No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Sionistiterroristit pommittavat journalisteja Gazassa

David Duke

Sionistiterroristit pommittavat journalisteja Gazassa


Gazaa pommitetaan tuhoisilla pommeilla terroristien toimesta. Sionistit ottivat kohteeksi myös kaksi median rakennusta, joissa oli kansainvälisiä journalisteja. Jos kansainvälisten lehtimiesten pommittaminen ei ole terrorismia, niin mikä hitto sitten on? Israel sanoo taistelevansa terroristeja vastaan. Ovatko kohteeksi joutuneet, tapetut tai vammautuneet, kansainväliset reportterit terroristeja?

Seuraavassa raportti uutisverkosta:

Israelin pommittamissa kahdessa rakennuksessa on useita paikallisia ja kansainvälisiä mediayrityksiä, kuten Ma’an palestiinalainen uutistoimisto, kaksi paikallista radioasemaa, saksalainen ARD, Al Arabia televisioyhtiö, Middle East Broadcast Center ja tuotantoyhtiöitä, jotka tuottavat palveluita ulkomaisille yhtiöille, kuten Fox News, Sky News, CBS ja Al Jazeera.

Israelin ilmavoimat hyökkäsi kahteen rakennukseen Gazassa sunnuntaiaamuna, jolloin kahdeksan journalistia loukkaantui. Beirutilaisen satelliittikanavan Al Qudsin Khader Zahar menetti jalkansa hyökkäyksessä.

Miten maailma reagoisi, jos palestiinalaiset räjäyttäisivät suuren mediarakennuksen New Yorkissa, Lontoossa tai Tel Avivissa? Eikö mediassa itsessään raivottaisi joukolla journalistien kärsimysten vuoksi? Nyt ei kuitenkaan länsimaisesta mediasta kuulu juuri pihaustakaan. Vastaus siihen, miksei vastalauseita kuulu, on tietenkin hyvin yksinkertainen.

Sionisteilla on jo hyvin vahva ote tai voimakas vaikutus mediaan Yhdysvalloissa, Euroopassa ja muualla maailmassa. Suurin osa maailman suurimmista mediayhtymistä on joko sionistien omistuksessa tai niissä on sionistien kannattajia tärkeissä valta-asemissa. Juutalaisten ylivallasta löytyy useita kirjoja ja kirjoituksia, kuten esimerkiksi omani käännettynä suomeksi täällä.

Vaikka mediayhtiö ei olisikaan sionistien omistuksessa tai vallassa, täytyy sen kuitenkin taipua sionistiterroristien tahtoon ja tehdä yhteistyötä julkaisematta sanaakaan niiden terrorismista ja Israelin rikoksista pysyäkseen pystyssä ja saadakseen sionistien hyväksymiä mainoksia selviytyäkseen. Yksittäiset journalistit, jotka uskaltavat paljastaa Israelin rikoksia, huomaavat yllättäen uransa tuhoutuneen. Olen henkilökohtaisesti keskustellut kymmenien lehtimiesten kanssa, jotka ovat havainneet tämän. Itse asiassa se on yleisesti tiedossa oleva asia journalistien keskuudessa, mistä he voivat keskenään puhua, mutta eivät koskaan julkisesti.

Edes reporttereiden pelottelu pysymään poissa Gazasta ei enää riitä. Sionistien yliherruutta tavoittelevat yrittävät kaikin keinoin estää jokaista mediaverkostoa, joka yrittää sankarillisesti raportoida Israelin terrorismista, lähettämästä materiaalia verkossa tai satelliittien välityksellä, kuten kävi viikko sitten, kun sionistit saivat poistettua Press TV:n AsiaSatista, Itä-Aasian satelliittijärjestelmästä, sekä useimmista Amerikan ja Euroopan järjestelmistä. Niin kutsutut vapautta edustavat hallitukset eivät voi sallia yhtään toisinajattelevaa mielipidettä sionistien ylivallasta!

