No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Juutalaislehti:
”Meillä on miljoonan juutalaistrollaajan armeija taistelemaan totuuden paljastavia sivustoja vastaan!”

ZionCrimeFactory.com

Juutalaislehti: ”Meillä on miljoonan juutalaistrollaajan armeija taistelemaan totuuden paljastavia sivustoja vastaan!”Haaretz 19.01.2009:
Israel värvää bloggaajien armeijan taistelemaan sionismin vastaisia sivustoja vastaan.

Israelin maahanmuuttovirasto värvää uudessa ohjelmassaan toista kieltä puhuvien israelilaisten bloggaajien armeijan edustamaan Israelia ’ongelmallisilla’, eli sionismin vastaisilla verkkosivustoilla. Ensisijaisina kielinä haetaan englantia, ranskaa, espanjaa ja saksaa puhuvia trollaajia, mutta myös venäjää ja portugeesiä puhuvia halutaan mukaan.

Ohjelman oltua vasta puoli tuntia julkisuudessa vapaaehtoisia oli ilmoittautunut jo viisi, joista ensimmäisenä aloitti 31-v. Sandrine Pitousi Kfar Maimonista, 5 km Gazasta. ”Kuulin projektista radiossa ja päätin liittyä, sillä asun keskellä konfliktia”, kertoo Pitousi. Ennen rakettihälytyksen aiheuttamaa hätäistä puhelun katkeamista hän ehti vielä kertoa muuttaneensa Israeliin Ranskasta vuonna 1993 ja saaneensa kokemusta tiedotus- ja suhdetoiminnasta oltuaan tuotantoyhtiön johdossa.

Maahanmuuttoministeriön pääjohtaja (vuosina 2006 – 2008) Erez Halfon kertoi Haaretzille: ”Sodan aikana tutkimme eri mahdollisuuksia vaikuttaa ja päätimme kääntyä tämän valtavan joukon puoleen, josta löytyy yli miljoona ihmistä, jotka puhuvat toisena äidinkielenään jotain muuta kieltä.” Hänen mukaansa sähköpostitse yhteyttä ottaneet vapaaehtoiset jaetaan kielten mukaan ja lähetetään Ulkoministeriön mediaosastolle, jonka henkilökunta ohjaa heidät verkkosivustoille, joita pidetään ”ongelmallisina”.

Mikä muu etninen ryhmä tarvitsee trollaajien armeijan vastustamaan heitä vastaan olevia asenteita? Ainoa syy, miksi jokin ihmisryhmä tarvitsisi tällaista kumouksellista toimintaa, on se että he syyllistyvät valtaviin rikoksiin, joista eivät halua muiden tietävän. Miten juutalaiset voivat kiistää syytökset, että he ovat salakavalia juonittelijoita, joilla on hyvin pahaenteiset tavoitteet? Tämän verkossa toimivan sionistijuutalaisen propaganda-armeijan olemassa olo todistaa syytökset oikeiksi. Juutalaiset ovat ikuisia valehtelijoita, syntyneet vakoojiksi ja opetettu pettäjiksi, heidän kansainvälinen heimonsa noudattaa Vanhan Testamentin oppeja ylivertaisuudesta, huiputtamisesta ja julmuuksista käyttäessään näitä tuhoisia periaatteita jokapäiväisessä elämässään.

Kansainvälinen juutalaisten yhteisö ei ole tyytynyt saavuttamaansa täydelliseen valtamedian monopoliin, vaan he ovat työskennelleet yötä päivää manipuloidakseen Wikipedian kaltaisia sivustoja omien intressiensä edistämiseksi levittämällä oksettavaa propagandaansa. Nämä mielisairaat kontrollifriikit yrittävät jopa pakottaa Twitterin paljastamaan käyttäjien henkilöllisyyden, jotka heidän mielestään julkaisevat antisemitistisiä tweettejä!  Jos juutalaiset saisivat tahtonsa läpi, kaiken julkaistavan informaation pitäisi läpäistä ensin juutalaisten suodatin. Kaikki tiedot juutalaisten ikinä tekemistä vääryyksistä poistettaisiin jokaisesta kirjasta ja nettisivustoilta, joilla on selkärankaa kertoa totuus tästä globaalien gangstereiden pahuuden kerhosta.
Alkuperäinen artikkeli: http://www.zioncrimefactory.com/2013/01/16/jew-paper-boasts-we-have-an-army-of-a-million-subversive-jew-trolls-to-combat-truth-telling-websites/