No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Radio Islams Nyheter på Svenska
2005-06-15

 
Frostigt mellan USA och Israel


Israel slår tillbaka mot USA:s kritik mot Israels vapenaffärer med Kina. USA:s påtryckningar är orättfärdiga och Israel ska inte böja sig för dem, sade en israelisk politiker på tisdagen.

Bakgrunden är Israels försäljning av fjärrstyrda obemannade flygplan, så kallade drönare, till Kina. Pentagon hävdar att affären skett bakom ryggen på USA och i strid mot amerikanernas vilja. USA ser Kina som en potentiell militär rival och vill inte se israeliska vapen i kinesernas händer.

Kanal 5:s text-tv, (Aftonbladet nyheter)

  
2005-06-10


"Om jag inte hade fått min njurtransplantation i Kina skulle jag ha varit död nu. En dödsdömd kines räddade mitt liv."
Abraham Sasson från Eilat uttalar sig för tidningen Maariv, om att israeler åker till Kina för billiga transplatationer av organ från avrättade kinesiska fångar.

Metro Stockholm

 


 

2002-11-01

 

Jude blir Bush talskrivare


USA. Juden Noam Neuser har utsetts till den amerikanske presidenten George Bush chefstalskrivare i ekonomiska frågor, en under alla omständigheter mäktig position men som nu kommer få en än viktigare betydelse då finansieringen av "kampen mot terrorismen" skall försvaras.

Neusner är på inga sätt ovan vid att skriva för massorna i egenskap av ekonomiredaktör för den framstående tidningen U.S. News and World Report sedan länge.

Neusner härstammar från en framstående rabbinsk familj, där hans farfader, rabbi Samuel Neusner, grundlade och publicerade Connecticuts judiska huvudbok, och hans fader är rabbi Jacob Neusner, författare och professor vid Bard College.


2002-10-02

 

Polanski hyllar Israels kamp


Israel. Den judiske "överlevaren", pedofilen och filmregissören Roman Polanski är just nu i Israel för att visa att han solidaritet med sina rasfränder, samt lansera sina nya film Pianisten. Polanski har inte varit sen med att framträda i massmediala sammanhang och där uttryckt sitt helhjärtade stöd för Israels aggressiva hållning mot palestinierna. Han menar även att det inte finns något fog för kritiken mot Israels ageranden och att "det är normalt att det här landet försvarar sig".

 
2002-10-07

 

Garaudy belönas för forskning


Libyen. Den franske historiken Roger Garaudy har belönats av Libyen med ett pris för sina insatser som kämpe för de mänskliga rättigheterna. Garaudy skrev en bok 1995 där han påvisade att en rad påståenden om den så kallade Förintelsen inte håller vid en granskning, samt att förekomsten av gaskamrar i de koncentrationsläger Tyskland upprättade inte kan påvisas ha använts för massmord på judar. För detta dömdes Garaudy 1998 till fängelse i Frankrike, som stiftat lagar för granskningen av vad som hände under Andra världskriget, där allt som framställs som inte gynnar judiska intressen är straffbart, oavsett huruvida det framställda är sant eller inte.

 2001-09-04

Kompromissförslag på FN-konferensen

Värdlandet Sydafrika lade på tisdagen fram ett kompromissförslag om Mellanöstern vid FN-konferensen om rasism, för att rädda mötet från sammanbrott efter USA:s och Israels uttåg. En EU-talesman betecknade det sydafrikanska förslaget som en "godtagbar utgångspunkt för förhandlingar". Israel och USA lämnade FN-konferensen i Durban sent i måndags i protest mot formuleringar i textutkast, där Israel stämplades som rasistiskt för sin behandling av palestinierna i de ockuperade områdena.

TT, Publicerad: 2001-09-04, Aftonbladet

 
2001-06-05
Alcalás härva av lögner

Alcalá
-processen har nu slutligen kommit igång. Den normalt så rappe och arrogante försvarsadvokaten Leif Silbersky börjar se aningen trött ut, och det kan man inte förvånas över. Hans senaste gunstling, Jesús Alcalá, har under den pågående förundersökningen och rättegången demaskerats som en bedragare i hästväg. Hans falsarier är av en sådan art att ekobrottsåklagaren Gunnar Stetler t.o.m. börjat använda ordet "mytomani".

