No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
Todellista rodullista ylivaltaa

Kevin Alfred Strom

American Dissident Voices - lähetys 24.1.2004


Satojen sukupolvien ajan juutalaisia lapsia on opetettu, että he ovat parempia kuin ei-juutalaiset ja ei-juutalaisten uhkaamia. Vain harvoin tämä syvällä istuva uskomus paljastuui ei-juutalaiselle maailmalle, mutta hiljattain sattunut kiista rabbin liian suorapuheisesta kirjasta tätä aihetta koskien antaa meille ainutlaatuisen tilaisuuden ymmärtää sitä juutalaista vihaa, joka motivoi monirotuisuutta ja on sen perustana.

Joskus voi löytää esimerkkejä todellisesta juutalaisesta rehellisyydestä. Tiedän, että se voi vaikuttaa ihmeelliseltä joistain teistä, mutta se on epäilemättä totta. Viime kuussa juutalaisten keskuudessa syntyi valtava kiista eträästä jutualaisesta kirjasta, joka puhuu rehellisesti juutalaisen perinteen keskeisestä elementistä -- heidän uskomuksestaan, että juutalaiset ovat synnynnäisestä parempia kuin kaikki ei-juutalaiset, piirre, jonka vangittu kirjailija ja attelija David Duke on ristinyt "juutalaiseksi ylivallaksi".

Ylivallan kannattaja -- olipa hän minkä rotuinen tahansa -- on eri asia kuin "separatisti". Separatisti voi uskoa, että hänen rotunsa on toisia rotuja parempi joissain tai kaikissa piirteissään, mutta tämä ei ole hänen koko uskonsa. Separatisti määräytyy myös sen hänen toiveensa perusteella, että hänen kansa saisi vapauden ja itsenäisyyden. Hän haluaa heidän saavan oman yhteiskuntansa, saada elää omiensa johtamana, saada hallitus, joka ajaa pelkästään heidän omia etujaan. Separatisti EI halua elää monirotuisessa yhteiskunnassa MISSÄÄN MIELESSÄ, niinpä hänellä ei ole luonnollisestikaan mitään halua hallita toisia rotuja -- koska sellainen VAATII ehdottomasti monirotuista yhteiskuntaa ja separatisti haluaa välttää sellaista hinnalla millä hyvänsä.

Ylivallan kannattaja päinvastoin VAATII monirotuista yhteiskuntaa, koska ylivallan kannattaja toivoo, että hän saa hallita toisia rotuja sellaisessa yhteiskunnassa, joka on sääntö, jonka oikeuttaa usein rodullisen ylivallan oppi.

Juutalainen käytös on perinteisesti ollut ylivaltaista: Aina viime vuosikymmeniin asti, juutalaiset elivät ennenkaikkea toisten kansojen yhteiskunnissa ja se on edelleen juutalaisen elämän hallitseva muoto. Juutalaisilla on pitkä perinne -- niin maallinen kuin uskonnollinenkin -- uskossa juutalaisten ainutlaatuiseen, ylempään ja "valittuun" luonteeseen muihin kansoihin verrattuna. Juutalaisilla on myös ikivanha käyttäytymiskaava, joka saa heidät tukahduttamaan isäntäkansojensa rodulliset puolustusmekanismit, puolustusmekanismit, jotka he tänä päivänä tuomitsevat "rasismina" -- vaikka samaan aikaan tekopyhästi harjoitavat rotupuhtauden suojelua keskenään -- vaalien juutalaista perimäänsä juutalaisuuden päätekijänä, suojellen itseään assimilaatiolta ja seka-avioliitolta, promotoimalla vain juutalaisille tarkoitettuja kouluja, määrittämällä kaiken vastustuksen itseään kohtaan erikoisena ja joskus rikollisena toimintana ("antisemitisminä), et cetera. Juutalaisen tekopyhyyden huippukohta saavutetaan tuomittaessa valkoiset, jotka uskovat valkoisen separatistin ihanteisiin, kuten Thomas Jeffersonin tai National Alliancen, "valkoisen ylivallan kannattajina" -- kun juutalaiset itse ovat kaikkein suurimpia rodullisen ylivallan kannattajia, joita maailma koskaan on nähnyt.

