No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Er den israelske efterretningstjeneste Mossad involveret i profitabel afrikansk diamanthandel?


I en retssag i London mellem den russisk-israelske jøde Arkady Gaydamak og den usbekisk-israelske jøde Lev Leviev vedrørende en sag om diamanthandel i Angola, har den daværende Mossad-agent Avinoam Dagan, der selv betegner sin tidligere stilling indenfor Mossad som ”højtstående” aflagt vidneforklaring til fordel for den ene af parterne, Arkady Gaydamak.

Sagen omhandler diamanthandel med den angolesiske regering, der i 1990’erne var i borgerkrig mod UNITA-rebellerne i kampen om først og fremmest landets diamantminer. Gaydamak og Leviev var angiveligt samarbejdspartnere i en handel med den angolesiske regering, som de skal have forsynet med våben og fødevarer til tropperne, mod at blive betalt i diamanter. Desuden skal Gaydamak, med Dagans hjælp, have oprettet et sikkerhedsfirma, der skulle sikre den angolesiske regerings sikkerhed, mod til gengæld at få eneretten på diamanthandelen med Angola.

Gaydamak hævder, at Leviev skylder ham 1 mia. dollars(‼) fra deres fælles diamanthandel, ifølge en kontrakt, som de begge skal have underskrevet og derefter sendt til sikker opbevaring hos den russiske over-rabbiner Berel Lazer. Leviev, derimod, hævder, at dette ikke var kontraktens ordlyd, men derimod at Gaydamak forpligtede sig til at donere til en ”velgørenhedsorganisation”, som Leviev havde grundlagt. Velgørenhedsorganisation? I forbindelse med en handel med en afrikansk regering involveret i blodig borgerkrig om diamanter? Ser man det. Hvorfor kontrakten desuden skulle sendes til en jødisk over-rabbiner i Rusland er ligeledes mystisk. Måske er det en særlig tradition indenfor jødiske forretninger?


Gaydamak
deltager i øvrigt ikke direkte i retssagen, men er med via videobilleder fra Israel, da han skjuler sig fra de franske myndigheder pga. en sag om ulovlig våbensmugling, hvor han dog foreløbig skal være blevet firfundet. Gaydamak har i øvrigt grundlagt partiet ”Social Retfærdighed” [Social Justice Party] i Israel og stillede op som borgmesterkandidat i Jerusalem i 2007. Social retfærdighed? Fra en mand, som kræver 1 milliard(!) i erstatning af en anden mand i en sag om halvlovlige diamanthandeler, lyder dette næsten som en vittighed. Ville han måske bruge sin milliard til godtgørende formål til palæstinensiske børn, eller sågar hans egne israelere? Jeg tvivler.

Sagens anden part, Lev Leviev, flyttede til Israel som teenager, hvor han senere gik ind i diamantpudsningsbranchen og optjente sig en formue. Han er kendt som den der købte den dyreste villa i England, Hampstead Mansion, til en pris på 35 mio. pund.

Men det interessante ved affæren er, naturligvis, hvordan i alverden en tidligere højtstående agent i den israelske efterretningstjeneste, Avinoam Dagan, kan være involveret i en lyssky sag om halvlovlig diamanthandel erhvervet under kriminelle forhold i en borgerkrig? Dagans rolle var angiveligt at have forsynet  Gaydamak med ekspertise til  dennes sikkerhedsfirma. Dagan vidnede til fordel for Gaydamak, idet han påstår at have en ikke-underskrevet kopi af den kontrakt, som Leviev mener ikke eksisterer. Spørgsmålet er jo så bare, om Dagan handlede som privatperson uden overhovedet at bruge sine forbindelser til sin samtidige arbejdsgiver Mossad? Hvilket lyder usandsynligt, idet Mossad-agenter ikke plejer at foretage sig andet end hvad der er i deres folks/lands interesser. En Mossad-styret handel med diamanter ville desuden være en indbringende forretning. Dagan nægtede i retten at komme ind på sin beskæftigelse i Mossad og hvorvidt denne forbindelse havde at gøre med hans rolle i diamanthandelen. På spørgsmålet, om han i forbindelse med sit arbejde i Mossad var blevet trænet i at modstå et forhør, svarede han ”ingen kommentarer”.

Det ville jo ikke undre, hvis Mossad virkelig har tjent lidt lommepenge ved siden af på ulovlig diamanthandel under udnyttelse af borgerkrige i andre lande, for Mossad har jo netop erfaring med at deltage i kriminelle affærer. Således husker man jo Mossad-agenters brug af falske britiske pas under deres mordoperationer i Dubai. Mossad-agenter var det desuden, der prøvede at erhverve sig newzealandske pas uretmæssigt, og som desuden brugte falske canadiske pas under likvideringen af Ahmed Bouchiki i Norge.

"Mossad har klart nok ikke høje tanker om danskerne. De kalder dem for fertsalach, en hebraisk betegnelse for et lille luftudslip, en prut. De fortæller Mossad alt, hvad de foretager sig. Men Mossad indvier ikke nogen i sine hemmeligheder."

- Mossad-agenten Victor Ostrovsky, bogen "Ved hjælp af bedrag", (1990).


Palestine banner
Viva Palestina!

Latest Additions - Dansk

Jøder og Israels krig mod kristendommen

Hvem regerer Amerika?

Billeder   


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


Jøderne og deres løgne
Af Martin Luther, 1542

Holocaust i kritisk lys - øjenvidneberetninger kontra naturlove
Af Jürgen Graf

Jøderne i Danmark

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Trækker Israel os med i krig mod Iran?

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!

Jyllands-Posten provokerede ikke
i ytringsfrihedens navn i 2005

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Jødisk racisme
Af Dr. David Duke

Elie Wiesel: Et prominent falsk vidne
Af Robert Faurisson

The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "The Founding Myths
of Israeli Politics"


The Jews behind Islamophobia

Døde virkeligt 6 millioner?
Richard E. Harwood berømte bog

Israel - Herrefolkspolitik gennem terror
Af David Duke

Zions Vises Protokoller

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Videoer   
 

Talmud unmasked
Talmud - Jødernes "Hellige Bog"


Den jødiske racismes rødder
Af David Duke

Simon Wiesenthal: En falsk nazijæger
Af Mark Weber

Geert Wilders: Israels mand i Europa

Karikaturer 

Aktivisme!