Pisteenä iin päälle sionistiterroristit tappavat, silpovat ja pelottelevat journalisteja, jotka uskaltavat edes tulla Gazaan raportoimaan paikallisten ihmisten hirveistä kärsimyksistä Israelin terrorin edessä. He haluavat estää maailmaa näkemästä kuvia sionistien aiheuttamista verilöylyistä!

Sionistimedia otsikoi ”Israel käy vastaiskuun”, mutta todellisuudessa Gazan keskitysleirin 60 vuotta kestäneen etnisen puhdistuksen ja terrorin läpikäyneiden ihmisten ampumat vaatimattomat kotikutoiset raketit ovat heikko ja tuhoon tuomittu yritys kostaa Israelin massiiviset ja pitkään kestäneet rikokset heitä kohtaan.

Israelin todellinen terrorismi 64 vuoden aikana on jäänyt koko maailman tietoisuudelta suurelta osin pimentoon. Sionistit eivät ole aiheuttaneet pelkästään Israelin terroritekoja, vaan heidän ohjailemanaan Yhdysvallat, Englanti ja Ranska ovat muiden mukana käyneet sotaa palestiinalaisia, libanonilaisia, syyrialaisia, egyptiläisiä, irakilaisia, afganistanilaisia ja libyalaisia vastaan. Nämä sodat ovat vahingoittaneet niin kohteena olevia maita kuin Yhdysvaltoja ja Eurooppaa. Syyn siihen, miksi näitä sotia käytiin, ymmärtää kun sisäistää kuka hallitsee valtioita ja mediaa, jotka ryhtyivät sotaan.

Israel on murhannut ja kiduttanut kymmeniä tuhansia, joko suoraan tai sionistien hallitsemien Yhdysvaltojen presidentin ja kongressin sekä Euroopan poliitikkojen kautta.

Amerikkalaiset eivät edes ymmärrä, miten suuri ylivalta sionisteilla on Yhdysvalloissa, eikä heillä ole hajuakaan siitä, että Israel on käyttänyt terrorismia amerikkalaisia vastaan! Amerikkalaiset eivät tiedosta, että Israelin terroristit jäivät kiinni verekseltään räjäyttäessään amerikkalaisia laitoksia Egyptissä peiteoperaatiossa nimeltä ”Suzannah”, jonka tultua ilmi Israel joutui myöntämään olevansa terroristihyökkäyksen takana. Amerikkalaiset eivät tiedä, että kolme vuotta sitten Israelilla oli pokkaa antaa mitalit ja kutsua ”sankareiksi” juutalaisterroristeja, jotka räjäyttivät amerikkalaisia elokuvateattereita ja kirjastoja. Kyseessä oli petollinen yritys syyttää viatonta kansakuntaa ja yllyttää Yhdysvallat käymään sotaa heitä vastaan. Mitään näistä ei sionistimedia kertonut amerikkalaisille ja jos operaatio Suzannahin sionistiterroristit eivät olisi jääneet kiinni, olisi sota maksanut lukemattomien amerikkalaisten ja kymmenien tuhansien egyptiläisten hengen sekä miljardeja Amerikan dollareita.

Totuuden nimessä Israelin terroriteko Yhdysvaltoja vastaan oli selvä sotatoimi Yhdysvaltoja vastaan. Voiko asiaa enää selvemmin ilmaista aivokuolleille, jotka eivät ymmärrä Israelin rikoksia? Operaatio Suzannah oli sotatoimi Yhdysvaltoja ja amerikkalaisia vastaan!

Jos joku valtio maailmassa ansaitsee tulla pommitetuksi Yhdysvaltojen toimesta, on se Israelin terroristivaltio näiden hyökkäysten jälkeen. Entä miten vastasi Yhdysvaltojen sionisti-petturi-hallitus ja valtamedia näihin Israelin hallituksen hyväksymiin sionistiterroristien sotatoimiin Yhdysvaltoja vastaan?