Tämän tosiasian on tuonut jyrkästi uudelleen esille rabbi Saadya Graman kirja, rabbin, joka on opettajana "Amerikan suurimmassa Toora-instituutissa" eli Lakewoodin Yeshivassa Ne Jerseyssä, joka tunnetaan myös nimellä Beth Medrash Govoha. Kirjan nimi on hepreaksi Romemut Yisrael Ufarashat Hagalut, joka tarkoittaa käännettynä Israeli ylivalta ja maanpaon kysymys. New Jersey Jewish Newsin mukaan Graman kirja:

"...pitää sisällään Lakewoodin yeshivan kaikkein kunnioitetuimpien uskonnollisten jothajien ajatuksia, mukaanlukien rosh yeshivan, tai koulun johtajan rabbi Aryeh Malkiel Kotlerin ajatuksia."

Kotler ylisti Israelin ylivaltaa hehkuvin termein, sanoen, että Grama kirjoitti:

"...maanpaon aiheista, Israelin valinnasta ja sen ylivertaisuudesta kaikkiin muihin kansoihin nähden, kaikki Tooran näkemyksen mukaisesti, perustuen opettajiltaaan saamaansa vankkaan opetukseen."

Kotler itse oli yksi noista opettajista.

Mutta myöhemmin Kotler -- innokkaana saamaan amerikkalaisten veronamksajien 500 000 dollaria, jotka hänen koulunsa rahoittamiseen on luvattu -- käänti takkinsa ja tuomitsi kirjan kun sana siitä kiiri ei-juutalaisten korviin mukaanlukien senaattorit Lautenberg ja Corzine, jotka asettivat amerikkalaisten veronmaksajien puolen miljoonan ryöstön Yhdysvaltain senaatin "omnibus" -rahoituslakialoitteeseen. Kotlerin irtisanoutumiseen kuului myös väite, että hän ei ollut edes lukenut kirjaa. No kuinka todennäköistä se on, että Kotler -- joka jopa hillui Israelin "ylivertaisuudesta kaikkiin muihin kansohin nähden" kirjan ylistyksessään -- oli tietämätön oppilaansa kirjan päteesistä? Nyt hän väittää "vain vilkaisseensa" sitä. Mutta jopoa "ensimmäinen rivi kirjan sisällysluettelossa ilmoittaa, että ero juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä on aineessa, ei uskossa." Jopa huomattava juutalainen journalisti Allen Nadler epäilee Kotlerin rehellisyyttä, eikä ole sanaakaan siitä, että muut kirjan innokkaan ihailijat olisivat vetäneet suosituksensa pois.

Jewish Daily Forwardin mukaan:

"Kotlerin irtisanoutuminen kirjasta... tapahtui intensiivisen, päivän kestäneen sekaannuksen lopputuloksena, jonka aikana Anti-Defamation League ja Yeshiva yliopiston kansleri tuomitsivat kirjan ja moni ultra-ortodoksinen yhteisön puhemies yrittivät vakuuttaa The Forwardia olemaan raportoimatta sen olemassaolosta. Päivän kuluessa suosittu kirjakaupa hyvin ortodojksisessa Boro Parkin osassa Brooklynissä kertoi The Forwardille, että se oli juuri vetänyt kirjan pois pöydistään kirjailijan pyynnöstä. Kiista Graman kirjasta tulee samaan aikaan, kun Yeshiva on lähellä 500 000 dollarin saamista liittovaltion varoista Holocaust-kirjastoa varten."

New Jersey Jewish News raportoi:

"Monet huomattavat juutalaiset hahmot ovat yrittäneet saada Forwardin (S)everal prominent Jewish figures attempted to get the Forward to vaikenemaan Nadlerin tarinasta -- ilmeisesti pelosta, että se voitaisiin löytää ja sitä käyttää hyväksi juutalais- tai sionistivastaiessa lehdistössä..."

