No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
ČUDA (JEVREJSKOG) PRAZNIKA PASHA
Nisu samo amerikanci bili ti koji su poginuli 11-tog septembra. Skoro 500 stranih državljana, pripadnika preko 80 drugih nacija, bilo je takođe ubijeno tog dana u zgradama STC-a (svetskog trgovinskog centra).(1) S obzirom da je to bio centar svetske trgovine i finansija to i nije toliko začudujuće. Takođe je opštepoznato da i mnogo Izraelaca radi na polju internacionalne trgovine i finansija. Zakon verovatnoće nam kaže da bi među 500 mrtvih stranih državljana, bio i značajan broj izraelskih državljana. Međutim, broj poginulih izraelaca bio je sumnjivo nizak, pogotovo ako uzmemo u obzir izveštaj koji je objavio izraelski list Jerusalem Post 12 septembra, kako je izraelska ambasada u Americi primila preko 4000 telefonskih poziva od strane zabrinutih članova izraelskih porodica. (2). George Bush je izjavio pred Kongresom SAD kako i on lično žali za poginulim stranim državljanima uključujući i  „više od 130 Izraelaca“. (3). Međutim, Bush je bio ili pogrešno informisan ili je namerno lagao. Istinski broj poginulih Izraelaca u zgradama STC-a bio je mnogo manji od 130. On je bio i mnogo manji od 100. Bio je mnogo manji i od 50. I od 25. Bio je manji i od 10. On je bio…….nula (4) (NY Times, September 22, 2001)

Da, to je tačno! Ni jedan od izraelskih građana nije poginuo u zgradama STC-a, dok su istovremeno živote izgubili pripadnici 80 drugih nacija, uključujuci čak i državljane mnogih siromašnijih zemalja kao npr. Granade, Bermuda, Irske, Filipina itd…

***(Po jedan izraelski građanin je poginuo u svakom od ona dva aviona koji su udarili u zgrade STC-a. Ni jedan nije poginuo unutar neke od srušenih zgrada.)

Već ranije smo saznali da su službenici izraelske kompanije Odigo, dva sata pre napada bili anonimno obavešteni o onome šta će se dogoditi (6). Ono što još više intrigira nego Odigo, je beg u zadnji čas 200 službenika kompanije koja pripada izraelskoj vladi i koja se zove „Zim Israel Navigational“. Sa flotom od nekih 80 brodova, „Zim Navigational“ je deveta po veličini transportna kompanija u svetu. Samo 7 dana pred onaj napad, kompanija, „Zim Navigational“ je preselila svoje kancelarije zajedno sa 200 službenika (7)(8). Predstavnik za štampu ove kompanije, Dan Nadler izjavio je: „Kad smo gledali snimak događaja, mi smo se osećali veoma srećnim. Svim našim poslovima u SAD mi smo upravljali sa 16-tog sprata STC-a“ (9),(10).  Kompanija ZIM se preselila u Virgini-ju. Nadler je dodao kako je glavni razlog za ovo iznenadno preseljenje bio „da bi se uštedelo na plaćanju kirije“ (11), (12). Ova tvrdnja da se jedna od najvećih svetskih transportnih kompanija, koja je uz to još potpomognuta finansijama od strane svoje vlade, seli kako bi uštedila par dolara na kiriji, nikako ne “pije vodu”. I to u pravo vreme!

Ko je obavestio ZIM? Ko je obavestio Odigo? Ko je obavestio pentagonske zvaničnike? Ko je obavestio izraelske radnike u  New York-u? Mislimo da ono što je sigurno, to sigurno nije učinio Osama Bin Laden iz svoje pećine u Afganistanu!

Levo: BUSH I NJEGOVA ŽENA NA KOMEMORACIJI SEPTEMBARSKOG DOGAĐAJA, 11 DECEMBRA NA CEREMONIJI ODRŽANOJ U BELOJ KUĆI. ISRAELSKA ZASTAVA OBAVEZNO U POZADINI.
DESNO: ZIM NAVIGATIONAL SE ISELIO IZ SOLITERA STC-a Br. 1 SAMO 7 DANA PRE NAPADA. ZIM TVRDI DA JE „UŠTEDA NA KIRIJI“ BILA RAZLOG ZA SELIDBU !

 

 

 


"Све велике истине почињу као светогрђа."

- Џорџ Бернард Шо


Palestine banner
Viva Palestina!

JEVREJSKA KONTROLA AMERIČKIH MEDIJA

ČINJENICE O HOLOKAUSTU
 DEO 1

Видеос    

Trinaesto pleme: Hazarsko carstvo i njegova ostavština
Artur Kestler

Israel controls U.S. Presidents
Biden, Trump, Obama, Bush, Clinton...

OSVETNICI

Фотографије  


The Founding Myths of Modern Israel
Israel Shahak: "Jewish History,
Jewish Religion"


ИЗРАЕЛ ОВЕ СТВАРИ ПОКУШАВА ДА САКРИЈЕ:
Ово су најмрачније тајне ИЗРАЕЛА!

Мајн кампф
Адолф Хитлер

JEVREJSKA KONTROLA BRITANSKIH MEDIJA

Black Muslim leader Louis Farrakhan's Epic Speech in Madison Square Garden, New York  - A must see!

ČUDA (JEVREJSKOG) PRAZNIKA PASHA   

Down with Zio-Apartheid
Stop Jewish Apartheid!