Vastaus: Ei edes puolikasta vastalausetta tai raivon purkausta sionistimediassamme. Yhdysvallat syyti pommien sijaan miljoonittain amerikkalaisten verorahoja Israeliin. Itse asiassa Yhdysvallat jatkoi pommien toimittamista Israelille miljardien edestä, jotta voisivat jatkaa terroritekojaan. Kymmenen vuotta operaatio Suzannahin jälkeen Israel käytti amerikkalaisten maksamia ja lähettämiä napalm-pommeja amerikkalaista USS Libertyä vastaan. Israel tappoi 34 ja haavoitti 174 amerikkalaista säälimättömässä yllätyshyökkäyksessä tunnuksettomilla israelilaisilla koneilla toisintona operaatio Suzannahin tavoitteille.

He toivoivat tappavansa kaikki amerikkalaiset laivalla ja syyttävänsä Egyptiä iskusta, mutta he epäonnistuivat siinäkin. Tuonkin sotatoimen Yhdysvaltojen media ja hallitus salasi. Kuitenkin muutama rohkea amerikkalainen, kuten kunnioitettu valtiosihteeri Dean Rusk ja Puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja amiraali Thomas Moore, sanoivat silloin ja koko elämänsä loppuun asti, että Israel hyökkäsi tietoisesti ja tarkoituksella USS Libertyn kimppuun.

Jos sionistien kontrolli Yhdysvalloista ei ole täydellinen, niin kertokaa ihmeessä, miten he pääsevät kuin koira veräjästä näistä kauheista terroriteoista itseään Yhdysvaltoja vastaan, vaikka Israel on joutunut pakon edessä ne tunnustamaan?

Miten voimme odottaa juutalaisvaltio Israelin jatkuvan terrorismin palestiinalaisia kohtaan tulevan raportoiduksi totuuden mukaisesti valtamediassa? Miten voimme odottaa sionistimedialta ja –hallitukselta, Ziobaman kaltaisilta sionistipettureilta, mitään muuta kuin kannustushuudon ”Israel käy vastaiskuun”?

Totuus on kuitenkin päivänselvä. Miten voisi mikään oikeasti vapaa ja riippumaton media jättää leimaamatta kansainvälisten journalistien pommittamisen Israelin toimesta terrorismiksi? Israel kuitenkin tunnusti tienneensä rakennusten olevan median käytössä ja että siellä olisi kansainvälisiä reporttereita.

Miten voi 1400 palestiinalaispakolaisen murha olla muuta kuin terroriteko? Nämä pakolaiset pakenivat Israelin 60 vuotta jatkunutta vainoa Gazassa, mutta heidät tapettiin Israelin viimeisessä hyökkäyksessä Gazaan. Puolet heistä oli naisia ja lapsia.

Vastauksen tähän kysymykseen taidatte jo tietää. Sionistiterroristit, rasistiset juutalaisen ylivallan tavoittelijat pitävät vallassaan paljon muutakin kuin Palestiinaa. He hallitsevat länsimaita. Monella tapaa he hallitsevat koko maailmaa sionistiglobalismillaan. Sionistien vallan verkosto mediassa, taloudessa ja hallinnossa estää miljoonia ihmisiä näkemästä, ketkä ovat todellisia terroristeja.

Tiedän, ketkä ovat todellisia terroristeja ja Jumalan nimeen toivon teidänkin nyt ymmärtävän. Kun näette totuuden, auttakaa lähettämällä tämä artikkeli ja muuta valaisevaa tietoa kaikille, jotka uskaltavat lukea asioista ja tarkistaa asioiden faktatiedot. Auttakaa meitä, jotka haluamme tuoda totuuden esiin ja taistella palestiinalaisten ja koko maailman puolesta sionistien uhkaa vastaan.

- David Duke

Alkuperäinen artikkeli: http://www.davidduke.com/?p=37130