(Muuten, ne 500 000 dollaria saatiin ilmeisesti senaattoreilta -- jotka innokkaasti tottelivat juutalaisia esimiehiään -- rahoituksena "Holocaust-kirjastolle", jota ei ole vielä edes suunniteltu, mikä kertoo siitä, että se oli vain konsti saada rahaa... ihmetelkööt yksityiskohtia myöhemmin. Forward lainaa yeshivan kirjastonhoitjaaa Binyamin Speigelia, joka sanoi, että "Meillä ei ole Holocaust-kirjatoa. Se on tulevaisuudensuunnitelmissa." Yksityiskohtia vaadittaessa Speigel sanoi vain, että "meillä ei ole tarkkoja suunnitelmia". Senaattorien Corzine ja Lautenberg toimistoista kerrottiin, että puoli miljoonaa dollaria "kirjastoa" varten tarvitaaan "säilyttämään asiakirjoja, jotka melkein katosivat Holocaustissa". Lautenberg julisti "työskentelin turvatakseni liittovaltion rahoituksen tälle kirjastolle, joka tarjoaa katon suurelle kokoelmalle historiallisia asiakirjoja,m kirjoja ja muita esineitä, jotka selvisivät Holocaustista". Corzinen avustaja nimeltä Wald sanoi, että 500 tonnia käytettäisiin "historiallisesti tärkeiden asiakirjojen uudelleensijoittamiseen". Luulenpa, että pieni palaveri Sopeigelin kanssa on paikallaan kaikille, jotta kaikki voisivat saada kuulla tämän tarinan niin kuin se on.) http://njjewishnews.com/njjn.com/122503/njracialist.html http://www.forward.com/issues/2003/03.12.19/news4b.html

Huomattavat juutalaiset hahmot, mukaanlukien juutalainen Anti-Defamation Leaguen (ADL) ovat hyökänneet rabbi Graman kirjan kimppuun -- ja jopa kirjailija itse lopulta suostuteltiin myöntämään, että julkisuus hänen omasta kirjastaan oli niin pahaa juutalaisille, että hän itse pyysi sen vetämistä pois esiltä.

Mitä sellaista on kirjassa Israelin ylivalta, joka oikeuttaa sellaisen tuomitsemisen, 180 asteen käännökset ja salailun? Antakaamme rabbi Graman ja hänen kirjansa puhua puolestaan -- kaikki seuraabvista yhteenvedoista ja lainauksista ovat juutalaisista lähteistä, joista jotkut ihastelevat kirjaa ja jotkut tuomitsevat sen ja jotkut ovat epätoivoisia kirjan ja sen perinteen, jota edustaa pitämisestä poissa ei-juutalaisista silmistä:

"Kirja kuvailee ei-juutalaiset 'täysin pahoina', edustaen alempaa 'lajia'. Kirjassa Grama kehottaa juutalaisia salaamaan todelliset uskomuksensa ja tunteensa ei-juutalaisilta." (Jewish Daily Forward)

Rabbi Yosef Blau Yeshiva Universitystä sanoo:

"Allan Nadler, joka kirjoitti artikkelin Forwardiin, kuvaa tarkasti kirjailijan kuvausta juutalaisista ennenkaikkea hyvinä ja ei-juutalaista pahoina. Hän on sitä mieltä, että aivan kuten kaikissa juutalaissa, olivatpa sitten kuinka assimiloituneita tahansa, on silti vielä juutalainen kipinä (pintele yid), jokaiselle ei-juutalaiselle on vaastaavanlainen ei-juutalainen ydin (pintele goy). Vaikkain tunnistaen muita näkemyksiä, rabbi Grama hyväksyy huomautuksen, että ei-juutalaisia ei luotu täysin Jumalan kuviksi (tzelem elokim). ...hänen viestinsä on tarve eristäytyä vihamielisestä, olemukseltaan antisemiittisestä maailmasta. ...[Hän] kieltää, että ei-juutalaisessa viisaudessa olisi moraalisia arvoja. ...Hänen shokeeraavalta vaikuttava oikeutuksensa maallisten viranomaisten lahjonnalle, milloin tarpeen, heijastaa hänen näkemystään siitä, että maailma ei ole muuttunut sen jälkeen kun juutalaiset elivät Venäjän tsaarin alaisuudessa eivätkä voinee selvitä antisemiittisistä laeista muuten kuin lahjomalla korruptoituneita tuomareita. Itseasiassa, demokratia, jonka hän samaistaa täydelliseen auktoriteetin puutteeseen, tekee asioista vain huonompia. Nähden Jaakobin ja Esaun välisen suhteen prototyyppinä juutalaisten ja ei-juutalaisten välisistä suhteista, hän suosittaa, että juutalaisen pitäisi olla [ulospäin] palvelualtis ei-juutalaiselle. ...Tämä on äärimmäinen muoto juutalaisten ajattelijoiden joukon lkähestymistavasta, jotka näkevät juutalaisen korkeampana luomuksena kuin ihmisen."

