No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
Radio Islam Nyheter

Sionismens krig mot IrakRadio Islam, nyhetsartikel från 98 02 05:

Judiska lobbyn i USA mobiliserar för förintelse av Irak

Den judiska bibeln, Torah, det Gamla Testamentet, förkunnar att alla Israels fiender skall utrotas.

I Jesaja 60:10-12 (Sions kommande härlighet) heter det:

"Och främlingar skola bygga upp dina murar och deras konungar skola betjäna dig (...) Och dina portar skola hållas uppe beständigt, varken dag eller natt skola de stängas, så att folkens rikedomar kunna föras in i dig med deras konungar i hyllningståget. Ty det folk eller rike som ej vill tjäna dig skall förgås; ja, sådana folk skola i grunden förgöras."

Den judiska maffian följer uppenbarligen dessa direktiv.

När det gäller Irak är det med en skrämmande fascination man ser den oerhörda grymhet som kännetecknar den judiska politiken mot Iraks folk. Man använder sin oerhörda makt för att bomba och bränna ihjäl hundratusentals irakier i det sk. Gulfkriget. Samtidigt utför man precis vad som Knesset-talesmannen Pazner sade strax före krigsutbrottet 1991; Irak bombas till stenåldern. Alla de tekniska landvinningar, alla de strukturella förändringar i Irak som irakierna genomfört under 70- och 80-talet och som gjorde det till ett föregångsland i Tredje Världen, togs ifrån dem. Elverk, vattenreningsanläggningar, jordbrukssilos, bevattningssystem, vägar, telekommunikationer, medicinframställningsanläggningar - allt bombas sönder och samman. Samtigt upprätthåller den judiska världsmaffian, maskerad som USA - den stat där den judiska makten har en särställning - en fruktansvärd bojkott mot Irak som med bakgrund av bombningarna mot landets infrastruktur leder till ett fruktansvärt mänskligt lidande.

Beräkningar visar att efter sju års sanktioner har minst en miljon irakiska barn dött av undernäring och sjukdom som ett resultat av bojkotten. .

Och judarna är nöjda.

I en intervju i CBS 60 Minutes 12/5-1996 sade den judiska utrikesministern Madeleine Albright-Korbel, apropå den irakiska civilbefolkningens enorma lidande:

"Vi tycker att det är värt priset."

Den senaste tidens krigshets är ett spel som följer de gamla vanliga judiska receptet.

Alla judar på sk. "känsliga" positioner och poster har aktiverats för kriget. Judinnan Albright-Korbel, som de israeliska medierna skriver som "en av de våra", har tagit befälet över USA:s utrikespolitik. Andra medlemmar i den judiska maffian som nu hetsar mot Irak är USA:s försvarsminister, juden William Cohen, och som numera står i direkt telefonkontakt med Israels försvarsminister Mordechai, det är Clintons judiska rådgivare för utrikespolitik och Mellanöstern, däribland Samuel Berger, Rehm Emmanuel och Martin Indyk, för att bara nämna några av namnen. Alla dessa judar beskrivs i de interna amerikansk-judiska tidningarna som sk. "varma judar" - d.v.s. reservationslöst pro-israeliska.

Det enda problemet dessa judar har är nu hur man ska kunna motivera den förintelse av det irakiska folket man söker genomföra. Det är ju känt att man för att kunna förklara att man använder en viss särskilt avskyvärd metod eller vapen, måste kunna peka på att motståndaren, i detta fall Irak verkligen förjänar det.

Därför behövs krigspropagandan.

Efter det sk Gulfkriget låtsades vår prostituerade journalistkår att den hade drabbats av självrannsakan och man sade och skrev åren därefter att man minsann i framtiden inte skulle låta sig manipuleras av Pentagons direktiv, och man skulle aldrig mer glömma att krigets första offer alltid är sanningen.

Men nu, återigen, lånar journalisterna sig för billig krigpropaganda riktad mot Irak.

