No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Hvorfor lige 6.000.000 jøder?

En vigtig brik i puslespillet for at forstå ”Holocaust”-fupnummeret er svaret på spørgsmålet: Hvorfor lige 6.000.000 jøder?Tror du på at de fæle tyskere myrdede 6.000.000 jøder? I så fald er du påvirket af jødisk religion.

 

”Holocaust, det uhyrlige folkedrab, hvor nazisterne under Anden Verdenskrig udryddede seks millioner jøder.”
– Undervisningsministeriet.

Denne sætning kan læses mange steder og Undervisningsministeriet publicerede den i januar i år i forbindelse med et nyt projekt i samarbejde med Det Jødiske Samfund i Danmark.

Jødisk profeti taler om at “tilbagevende minus 6”

For at besvare overskriften på denne artikel hjælper det at læse hvad en rabbiner engang skrev.
Her følger et uddrag af bogen The Secrets of Hebrew Words forfattet af den fremstående rabbiner Benjamin Blech, som forklarer hvordan tallet 6 i jødisk religion er koblet til genoprettelsen af jødernes hjemland (oversat af Nordfront):

Det hebræiske ord for ”du skal tilbagevende” (TaShuVU), virker til at være stavet forkert. Grammatisk kræver det et yderligere (vav). Det burde skrives (TaShUVU). Hvorfor mangler det bogstavet (vav) som står for seks? (TaShuVU) uden vav, er en forudsigelse for det jødiske folk om en endelig tilbagevendelse til deres nationale hjemland. TaShuVU i tal bliver 708: tav=400, shin=300, vei=2, vey=6. Når vi skriver årstallet, ignorerer vi årtusindet. År 1948 i den sekulære kalender, bevidner vi miraklet af det jødiske folks tilbagevenden til Israel. På hebræisk var året 5708. Det var året forudsagt af det ukomplette ord (TaShuVu), du skal tilbagevende. Vi tilbagevendte, men manglede 6 — en helt og aldeles vigtig del af hele 6 millioner af vort folk som forsvandt under Holocaust. Opfyldelsen af profetien om tilbagevendelse i præcis det år givet af Gematria [kabbalistisk metode til at tolke hebræiske skrifter ved at tolke de numeriske værdier af ord], som værende TaShuVU, giver os stærkt håb om, at profeternes ordsprog om den Endelig Frelse også vil blive opfyldt.


Originalcitat. Klik for at forstørre. 

 

I artikelen History & Scriptural Origins of the Six Million Number blev koblingen forklaret yderligere:

Gældende nummeret ”seks millioner” bør du vide følgende: I den hebræiske tekst af Torah-profetierne, står der, at ”du skal tilbagevende”. I teksten er bogstavet ”V” eller ”VAU” fraværende, eftersom hebræisk ikke har tal står bogstavet V for nummeret 6. Ben Weintraub, en religiøs forsker, lærte fra rabbinere, at meningen med det manglende bogstav betyder, at nummeret er ”6 millioner”. Profetien lyder så: Du kommer til at tilbagevende, men med 6 millioner mindre. Læs Ben Weintraubs bog The Holocaust Dogma of Judaism, Cosmo Publishing, Washington 1995, side 3. De manglende 6 millioner måtte findes inden jøderne kan tilbagevende til det Forjættede Land.

På hjemmesiden Torah for Dixie, en jødisk hjemmeside for jødisk religion, findes følgende i artiklen Going Home, skrevet af Benyamin Cohen:

Lad os nu vende tilbage til det manglende bogstav vav fra tidligere. Bogstavet vav, som numerisk indikerer seks, refererer til de seks millioner jøder, som vi mistede i Holocaust. Endvidere er ordet ”tashuvu tilbagevende” nu endnu mere profetisk end nogensinde. Som Talmud fastslår, kommer først en tilbagevendelse til Israel at ske, når vi har passeret en kirkegård. Nu, har vi virkelig passeret en kirkegård, i kraft af døden af seks millioner af vore egne, og nu kan vi være sikre på, at tilbagekomsten af Messias er i horisonten.

Selv om dette for folk udefra kan virke som en ubetydelig numerologisk leg, så har det altså med religion at gøre..

Zionistisk rapportering om 6.000.000 jøder længe inden ”Holocaust”

Her er et hårrejsende avisudklip fra den 25 marts 1906 (arkiveret på The New York Times officielle hjemmeside) som fortæller om, at russiske (ikke tyske!) myndigheder planlægger ”systematisk og morderisk”, at ”udrydde ikke mindre end 6.000.000 jøder” som ”løsningen på jødespørgsmålet”:

Artiklen blev publiceret 1906, 35 år inden ”Holocaust” siges at skulle have fundet sted.

 

Det er altså et etableret faktum, at allerede lang tid inden ”Holocaust” påståeligt skulle have fundet sted, rapporterede jødiske massemedier om, at 6.000.000 jøder på forskellig vis udsattes for grusomheder eller blev ”systematisk udryddet”.

