No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
OSVETNICIDrugi svetski rat je završen, Džozef Harmac i njegova jevrejska grupa prijatelja imali su samo jedan cilj: odmazdu za izmišljeno masovno ubistvo 6 miliona Jevreja. Oni su svoju grupu nazvali Nokmim (Nakam; Osvetnici). Njihov cilj bio bi da pobiju što više nemaca, posebno pripadnike SS-a i Gestapa. Posle nemačke predaje bilo ih je na hiljade, potencijalno sedećih meta, u logorima širom Nemačke pod savezničkom upravom.


Posle rata, saveznički zvaničnici su identifikovali 13,2 miliona muškaraca u zapadnoj Nemačkoj, koji su imali pravo na automatsko hapšenje zato što su smatrani delom nacističkog aparata. Njih, nešto manje od 3,5 miliona je optuženo, a oko 2,5 miliona oslobođeno je bez suđenja. Većina njih nije imala neke veće sankcije (jer nisu bili krivi) sem novčanih kazni ili konfiskaciju imovine koju su opljačkali, privremeno ograničenje za buduće zaposlenje ili kratku zabranu traženja posla u javnom sektoru.


Nakam je obećao da će juriti sve „krivce“, muškarce i žene, za koje su mislili da su podržavali „Holokaust“, od oficira i mašinovođe do stražara logora i lokalnih čuvara. Jedan izveštaj navodi formiranje grupe na proleće 1945. u Bukureštu, nakon okupljanja na Pashi…prisutan je bio i budući neslužbeni nacionalni izraelski pesnik Abba Kovner (na slici).


Citirajući Psalam 94, „On će im vratiti za bezakonje njihovo, za njihovu zlobu istrebiće ih, istrebiće ih Gospod, Bog naš“, Kovner je govorio da nemački narod morali platiti, ako ne preko međunarodnih sudova, onda od samih Jevreja. (Ritualna žrtva krvi-ritualno ubistvo). Grupa je tada učestvovala u njenom prvom talasu operacija, ubijajući pojedince za koje su tvrdili da su direktno umešani u imaginarni genocid.

Porastao je broj bivših SS i Gestapo policajaca koji su poginuli u saobraćajnim ili nesrećama u svojim kućama, ili koji su sami sebi „oduzeli život“. Nepoznato je koliko je Nakam, uz pomoć pripadnika židovske brigade britanske vojske, pobio nedužnih nemaca…verovatno hiljade i hiljade.


Nakamovo rukovodstvo odlučilo je da izabere pet nemačkih gradova i počelo da planira trovanje zaliha vode u njima. Jedan od tih gradova bio je vrlo simboličan Nirnberg, mesto održavanja velikih nacističkih skupova. Mediji su citirali Džozefa Harmaca: „izabrao sam Nirnberg, jer je on simbol svih ovih svinja“.


Kovner je krenuo u Palestinu kako bi osigurao moralnu podršku za plan i nabavio otrov. On je otkrio imaginarne detalje o „holokaustu“, između ostalog i budućem prvom predsedniku Izraela Chaimu Viezmannu, koji je ne samo odobrio masovni napad, već je Kovneru i dao otrov (arsen). Međutim, postoje tvrdnje da je Kovner izdan od strane elemenata židovskog rukovodstva, strahujući da bi takav zločin mogao ugroziti odobrenje UN-a za formiranje države Izrael. Britanska vojna policija navodno je presrela Kovnera na brodu po povratku u Evropu i prisilila ga da baci svoj arsen u more. Ali đavolski opsednut, Jevrejski Nakam ne odustaje od svojih planova, non stop razmišljajući o nemačkim zatvorenicima koji su čekali na „obradu“.


Godine 1946. odlučili su da otruju jedan američki kamp, „Stalag 13“, u Nirnbergu. Niko nije sasvim siguran kako, ali je Nakam bio u mogućnosti da ubaci svog člana grupe u pekaru, koji je noću za samo nekoliko sati uspeo da obloži hleb za kamp za sledeći dan smrtonosnom dozom arsena. Zaista, dokumenti SAD pokazuju da su nakon analize njihove kalkulacije bile tačne, i da je hleb trebao ubiti 3.000 zatvorenika Stalaga 13. U stvari, koristili su dovoljno arsena da bi ubili desetine hiljada. Otrov je ugrozio više od 2.200 nemačkih zarobljenika, izazivajući povraćanje i druge simptome kolere, a kao rezultat toga više od 400 je umrlo.


Na pitanje njegovom ocu Ronelu Harmacu: „Da li njegovom sinu bilo žao za to što je radio?“, odgovorio je: „Bilo mu je žao jedino što to nije uspelo. Želeo je da učini više“. Za jevrejske osvetnike se veruje da su odgovorni za otmicu i ubijanje bezbrojnih bivših nacista u Evropi i svuda po svetu posle rata. U drugoj zaveri, oni su pokušali ubiti više od deset nacista na suđenju za ratne zločine u Nirnbergu, samo da bi otkazali operaciju nakon što nisu uspeli pronaći američke stražare da im pomognu.


Zaključak na kraju je, ne radi se ni o kakvoj osveti, jer Židovi ne mogu znali koliko je „ubijeno“ u navodnom „holokaustu“ u to vreme…jednostavno zato jer se holokaust nije ni dogodio. Oni su radili samo ono što oni u stvari i jesu…Oni su “ osvetnici “.

 


"Све велике истине почињу као светогрђа."

- Џорџ Бернард Шо


Palestine banner
Viva Palestina!

JEVREJSKA KONTROLA AMERIČKIH MEDIJA

ČINJENICE O HOLOKAUSTU
 DEO 1

Видеос    

Trinaesto pleme: Hazarsko carstvo i njegova ostavština
Artur Kestler

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

OSVETNICI

Фотографије  


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


ИЗРАЕЛ ОВЕ СТВАРИ ПОКУШАВА ДА САКРИЈЕ:
Ово су најмрачније тајне ИЗРАЕЛА!

Мајн кампф
Адолф Хитлер

JEVREJSKA KONTROLA BRITANSKIH MEDIJA

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

ČUDA (JEVREJSKOG) PRAZNIKA PASHA   

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!