Regelrätta krigslögner vars enda syfte är att snabbt spridas till så många som möjligt för att på så sätt motivera att Irak bombas sönder och samman, kanske t o m att man använder kärnvapen mot Irak, vilket faktiskt har antytts. Och sedan när massakern och övergreppet är genomfört, då, först då, kommer dementierna. Och man kommer därefter erkänna att allt antingen var lögn eller oerhört överdrivet.

I samband med Gulfkriget kunde man t.o.m. läsa i den israeliska dagstidningen Ha'aretz den 13 januari 1991 svart på vitt att : "De judiska lobbyisterna i USA är djupt engagerade i propagandaarbetet för ett krig mot Irak."

Men så är också Ha´aretz en israelisk tidning producerad av judar och bara avsedd att läsas av andra judar.

Bland de propagandalögner som man använde sig av blev den mest kända myten om att irakiska soldater i det av Irak ockuperade Kuwait mördade hundratals spädbarn genom att slita dem ut från sina kuvöser och lämna dem döende på marken. Det var denna lögn, regisserad av ett PR-bolag, som fick den amerikanska kongressen och den sk. hemmaopinionen att sanktionera ett förstörelsekrig mot Irak. En lögn som bara några månader senare, när kriget väl var genomfört, erkändes vara ett påhitt.

Idag, sju år senare, är det istället andra myter som gäller:

Framförallt myten om Iraks giftvapen med fantastiska robotar fyllda med mjältbrand och tillräckligt med botulinumtoxin för att som judeagenten och FN-mannen Richard Butler sade, "skjuta bort Tel Aviv", hör till de lögner som medierna idag upprepar.

Det är extra intressant att dessa nyckelpersoner inom FN som sysslar med Irak och dess påstådda vapenpropgram är så intimt förknippade med det judestyrda USA och staten Israel och således har sålt sin sk. opartiskhet och avslöjat sig som agenter för judemaffian.

Scott Ritter mannen som ledde den senaste vapeninspektionen i Irak visades sig ha varit kapten i amerikanska marinkåren under kriget mot Irak 1991. D.v.s. han var direkt involverad i krigshandlingar, aggression, riktade mot Irak. Är en sådan person oberoende?

Ovannämnde Richard Butler höll förra veckan möte med amerikansk-judiska företrädare, enligt rapporter från media. Varför det? Vad har en påstådd oberoende FN-tjänsteman att göra hos dessa företrädare för rasism och apartheid? Skulle han avlägga rapport till judelobbyn, hans verkliga uppdragsgivare? Apropå hans påståenden att Irak har biologiska vapen som skulle kunna "utplåna Tel Aviv" har fransmännen reagerat starkt. De har bl.a. sagt att Butler "går utöver sin roll genom att framföra sådana påståenden som dessutom inte motsvarar den information som har givits FN:s säkerhetsråd", som en fransk talesman uttryckte det (SvD 29/1-1998). Med vilken rätt får Butler hitta på och förfalska sanningen?

Och Rolf Ekéus, mannen som har hundratusentals irakiska liv på sitt samvete, genom sitt arbete för de sk. vapeninspektionerna - ett arbete vars syfte är att förhala hävandet av de mordiska sanktionerna. Att han var agent för Israel har man alltid kunnat misstänka, men nu är det även avslöjat svart på vitt. I en artikel skirven av Expressens Irakhetsande judiske journalist Arne Lapidus (som även är skribent i tidningen Judisk Krönika!) kan man läsa följande, den 30/1-1998:

"Ekéus på hemligt besök i Israel

TEL AVIV. Den svenske diplomaten Rolf Ekéus var på topphemligt besök i Israel den här veckan. Det var ett led i Israels närmast desperata jakt på information om Saddam Husseins planer. Ekéus, tidigare chef för FN:s vapeninspektörer i Irak, berättade vad han vet om de irakiska giftrobotarna - som snart kan komma att avfyras mot Israel.