Grama itse kirjoittaa:

Ero Israerlin kansan ja maailman kansojen välillä on keskeinen. Juutalainen jo luonteensa puolesta ja koko koostumukseltaan on läpeensä hyvä. Goy, lähteeltään ja koko koostumukseltaan on täysin paha. Tässä ei ole kyse pelkästään uskonnollisista eroista, vaan ennenmminkin kahdesta täysin eri lajista. Forward summaa Graman väitteet seuraavasti:

Erot juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä eivät ole uskonnollisia, historiallisia, kulttuurillisia tai poliittisia. Ne ovat ennemmin rodullisia, geneettisiä ja tieteellisesti muuttamattomia. Yksi ryhmä on jo koko juureltaan ja luonnolliselta koostumukseltaan "täysin paha" kun taas toinen on "täysin hyvä". Juutalaisten menestykset maailmassa ovat riippuvaisia toistern kansojen epäonnistumisista. Vain kun ei-juutalaiset kohtaavat totaalisen katastrofin juutalaiset kokevat hyvää onnea.

Juutalaiset toivat itse itselleen oman tuhonsa Holocaustissa, koska he ylimielisesti pyrkivät pääsemään yli omasta olemuksestaan, jonka on määrännyt jumalallinen laki, lähtemällä ghetoistaan ja yrittäen assimiloitua kristittyyn eurooppalaiseen yhteiskuntaan. Sionistien suora lähestymistapa, heidän saksalaisten tuotteiden boikotointinsa ja natsien vastaiset mielenosoituksensa erityuisesti vain kerjäsivät tuhoa Euroopan juutalaisuudelle. Tämän vuoksi Hitler teurasti heitä, vaikka itse olikin paha henkilö, hän toimi Jumalan työkaluna juutalaisten rankaisemisessa.

Grama väittää myös, että sionismin kansallisen iotsemääräämisoikeuden ja itsepuolustuksen kannattamisen vastustuksena, joita hän pitää "ei-juutalaisten" tapojen matkimisena, Toora vaatii, että juutalaisten maanpaossa ollessaan pitäisi käyttää sellaisia menetelmiä kuin lepyttely, petos, kaksinaamaisuus ja jopa "lahjonta" toimiessaan ei-juutalaisten kanssa, välttääkseen näin heidän vihansa.

Forward sanoo, että sellainen avoin vihamielisyys ei-juutalaisa kohtaan on vähemmistön mielipide juutalaisten keskuudessa, mutta tunnustaa myös, että sillä on sillä on syvälle kasvaneet juuret ortodoksijuutalaisten perinteessä:

Ehkä kaikkein äärimmäisin versio tästä näkemyksestä löytyy chabad-hasidismin keskeisestä kirjoituksesta, Tanyasta, jonka kirjoittaja, rabbi Rabbi Shneur Zalman of Lyadi, chabadin perustaja, oli sitä mieltä, että juutalaiset ja ei-juutalaiset sielut ovat perustavanlaatuisesti erilaisia, ensimmäisen ollessa "jumalallinen" ja jälkimmäisen "eläimellinen". Tämä näkemyson saanut jalansijaa viime vuosikymmeninä... Yated Ne'eman, ortodoksijuutalainen viikkolehti New Yorkissa, joka on tekemisissä Israelin suurimpien charedi-päivittäislehtien kanssa, on julkaissut esseitä kysymyksestä, pitäisikö lääketieteellinen tutkimus ymmärtää niin, että se pätee juutalaisiin, ottaen huomioon fysiologiset erot juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä. http://www.forward.com/issues/2004/04.01.16/news9.lakewood.html http://www.forward.com/issues/2004/04.01.16/oped4.html http://www.forward.com/issues/2003/03.12.19/news4a.html

