No hate. No violence
Races? Only one Human race
United We Stand, Divided We Fall
Radio Islam
Know Your enemy!
No time to waste. Act now!
Tomorrow it will be too late

English

Franç.

Deutsch

عربي

Sven.

Español

Portug.

Italiano

Русск.

бълг.

Hrvat.

Češt.

Dansk

Suomi

Magyar

Neder.

Norsk

Polski

Rom.

Srpski

Slov.

Indon.

فارسی

Türkçe

日本語

汉语
Iran: Seuraava verilöyly on tulossa

Kevin Alfred Strom

American Dissident Voices - lähetys 08.1.2005


Amerikka on äärimmäisessä vaarassa kun hallitsematon Bushin hallitus aikoo laajentaa Israelin puolesta käymäänsä Lähi-idän sotaa uuteen maahan: Iraniin.

TIESITKÖ, että Yhdysvaltain hävittäjäkoneita, jotka on oletettavasti lähetetty tarkkailemaan ydinlaitoksia, on havaittu Iranin yllä, vielä senkin jälkeen kun kyseinen valtio on toistuvasti varoittanut heidän ilmatilansa loukkaamisen johtavan väkivaltaiseen vastaiskuun? Tiesitkö, että näille lennoille ei ole mitään tiedusteluun pohjautuvia perusteita, koska kehittynyt satelliittiteknologiamme antaa meille kaiken tarvitsemamme yksityiskohtaisen informaation Iranissa tapahtuvista asioista? (Ei tarvitse kuin katsoa nyt jo yleisesti saatavilla olevia satelliittikuvia -- joissa on todennäköisesti nähtävillä myös oma pihatiesi ja autosi -- huomataksesi, että ne kuvat, joita asevoimiemme tiedustelu saa avaruudesta, ovat erittäin yksityiskohtaisia). Irakin sodan tuhoisan lopputuloksen vanavedessä juutalaisen ylivallan kannattajat -- aivan kuten ennustimme viime vuonna -- liikehtii kohti laajempaa sotaa.
http://tinyurl.com/5ej83
http://tinyurl.com/579hb
http://www.space.com/news/ikonos_wtc_010912.html

Muistatteko “joukkotuhoaseet”? Muistatteko, kuinka irakilaisten piti heitellä kukkia sotilaidemme jalkoihin ja heittäytyä heidän jalkoihinsa kiitollisina siitä, että teimme heidän valtiostaan Amerikan "demokratian" mukaisen? Muistatteko, kuinka tämän Lähi-idän sodan piti tehdä Amerikasta turvallisempi maa terrorismin suhteen? Juutalaisen ylivallan kannattajat eivät ole pystyneet kesyttämään Irakia edes amerikkalaisten palvelijoidensa verellä, aivokapasiteetilla, lihaksilla ja rahoilla -- tai maailman edistyneimmällä aseteknologialla. Teknisesti sota voitettiin, mutta todellisuudessa hävittiin -- se on hävitty henkisesti, hävitty käytännöllisesti, hävitty kun mitataan hyötyä Amerikalle ja hävitty jopa kun tarkastellaan sionistien tavoitteita. Se hävittiin lähes jokaisella tavalla, joka mieleen tulee. Uuskonservatiivit, jotka unelmoivat juutalaisten mediamoguleiden ja suuryhtiöiden huijarimestareiden hallitsevan kesyjä islamilaisia äänestäjiä/kuluttajia, näyttävät törmänneen useampaan kuin muutamaan ongelmaan matkallaan huorataloon ja rahanlaskutaloon, vaikkakin monet amerikkalaiset ja irakilaiset ovat aivan varmasti löytäneet tiensä ruumishuoneelle ja köyhäintaloon.

Rohkaistuneina sätkynukkensa voitosta viimeisimmissä presidentinvaaleissa uuskonservatiivit aikovat yrittää korjata aiheuttamansa vahingon laajentamalla sotaa toiseen maahan, tällä kertaa Iraniin.