Både Sverige och Israel är mycket tystlåtna om Rolf Ekéus Israel besök. På UD säger man bara att det var en "privatresa". Israelerna påstår att det var ett "artighetsbesök" - som om Sveriges Washingtonambassadör av ren hövlighet plötsligt skulle ge sig iväg till Mellanöstern! - Rolf Ekéus träffade försvarsminister Yitzhak Mordechai och ledningen för armén. Samtalen handlade om Irak, sade den israeliske försvarsministerns rådgivare, Avi Banayahu, till Expressen i går. - Ministern tackade honom för hans insatser när det gällde att spåra upp Iraks massförstörelsevapen. Israel har mycket att tacka Ekéus för.(...)"

Där får man höra det: "... Israel har mycket att tacka Ekéus för"! Svensken som så hyllats av medierna åker nu på en hemlig resa, med UD´s goda minne, till apartheidstaten Israel, för att för sina uppdragsgivare berätta vad han vet om Israels fiender. Vad är man då om inte agent för den internationella judemaffian?

Och nu börjar den sedvanliga uppladdningen i våra sionistiskt influerade medier.

Att mörda en icke-judisk statsman anses som helt normalt, om det rör sig om någon som hotar judiska intressen. Enligt den judiske kolumnisten Thomas Friedman i New York Times
citerad i DN (14/11-1997) uttrycker han enligt DN ett "gör slut på Saddam-önskemål" när han i sin kolumn skriver: "Saddam är skälet till att Gud skapade kryssningsmissiler".

Och i DN 3/2-1998 kan man läsa att "ledande kolumnister, t ex William Safire [en ökänd judisk aktivist] i New York Times, hävdar att USA den här gången måste ta steget fullt ut och sätta in tillräckligt med militär kraft för att oskadliggöra Saddam Hussein, ´denna generations Hitler´, en gång för alla".

Och på DNs ledarsida 3/2-1998 kan man läsa rubriken "Saddam Husseins Irak utgör ett livsfarligt fredshot som måste neutraliseras" där uppenbarligen Bonniers menar att inte bara personen Saddam Hussein, utan hela landet Irak med dess folk, måste krossas.

Hur var det nu det stod i judarnas Torah, deras Lag?

"...det folk eller rike som ej vill tjäna dig skall förgås; ja, sådana folk skola i grunden förgöras."

För mer läsning om Irak, läs gärna artikeln "Sionisternas krig mot Irak" samt besök vår Irak-sektion i vår engelska del av Radio Islams hemsidor.

 TV 4, Text TV, utrikes nyheter, 2/12-1998:

ALLIERADES ATOMSOPOR HOT MOT IRAK
BAGDAD (TT-AFP)

Amerikanska och brittiska styrkor använde under kriget vid Persiska Viken 1991 tonvis med vapen som innehöll atomsopor.

Irak hävdar nu att resterna av dessa vapen orsakar strålningsskador som påminner om skadorna av nedfallet från Tjernobyl.

- Våra undersökningar visar att antalet fall av leukemi ökat dramatiskt, särskilt bland barn, i områden i södra Irak som bombades av USA, hävdar läkaren Shawqi Sabri Murkus, chefstjänsteman i Iraks hälsodepartement. FN:s cancerstatistik från områden i ödra Irak uppges visa en sjufaldig ökning mellan 1989-1994.

Atomavfall - förbrukat uran - används i ammunition avsedd att sättas in mot pansarförband för att göra ammunitionen tyngre och ge större sprängverkan.

 SVT Text-TV, utrikes nyheter, 27/1-99:

FN sanktionerna mot Irak ett fiasko
Sanktionerna mot Irak är en form av krigföring som varje månad kräver upp till 6000 liv. Det hävdar Dennis Halliday som i höstas i protest hoppade av FN-jobbet som samordnare för den humanitära hjälpen till Irak.

- Vi måste hitta en annan lösning. Jag är övertygad om att sanktionerna som verktyg inte fungerar, sade Halliday i en intervju med brittiska Guardian.

Halliday ledde FN-programmet under 13 månader. - Något som leder till att 30 procent lider av undernäring och orsakar så många tusen människors död är ett fiasko, sade han i intervjun.

 

 SVT, Text TV, utrikes nyheter, 27/1-1999:

Ritter: Australien spionerade i Irak
Den före detta vapeninspektören i Irak Scott Ritter uppger att Australien var djupt inblandat i USA:s spioneri mot Irak som ska ha skett med hjälp av FN:s personal i Irak.

