No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语


Radio Islams Nyheter på Svenska96 12 02

FN: Israels politik mot palestinierna "avspeglar en sadistisk kultur"

FN´s särskilda kommission för undersökning av Israels uppträdande i det ockuperade Palestina, avlade nyligen en rapport inför FN´s kommitté mot kolonialism. Rapporten visar hur den judiska ockupationsmaktens förtryck av de ockuperade palestinierna förvärrats det senaste året.

I en intervju i den israeliska dagstidningen Ha´Aretz (27/11-1996) sade FN-kommissionens ordförande, sri-lankesen Leonard de Silva att "en av den israeliska ockupationens egenskaper; civila israelers, militärers och polisers misshandel av misstänkta palestinier, avspeglar en sadistisk kultur".

Samma dag, onsdag 27/11-1996, förlängde den judiska regeringen i Israel mandatet för dess säkerhetstjänst Shin Beth att utöva som det man kallar "förstärkta fysiska påtryckningar" vid förhör av inspärrade palestinier, d v s officiellt stats-sanktionerad tortyr. Detta gör Israel, ("Mellanösterns enda demokrati" som Ahlmark brukar kalla det), trots FN´s uttalade protester. Och då skall man komma ihåg att judarna inte räknar misshandel vid gripandet, systematiskt berövande av de palestinska fångarnas sömn samt vanan att hänga upp dem under långa perioder i smärtsamma kroppställningar, som tortyr! Det är istället en rutinbehandling av alla palestinier som hålls inspärrade.

Samma onsdag röstade 126 länder mot Israel i FN´s Generalförsamling och krävde ett "totalt upphävande av alla illegala israeliska bosättningsaktiviteter" på palestinsk mark. Dagen innan hade Israels premiärminister Netanyahu under ett besök bland bosättare på Västbanken just uttalat sitt stöd för bosättarrörelsen och upprepat att den judiska staten skall fortsätta utvidga sina folkrättsvidriga bosättningar. De enda länder som röstade mot FN-resolutionen var det judestyrda USA, judestaten själv, och - hör och häpna - Mikronesien!

Den egyptiske marionett-ledaren Mubarak känner sig numera så pressad av de judiska provokationerna att han sagt sig vara beredd att ifrågasätta Camp David-avtalet, det israelisk-egyptiska fredsfördraget från 1979. Onekligen har han insett att hans politiska överlevnad i Egypten inte klarar av flera knäböjningar för Israel, han måste åtminstone låtsas som om han inte går USA´s och Israel´s ärenden.

96 11 30

Doktorsavhandling bekräftar: "Israel viktigt för svenska judar"

En doktorsavhandling framlagd vid Uppsala Universitet av den judiske doktoranden David Fischer bekräftar än en gång den sanning Radio Islam och alla de som sympatiserat med den antisionistiska kampen mot den judiska maffian i Sverige, alltid vetat:

Att lojaliteten till Israel alltid går i första hand för de svenska judarna; att sionismen och stödet till apartheidstaten Israel och dess statsterrorism är den stora gemensamma nämnaren för den svenska diaspora-judenheten.

I en artikel i DN (25/11-1996) kunde man läsa föjande om doktorsavhandlingen:

"Israel har stor betydelse för svenska judar när de röstar i de svenska valen.

En ny doktorsavhandling vid Uppsala Universitet visar att nästan alla medlemmar i Stockholms judiska församling tar hänsyn till partiernas inställning till den judiska staten när de lägger sin röst.

- Resultatet är överraskande, säger David Fischer, som har gjort undersökningen. Jag kunde inte tro att Israel betydde så mycket i politiken.

55 procent av den judiska församlingens medlemmar säger sig ta stor hänsyn till riksdagspartiernas inställning till Israel i samband med val till riksdagen.

36 procent säger sig ta viss hänsyn och endast 9 procent säger sig strunta i inställningen till Israel.

Allra viktigast tycks partiernas hållning gentemot Israel vara för de äldre och för de judar som invandrat från Österuropa."