Ja rabbi Grama on kaikkea muuta kuin ensimmäinen harras juutalainen, joka laittaa kansansa vihamielisyyden toisia rotuja kohtaan paperille. Aivan muutama päivä sitten, Yeshiva Universityn opiskelija julkaisi artikkelin, jossa hän viittaa rabbiinisiin auktoriteetteihin tehdessään eron juutalaisen ja ei-juutalaisen elämän arvon välillä -- eron, jonka näemme joka päivä käytännössä Israelissa. http://www.forward.com/issues/2004/04.01.16/news10.yu.html

Ja huomattava hasidijohtaja rabbi Shneur Zalmanin näkemykset summaa Alabaman yliopiston Roman A. Foxbrunner seuraavasti:

"Ei-juutalaisten sielut ovat täysin erilaisia ja alempaa laatua. Ne ovat täysin pahoja, ilman minkäänlaisia sovittavia ominaisuuksia. ...ne luotiin vain koettelemaan, rankaisemaan, nostamaan ja lopulta palvelemaan Israelia... Kaikki ei-juutalaisten toimet, mukaanlukien hyväntekeminen, ovat itsekkäitä. ...Heidän filosofiensa näkemys Jumalan yhteinäisyyteen ei pääse edes lähelle hieman kypsän juutalaisen lapsen vaistomaista käsitystä -- tai 'edes naisen'. ...Heidän sielunsa kluolevat heidän ruumiidensa mukana (vaikka jopa jopa juutalaisen eläimen sielu on ikuinen). ...Tulevaisuudessa kuitenkin he tulevat saavuttamaan juutalaisen naisen henkisen tason... kuten myös tason, jolla he ovat alistettuina jutualaisille miehille.
Juutalaiset ovat luomisen huippu ja palvelevat Luojaa, ei-juutalaiset nadiirinaan... Palvelijat tarjoavat fyysistä hyvinvointia herroilleen, ei-juutalaiset kansat on tarkoitettu tarjoamaan fyysistä hyvinvointia Israelille." http://lists.infoteam.com/pipermail/utj-l/2003/003459.html

Naiset ja herrat -- kuunnelkaa näitä sanoja: synnyssäiset fysiologiset erot... eri lajeja... perustavanlaatuisesti erilaisia... vaistomainen käsitys... jopa juuutalaisen eläimen sielu on ikuinen... kaikissa juutalaissa, olivatpa sitten kuinka assimiloituneita tahansa, on silti vielä juutalainen kipinä. Nämä sanat kertovat teille, että nämä suorapuheisemmat juutalaiset -- vaikka he ovat usein kaikkein juutalaisista kiihkeimmin uskonnollisia -- eivät puhu ollenkaan uskonnosta. He puhuvat biologisesta rodusta.

Kuten National Vanguard -kirjoittaja Paul Westman kirjoitti, ortodoksijuutalaiset itse ovat viimeaikoina lukkiutuneet geneettisiin tutkimuksiin, sekä määrittääkseen itsensä rodullisesti että varmistaakseen pitkäaikaiset uskomuksensa juutalaisten ainutlaatuisuuteen:

"Geneettinen tutkimus juutalaisten historiasta ja sukujuurista on tähän mennessä varmistanut perinteen ja osoittanut, että juutalaisten sukujuuret ovat merkillisen puhtaita. Juutalaiset joka puolella maailmaa, vaikka he näyttäisivätkin ei-juutalaisilta populaatioilta, joiden keskuudessa he ovat eläneet monien sukupolvien ajan, ovat edelleen geneettisesti lähempänä muita juutalaisia kuin ei-juutalaisia populaatioita. ...Juutalaisyhteisöt ympäri laaja-alaista Diasporaa juontavat juurensa Lähi-Idästä j aovat säilyttäneet oman geneettisen identiteettinsä tuhansien vuosien ajan osoittaen hämmästyttävää geneettistä puhtautta, joka osoittaa hyvin alhaista seka-aviolittojen määrää." Näin kirjoittaa rabbi Yaakov Hacohen Kleiman, luennoija Aish HaTorahissa (jerusalemilainen järjestö, joka omistautuu 'juutalaisen ylpeyden uudelleen sytyttämiselle')...