Austaliens regering var fullt medveten om att de australier som ingick i FN-styrkan UNSCOM spionerade för USA, säger Ritter i dagens nummer av Canberra Times.

En Talesman för de australiska försvarsdepartementet förnekade Ritters uppgifter men vägrade gå in i detalj. Unscomchefen Richard Butler har helt förnekat spioneri för USA:s räkning.

 Rolf Ekéus - agent för Israel

 

Januari 2 000, försöker man ånyo lansera Rolf Ekéus, Sveriges nuvarande USA-ambassadör, som kandidat till att leda "FN:s" vapeninspektioner i Irak.

Rolf Ekéus har hundratusentals irakiska liv på sitt samvete, genom att under den förra perioden då han arbetade för de sk. vapeninspektionerna, förhalade hävandet av de mordiska sanktionerna riktade mot Iraks folk.

Ekéus senaste kanditatur stöddes av judarna i USA, dvs Clintons judiska stab, samt den av dem värvade FN-chefen Kofi Annan. Vår egen utrikesminister Lindh tyckte förstås att det var ett glädjande förslag, som fick hennes helhjärtade stöd.

Att samme Ekéus är otroligt komprommeterad som "opartisk inspektör", var det ingen som nämnde. Istället uttryckte man förvåning, inte så mycket över att Irak protesterade mot att igen få Ekéus som inspektör, utan över Frankrikes Rysslands och Kinas protester.

Men som vanligt följdes inte rapporten att Ekéus utnämnande mötte protester, med någon som helst förklaring till varför man motsatte sig honom.

 Låt oss därför rekapitulera att samme Ekéus, i samband med jud-USA:s senaste massbombningar av Irak, december 1997, åkte till sina vänner i Israel för att delge dem information han införskaffat om Irak!

I en artikel skriven av Expressens Irakhetsande judiske journalist Arne Lapidus (som även är judisk skribent i tidningen Judisk Krönika!) kunde man läsa följande, den 30/1-1998:

"Ekéus på hemligt besök i Israel

TEL AVIV. Den svenske diplomaten Rolf Ekéus var på topphemligt besök i Israel den här veckan. Det var ett led i Israels närmast desperata jakt på information om Saddam Husseins planer. Ekéus, tidigare chef för FN:s vapeninspektörer i Irak, berättade vad han vet om de irakiska giftrobotarna - som snart kan komma att avfyras mot Israel.

Både Sverige och Israel är mycket tystlåtna om Rolf Ekéus Israel besök. På UD säger man bara att det var en "privatresa". Israelerna påstår att det var ett "artighetsbesök" - som om Sveriges Washingtonambassadör av ren hövlighet plötsligt skulle ge sig iväg till Mellanöstern! - Rolf Ekéus träffade försvarsminister Yitzhak Mordechai och ledningen för armén. Samtalen handlade om Irak, sade den israeliske försvarsministerns rådgivare, Avi Banayahu, till Expressen i går. - Ministern tackade honom för hans insatser när det gällde att spåra upp Iraks massförstörelsevapen. Israel har mycket att tacka Ekéus för.(...)"

Där får man höra det: "... Israel har mycket att tacka Ekéus för"!

Svensken som så hyllats av medierna åkte alltså på en hemlig resa, med UD´s goda minne, till apartheidstaten Israel, för att för sina uppdragsgivare berätta vad han vet om Israels fiender.

Vad är man då om inte agent för den internationella judemaffian?

 Radio Islam, nyhetsartikel från 98 03 01:

John Pilger och Jan Guillou avslöjar massmordspolitiken mot Irak

Aftonbladets skall som tidning hedras i samband med den senaste uppseglande konflikten i Irak. Slutligen verkar man på redaktionen ha förstått att "USA:s" (d.v.s. de amerikanska judarnas) politik mot Irak syftar på en förintelse av denna arabiska nation, både som folk och stat.