Just ett fint hycklande från Fischer att han skulle vara "överraskad" av resultatet.

Det är viktigt att med detta ånyo svart på vitt, också ha i minnet de judiska ledarnas ständiga deklarationer att det är en plikt för judarna utanför Israel att verka för Israel, att deras lojalitet alltid i första land skall vara till den judiska staten, och inte till värdlandet de bor i.

Man skall då fråga sig; till vilket land hyser vår statsminister Göran Perssons högra hand, det judiska statsrådet Leif Pagrotsky, sin lojalitet? Pagrotsky är dessutom en jude som både går i synagogan och som kommer från Östeuropa, och räknas som en av landets dolda makthavare.

Och de andra judarna i det socialdemokratiska maktapparaten, Jan Nygren (som skriver i den judiska tidningen Judisk Krönika!) mannen som höll på att bli Sveriges statsminister, också med judiska rötter från Östeuropa - var står han?

Och landet judiske rikspolischef Sten Heckscher, var står han? Vad sade han till den judiska frimurarorganisationen B´nai B´riths representant när denne besökte Sverige och skulle instruera Heckscher hur han skulle bekämpa "antisemitismen" i Sverige (d v s Radio Islam)? På vilket sätt kan Israel utnyttja att de har en så framstående jude på en så känslig position i den svenska maktapparaten? (T o m Judiska Muséet i Stockholm visar stolt upp Heckschers fotografi som ett av otaliga exempel på judiskt inflytande i det svenska etablissemanget.)

Och vår EU-judinna, "Madame Europa" - Anita Gradin, EU-kommissionären som sagt att vi svenskar "har myckert att lära av Israel" - är det svårt att se var hon står på lojalitetsskalan Sverige-Israel?

Hur kommer dessa judar och tusentals andra judar i vårt etablissemang att reagera om deras Israel utlöser ett storkrig, där t ex EU blir indraget, tack vare deras förtjänst. Kommer de att skicka svenska soldater att dö för Israels sak, i sk "fredsbevarande operationer"? Skall våra bröder och söner användas som tennsoldater i deras storpolitiska spel, för att mörda araber och underkuva antisionistiska stater?

Tyvärr ger en reflektion över den judiska makten i USA och hur den används för Israels räkning, ett entydigt Ja-svar på denna fråga. Och därför är det extra angeläget som svensk medborgare och humanist att bekämpa det judiska maktövertagandet i Sverige.

96 11 29

Alexander Prohanov talar i Radio Islam

Den framstående ryske regimkritikern Alexander Prohanov har besökt Sverige på inbjudan av Radio Islam.

Prohanov, författare till ett 30-tal böcker och chefredaktör för den största ryska oppositionstidningen - Zaftra ("Framtiden") - deltog bl a i en längre intervju i Radio Islam som kommer att sändas redan till helgen fr o m fredag (se våra sändningstider!). Med sin ställning både som chefredaktör, författare och medlem av Rysslands författarförbund samt som styrelsemedlem för Rysslands Patriotiska Folkfront (en koalition av de största oppositionsgrupperna), har Prochanov en unik insikt i sitt lands situation.

Radio Islams samtal med Prohanov kom att utveckla sig till att handla om den växande judiska makten i Ryssland, hur judar i allt större omsträckning styr bakom den vacklande Jeltsin, deras makt över de ryska medierna samt om oppositionens roll i dagens Ryssland.

Ryssland börjar alltmer att likna det av judar styrda USA där president Clinton är nickedockan som lyder sin judiska husses minsta vink - även när det går helt emot USA´s nationella intressen
(se artikeln "Judarna som styr vid Clinton´s hov" i Shahak-arkivet på vår hemsida).

Mötet med Prohanov utgör en viktig länk till det globala antisionistiska samarbetet och intervjun med denne framstående ryske intellektuelle oliktänkare bör avlyssnas av alla som har intresse för situationen i Ryssland idag, och omfattningen av den judiska makten i detta mäktiga land.