I Aftonbladet av den 30 maj, 2001, under rubriken "Mytomanin har fått ett ansikte", finns en uppradning som någorlunda summerar de olika berättelser Alcalá strött omkring sig för att framhäva sin person. Vi citerar direkt från Aftonbladet:

I polisutredning och vittnesmål hade, när rättegången gick in i sin fjärde vecka, en alternativ bild till Kultursveriges bild av ikonen Alcalá vuxit fram.
 • Alcalá hade framställt sig som sonson till en spansk president. Lögn.
    
 • Han hade kryddat sin officiella levnadsbeskrivning med en utländsk gästprofessur. Falsk.
    
 • Han hade skildrat sig som ordförande i Internationella juristkommissionen i Genève. Påhitt.
    
 • Han påstod sig av svenska UD ha uppdraget att tillsammans med den beundrade grävande tyske författaren Günther Wallraff besöka terrorledaren Öcalan i Mellanöstern. Ljug.
    
 • Han uppgav att han anonymt donerat 300 000 kronor till Amnesty. Falsarium.
    
 • Han gjorde för sina paraguyanska kolleger gällande att han varit på resa i krigets Kosovo. Osanning.

Till de mer fantastiska lögnerna hör de om att Alcalá skulle ha åkt till "krigets Kosovo" och hans mission nere med PKK´s Öcalan.

 

Det förfaller som att ikonen Alcalá nu slutligen avslöjats som den hycklande bedragare han är - och hans ställning i den "svenska" kultureliten borde åtminstone för några år framåt vara allvarligt skadad. Vare sig han får fängelsestraff eller inte.

Ånyo måste vi påminna om hans judiska uppbackares patetiska försök att rädda sin man i etern - Jackie Jakubowski, Maciej Zaremba och Göran Rosenberg et al, och deras krampaktiga försök att förmå rättvisan att helt plötsligt exkludera judiska bedragare.

Den f.d. DN-redaktören Arne Ruth, tyskfödd jude och sionist, skröt i sin uppmärksammade intervju i tidningen 00-tal att han var särskilt stolt över att på sina kultursidor i DN ha lanserat just Jesús Alcalá. Varför ställs inte Arne Ruth till svars - verbalt - för att lansera bedragare som landets stora moraliska samvete?

På TV-snuttar från rättegången kan man se Alcalá tissla och tassla med sina judiska vänner Suzanne Osten och Etienne Glaser, vid ett tillfälle ser man t.o.m. juden Gabi Gleichmann dyka upp bakom sin vän Alcalás rygg.

Vilket fint sällskap han är i.

Just Gabi Gleichmanns trixande med fejkade artiklar och skandalen kring Taslima Nasrin har vi tidigare gått igenom här på Radio Islam (artikeln Sionist i Fokus: Gabi Gleichmann) men det kan vara bra att fräscha upp sitt minne på hur en annan kulturjude innan Alcalá verkat.

Man kan då nämligen se ett mönster.

 
2001-05-28
 

Avslöjande citat från israelisk massmedia om den pågående al Aqsa Intifadan

 

Israels dåvarande premiärminister Ehud Barak i israelisk radio, november 2000:

"Om vi trodde att vi kunde göra slut på hela historien genom att döda 2 000 palestinier i stället för 200, så skulle vi göra det."

(Citatet publicerat bl.a. på tidningen Stockholm News sidor och förstås i den israeliska tidningen Jerusalem Posts Internetversion, 16/11-2000.)

 

Ur en intervju med en israelisk soldat, publicerad i den israeliska tidningen Ha´aretz, 20/11-2000:

Soldaten: De förbjuder oss att skjuta på barn.

Journalisten: Hur säger de det?

Soldaten: Ni får inte skjuta på barn som är tolv år eller yngre.

Journalisten: Det betyder att det är tillåtet att skjuta barn som är 12 år eller äldre?

Soldaten: De som är tolv år och uppåt är du tillåten att skjuta. Det är vad de (israeliska försvarsstyrkorna) har sagt till oss.

 

Ur en radiointervju med professor Ehud Sprinzak, israelisk "specialist på extremistiska rörelser", på israeliska kanal 7, senare återgiven i israeliska tidningen Ha´aretz och sedemera i brittiska Spectator (3/3-2001):

Reporter: Vad anser ni om avrättningarna i det palestinska självstyret?