Som ett led att sprida information om vad som skulle bli resultatet av ett nytt "Gulfkrig" publicerades flera läsvärda artiklar, både på tidningens ledarsida och på kultursidorna.

Det bästa som skrevs var ett långt utdrag från den brittiske journalisten John Pilgers nya bok "Hidden Agendas" och som publicerades i Aftonbladet den 20 februari 1998.

Rubriken på utdraget/artikeln är "Varsågoda, kriget är serverat" och ingressen skvallrar om författarens inställning till den hotande konflikten:

"Nedräkningsklichéerna från 1991 är tillbaka... och ännu en gång sväljer journalisterna propagandan."

John Pilger ger sig in på en mycket bra sammanfattning av den nuvarande situationen i Irak - en situation som är ett direkt resultat av Israellobbyisternas förödande krig mot landet 1991:

"Enligt vad FN:s speciella sändebud rapporterade 1991 är Irak nu "ett land som har bombats tillbaka till ett förindustriellt stadium för lång tid framåt". I material som lämnades till det brittiska parlamentets utrikesutskott rapporterade de främsta internationella hjälporganisationerna att USA:s och Storbitanniens bombningar 1991 "till stor del hade förstört" Iraks hela infrastruktur på områden som elektricitets- och vattenförsörjning, avloppssystem, kommunikationer, sjukvård, jordbruk och industri, vilket resulterade i "förhållanden som orsakar svält och epidemier"."

Pilger rapporterar vidare om de katastrofala följderna för den irakiska civilbefolkningen:

"För tre år sedan rapporterade FN:s jordbruksorgan FAO att de allierades bombningar 1991, i kombination med följderna av sanktionspolitiken, hade orsakat mer än 560 000 barns död i Irak. Världshälsoorganisationen WHO bekräftade denna siffra, vilken nu betraktas som föråldrad. Enligt det irakiska hälsoministeriets statistik har 1 211 285 barn dött till följd av embargot mellan augusti 1990 och augusti 1997. I ett brev till FN:s säkerhetsråd skrev Ramsey Clark, en f d amerikansk justitieminister som har lett en undersökningskommission i Irak sedan 1991, att de flesta dödsfallen beror på "proteinbrist, undernäring och utmärgling, vilket har drabbat 12 procent av barnen, hämmad kroppslig utveckling, som 28 procent lider av, diarréer och uttorkning på grund av dåligt vatten och bristfällig mat... vanliga sjukdomar som skulle kunna stoppas med vaccinationer, och epidemier. Ingen död är grymmare än den här. Barnens lidande är utdraget, hjälplöst, i avsaknad av enkel medicinsk behandling och smärtstillande medel, utan nåd." Detta är det glömda, i stort sett orapporterade massförstörelsevapen som USA och Storbritannien använder mot vanliga irakier medan nya bombningar nu förbereds allt intensivare."

Vad Pilger inte vågar gå in på är förstås vilka som egentligen har styrt skedet i dessa fall: T.ex. så är de som ansvarar för USA:s respektive Storbritanniens utrikespolitik just nu inget annat än öppet sionistiska judar d.v.s. de judiska utrikesministrarna Madeleine Albright-Korbel och Robin Cook.

Så det är snarare mer rättvisande att skriva att det är världssionismen som använder sig av svält som massförstörelsevapen mot Irak, än att anklaga USA:s och Storbritannien huvudsakliga icke-judiska befolkningar och brännmärka dem för dessa sionistiska brott.

Pilger går senare vidare i sin artikel med att berätta om vad som hände för sju år sedan under det sk. "Gulfkriget", som våra sionist-dirigerade medier då beskrevs som det vackraste och mest rättfärdigaste av krig:

"Här serveras vi nu ännu ett mediakrig; och precis som skedde under upptakten till Gulfkriget kan de mänskliga konsekvenserna, blodet och lukten av förkolnade lik, förtigas genom att kriget förklaras vara en skonsam vetenskap; politiker och journalister befrias från moraliska dilemman genom att bomberna beskrivs som "kirurgiska" och "smarta". Återigen är sanningen en helt annan. Under Gulfkriget var mindre än sju procent av de vapen som användes högteknologiska eller "smarta". Mer än 88 500 bomber fälldes över Irak - motsvarande sju Hiroshima-bomber. De flesta missade sina mål, vilket orsakade en av de mest omfattande slakterna på civila under det sena 1900-talet. Med några hedervärda undantag har medierna förpassat även dessa fakta till glömska, vilket möjliggör att historien upprepas."