Efter Første Verdenskrig rapporteredes der om endnu flere ”Holocaust”-lignende historier (klik for at forstørre):

 


Gennem rapporteringer som disse (se mange flere eksempler her, her og her) kunne zionist-kontrollerede massemedier altså via et trick mobilisere verdensjødedommen til skabelsen af den jødiske stat, Israel, ved at hentyde til en profeti.

Zionisme defineres på følgende vis af det politisk korrekte Wikipedia:

Zionisme er en form for jødisk nationalisme, som hævder, at det jødiske folk udgør en etnisk/national gruppe med ret til hele eller dele af det historiske Palæstina med hovedvægt på Jerusalem.

Der findes endda en pdf-bog som har indsamlet nogle af disse referencer til ”6.000.000 jøder”, i dette tilfælde 256 af dem, som blev publiceret i aviser langt inden (!) Nürnberg-processerne.

En granskning af yderligere rapporter fra jødiske aviser som også fortæller om påståede forfølgelser af 6.000.000 jøder — dateret til årene 1915 – 1938. Disse hændelser påstås at have fundet sted langt inden den version af ”Holocaust” — som vi er blevet lært om i skolen — endnu var påbegyndt.

 

Tallet ”6.000.000 døde jøder” revideres ikke

Myten om, at tyskerne havde en plan som ledte til de udryddede 6.000.000 jøder, hovedsageligt ved hjælp af ”gaskamre”, er for længst modbevist, og dødstallet er desuden officielt revideret, men stadig fastholdes tallet 6.000.000 døde jøder. Hvorfor?

Svaret bliver, at uden dette antal, så opfyldes ikke den jødisk religiøse profeti om tilbagevendelsen til det Forjættede Land og skabelsen af staten Israel. Og det giver endda svaret på, hvordan en artikel som handlede om russiske myndigheders løsning på ”jødespørgsmålet”, med planlagte ”systematiske og morderiske udryddelser af 6.000.000 jøder”, kunne publiceres allerede i 1906.

Til venstre: Denne tavle som indgik i koncentrationslejren Auschwitzs skrækpropaganda i fire årtier, frem til 1989, læser: ”4 millioner” dødsofre. Til højre: Denne tavle som findes i Auschwitz i dag læser: at antallet af ofre er mindsket til 1,5 millioner — en ret pæn reducering af dødsfald med hele 2,5 millioner.

 

Dødstallet i koncentrationslejren Majdanek er også blevet jævnt revideret gennem årene. De gamle tal gælder dog til stadighed.

 

Kendskabet til disse emner gør, at det fremstår som ubehageligt at almindelige danskere, og sikkert endda mange jøder, for øjeblikket er helt uvidende om, at tallet 6.000.000 døde jøder er udsprungen af jødisk religion, og derimod tror, at tyskernes ”udryddelse af 6.000.000 jøder” er historisk fakta, og noget som faktisk skete.Kendskabet til disse emner gør, at det fremstår som ubehageligt at almindelige danskere, og sikkert endda mange jøder, for øjeblikket er helt uvidende om, at tallet 6.000.000 døde jøder er udsprungen af jødisk religion, og derimod tror, at tyskernes ”udryddelse af 6.000.000 jøder” er historisk fakta, og noget som faktisk skete.

 


"Mossad har klart nok ikke høje tanker om danskerne. De kalder dem for fertsalach, en hebraisk betegnelse for et lille luftudslip, en prut. De fortæller Mossad alt, hvad de foretager sig. Men Mossad indvier ikke nogen i sine hemmeligheder."

- Mossad-agenten Victor Ostrovsky, bogen "Ved hjælp af bedrag", (1990).


Palestine banner
Viva Palestina!

Latest Additions - Dansk

Jøder og Israels krig mod kristendommen

Hvem regerer Amerika?

Billeder   


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


Jøderne og deres løgne
Af Martin Luther, 1542

Holocaust i kritisk lys - øjenvidneberetninger kontra naturlove
Af Jürgen Graf

Jøderne i Danmark

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Trækker Israel os med i krig mod Iran?

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!

Jyllands-Posten provokerede ikke
i ytringsfrihedens navn i 2005

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Jødisk racisme
Af Dr. David Duke

Elie Wiesel: Et prominent falsk vidne
Af Robert Faurisson

The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "The Founding Myths
of Israeli Politics"


The Jews behind Islamophobia

Døde virkeligt 6 millioner?
Richard E. Harwood berømte bog

Israel - Herrefolkspolitik gennem terror
Af David Duke

Zions Vises Protokoller

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Videoer   
 

Talmud unmasked
Talmud - Jødernes "Hellige Bog"


Den jødiske racismes rødder
Af David Duke

Simon Wiesenthal: En falsk nazijæger
Af Mark Weber

Geert Wilders: Israels mand i Europa

Karikaturer 

Aktivisme!