No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

Julkaistu: 26.8.2012

gideon_bolotowsky


Suomessa asuva juutalaisaktiivi ja tunnettu liikemies Gideon Bolotowsky haluaa sensuroida puheen juutalaisten poliittisesta vallasta ja sionismista. Bolotowsky raivostui suomalaislehden teksteistä, jotka tarttuivat rohkeasti tabuaiheeseen.


Gideon Bolotowsky kuuluu Suomen näkyvimpiin poliittisiin juutalaisiin kokoomuslaisten Ben Zyskowiczkin ja Chaim Zabludowiczin sekä SDP:n Ruben Stillerin ja Ruth Hasanin ohella. Bolotowsky on hyökännyt rajusti suomalaisia Israelin kritisoijia vastaan – hän esimerkiksi syytti vasemmistolaista Paavo Arhinmäkeä vihapuheesta tämän todettua, että sionistisella Natolla ei tunnu olevan mielenkiintoa puuttua Israelin sotarikoksiin. Bolotowsky on myös puhunut Israelin raakaa sotilaspolitiikkaa puoltavissa keskustelutilaisuuksissa, kuten hirtehisesti nimetyssä Helsinki Peace Forumissa. Hän on militantti sionisti, eikä häpeile sitä. Liikemiehen uusin uhri onkin Kärkkäinen-tavarataloyrityksen johtaja Juha Kärkkäinen.
 

Räjähdysherkät juutalaiset

Kärkkäisen mainoslehti Magneettimedia on tunnettu poliittisen valtavirran kyseenalaistavista kannoistaan. Toisinajattelijalehti on toistaiseksi saanut toimia vailla sensuurin uhkaa, vaikka sen artikkelit ovat olleetkin välillä kovankin arvostelun kohteena. Se on suututtanut niin elintarvikejättejä, lääkevalmistajia kuin poliitikkoja. Kaikki ovat silti olleet yhtä mieltä siitä, että julkaisu on oikeutettu ilmaisemaan poliittisen mielipiteensä, olipa mielipide poliittisesti korrekti tai ei.

Suomen juutalaisyhteisön mielestä Magneettimedia astui kuitenkin näkymättömän rajan yli, kun se uskaltautui arvostelemaan länsimaiden poliittisista instituutioista pyhintä – juutalaista rotua. Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvosto onkin vienyt Magneettimedian tekstit poliisille. Bolotowskyn mukaan myös Oulussa asuva ”yksityishenkilö” on tehnyt lehdestä tutkintapyynnön poliisille. Oulussa asuu pieni mutta hyvin itsetietoinen juutalaisyhteisö, joka on aiemminkin pyrkinyt vaikuttamaan suomalaisten mielipiteisiin lehdistön kautta.

Tavoitteena on juridisesti tappaa keskustelu äärijuutalaisten poliittisesta vallasta heti alkuunsa. Avoin keskustelu ja poliittinen läpinäkyvyys kun ovat pahinta myrkkyä sionistien rikollisille tavoitteille.

Bolotowsky ja raivotautinen sionistien lauma syyttävät Magneettimediaa ”vihapuheesta”. Yhdysvalloissa liberaalien lanseeraama käsite vihapuhe tarkoittaa yleensä syrjivää puhetta, joka kehottaa toimimaan rikollisesti jotain ihmisryhmää vastaan.

Seemiläisen itkuvirren perusteella Magneettimedian tekstit, joista toinen oli lainaus David Duken kirjasta Juutalainen ylivalta ja toinen käsitteli Yhdysvaltojen roolia sionistien sätkynukkena, kiihottavat siis suomalaisia hyökkäämään juutalaista yhteisöä vastaan. No, puhuvatko teksteistä suivaantuneet juutalaisaktiivit totta? Eivät toki.
 

Mitä Magneettimediassa kirjoitettiin?

Sanomalehti Kalevan mukaan Adrian Salbuchi -nimisen argentiinalaisen kirjoittama teksti ”Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke” esittää ”kovia” väitteitä siitä, että sionismi on pesiytynyt maailman valtarakenteisiin. Sanavalinta on naurettava. Israelin saama poliittinen, taloudellinen ja sotilaallinen tuki länsimailta ei ole uskonasia. Se on peittelemätöntä todellisuutta, joka selviää välittömästi seuraamalla kansainvälisiä sopimuksia, poliitikkojen julkisia puheenvuoroja ja maailmankauppaa. Se ei ole salaisuus, salaliitto tai ”kova väite”, vaan poliittista arkea: Yhdysvallat, Israel ja EU muodostavat länsimaisen valtapoliittisen akselin, joka katsoo sionistien rikoksia miehitetyssä Palestiinassa lähes poikkeuksetta sormien läpi.

Miksi juutalaiset sitten tahtovat sensuroida poliittisen analyysin, joka ei yllytä väkivaltaan tai muihin rikoksiin mitään vähemmistöä vastaan? Eikö tämä kieli siitä, että sionistisessa politiikassa itsessään on jotain, josta juutalaiset eivät julkisesti tohtisi puhua – jotain, joka nolostuttaa heitä. Jokaisen on parasta lukea Magneettimedian molemmat tekstit ja peilata niiden sisältöä todellisuuteen. Teksteissä käsiteltävät henkilöt, historialliset tapahtumat ja sopimukset eivät ole keksittyjä. Ne löytää helposti hakukoneella ja tietosanakirjoista. Miksei niistä saisi siis kirjoittaa?