96 11 28

Judar på guldjakt i Sverige

Det meddelas att Judiska Världskongressen (WJC) nu fortsatt sin jakt på judiskt guld som skall ha förlorats under andra världskriget, till Sverige och Norge.

Den mäktiga judiska organisationen WJC, intimit förbunden med den Världssionistiska Organisationen (WZO), fortsätter sina provokationer. Efter att ha misslyckats med sin utpressning mot de schweiziska bankerna, banker som påstås ha miljardbelopp av "förintade" judars guld i sina valv, riktar man nu in sig på Sverige. Schweizarna lade sig inte platt för de absurda judiska kraven, exempelvis vägrade de till WJC´s förtret att lämna ut pengar till WJC från judiska personer inte kunde bevisas vara avlidna. WJC betecknade därför den schweiziske kontaktpersonen i förhandlingarna som ett "fiasko".

Nu vidgar judarna slagfältet till Sverige och Norge. I veckan träffade WJC´s ordförande, Israel Singer med Sveriges utrikesminister Lena Hjelm-Wallén för att "diskutera" de judiska tillgångar som skall ha hamnat i Sverige under andra världskriget. Beloppen påstås röra sig kring 100-tals miljoner.

I TV2´s Rapport i torsdags varnade DN´s judiske kulturredaktör Arne Ruth de svenska myndigheterna om de inte tillmötesgår WJC´s krav. Ruth lovade att han och hans kumpaner inom massmedia isådanafall skulle "ställa till ett liv", ty det är "för Sveriges bästa" att följa de judiska direktiven.

Tidigare i veckan (25/11-1996) inledde judarna en liknande kampanj även i Norge där WJC skickade sina representanter till Oslo för att under 2 dagars möta med norska myndigheter.

Två intressanta fakta kan noteras;

Varför dröjer det mer än 50 år för WJC innan de drar igång sin kampanj? Varför bråkade man inte direkt efter krigsslutet 1945? Är det inte snarare så att man med kampanjen vill hålla igång trycket mot de icke-judiska ländernas regeringar, se hur långt man kan gå i sina krav, pröva gränserna.

Och för det andra.
Helt plötsligt avslöjas det att judarna i 30-talets Europa var i besittning av gigantiska guldskatter och förmögenheter - brukar inte den judiska propagandan säga att de europeiska judarna var "som vem som helst" och att allt tal om ärke-rika judiska knösusar bara var "antisemitiskt förtal"?

96 11 26

Stefan Mehr värvas av Bonniers Medie Institut

MånadsJournalens judiske chefredaktör Stefan Mehr har iochmed november-numret av tidningen gjort sitt som chefredaktör där. Därefter påbörjar han sina nya karriär som rektor för Bonniers Medie Institut.

Där kommer han att ha möjlighet att påverka hundratals mediemänniskor under utbildning att tänka "rätt" - d v s mer judiskt, och göra programmen "rätt" - d v s man måste alltid ha något inslag om den sk. "förintelsen av det judiska folket".

96 11 25

Berit Hedeby död

En av Radio Islams hätskaste fiender, journalisten, debattören och dödshjälps-förespråkaren Berit Hedeby gick nyligen bort.

Hedeby, en hängiven sionist som alltid öppet visat sitt stöd till apartheidstaten Israel var en av de mest pådrivande bakom kraven på att Radio Islam skulle läggas ner. Vid sidan av detta ägnade hon dessutom flera år åt telefonterror mot Radio Islams chefredaktör Ahmed Rami. Vid ett tillfälle spelades hela samtalet in, Hedeby ovetandes, och sändes sedan vid upprepade tillfällen i Radio Islam.

Där kan man höra sionisten Hedebys rasistiska människosyn om araber, bland annat klämde hon ur sig att "araberna har så stora apparater - som åsnor!"! Och när Radio Islams chefredaktör frågade Hedeby hur hon kunde vara så säker på det, svarade hon bryskt: "Det angår inte dig, skitstövel!" Verkligen en imponerande kommentar från en sk intellektuell i dagens sioniststyrda Sverige! Hedeby hotade i samtalet Radio Islams chefredaktör med att denne skulle p g a sitt engagemang för palestiniernas sak.

