No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Sionistien sätkynukke Obama lupaa sotaa Iranin kanssa ”vuoden sisällä”

David Duke

Sionistien sätkynukke Obama lupaa sotaa Iranin kanssa ”vuoden sisällä”


Sionistien ylivallan sätkynukkena toimiva Yhdysvaltain presidentti Barack Obama antoi ymmärtää olevansa valmis antamaan hyökkäyskäskyn Irania vastaan, ”jos diplomaattiset keinot eivät onnistu” estämään Irania saamasta käsiinsä väitettyä ”atomipommia”. Obama antoi kommentin haastattelussaan Israelin 2-kanavalle ennen Israelin vierailuaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että sota Iranin kanssa on lähes väistämätön, sillä maa ei ole kehittämässä ydinasetta lainkaan, kuten kaikki tiedusteluraportit ovat kertoneet jo pitkään. Obaman ja hänen sionistiherrojen vaatimus ”diplomaattiseen ratkaisuun” ongelmassa, jota ei ole olemassa, on pelkkä savuverho ja tekosyy julistaa sota iranilaisille. On mahdotonta löytää ”diplomaattinen” ratkaisu ”iranilaisten atomipommiin” ja moisesta hölynpölystä johtuva paikoillaan polkeminen esitetään juutalaisten valtamedian välityksellä amerikkalaisille perusteluna uudelle katastrofaaliselle ja kalliille Lähi-idän sodalle. Ja tämä kaikki Israelin pelastamiseksi jälleen kerran.

Kanava 2:n haastattelussa Obama sanoi Iranin pystyvän ”valmistamaan ydinaseen vähän yli vuodessa.” Tämä posketon väittämä on selvästi hänen narujaan vetelevien sionistien suusta, sillä kansallinen tiedustelujohtaja James Clapper kertoi juuri senaatille vuotuisessa globaalien uhkien raportissaan, että Teheran on päättänyt olla rakentamatta atomipommia. Clapper jatkoi: ”Emme tiedä, aikooko Iran lopulta päättää rakentaa ydinaseita.” Hänen arvionsa perustui tiedustelupalveluiden viime vuoden analyysiin, jossa sanottiin ”Iranin ydinteknologian päätöksenteon perustuvan kustannushyötyihin”, jotka arvioitiin ennen ydinasetutkimuksiin ryhtymistä. Clapperin mukaan ei ole syytä muuttaa arvioita siitä, että ”Iran haluaa välttää suoraa yhteenottoa Yhdysvaltojen kanssa, sillä hallinnon säilyttäminen on sille ensiarvoisen tärkeää.”

Obaman väitteet ovat siis suora valhe ja toistelevat vain sanoja, joita juutalaiset sotaa lietsovat ylivaltiaat ovat käskeneet hänen sanoa tavoitellessaan jälleen uutta sotaa. Obama tarkensi linjausta sanoen: ”Jos diplomaattiset keinot epäonnistuvat tänä vuonna tai ensi vuoden alkuun mennessä, Yhdysvallat on pakotettu aloittamaan sotatoimet Irania vastaan.” Obama sanoi Washingtonin olevan ”jatkuvassa yhteistyössä Israelin hallituksen kanssa” Iranin suhteen ja monissa muissa asioissa sekä olevansa läheisissä neuvotteluväleissä Netanyahun kanssa – johon hän viittasi toistuvasti tämän epävirallisella lempinimellään ”Bibi”. Hän sanoi heillä olevan ”loistava, ammattimainen ystävyyssuhde”.


Alkuperäinen artikkeli: http://www.davidduke.com/?p=38861