiantuntijoiden mukaan rehottaa juuri uskonnollisten julistusten myötä, joita sionistirabbit julkaisevat.

Lähes parikymmentä vuotta sitten juutalaisterroristi Jigal Amir salamurhasi Israelin pääministeri Jitzhak Rabinin. Lisäksi juutalaisterroristit ovat tappaneet kylmäverisesti tuhansia viattomia palestiinalaisia. Vuonna 1994 pahamaineinen Baruk Goldstein murhasi 29 rukoilevaa muslimia Al-Ibrahimi moskeijassa Länsirannan Al-Khalilissa.

Kiistanalaista julistusta tukevat monet rabbit, joilla on yhteyksiä kansallisuskonnolliseen puolueeseen Mafdaan ja Länsi-Jerusalemin Talmud-seminaariin Merkaz Ha’raviin. Julkisesti kannatustaan kirjan julistuksen puolesta ovat osoittaneet Yaakov Josef ja Jitzhak Ginsburg, joka on kirjoittanut lehtisen, jossa ihailee murhaaja Goldsteinia kutsuen häntä ”pyhimykselliseksi”. Shapiron näkemys siitä, miten palestiinalaisia ja ei-juutalaisia yleensä tulisi kohdella juutalaisten lakien (halacha) mukaan, on hyvä esimerkki yleisestä mielipiteestä Israelissa, eikä suinkaan ole poikkeus. Israelin hyökkäyksissä Gazaan johtavat rabbit, kuten Mordechai Elyahu, ovat kannustaneet armeijaa olemaan kavahtamatta lastenkin surmaamisesta Israelin sotilaiden hengen pelastamiseksi. Hän oli jopa vedonnut Israelin hallitusta suorittamaan mattopommituksia palestiinalaisten asutuskeskuksiin Gazassa. ”Jos he eivät lopeta tapettuamme 100, täytyy meidän tappaa tuhat. Jos he eivät lopeta tapettuamme 1000, täytyy meidän tappaa 10 000. Jos he eivät lopeta tapettuamme 10 000, täytyy meidän tappaa 100 000 tai jopa miljoona, mitä tahansa niiden pysäyttäminen vaatii.”

Israel Shahakin mukaan, joka on kirjoittanut kirjan ”Juutalaisten historia ja uskonto: 3000 vuoden taakka”, termillä ”ihminen tai ihmisyys” tarkoitetaan juutalaisten lakien mukaan vain juutalaisia. Useiden ortodoksijuutalaisten rabbien, varsinkin kansallisuskonnollisten, mielestä kansainvälisten kokousten ”siviilien tarkoituksellisen tappamisen ja omaisuuden tuhoamisen” tuomitseminen edustaa kristillisiä arvoja, eikä siksi sido juutalaisia.

Vuonna 2006 Länsirannan juutalaisasutusten Rabbien Neuvosto kehotti armeijaa ”unohtamaan kristillisen moraalin ja tuhoamaan vihollisen pohjoisessa (Libanon) ja etelässä (Gazan kaistale).” Tällaiset puhtaasti rasistiset ja vihamieliset manifestit eivät juuri aiheuta hämmennystä Israelissa, edes älymystössä tai yhteiskunnassa yleensä.

 

Alkuperäinen juttu: http://www.eutimes.net/2009/11/book-about-killing-gentile-children-becomes-bestseller-in-israel/

Lähde: http://www.haaretz.com/jewish-world/2.209/west-bank-rabbi-jews-can-kill-gentiles-who-threaten-israel-1.4496