Nu är hon iallafall död och begraven. Huruvida det skedde för en dödshjälpares hand, framkommer inte. Berit var ju en av landets ivrigaste förespråkare för rätten till aktiv dödshjälp och satt själv i fängelse för att dödat en vän som var svårt sjuk.

I hennes dödsruna i SvD nämns hennes engagemang mot Radio Islam som en av hennes meriter och Radio Islams redaktion har även blivit underrättad att t o m prästen under begravningen skall ha yttrat namnet Radio Islam under sin ceremoni för den döda!

96 11 20

Israeliska soldater "bötar" 2 öre för en palestinier de mördat

En israelisk militärrättegång har dömt 4 israeliska soldater som 1993 sköt ihjäl en palestinsk 18-årig yngling vid en vägspärr, till en timmes fängelse och böter på en israelisk agora - ett belopp som motsvarar 2 svenska ören!

En agora utgör en hundradedels israelisk shekel och används knappt längre i handeln. Köpmän brukar strunta i växel på mindre än 100 agoras, och mynt på mindre än 10 agora har tagits bort från handeln. Uppenbarligen vill den judiska regimen i o m domslutet ge en fingervisning till palestinierna om den judiska synen på värdet av icke-judiska liv.

Bassam Eid, grundare för den palestinska gruppen för övervakning av de mänskliga rättigheterna, sade följande till The Washington Post (19/11-1996) om det människoföraktande domslutet:

"En agora! Det betyder att [den israeliska] regeringen vill visa hur mycket man värderar en palestiniers liv. Budskapet är mycket tydligt: `Så här billiga är ni för oss´."96 11 18

En svår vinter väntar Iraks folk

Chefen för UNICEF, Carol Bellamy sade i onsdags att bristen på mat och bränsle är så stor i Irak att landet kommer att genomlida den svåraste vintern under de 6 år som sanktionerna mot landet varat.

"Vi upprepar än en gång att det är de som är mest sårbara, de som är barn, som kommer att lida mest", sade Bellamy som närvarar vid den stora FN-konferensen mot svält i Rom. Förra månaden gjorde samme Bellamy ett uttalande i New York där han sade att 4 500 irakiska barn dör varje månad av hunger och sjukdomar, som ett resultat av sanktionerna.

I december 1995 kom larmrapporter från utländska läkare som besökt Irak; man hade räknat ut att 560 000 irakiska barn avlidit som ett resultat av sanktionspolitiken och hungern och sjukdomarna i dess spår. Rapporter i höstas har beskrivit att ytterligare 10 000-tals människor sen dess dött i den pågående mänskliga katastrofen inne i Irak.

Skall alla dessa döda barn läggas till de hundratusentals vuxna irakier som avlidit p g a sanktionerna, och till detta sedan lägga de över 100 000 irakiska soldater som dödades 1991, då kommer dagens dödssiffra för "Gulfkriget" och dess efterverkningar att närma sig en miljon döda människor!

Detta är ett folkmord som pågår i det tysta och där sionisterna lyckats med en total nyhetsblockad av information om situationen inne i Irak. Judarnas bibliske gud Jahve lär mycket riktigt också sitt utvalda folk, judarna, hur de skall behandla sina fiender:

"Och alla de folk som herren din Gud giver vid din hand skall du utrota.
Du skall inte visa dem någon skonsamhet."
"Ty det folk eller rike som som inte vill tjäna dig
skall förgås; ja, sådana folk skola i grund förgöras."

Citat från judarnas bibel och lag, "Torah" - Gamla Testamentet; femte Mosebok 7:16 och Jesaja 60:12.

96 11 14

Netanyahu: "Hebron kommer aldrig att utrymmas."