Sprinzak: Jag är mycket positiv. Jag anser det är ett viktigt instrument, en del i kampen, mot terrorismen. Och jag har inga reservationer, utom på en punkt...

Reporter: (avbryter) Ett ögonblick, ett ögonblick. Jag avsåg att våra samarbetsmän avrättas av de palestinska myndigheterna, inte likvideringarna som utförs av våra styrkor.

Sprinzak: Ursäkta. Ursäkta, jag trodde ni frågade om... Hur som helst, beträffande palestinierna: det är motbjudande, vämjeligt. Så fungerar en diktatur, utan någon rättsprocess. Helt oacceptabelt. Chockerande.

 


2001-02-10

Judar i den svenska rättsapparaten - Jäv?


I Expressen (10/12-2000) avslöjas att försvararen för en av de två "skinnskallar" som svårt skall ha misshandlat en spärrvakt i Stockholm i december, denne försvarsadvokat är ingen annan än den förre "antirasisten", den amerikanskfödde juden Kenneth Lewis.

Lewis är en öppet judiskt aktivist som vi tidigare uppmärksammat på Radio Islam, då han under 1990-talet var ordförande för organisationen "Stoppa Rasismen". Nu är han tydligen aktiv som försvarare av skinheads, och skall man tro artikeln i Expressen, (som förstås inte avslöjar judiska Lewis bakgrund), så är det vinklat som att Lewis vill tona ner sin klients "nazism". Även åklagaren i målet, chefsåklagare Bo Josephson - med påbrå från den i Sverige så väl etablerade judiska Josephson-klanen, skall också - enligt Expressen - ha velat dra ner brottets förmenta "rasistiska" karaktär. "- Spärrvakten är ungrare och ser ut precis som vi", skall ha varit Josephsons motivation. Detta är också en intressant vändning.

Går vi fram mot en ny tid där judar blivit nazi-apolegeter?

 Tillbaks till Radio Islams övriga nyheter på svenska

"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak. [...] Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande Stockholms Judiska Församling, Judisk Krönika, nr.4-5/1988.


Palestine banner
Viva Palestina!

Senaste upplagt


Islamofobi och sionism

En tom säck kan inte stå
Revisionistisk bok av Lars Adelskogh

De svenska judarna och Israel
- citaten från ledande judar säger allt!

Foton 

DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarskis Israelkopplingar; Sionistorganisationen Project Interchange och American Jewish Committee

Pravdas intervju med Ahmed Rami


Talmud unmasked
Talmud: en sionistisk operationsmanual


Israelobbyn och Förenta Staternas utrikespolitik
Av John J. Mearsheimer & Stephen M. Walt

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Jan Myrdal intervjuas av Hizbollahs tidning

Mein Kampf
Av Adolf Hitler

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land."

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister


Det judiska Bonnierimperiet
- verktyg i Israels tjänst

Elie Wiesel: falskt vittne
Av Robert Faurisson

"Expo" - instrument i sionismens tjänst

Vad är sionism? - intervju med sionistkritikern Lasse WilhelmsonIsraels Nätverk i Sverige
Verket som avslöjar namnen på Israelmaffian och deras positioner i Sveriges maktcentra

Revisionismens segrar
Av Robert Faurisson

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Sverigedemokraterna - i Israels sold - Bröderna Ekeroth, Bieler, Frick

Ahmed Rami intervjuar tyske general Remer i AL SHAAB 

Kan man verkligen skilja sionismen från judendomen?
Av Ibrahim Alloush


The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "Den israeliska
statens grundläggande myter"


Utdrag från den sionistiska planen för Mellanöstern

Reel Bad Arabs - Revealing the racist Jewish Hollywood propaganda

Alliansen Sydafrika - Israel

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Leuchter-rapporten - Den första kemiska undersökningen av "gaskamrarna"

Israel Shahak: Jewish History, Jewish Religion
IsraelShahak: "Judisk historia,
Judisk religion"Varför behövs en islamisk revolution? - Av Ahmed Rami

Sions Vises Protokoll

Videos - viktig samling

Samlade citat om sionismen, judendomen, Radio Islam, etc

Förbjud det judiska Gamla Testamentet!
Av Ahmed Rami

Karikatyrer 

Aktivism! - Förena er i kampen!


Down with Zio-Apartheid
 Stop Jewish Apartheid!