'Juutalaiset populaatiot eri Diaspora-yhteisöissä', Kleiman jatkaa, 'ovat pitäneet geneettisen identiteettinsä läpi maanpaon. Huolimatta suurista maantieteellisistä välimatkoista yhteisöjen välillä ja tuhansien vuosien kulumisesta, kaukaiset juutalaisyhteisöt jakavat samanlaisen geneettisen profiilin.Tämä tutkimus varmistaa maailman juutalaisuuden yhteiset sukujuuret ja maantieteellisen alkuperän.' Hän lainaa professori Michael Hammerin Y-kromosomi -tutkimusta:

'Huolimatta pitkäaikaisesta asumisestaan eri maissa ja eristyksestään toisistaan, useimmat juutalaiset populaatiot eivät ole merkittävästi erilaisia toisistaan geneettisellä tasolla. TUlokset tukevat hypoteesia, että paternaaliset geenipoolit juutalaisyhteisöistä EUroopasta, Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä periytyvät yhteisestä Lähi-Idän esi-isä -populaatiosta, ja viittaavat siihen, että useimmat juutalaisyhteisöt pysyivät suhteellisen eristyneinä naapureina olleista ei-juutalaisista yhteisöistä Diasporan aikana ja sen jälkeen.'

Kleiman lisää, ''Ja tulokset osoittavat myös geneettisen lisäaineksen saamisen matalan tason (seka-avioliittojen, uskonnollisen kääntymisen ja muiden suhteiden ei-juutalaiseen yhteisöön) geenipooliin näissä eri juutalaisyhteisöissä'. (Valtava määrä geneettistä lisäainesta on epäilemättä saatu. Ikävä kyllä, geenivirta on ollut yksisuuntaista: juutalaisia geenejä tulee sisää meidän geenipooliimme ja vääristää sitä ennemmin kuin toisin päin.)

...Huolimatta sinne tänne sirotelluista disclaimereista, kuten äjuutalaisyhteisöä ei määritä itseään rodullisilla vaan uskonnollisilla termeillä' ei ole epäilystäkään siitä, etteikö juutalainen geneetiikka edusta aivan puhdasta biologista rasismia -- vaikkakin eri nimen alla. MOdernien genetiikkaan perustuvien rodullisten käsitteiden liittäminen ortodoksijuutalaisuuden ideologiaan on kehitystä, jolla tulee olemaan kauaskantoisia seurauksia." http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=1782

Kaikki nämä viimeaikojen paljastukset juutalaisista tuovat meidät taas joidenkin kaikkein muinaisimpien juutalaisten kirjoitusten äärelle -- vielä vanhempien itseasiassa kuin Talmudin kirjoitusten, joista olen maininnut aikaisemmin tässä ohjelmassa. Toorassa juutalaiset raivoavat ei-juutalaisten kanssa solmittavia seka-avioliittoja vastaan ja vaativat kansaansa olemaan täysin verenhimoisia ja säälimättömiä toimissaan ei-juutalaisten kanssa. Neljännen Mooseksen kirjan luvussa 31, luemme kuinka Mooses, juutalaisten ja ei-juutalaisten välisen taistelun jälkeen, kysyy armeijansa upseereilta
"Oletteko jättäneet henkiin kaikki naiset? Juuri nuo naiset tekivät Bileamin neuvon mukaan ja saivat israelilaiset luopumaan Herrasta ja antautumaan Baal-Peorin palvojiksi. Sen tähden Herran kansaa kohtasi vitsaus. Tappakaa siis lapsista kaikki pojat ja tappakaa myös jokainen nainen, joka on maannut miehen kanssa. Mutta tytöt, jotka eivät ole maanneet miehen kanssa, saatte ottaa itsellenne."