Den judiska bosättningen i den palestinska staden Hebron kommer att finnas kvar där för alltid, sade Israels premiärminister Benjamin Netanyahu nyligen. Vid ett samtal med journalister i Jerusalem i söndags (10/11-1996) avfärdade han uppgifter om att han skulle överväga en rekommendation från den israeliska armén att utrymma Hebron. "Vår policy är att säkra och trygga existensen för judarna i Hebron, och denna uppfattning präglar vår ställning under förhandlingarna." "Hebron kommer aldrig att utrymmas. Ni kan glömma det", tillade han.

Så mycket för de "nyheter" den senaste veckan som talat om att "en israelisk reträtt från Hebron är nära". I Israel talar sionisternas ledare klarspråk. Deras agenter på nyhetsbyråer och nyhetsredaktioner i Västvärlden har sedan uppgiften att lägga ut dimridåer, mörklägga obehagliga fakta och förvränga verkligheten.

Inte undra på att den fd. israeliske premiäministern Moshe Sharett skrev i sin dagbok: "Hur kan någon vara så dum att han tror på oss?"

96 11 12

Silbersky skall försvara Marjasin

Sigvard Marjasin, fackpampen vars flinkhet med saxen fått alla att häpna, har nu blivit allt mer desperat. Att be polare som Siewert Öholm att i TV hojta om att juden Marjasin var utsatt för en "antisemitisk kampanj" och kommande dragandes med paralleller till "förföljelsen av judar i 30-talets Tyskland", har ej hjälpt.

Att skrika att man är utsatt för "antisemitiska förföljelser" brukar annars vara ett effektivt knep; Gabriel Urwitz använde det när man granskade utplundringen av Gotabanken, och den judiske cirkusdirektören Francois Bronett gjorde likaså när hans skattemygel ifrågasattes.

Marjasin griper nu till sista strået och försöker desperat värva den judiske mästeradvokaten Leif Silbersky för att rädda honom ur den knipa han själv försatt sig i. Ett TT-meddelande i tisdags (12/11-1996) berättar att Marjasin, som sedan ett tag tillbaka försökt bli av med sin offentlige försvarare Jonas Reiner och byta ut honom mot Silbersky, fått avslag för detta i Örebro tingsrätt. Anledningen är "att Reiner förordandes helt i enlighet med Marjasins egna önskemål".

Marjasin ger dock inte upp utan tänker istället anlita Leif Silbersky privat! Det är svårt att förstå denna envishet från Marjasins sida, men det kanske känns tryggast för honom att ha en av de sina omkring sig i denna kritiska stund.

Marjasin sällar sig nu till sin judiske polare Gabriel Urwitz som också valde en judisk advokat, Lennart Kanter för att försvara hans Gotabank-affärer, och judarnas Expressen som valde en judisk försvarsadvokat, Peter Danowsky, under rättegången mot tidningen för förtal av Ahmed Rami.

96 11 05

Ännu fler bosättningar?

Konfrontation är uppenbarligen vad de judiska ledarna eftersträvar.
Nu meddelas det att den sionistiska regimen planerar att bygga hela två städer på ockuperad palestinsk mark med plats för 100 000 bosättare. Det är krigsförbrytaren och infrastrukturministern Ariel Sharon - Beiruts slaktare - som kommit med förslaget.

Enligt ett AP-meddelande i Metro 5/11-1996 "skulle de två städerna nästan fördubbla folkmängden i de judiska bosättningarna, och göra det allt svårare för palestinierna att bilda en egen stat".

Tanken tycks vara att splittra upp Västbanken och på detta sätt hindra att det finns ett geografiskt sammanhängande område mellan de palestinska städerna.

Ännu ett strålande judiskt bidrag till den judiska versionen av fred - Pax Judaica: Ockupera först! Bosätt sen!