Pilger skriver vidare:

"Uppemot en kvarts miljon män, kvinnor och barn dog som ett direkt resultat av den USA-ledda attacken mot Irak. Denna undersökning bekräftade opublicerade, underrättelsebaserade amerikanska och franska uppskattningar om "mer än 200 000 civila döda".

I västerländska medier fick detta chockerande avslöjande minimal uppmärksamhet; det ansågs inte nyhetsmässigt vid det laget. Flertalet dödsoffer hade dessutom sannolikt dödats på olagligt sätt: antingen med brittiska och amerikanska vapen som, enligt alla kriterier, måste klassificeras som "massförstörelsevapen" och vilkas laglighet återstår att pröva enligt Genèvekonventionen; eller till följd av attacker mot civila centra, som t ex brittiska RAF:s anfall mot staden al-Nasirijah; eller under flykt och efter kapitulation. Hemligheten med kriget vid Persiska viken är att det inte alls var något krig utan en ensidig slakt. Det fanns ingen skräckinjagande irakisk "militärmaskin", som de allierades propaganda och medierna hävdade. Inte ett enda amerikansk pansarfordon träffades av fiendens eld. General Richard Neal, sambandsansvarig under operation ökenstorm, har i efterhand medgett att de flesta irakiska militärfordon attackerades bakifrån."

Pilger ger sedan några exempel på krigsförbrytelser mot de irakiska soldaterna under "Gulfkriget", förbrytelser som effektivt nedtystats av våra medier:

"Journalisterna som vallades runt av de militära myndigheterna i Saudiarabien var lyckligt okunniga om att amerikanska bulldozers, under de två sista dagarna före eldupphöret, hänsynslöst användes för att nattetid begrava irakiska soldater, inklusive sårade, levande i deras skyttegravar. Sex månader senare avslöjade tidningen New York Newsday att tre brigader ur USA:s första infanteridivision "använde snöplogar monterade på tanks för att begrava tusentals irakiska soldater - varav flera fortfarande var vid liv - längs flera kilometer långa skyttegravar". En av brigadernas officerare, överste Anthony Moreno, sade: "Så vitt jag vet kan vi ha dödat tusentals." Samma fordon användes senare för att dumpa döda i grävda massgravar. Det fanns ingen respekt för de dödas identitet eller deras familjers rätt att få veta sanningen och därmed kunna sörja."

Pilger återvänder senare i sin exposé till den dagsaktuella situationen och erinrar om den risk för kärnvapenkrig som faktiskt finns och som våra medier också valt att nedtona: Risken att judestyrda USA använder kärnvapen för att mörda miljoner araber:

"Den 2 februari avslöjade New York Newsday - en tidning som bättre än någon annan rapporterat de militära hemligheterna under kriget i Persiska viken - att president Clinton har skrivit under ett direktiv som auktoriserar insättande av taktiska kärnvapen under vissa villkor. Det är väl känt att USA:s militär har datorsimulerat användning av en kärnvapenbomb, B61-11, som ska kunna penetrera Iraks djupast liggande bunkrar."

Det behövs pålästa och informativa artiklar som denna för att väcka folk och få dem att inse vad det är som håller på att hända. För denna informationsinsats ska Pilger ha stor heder. Dock är det samtidigt en tragedi att alla dessa uppgifter som nämns ovan om det förra kriget varit kända sedan länge, och att det är först nu som de blir "offentliga". Under tiden har folkmordet mot Irak pågått, utan den svenska allmänhetens vetskap, och hundratusentals människor avlidit.

