No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
Hollywood og Holocaust-undervisning

Steven Spielbergs ‘Holocaust-dokumentarer’ fulde af løgn    

 

Videodokumentar afslører Spielberg-bedrag - Hvorfor valgte Steven Spielberg 'holocaust-vidner' der beviseligt lyver beskueren op i ansigtet? En kritisk indstillet Amerikaner har lavet en afslørende dokumentar om Spielberg og den uappetitlige blanding af historie, propaganda og direkte løgn som denne professionelle og hensynsløse propagandist serverer for sit intetanende publikum.

Holocaustundervisning på basis af Hollywoodfilm

 
  6.000.000 ||| Seks Millioner
 

Peter Buhrmann, forstander på Højskolen Østersøen i Aabenraa i Kristeligt Dagblad:

 
Peter Buhrmann
anbefaler hjernvask

'Hvis læren fra Auschwitz skal gives videre til børn, er det vigtigt, at fakta ledsages af følelsesladede fortællinger og provokerende kunst, siger historikere

Når de kommende generationer skal lære om holocaust, spiller personlige beretninger, ekskursioner til koncentrationslejre og kunstværker, der vækker kvalmen over Andens Verdenskrigs folkemord, en langt vigtigere rolle end historiske fakta.

– I undervisningen skal Auschwitz behandles som noget, der opleves mere i maven end i hovedet. Det værste, der kan ske, er, hvis holocaust reduceres til en interessant historie, der kan slås efter i et leksikon på linje med det stockholmske blodbad. Det skal vække kvalme.'

Kommentar: Hvordan skal elever lære om Zionisternes erobring af Palæstina, massakrene i Sabra and Shatila, de Sovjetrussiske fortrinsvis jødisk ledede Tjeka mordkommandoers hærgen under den Russiske Revolution, og de jødiske Irgun-terroristers blodbad i Deir Yassin? Skal der vises billeder (eventuelt i Hollywoodudgave) af hvordan Jøderne sprættede gravide kvinders maver op? Og hvad med Vietnamkrigen? Skal der også undervises i det med eftertryk på 'emotionelle oplevelser'? Læs her hvordan danske medier lige pludseligt begyndte at stille spørgsmålstegn ved relevansen af at bruge emotionelt-ladede billeder, da det drejede sig om andre end Jøder. I øvrigt var denne Buhrmann positiv overfor den jødiske fiduskunstner Marco Evaristtis 'Rolexgate' - Auschwitz lavet af jødiske guldtænder... Hvordan kan den slags hjernevask tolereres i danske undervisningsinstitutioner? Relateret: Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i holocaustundervisning | Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Det har i årevis været kutyme i vestlige lande, derunder Danmark, at 'undervise i Holocaust', blandt andet ved at lade skoleelever læse romaner, hvoraf en del påstår at handlingen er foregået i virkeligheden, og ved at se Hollywood-spillefilm. Det er egentlig bemærkelsesværdigt, at der netop i denne (eneste?) del af undervisningen hvor der fra visse organisationers side, altid med mediernes store bevågenhed, bruges en masse tid på at være bekymret over at der findes mennesker der ser på påstande, myter og tro med kritiske øjne, i så stor stil i undervisnings-øjemed anvendes særdeles tvivlsomme romaner (hvoraf en del uden videre kan kategoriseres som 'fantastiske historier', direkte sammenlignelig med Baron von Münchhausen), og Hollywoodspillefilm, fremstillet af erklærede Zionister, der vel næppe kan beskyldes for at være objektive med hensyn til historie. Hvor er Bent Blüdnikov når man endelig har brug for ham?

Steven Spielbergs enorme holocaust-vidne arkiv

En ivrig producent af holocaust-film og relaterede propaganda-projekter er den stærkt zionistiske Jøde Steven Spielberg og hans 'Dreamworks' studier.

Spielberg har præsenteret flere film som dokumentarer, og han har oprettet en hel stiftelse og et arkiv med et efter hans egne angivelser enormt antal vidneforklaringer på video, der skal bekræfte det billede af det såkaldte holocaust og relaterede hændelser under Anden Verdenskrig, der i al sin udefinerede uformelighed i nogle lande er ved at blive en form for statsdikteret historieskrivning.

En detalje i historien, der vel at mærke får tildelt helt ekseptionelt mange midler og privileger, officielle taler, monumenter, museer, offentlige mindedage og tv-programmer, i samme takt som man prøver at underminere og tage midler, funktioner og autoritet fra Folkekirken.

Uformeligheden, det at det som er den 'tilladte version' stort set er udefineret, giver både plads til Spielbergs dramatiserede helte og skurke fantasier, og samtidigt kan virkefeltet efter behov defineres til at strække sig så langt som man finder det nødvendigt for at få ram på selv de mindste tiløb til en mulig smittefarlig begyndelse på afvigelse fra partilinjen og trosbekendelsen.

Det interessante er så, at Spielberg på trods af det 'enorme materiale' han siger han råder over, har valgt så mange idioter, der ikke holder til et nærmere eftersyn, som 'vidner' til fordel for det billede af 'holocaust' som han og hans ligesindede gerne vil holde liv i, eller ønsker at skabe.

