No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语

Ziobama paljastaa todellisen värinsä 3 päivää valintansa jälkeen

David Duke

Ziobama paljastaa todellisen värinsä 3 päivää valintansa jälkeen

Ennen vaaleja keskusteltiin paljon siitä, miten presidenttiehdokkaiden ulkomaanpolitiikka eroaisi käytännössä, erityisesti suhteessa sionistien kasvaneeseen valtaan Yhdysvalloissa. Vaikutti siltä, etteivät erot välttämättä olisi kovin suuret. Nyt, kun amerikkalaiset ovat todenneet Obaman olevan se parempi vaihtoehto, saattaa osoittautua hänen olevan sittenkin paljon huonompi vaihtoehto, huomioon ottaen Yhdysvaltojen järjettömät sodat Israelin puolesta, vastoin amerikkalaisten etuja.

Obama on esiintynyt julkisuudessa Romneyta enemmän rauhaa ja oikeudenmukaisuutta puolustavana ehdokkaana. Myös sionistien media on edistänyt valhetta, että Nobelin palkinnon voittanut tummaihoinen presidentti olisi Israelin vastainen. Täyttä potaskaa! Jopa sionistien omistama Chicago Tribune otsikoi: ”Obama: Ensimmäinen juutalainen presidentti!”

Obama on siis sionistien ilkeille suunnitelmille paljon tärkeämpi ja käyttökelpoisempi presidenttinä kuin kovan linjan sionistina pidetty Romney. Obama on paljon paremmassa asemassa haaliakseen tukea tuhoisalle ja rikolliselle hyökkäykselle Irania vastaan nojaten ydinaserikoksiin, joihin Iran on syytön, mutta Israel varmasti syyllinen. Hän on paljon paremmassa asemassa pettämään palestiinalaiset.

Yksi Obaman ensimmäisistä teoista vaalivoittonsa jälkeen oli asettaa laajoja ja ankaria pakotteita Irania vastaan. Seuraavaksi hän usutti amerikkalaisten sionistidelegaation YK:ssa estämään Palestiinan pienimmätkin yritykset itsenäisyyden tavoittelussa. Palestiinalaiset olivat pyytäneet vain tarkkailijan asemaa YK:ssa. Sen lisäksi, että Ziobama estää palestiinalaisten oikeuden omaan valtioon Israelin 64 vuotta jatkuneen etnisen puhdistuksen jälkeen, heitä ei hyväksytä edes tarkkailijan asemaan YK:ssa.

Tässä Sionistiglobalistien maailmassa ainoat, joille sallitaan oman perimätietonsa, kansallisuutensa ja koskemattomuutensa säilyttäminen, tulevat olemaan sionistien heimojohtajat: keskuspankkien, median ja viihteen sekä hallitusten johtajat. Tapa jolla palestiinalaisille ei sallita omaa valtiota, vapautta tai edes Palestiinan passia, on sama mitä he ovat suunnitelleet koko maailmalle. Heidän hallinnassaan muut kuin sionistit eivät saa mitään todellisia oikeuksia! Globalismi ei ole kansainvälistä yhteistyötä, rauhaa ja keskinäistä kunnioitusta. Se on sotaa, tyranniaa ja ihmisten luokittelua, eräänlaista talouden, politiikan ja median imperialismia sionistien taholta.

Obaman puhemies YK:ssa myös ylisti Israelin terroristitekoja suuressa keskitysleirissä, jota kutsutaan Gazaksi. Ziobama kehottaa YK:n diplomaatteja ylistämään sionistimurhaajia ja tuomitsemaan palestiinalaiset uhrit.

Toivon ja unelmoin siitä, että vielä jonain päivänä kaikki tämän maailman ihmiset omassa itsenäisyydessään ja vapaudessaan liittyisivät yhdessä vastustamaan uhkaa eurooppalaisille, aasialaisille, afrikkalaisille ja koko maailman kansoille: Sionistien imperialismia, joka yleisesti tunnetaan globalismina.

– David Duke

Alkuperäinen artikkeli: http://www.davidduke.com/?p=37103