Viidennen Mooseksen kirjan luvussa 20 juutalaisille sanotaan:

"Kun lähdette sotaan ja aiotte vallata jonkin kaupungin, tarjotkaa sille ensin rauhaa ja kehottakaa sitä antautumaan. Jos se suostuu ehdotukseen ja avaa teille porttinsa, velvoittakaa kaikki sen asukkaat tekemään alamaisinanne päivätöitä. Mutta jos kaupunki ei suostu rauhaan vaan ryhtyy taisteluun teitä vastaan, piirittäkää se, ja kun Herra, teidän Jumalanne, antaa sen teidän käsiinne, surmatkaa kaikki sen miehet. Naiset, lapset, karjan ja kaiken muun, mitä kaupungista löytyy, voitte sitä vastoin ottaa itsellenne ja pitää saaliina. Sen on Herra, teidän Jumalanne, antanut teille. "Näin teidän tulee menetellä kaikkien kaukana olevien kaupunkien kanssa. Mutta lähellä asuvien kansojen kaupungeista, jotka Herra, teidän Jumalanne, antaa teidän omaksenne, ette saa jättää jäljelle mitään, ette ainoatakaan elävää olentoa. Julistakaa nämä kaupungit Herralle kuuluvaksi uhriksi ja hävittäkää ne ja niiden asukkaat, heettiläiset, amorilaiset, kanaanilaiset, perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, niin kuin Herra, teidän Jumalanne, on teitä käskenyt. Ellette hävitä heitä, he opettavat teille iljettävät tapansa, joita he ovat noudattaneet palvoessaan jumaliaan, ja niin te rikotte Herraa, Jumalaanne vastaan."

1. Samuelin kirjassa, luvussa 15, juutalaisten jumala moittii Saulia siitä, että hän ei tappanut viholliskunigasta ja kaikkea vihollisen karjaa:

"Mene siis nyt ja kukista amalekilaiset. Julista heidät ja heidän omaisuutensa Herralle kuuluvaksi uhriksi. Älä sääli heitä vaan tapa kaikki, miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, härät ja lampaat, kamelit ja aasit."

Kehoitan teitä kaikkia tutkimaan näitä asioita. Erinomainen tapa aloittaa on lukea kirja Jewish Supremacism, jonka on kirjoittanut David Duke. Tässä uudessa teoksessaan herra Duke repii teeskennellyn moraalin käärinliinan juutalaisen vihan ruumiin päältä. Hän paljastaa juutalaisen järjestelmän sellaisena kuin se on: maanisena rodullisena kulttina, joka perustuu vihaan, riistoon ja toisten kansojen kansanmurhaan -- ja kulttina, joka suuntaa huomattavat resurssinsa valkoisten eurooppalaisten kansojen selviytymistä vastaan.

Jopa kaikkein skeptisin lukija vakuuttuu tästä kirjasta. David Duken Jewish Supremacism on saatavilla numerolla 1075 hintaan 24.95 USD plus 3 USD käsittelystä ja toimittamisesta, yhteensä siis 27.95 USD. Tämä tärkeä teos tulee muuttamaan niiden elämät, jotka sen lukevat -- se tulee herättämään ystäväsi ja perheenjäsenesi heidän kansansa hätään rakentavalla, positiivisella tavalla. Se tulee johtamaan heidät pois ei-rodullisen "konservativismin" tai juutalaisten hyväksymän rotutietoisuuden vääriltä poluilta, sellaisen rotutietoisuuden, joka ei nimeä valkoisten kansanmurhan arkkitehtejä. Tilaa Jewish Supremacism tänään hintaan 27.95 USD postituskuluineen tuotenumerolla 1075 osoitteesta:

National Vanguard Books
Box 330
Hillsboro WV 24946
USA

Tai voit tilata netissä:

www.natvanbooks.com

Ensi viikkoon, tässä on Kevin Alfred Strom muistuttamassa teitä, että rakastatte rotuanne.