Artikeln i sin helhet står att finna på Aftonbladets hemsidor: http://www.aftonbladet.se/kultur/9802/20/jp.html

Jan Guillou skrev också en mycket bra artikel den 23:e februari 1998, i samma anda som Pilgers. Guillou varnar där för att man håller på att iscensätta "ännu ett massmord på araber".

Om alla mediernas uppgifter om Iraks påstådda farlighet, uppgifter som behövs för att kunna motivera att landet bombas, skriver Guillou:

"Jag skulle tro att det mesta av det som sägs i det här avseendet är lögn. Av det mycket enkla skälet att det var lögn förra gången."

Guillou skriver vidare:

"Att amerikanska presidenter då och då vill sända bombflygsflottor över ett eller annat muslimskt land är ingen nyhet. Den kommande massmordsaktionen ingår helt enkelt i vår tids politik, det är muslimerna som ersatt Sovjetunionen som vår stora fiende och fördelen med muslimer är att de är civilbefolkning och kan massmördas utan att försvara sig."

Och han utvecklar detta resonemang:

"För att möjliggöra den här politiken krävs nu inte bara att man persionifierar fienden till ´Saddam´. Det krävs också ett avmänskligande av araber. Offren är inte människor som vi andra.

Ty inte skulle Svenska Dagbladets och Dagens Nyheters ledarsidor drömma om att kräva en miljon vita människors död av ditt eller datt politiska skäl. Massmord i vår tid kan bara försvaras av sådana ledarskribenter om offren är araber."

Helt rätt, där slog du verkligen huvudet på spiken, Jan!

Det var länge sedan man såg sådana bra och starka formuleringar i den Guillouska produktionen.

För den som vill läsa artikeln i sin helhet står den också att finna på Aftonbladets kultursidor på Nätet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/9802/23/guillou.html


"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak. [...] Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande Stockholms Judiska Församling, Judisk Krönika, nr.4-5/1988.


Palestine banner
Viva Palestina!

Senaste upplagt


Islamofobi och sionism

En tom säck kan inte stå
Revisionistisk bok av Lars Adelskogh

De svenska judarna och Israel
- citaten från ledande judar säger allt!

Foton 

DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarskis Israelkopplingar; Sionistorganisationen Project Interchange och American Jewish Committee

Pravdas intervju med Ahmed Rami


Talmud unmasked
Talmud: en sionistisk operationsmanual


Israelobbyn och Förenta Staternas utrikespolitik
Av John J. Mearsheimer & Stephen M. Walt

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Jan Myrdal intervjuas av Hizbollahs tidning

Mein Kampf
Av Adolf Hitler

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land."

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister


Det judiska Bonnierimperiet
- verktyg i Israels tjänst

Elie Wiesel: falskt vittne
Av Robert Faurisson

"Expo" - instrument i sionismens tjänst

Vad är sionism? - intervju med sionistkritikern Lasse WilhelmsonIsraels Nätverk i Sverige
Verket som avslöjar namnen på Israelmaffian och deras positioner i Sveriges maktcentra

Revisionismens segrar
Av Robert Faurisson

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Sverigedemokraterna - i Israels sold - Bröderna Ekeroth, Bieler, Frick

Ahmed Rami intervjuar tyske general Remer i AL SHAAB 

Kan man verkligen skilja sionismen från judendomen?
Av Ibrahim Alloush


The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "Den israeliska
statens grundläggande myter"


Utdrag från den sionistiska planen för Mellanöstern

Reel Bad Arabs - Revealing the racist Jewish Hollywood propaganda

Alliansen Sydafrika - Israel

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Leuchter-rapporten - Den första kemiska undersökningen av "gaskamrarna"

Israel Shahak: Jewish History, Jewish Religion
IsraelShahak: "Judisk historia,
Judisk religion"Varför behövs en islamisk revolution? - Av Ahmed Rami

Sions Vises Protokoll

Videos - viktig samling

Samlade citat om sionismen, judendomen, Radio Islam, etc

Förbjud det judiska Gamla Testamentet!
Av Ahmed Rami

Karikatyrer 

Aktivism! - Förena er i kampen!


Down with Zio-Apartheid
 Stop Jewish Apartheid!