Salbuchin artikkelissa muistutetaan, että huomattava osa aikamme vaikutusvaltaisimmista ihmisistä ja instituutioista on juutalaisia tai avoimen Israel-myönteisiä ei-juutalaisia. Näitä ovat tekstin mukaan muun muassa ”Bernanke, Goldman Sachs, Wolfowitz, Perle, Kissinger, Feith, Blitzer, Murdoch, Rubin, Summers, Wiesel, Rosenthal, Obama, Biden, Madoff, Lieberman, Bush, Cheney, Zuckerman, Clinton, Wall Street, Kristilliset Israelin puolesta, Amerikan juutalaisten kongressi ja AIPAC”. Artikkelin mukaan Yhdysvaltojen sodat itsenäisten valtioiden, kuten Libyan, alistamiseksi palvelevat sionistijohtoisen kapitalistisen markkinatalouden etuja. Yhdysvallat ahdistelee sionististen lobbareiden käskystä valtioita, kuten Serbiaa, Irania, Irakia ja Venezuelaa, jotta ne saataisiin lopulta pakkoliitettyä osaksi sionistista verkostoa. Ahdistelua, länsimaisten tiedustelupalveluiden toteuttamaa terrorismia ja ohjushyökkäyksiä kutsutaan ”demokratisoinniksi” ja ”vapautusoperaatioiksi”, jotta joukkomurhille saataisiin oikeutus. Sionismi on Salbuchin mukaan suurin uhka maailmanrauhalle.

Ei ihme, etteivät tekstistä loukkaantuneet suomenjuutalaiset ole kyenneet osoittamaan, mikä tekee tekstistä ”vihapuhetta”. Terrorismin ja sodan vastustaminen kun lienee jotakuinkin vihapuheen vastakohta.
 

Ovatko juutalaiset kritiikin yläpuolella?

Kun Bolotowsky hyökkäsi Arhinmäkeä vastaan Nato-kysymyksessä, vetosi hän samalla myyttiseen holokaustiin, joka sionistien mukaan antaa juutalaisille etuoikeuden harjoittaa rasistista sortopolitiikkaa muita kansoja vastaan. ”Holokausti” ja ”antisemitismi” ovatkin taikasanoja, joiden turvin ylimieliset sionistit ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa. Jos joku vastustaa äärijuutalaisten poliittista valtaa, hän on valheellisessa sionistiretoriikassa antisemitisti, joka puheillaan valmistelee juutalaisten joukkotuhontaa. Uskomatonta, mutta totta.

Vuonna 2004 Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvosto onnistui kieltämään Venäjän vallankumouksesta kertovan kirjan valtionsyyttäjä Jorma Äijälän avustuksella. Mikään muu rodullinen eturyhmä ei kykene maassamme samanlaisiin voimannäytteisiin. Robert Wiltonin kirjan suomennos Romanovien viimeiset päivät: kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin toi kiihotussyytteen kirjan suomentajalle. Suomentaja oli kirjan esipuheessa muistuttanut, että kommunistien verinen vallankumous Venäjällä oli ennen kaikkea Venäjän juutalaisten aikaansaannosta. Hän luetteli esipuheessa myös muita historiallisia sotia, joiden synnyssä juutalaisilla on ollut todistetusti avainrooli. Jopa Suomen kaltaisessa ”sivistysvaltiossa” historiallisesti täysin kiistämättömien objektiivisten seikkojen toteaminen voi siis kostautua jopa vankilatuomiona. Ainakin, jos kritiikin kärki osuu ”valittuun kansaan”. Esimerkit häikäilemättömästä poliittisesta vallankäytöstä ja sensuurista ovatkin tärkeitä osoituksia siitä, ettei juutalaiskysymys ole uskonnollinen, vaan ennen kaikkea poliittinen ja kansallinen.

Äärijuutalaiset siis kokevat, että he ovat kritiikin yläpuolella. Kuin tätä alleviivatakseen he käyttävät ei-juutalaisista hepreankielistä sanaa goy, joka merkitsee ’aivotonta karjaa’. Me ei-juutalaiset olemme ali-ihmisiä, joten meillä ei ole oikeutta arvostella juutalaisten tekemisiä. Jokainen ymmärtää, kuinka epäterveen pohjan tämä luo poliittiselle kulttuurille maissa, joissa juutalaisvähemmistöllä on huomattavaa yhteiskunnallista valtaa. Sionistinen politiikka on aina alistussuhteiden ja aggression politiikkaa.

Sionistit luottavat siihen, että he kykenevät jatkamaan väkivaltaista toimintaansa manipuloimalla ja kiristämällä. Ainut tapa vastustaa heidän toimintaansa on ottaa julkisesti ja häpeilemättä kantaa heidän toimintaansa. Sionistit vaativat hiljaisuutta, konsensusta ja sensuuria. Suomalainen – uskalla sinä puolestasi vaatia suoraa puhetta, rohkeaa toisinajattelua ja sananvapautta!