96 10 08

FN manipulerades av sionistiska agenter

Följande lilla notis dök upp i tidningen Metro 3/10-1996 under rubriken: "Trygve Lie förde alla bakom ljuset":

NORGE FN´s förste generalsekreterare, norrmannen Trygve Lie, och hans militäre rådgivare, underrättelseofficeren Alfred Roscher Lund, förde 1948 en hel värld bakom ljuset genom att gå sina judiska vänners ärenden när staten Israel skapades.

Socialdemokraten Lie hade i all hemlighet kontakt med aktörerna på den judiska sidan i Palestinakonflikten medan Roscher Lund läckte topphemliga FN-dokument och bidrog med militära råd till judarna.

Det dokumenterar den norske radiojournalisten Odd Karsten Tveit i en ny bok som är under utgivning.

Det avslöjas alltså nu att ledande personer inom FN´s administration gick sionisternas ärenden för att pådriva bildandet av en judisk stat på palestinsk mark 1948. Dessutom raseras ännu en av sionisternas myter, den om hur det "opartiska" FN skall ha stött en judisk stat - opartisk? - det kan nu verkligen starkt ifrågasättas. Artiklar i DN och SvD om Tveits bok och dokumentärfilm (som i två delar går på norsk TV under hösten) bekräftar bilden.

Enligt Tveits efterforskningar skall Lie dessutom ha blivit förgrymmad över att den tillsatta FN-medlaren i Palestinakonflikten, Folke Bernadotte, inte var "pro-judisk" vilket Lie först trott. Lie skall därefter systematiskt ha sökt undergräva Bernadottes fredsarbete. Huruvida Lie har något ansvar för att hans judiska uppdragsgivare sedan mördade den svenske greven framkommer inte.

Tveits sensationella upptäckter har gjorts efter år av forskning bland israeliska dokument, och Israels förre utrikesminister, Abba Eban, har bekräftat de omfattande hemliga kontakterna och samarbetet mellan sionist-judarna och FN´s generalsekreterare.

Värt att notera är att denna sensationella nyhet, som komprometterar hela FN´s ställning och omkullkastar den sionistiska historieskrivningen, reduceras till en mindre notis när den publiceras i dagens "fria" svenska press.

96 09 12

Ernst Kleins hjärnblödning

Den judiske propagandaexperten Ernst Klein, med erfarenhet av mångårigt desinformationsarbete på Expressens utrikesredaktion och nu som chefredaktör för ÖstgötaCorrespondenten är igen ute och skäller på husse Israel´s kommando. Nu är det journalisten Per Wirtén som hamnat i klistret för att han skrivit en nyutkommen bok "Berättelserna" (Norstedts förlag) som till Klein & Co´s förtret handlar om Mellanöstern utifrån ett icke-sionistiskt perspektiv. I inledningen till sin recension av boken, publicerad i Expressen 9/9-1996, deklarerar Klein högaktingsfullt att: "För mig är tillkomsten av staten Israel, liksom den judiska statens överlevnad, ett av vår tids stora mirakler."

Uppenbarligen utgör alltså sionisternas våld, massakrer, terror, och etniska rensning av palestinierna - grunden för Israels upprättande - ett "mirakel" för denne judiske propagandamakare. Ett bra avslöjande av Kleins världsåskådning.

Därefter angriper Klein Wirtén för att denna mycket riktigt pekat ut sionismen som en "kolonial" rörelse. Sionisten Klein skriver:

    "Jag har svårt att förställa mig ett orimligare språkbruk än att beteckna sionismen som en kolonialistisk företeelse."

Den listige Klein kör här antingen med "chutzpah" (judisk fräckhet) eller så har han drabbats av politisk hjärnblödning. Ty vad sionismen verkligen står för artikuleras ju självfallet bäst av rörelsens ledande frontfigur och skapare, juden Theodor Herzl. Han sade stolt just att "mitt [sionistiska] program är ett kolonialistiskt sådant" (se Herzl´s dagboksanteckning "Tagebuch", Vol III, sid. 105). Herzl sökte dessutom intensivt stöd för sina idéer om en judisk stat från den brittiske superkolonialisten Cecil Rhodes.

