No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

When Jews Rule The World

Brother Nathanael on syntynyt juutalaisena, saanut juutalaisen kasvatuksen, käynyt juutalaisia kouluja ja kääntynyt myöhemmin ortodoksikristityksi (hylännyt siis Talmudin Jumalan sanana). Kerron seuraavassa suomeksi, mitä Brother Nathanael videolla sanoo.

Aluksi Brother Nathanael kertoo juutalaisesta taustastaan ja siitä, kuinka hänelle juutalaisissa kouluissa opetettiin, että joskus juutalaiset hallitsevat maailmaa. Olipa nimityksenä “messiaaninen aika”, “maailmanrauhan aika” tms., kaikki tarkoitti sitä, että maailman ei-juutalaiset olisivat modernin juutalaisuuden alamaisuudessa.

Sitten Brother Nathanael kysyy, millaisia ovat juutalaisen kontrollin merkit ja enteet – mistä siis juutalaisvallan tunnistaa. Hän luettelee joitakin merkkejä, jotka osoittavat lopunajan tulleen (hän siis ilmoittaa juutalaisvallan tarkoittavan lopunaikaa, maailmanlopun aikaa):

Rahanluonti on juutalaisissa käsissä. Juutalainen yksityinen keskuspankki FED toimii maailman supervallan, USA:n, keskuspankkina, ja se hallitsee maailman supervallan rahaa. Tämä tarkoittaa sitä, että juutalaiset hallitsevat maailmaa.

Juutalaisten luja ote lainsäädännöstä on nielaisemassa USA:n perustuslain. Esimerkiksi juutalaisten (senaattori Carl Levinin johdolla) ajama NDAA-laki (National Defense Authorization Act) säätää, että USA:n armeija voi pidättää USA:n kansalaisia ilman oikeudenkäyntiä. Lisäksi juutalaiset (senaattori Dianne Feinsteinin johdolla) ovat ajaneet läpi lain, jonka mukaan siviililakeja voidaan panna toimeen armeijan voimatoimin. Tämä kaikki on vastoin USA:n perustuslakia. Tämäkin osoittaa juutalaisten olevan maailmanvallassa.

Joukkotiedotusvälineet ovat juutalaisten hallussa, ja tämä todistaa suoraan juutalaisvallan.

Juutalaiset ovat eturyhmiensä kautta tuoneet USA:n (ja lähes kaikkien muidenkin maiden) koulujen opetusohjelmiin homoseksuaalisuuden ja holokaustin (huijaus) opetuksen. Amerikan opettajaliitto on juutalaisessa johdossa. Brother Nathanael esittelee pari juutalaisten ei-juutalaisten lapsille suuntaamaa homo-opetuskirjaa, kirjan “Daddy’s Roommate” (“Isin huonekaveri”; kuvaa homojen yhteiselämää) ja kirjan “Daddy’s Wedding” (“Isin häät”; kuvaa homohäitä). Holokaustivalhetta opetetaan holokaustihuijari Elie Wieselin “Night”-kirjan avulla. Juutalaiset ovat siis saaneet otteeseensa nuorten mielet ja sielut, ja tämä osoittaa heidän olevan vallassa.

Kansainvälinen juutalainen finanssikapitaali on asettanut ei-juutalaisten maiden ja niiden keskuspankkien johtoon apureitaan (esim. Goldman Sachs on asettanut apureitaan Euroopan maiden ja EKP:n johtoon, esim. Mario Montin Italian pääministeriksi).

Brother Nathanael toteaa sitten, että useimpia tämä kaikki ei kiinnosta, kun pää on täynnä olutta, psyykenlääkkeitä ja urheiluviihdettä. Mutta niille, jotka ovat hereillä, yksi asia varma: JUUTALAISVALTA ON JO TÄÄLLÄ. 

Juutalaiset jotka omistavat median (suomenkielinen tekstitys)
– Veli Nathanael

 

Alkuperäinen video: http://www.youtube.com/watch?v=achqWKNL-qc