6.

revisionistien väite:

Zyklon B oli desinfiointiaine. Se ei ollut käyttökelpoinen aine joukkomurhaan.

 

Holokaustin puolestapuhujat tekevät ison numeron kaikista monista syöpäläistentuhoamisainelaskuista, joita ovat löytäneet. Entä sitten? Täit, jotka levittivät tappavia sairauksia kuten kuumetautia, olivat hirvittävä terveydellinen ongelma toisen maailmansodan aikana niin ystäville kuin vihollisillekin. Toisasiassa pakolaiset ja sotilaat pantiin yhtälailla rutiininomaisesti määräajoin täinpoistokäsittelyyn. (Ja muuten, käsittelyn helpottamiseksi myös heidän hiuksensa leikattiin.)

Saksan armeija, SS, saksalaiset siviiliyritykset, sairaalat, tehtaat, laivat ja monet muut käyttivät tätä Zyklon B:tä sodan aikana päästäkseen eroon syöpäläisistä. Kaikille niille tehtiin laskut. Saksan Wehrmachtilla oli pinoittain niitä. Tarkoittaako se, että Saksan armeija tappoi kaikki omat sotilaansa? Järjetöntä!

Zyklon B oli monien armeijoiden, USA:n armeija mukaanlukien, vielä pitkälle 1970-luvulle käyttämä hyvin tehokas keino syöpäläisten tuhoamiseen. Vielä osuvampi ja vielä paljonpuhuvampi on se tosiasia, että on olemassa paljon Zyklon B-laskuja sellaisillekin keskitysleireille kuin Oranienburg ja Theresienstadt, joissa kukaan ei väitä ihmisiä tapetun kaasulla.

Kaikki nämä ësyylistävätí laskut, olivatpa ne armeijan tai siviilien keskitysleirien, todistavat yhden asian: Saksalaiset halusivat säästää ihmishenkiä - jopa vihollistensa henkiä - tappamalla täitä ja muita syöpäläisiä.


johdanto

revisionistien väite:

1. revisionistien väite:

Holokaust on käyttökelpoista sodanjälkeistä propagandaa, joka alkoi järjestelmällisenä sisäpiirin kampanjana toisen maailmansodan aikana. Se oli yksi rahapiirien taktinen keino pitää omat joukot koossa ja saada maailma, erityisesti Amerikka, mukaan sotaan josta loppujen lopuksi tuli veljessota.


2. revisionistien väite:

Ei ole todisteita siitä, että Holokaustin puolestapuhujien ja vahvasti politisoituneen Hollywoodin teollisuuden kuvailema Holokaust todella tapahtui.3. revisionistien väite:

Holokaustin uhrien lukumäärää on liioiteltu edesvastuuttomasti.


4. revisionistien väite:

Valtion virallinen juutalaispolitiikka Kolmannessa valtakunnassa oli maastamuutto, ei tuhoaminen.


5. revisionistien väite:

Ei ole löydetty ainoatakaan Hitlerin allekirjoittamaa asiakirjaa, jossa määrättäisiin tuhoamaan juutalaiset.


6. revisionistien väite:

Zyklon B oli desinfiointiaine. Se ei ollut käyttökelpoinen aine joukkomurhaan.


7. revisionistien väite:

Zyklon B oli hyvin myrkyllistä. Koska näin oli, olisi ollut typerää ja vastoin omaa etua vaarantaa Kolmannen Valtakunnan henkilökuntaa panemalla heitä, kuten väitetään, vetämään ruumiita ulos teloituskammioista pian ëkaasuttamisení jälkeen.


8. revisionistien väite:

Amerikkalainen teloitusasiantuntija Fred Leuchter teki tieteellisen läpimurron todistaessaan, että niinsanottuja kaasukammioita Auschwitzissä ei ollut voitu käyttää väitettyyn tarkoitukseensa.

 

the ZundelsiteNo hate. No violence. Races? Only one Human race.
United We Stand, Divided We Fall.
Know Your enemy

You too are welcome as a freedom fighter. Act now! Tomorrow it will be too late!
Compose your letter online. Write now to Rdio Islam
Ahmed Rami, writer, journalist, is the founder of the radio station Radio Islam.
Donations to help his work may be sent (in cheques or in notes) to his address:
Ahmed Rami - Box 316 - 10126 Stockholm, Sweden
Phone:+46708121240
Latest additions:
English -Svensk -French -German -Portug -Arabic -Russian -Italian -Spanish -Suomi
© No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam-(at http://www.abbc.net) where they are located - is mentioned.

HOME