7.

revisionistien väite:

Zyklon B oli hyvin myrkyllistä. Koska näin oli, olisi ollut typerää ja vastoin omaa etua vaarantaa Kolmannen Valtakunnan henkilökuntaa panemalla heitä, kuten väitetään, vetämään ruumiita ulos teloituskammioista pian ëkaasuttamisení jälkeen.

 

Usein toistetaan valheellista tarinaa väitettyihin kaasukammioihin, jotka todellisuudessa olivat ruumishuoneita, asennetuista voimakkaista puhaltimista. Kuka tahansa tervejärkinen voi käydä Auschwitz-Birkenaussa ja katsoa, miten lähellä väitetyt ëkaasukammiotí ovat SS-kahvilaa ja muutaman metrin päässä tien toisella puolella olevaa sairaalaa. Voimakkaita poistopuhaltimia ei näy, ei ruuveja eikä pultteja eikä niiden kiinnityspisteitä, ei sellaisia korkeita piippuja kuin esimerkiksi Parchmontissa, Mississippiíssä olevan kuolemantalon kaasukammiossa ja muissa USA:laisissa kaasukammioissa - laitteita jotka työntävät ulos ja levittävät tappavan kaasun.

Lisäksi on kaikenlaisten Holokaustin puolestapuhujien raportteja, esimerkiksi Hessin ëtunnustusí joka on saatu eläimellisen kidutuksen avulla, että ëerikoiskommandotí menivät väitettyihin kaasukammioihin poistamaan kuolleet tupakoiden, syöden ja juoden kun vasta muutamia minuutteja ëkaasuttamisestaí oli kulunut. He tuskin tekivät tätä kaasunaamarit päässä.

Mene Auschwitziin. Mene Birkenauhun. Katso krematorion uuneja, joiden väitetään olleen käytössä 24 tuntia vuorokaudessa, aivan ëkaasukammioní viereisessä huoneessa. Näiden kahden huoneen välissä ei ollut edes ovea! Näkyvissä ei ole edes tarvittavia varusteita oven asentamista varten.

Meillä on oikeudellisia todisteita, itsenäisesti todistettavissa olevia, jotka perustuvat paljon parjatun Fred Leuchterin ja saksalaisen tutkijan Germar Rudolfin näistä laitoksista ottamiin ja raaputtamiin näytteisiin, ja joissa näkyy joko ei lainkaan tai hyvin vähän Zyklon B-jäämiä. Nyt jo kuolleen tri William Lindseyn, jättiläismäisen USA:laisen kemianyhtiön Du Pont of Americaín korkeimmissa asemissa olleen tutkimuskemistin mukaan sitä pitäisi olla siellä sitoutuneena hiekan rautaan, sementtiin ym. vielä satoja ellei tuhansia vuosia. (Lindsey, William B., Zyklon B, Auschwitz ja Tri Bruno Teschin oikeudenkäynti, Journal of Historical Review, 4 (1983: 261-303)

Steriileissä muovipusseissa olevat näytteet, joita Leuchterin menetelmässä otettiin kumikäsineet kädessä, kasvosuojukset päällä ja päiväten, tunnistaen ja kahteen kertaan steriileihin muovipusseihin pakaten, filmattiin varotoimenpiteenä ennenkuin ne vietiin USA:han, jossa Alpha Laboratories of Ashlandíissa, Minnesotassa, ne analysoi tri James Roth, Cornellin yliopiston kemian professoriveteraani kymmenen vuoden ajalta. Tri Roth mainittiin alansa asiantuntijana Toronton oikeudessa vuoden 1988 Zündel-oikeudenkäynnissä. (Rothin todistuksen yhteenveto on kirjassa Did Six Million Really Die? Todistusraportti kanadalaisessa "väärien uutisten" oikeudenkäynnissä Ernst Zündeliä vastaan, 1988, toimittanut Barbara Kulaszka, sivut 362-363)

Tarkista tri Rothin todistus ja ole sen jälkeen ikuisesti rauhallisin mielin.


johdanto

revisionistien väite:

1. revisionistien väite:

Holokaust on käyttökelpoista sodanjälkeistä propagandaa, joka alkoi järjestelmällisenä sisäpiirin kampanjana toisen maailmansodan aikana. Se oli yksi rahapiirien taktinen keino pitää omat joukot koossa ja saada maailma, erityisesti Amerikka, mukaan sotaan josta loppujen lopuksi tuli veljessota.


2. revisionistien väite:

Ei ole todisteita siitä, että Holokaustin puolestapuhujien ja vahvasti politisoituneen Hollywoodin teollisuuden kuvailema Holokaust todella tapahtui.3. revisionistien väite:

Holokaustin uhrien lukumäärää on liioiteltu edesvastuuttomasti.


4. revisionistien väite:

Valtion virallinen juutalaispolitiikka Kolmannessa valtakunnassa oli maastamuutto, ei tuhoaminen.


5. revisionistien väite:

Ei ole löydetty ainoatakaan Hitlerin allekirjoittamaa asiakirjaa, jossa määrättäisiin tuhoamaan juutalaiset.


6. revisionistien väite:

Zyklon B oli desinfiointiaine. Se ei ollut käyttökelpoinen aine joukkomurhaan.


7. revisionistien väite:

Zyklon B oli hyvin myrkyllistä. Koska näin oli, olisi ollut typerää ja vastoin omaa etua vaarantaa Kolmannen Valtakunnan henkilökuntaa panemalla heitä, kuten väitetään, vetämään ruumiita ulos teloituskammioista pian ëkaasuttamisení jälkeen.


8. revisionistien väite:

Amerikkalainen teloitusasiantuntija Fred Leuchter teki tieteellisen läpimurron todistaessaan, että niinsanottuja kaasukammioita Auschwitzissä ei ollut voitu käyttää väitettyyn tarkoitukseensa.

 

the Zundelsite


No hate. No violence. Races? Only one Human race.
United We Stand, Divided We Fall.
Know Your enemy

You too are welcome as a freedom fighter. Act now! Tomorrow it will be too late!
Compose your letter online. Write now to Rdio Islam
Ahmed Rami, writer, journalist, is the founder of the radio station Radio Islam.
Donations to help his work may be sent (in cheques or in notes) to his address:
Ahmed Rami - Box 316 - 10126 Stockholm, Sweden
Phone:+46708121240
Latest additions:
English -Svensk -French -German -Portug -Arabic -Russian -Italian -Spanish -Suomi
© No Copyright. - All texts and files in this Site may be republished and reproduced
as long as Radio Islam-(at http://www.abbc.net) where they are located - is mentioned.

HOME