Så mycket för Kleins babbel om "orimligt språkbruk".

För att bolla bollen tillbaks till Klein kan vi ta en titt på hans eget utnyttjande av "orimligt språkbruk" vilket han ger ett fint exempel på när han i samma recension talar om alla de judar som kunde "ha räddats undan nazismens gasugnar och krematorier".

Klein sällar sig nu till alla dessa förintelse-dogmatiker som talar om "gasugnar" i de nazistiska koncentrationslägren istället för gaskammare. Vad är är en "gasugn" herr Klein? En kombination av gaskammare och krematorieugn? Kanske menar han att tyskarna var så smarta att de rationaliserade det hela och använde gas både till att döda och därefter bränna kropparna, och det i en samma lokal? Tyvärr lär vi aldrig få svar på det.

Vad vi dock vet är att Klein borde sticka ner till sitt Israel och plugga på någon ny uppdaterad propagandakurs, han börjar bli alldeles för rostig.

Tillbaks till Radio Islams övriga nyheter på svenska


"Det är ingen nyhet att de svenska judarna genom många olika kanaler bedriver ett lobbyarbete för Israels sak. [...] Vi måste kämpa för och försvara Israel med alla de medel som står till vårt förfogande."

- Willy Salomon, vice ordförande Stockholms Judiska Församling, Judisk Krönika, nr.4-5/1988.


Palestine banner
Viva Palestina!

Senaste upplagt


Islamofobi och sionism

En tom säck kan inte stå
Revisionistisk bok av Lars Adelskogh

De svenska judarna och Israel
- citaten från ledande judar säger allt!

Foton 

DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarskis Israelkopplingar; Sionistorganisationen Project Interchange och American Jewish Committee

Pravdas intervju med Ahmed Rami


Talmud unmasked
Talmud: en sionistisk operationsmanual


Israelobbyn och Förenta Staternas utrikespolitik
Av John J. Mearsheimer & Stephen M. Walt

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

Jan Myrdal intervjuas av Hizbollahs tidning

Mein Kampf
Av Adolf Hitler

"Varför skulle araberna gå med på fred? Om jag vore arab-ledare skulle jag aldrig träffa några överenskommelser med Israel. Det är naturligt: vi har stulit deras land."

- David Ben-Gurion, Israels första premiärminister


Det judiska Bonnierimperiet
- verktyg i Israels tjänst

Elie Wiesel: falskt vittne
Av Robert Faurisson

"Expo" - instrument i sionismens tjänst

Vad är sionism? - intervju med sionistkritikern Lasse WilhelmsonIsraels Nätverk i Sverige
Verket som avslöjar namnen på Israelmaffian och deras positioner i Sveriges maktcentra

Revisionismens segrar
Av Robert Faurisson

The Jewish hand behind Internet The Jews behind Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay...

Sverigedemokraterna - i Israels sold - Bröderna Ekeroth, Bieler, Frick

Ahmed Rami intervjuar tyske general Remer i AL SHAAB 

Kan man verkligen skilja sionismen från judendomen?
Av Ibrahim Alloush


The Founding Myths of Modern Israel
Roger Garaudy: "Den israeliska
statens grundläggande myter"


Utdrag från den sionistiska planen för Mellanöstern

Reel Bad Arabs - Revealing the racist Jewish Hollywood propaganda

Alliansen Sydafrika - Israel

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

Leuchter-rapporten - Den första kemiska undersökningen av "gaskamrarna"

Israel Shahak: Jewish History, Jewish Religion
IsraelShahak: "Judisk historia,
Judisk religion"Varför behövs en islamisk revolution? - Av Ahmed Rami

Sions Vises Protokoll

Videos - viktig samling

Samlade citat om sionismen, judendomen, Radio Islam, etc

Förbjud det judiska Gamla Testamentet!
Av Ahmed Rami

Karikatyrer 

Aktivism! - Förena er i kampen!


Down with Zio-Apartheid
 Stop Jewish Apartheid!