Man skulle tro at det var holocaustbenægterforeningen der havde været hans rådgiver, da Spielberg besluttede sig for at give centrale roller til Irene Zissblatt, til den sorte amerikanske soldat, der beviseligt lyver om hvordan han var med til at befri en tysk kz-lejr, og en del andre fantaster.

Spielbergbenægter afslører falske vidneforklaringer

I videoerne lidt hernede er der gjort udførlig rede for forskellige klip fra Spielbergs film, med interviews med holocaustoverlevende, både fra Spielbergs egne film, men også interviews af de samme personer lavet af andre medier og citater fra deres bøger.

 

The Last Days of The Big Lie
Spielberg-historie og hans 'holocaustvidner' afsløret som rent bedrag

Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (1 of 9)

Del 1: Diamanter varer evigt - Irene Zisblatt, en holocaustoverlevende som optræder i Steven Spielbergs Oscar-vindende film 'The Last Days', påstår at hun gentagne gange har slugt og igen udskidt diamanter i et år, mens hun var i Auschwitz, og på 'dødsmarcher'. Hun påstår også at hun blev selekteret til at blive en lampeskærm, at hun fik sin tatovering fjernet af Dr. Mengele, og slap ud fra et gaskammer. Fortæller hun sandheden, eller en stor løgn? (Filmanmelder Tobias Lynge Herler rubricerer Spielberg-filmen The Last Days som 'Stærk Kz-dokumentar')

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (2 of 9)

Del 2: fortsætter med at analysere Irene Zisblatts episode i Spielbergs Oscar-vindende bedrag The Last Days. Spielberg brugte millioner af dollars på at filme Zisblatts løgne, men skjulte de mere eksotiske, som Zisblatts påstand om at skulle være blevet udpeget til at blive forarbejdet til lampeskærm.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (3 of 9)

Del 3: Slutningen af den del der piller Spielbergs karakter Irene Zissblatt fra hinanden. I den foregående del 2 lyvet hun om at slippe ud af et gaskammer, om at blive kastet nøgent over et strømbærende pigtrådshegn på et tog, hvor venlige medfanger tager sig kærligt af hende. Heldigvis kan hendes løgne afsløres, da hun til at begynde med lyver om hvilken koncentrationsleje hun derefter blev sendt til.

Det er dokumenteret at Zissblatt er blevet overført til helt andre kz-lejre end dem hun i sin bog påstår at have befundet sig i. Hendes løgne angående hvilke lejre hun blev sendt til var et forsøg at placere sig selv i bogen 'Heroes of the Holocaust'.

Hun kopierer endda hvor hun blev befriet, for at være i overensstemmelse med historien om en ung kvinde der forekommer i den nævnte bog. Generelt udnytter Spielberg hende til at fremme sin hensynsløse zionistiske dagsorden.

Det diamantsmykke som hun lyver om ved at sige at den er lavet af diamanter som hun gentagne gange slugte og pillede ud fra sin afføring , blev brugt første gang som rekvisit i Steven Spielbergs Oscar-vindende falske dokumentar 'The Last Days'. Mere Zissblatt her:

Derefter følger et stykke der omhandler om Alice Lok Cahana, der som Zissblatt også påstår at været sluppet fra den sikre død i et nazistisk gaskammer. Lige som Zissblatts historie blev Cahanas historie også editeret af Spielberg.

Troede Spielberg virkelig at vi ville sluge Zissblatts løgne angående kontinuerlige nedsvælgning og udskidning af diamanter i et helt år, men ikke to seperate historier om vellykket flugt fra et gaskammer?

Det sidste segment af denne del handler om den forhenværense Nazi-dokter Hans Munch, der bliver skildret som en led skurk, der fornægter sine handlinger i Spielbers The Last Days.

Renee Firestone finder et dokument i Auschwitz der fremstilles af Spielberg som om det beviser at hendes afdøde søster er blevet brugt til eksperimenter, tilsyneladende med døden til følge, men hvor fik hun denne konklusion fra?

Fra den nuværende chef af Auschwitz-arkiverne, der blev filmet mens han sagde at der var tale om en rutinemæssig blodprøve? Eller fra de zionistiske filmproducenter, der med forsæt kommer med en falsk udlægning af indholdet af dette dokument, mens de klippede stykker ind med Irene Zissblatt som lyver om at have været prøvekanin for Mengele?

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (4 of 9)

Del 4: Løgnen om 'de sorte befriere'. I sin Oscarvindende propagandafilm The Last Days bruger Spielberg en sort amerikansk soldat som tidligere er blevet diskrediteret, som her fortæller løgnehistorier om at have været med til at befrie kz-lejren Dachau. I virkeligheden befandt han sig på flere hundrede kilometer afstand fra stedet på det tidspunkt hvor Dachau blev befriet. [Mon ikke det er denne film der skyldes Obamas optræden på TV med en påstand om hans (sort e) onkel der var med til at befrie Auschwitz? - Auschwitz blev befriet af Russerne...]

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (5 of 9)

Del 5: Én af stjernerne i Spielbergs 'dokumentar' The Last Days optådte også i en anden miskrediteret falsk holocaust-dokumentar; filmen 'Liberators'. Det er en film der tvang sorte sammen med Jøder til at lyve om 'Afro-Amerikanske soldater der skulle have befriet Dachau og Buchenwald, lejre som disse soldater aldrig havde sat en fod i. Mere her: Multi-Media 'Liberators' Project Exposed As Fraud

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (6 of 9)

Del 6: Kuvøsemordene i Kuweit indeholder afslutningen af segmentet omkring bedraget med de angivelige 'sorte befrierere' , og begyndelsen af afsnittet om bedraget i den amerikanske Senat omkring Saddam Husseins soldaters angivelige mord på kuvøsebørn på et hospital i Kuweit. Her var det Tom Lantos, en jødisk/zionistisk politiker der oprindeligt stammer fra Ungarn, som i årevis har præsenteret sig selv som 'holocaustoverlevende', der fuld bevidst om at det hele var løgn med krokodilletårer i øjnene og retfærdig forargelse i stemmen promoverede denne kuvøsebørn-historie for at retfærdiggøre amerikansk indgriben i Irak.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (7 of 9)

Del 7: Afslutning af fupnummeret omkring kuvøsebørnene i Kuweit, og et kig på hvordan massakrer og løgne er blevet brugt til at retfærdiggøre krige til fordel for Israel. Begyndelsen af afsnittet omkring de såkaldte spcecialenheder, på tysk 'Sonderkommandos', og en bemærkelsesværdig familie bestående af fire græske Jøder, der i forening lyver om at slæbe gaskammerofre ind i krematorieovnene i Auschwitz. På mirakuløs vis overlevede brødrene og holdt deres fantastiske historier hemmelige indtil begyndelsen af halvfemserne.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (8 of 9)

Del 8: Tre familiemedlemmer der påstår at have været del af de såkaldte 'Sonderkommandos' ; jødiske indsatte som angiveligt slæbte 'gassede' Jøder ud af gaskammerne og ind i krematorieovnene, går gennem de forfalskede gaskamre som Russerne konstruerede for Auschwitzturister. Én af Jøderne kan ikke huske om det 'gaskammer' han arbejdede i havde brusere installeret. (I årevis kunne bedragerne ikke blive enige om hvilken historie de skulle fortælle; kom gassen gennem vandrørene via brusehovederne eller hvad?)

Én af de 'allervigtigste overlevende' bor i Los Angeles og har erfaring fra deltagels i en film om koreakrigen. Michael Berenbaum, der var chef for det amerikanske 'Holocaust Memorial Museum' og havde en større rolle ved dette museums tilblivelse var 'historikeren' bag Spielbergfilmen 'The Last Days'. Han er også ortodoks-jødisk rabbiner. I dette afsnit hører vi også vidneudsagn der indtil nu aldrig er blevet hørt før nu; Auschwitzoverlevende som fortæller den chokerende sandhed om fritidsaktiviteter og underholdning tyske kz-lejre. Disse vidneudsagn viser en noget anden realitet end det vi hører om i den jødiske version af Auschwitz der fortælles i skolerne og i de prozionistiske medier.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (9 of 9)
Del 9: Auschwitz-børnehave, Auschwitz-fodbold, Holocaustpropaganda misbruger børn, og mere.

Addendum:

  • The Last Days of the Big Lie (2009) 
    Debunks the liars glorified as heroes and victims in the Steven Spielberg produced,
    Academy Award winning “Holocaust” documentary “The Last Days”.
    Alternative video link: here  and  here

 


"Mossad har klart nok ikke høje tanker om danskerne. De kalder dem for fertsalach, en hebraisk betegnelse for et lille luftudslip, en prut. De fortæller Mossad alt, hvad de foretager sig. Men Mossad indvier ikke nogen i sine hemmeligheder."/em>

- Mossad-agenten Victor Ostrovsky, bogen "Ved hjælp af bedrag", (1990).


Palestine banner
Viva Palestina!

Latest Additions - Dansk

Jøder og Israels krig mod kristendommen

Hvem regerer Amerika?

Billeder   


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


Jøderne og deres løgne
Af Martin Luther, 1542

Holocaust i kritisk lys - øjenvidneberetninger kontra naturlove
Af Jürgen Graf

Jøderne i Danmark

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Trækker Israel os med i krig mod Iran?

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!

Jyllands-Posten provokerede ikke
i ytringsfrihedens navn i 2005

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Jødisk racisme
Af Dr. David Duke

Elie Wiesel: Et prominent falsk vidne
Af Robert Faurisson

The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "The Founding Myths
of Israeli Politics"


The Jews behind Islamophobia

Døde virkeligt 6 millioner?
Richard E. Harwood berømte bog

Israel - Herrefolkspolitik gennem terror
Af David Duke

Zions Vises Protokoller

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Videoer   
 

Talmud unmasked
Talmud - Jødernes "Hellige Bog"


Den jødiske racismes rødder
Af David Duke

Simon Wiesenthal: En falsk nazijæger
Af Mark Weber

Geert Wilders: Israels mand i Europa

Karikaturer 

Aktivisme!