Vuonna 2003 kerroimme teille American Dissident Voices -lähetyksessä, että Irak tulee hajoamaan etnisten ja uskonnollisten linjojen mukaan -- ja tämä on juuri se, mitä parhaillaan tapahtuukin. Niin kutsutussa sunnikolmiossa sunnivähemmistö laittaa kaikki voimavaransa miehityksen vastustamiseen, eikä heidän heikkenemisestään ole mitään merkkejä. Lähes päivittäin jopa valvotun median on pakko raportoida toistuvista vastarintaliikkeen iskuista, antaen ilmi Bushin valheen siitä, että ”Saddamin pelko” tai Saddamin sotapäälliköt olivat ainoat asia, jokka ”pakottavat” ”Irakin kapinalliset”, kuten valvottu media haluaa heitä nimittää, vastustamaan Amerikan mahtia.
http://www.natvan.com/pub/2003/020103.txt
http://www.natvan.com/pub/2003/020803.txt
http://www.natvan.com/pub/2003/021503.txt
http://www.natvan.com/free-speech/fs0209b.html
http://www.natvan.com/adv/2003/11-15-03.html
http://www.natvan.com/pub/2003/041203.txt

Nyt vapauduttuaan maallisen/sunni -Saddamin vallasta shiialainen valtaväestö vastustaa valloittajia aivan yhtä paljon kuin sunnikapinallisetkin -- mutta he eivät yleisesti suorita pommi-iskuja, vaan suunnittelevat valtaavansa rauhanomaisesti maan poliittisen valtakoneiston.

Suurimmassa osassa Irakia shiiat ovat ylivoimainen enemmistö ja he saavat osakseen paljon sympatiaa heitä paljon suuremmasta naapuristaan, Iranin (shiialais-)islamilaiselta tasavallalta, joka yhtyy heidän mielipiteisiinsä. Koska Yhdysvaltojen miehitysjoukoilla on kädet täynnä taistelussa vastarintaa vastaan, he kiinnittävät hyvin vähän huomiota Iranin rajaan, joka on todennäköisesti vielä helpompi ylittää kuin Rio Grande.

Tiistaina puolustusministeri Colin Powell myönsi The Australianin artikkelissa, että shiiat tulevat hallitsemaan tulevia Irakin vaaleja -- yllätys yllätys, Colin, varsinkin kun sunnit pääosin boikotoivat niitä laittaen uskonsa mieluummin aseelliseen taisteluun itsenäisyyden puolesta. Ja, vaikka Powell yrittikin sen kieltää, iranilaisilla tulee olemaan merkittävä osa valtakoneistossa, joka niistä syntyy. The Australian raportoi:

“…jotkut Yhdysvaltain viranomaiset myöntävät, että hyvin vähän on tehtävissä Iranin vaikutuksen rajoittamiseksi Irakin politiikassa. He sanovat, että Iran on tarjonnut tukea kahdelle johtavalle shiiapuolueelle Yhdistyneessä Irakin liitossa, ryhmälle, jonka odotetaan hallitsevan 275-paikkaista parlamenttia. Teheranin tuki pitää sisällään arviolta 26 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria kampanjalahjoituksina shiiaehdokkaille, ainakin erään nimettömänä pysyvän valtion viranomaisen mukaan. Hän sanoi, että ainut merkittävä kysymys on nyt, kuinka lähelle Irania uusi Irakin hallitus kallistuu… Toisaalta toiset sanovat yhdysvaltalaisten voivan elää lisääntyneen Iranin vaikutusvallan kanssa Irakissa. ’Aikoinaan amerikkalaisten pahin painajainen saattoi olla se, että uskonnollisten fundamentalistien Bagdadissa oleva hallitus kehittäisi läheiset suhteet Iranin kanssa’, Institute of Peacen tutkija Jonathan Morrow sanoi. ’Mutta nyt Amerikan suurin painajainen on juuttua sunnien kapinaan joka ei lopu koskaan ja jonka tuloksena on loppumattomat amerikkalaisten kuolemat.’”
http://tinyurl.com//6q7fr

Tämä sota ei tule ikinä olemaan valkoisten amerikkalaisten voitto – mutta katsokaa, millainen Pyrrhoksen voitto se on ollut sen juutalaista ylivaltaa kannattaville sponsoreille! Jopa valtakoneiston lehdistö myöntää, että “Amerikan viranomaiset” ovat nyt valmiita tyytymään skenaarioon, joka olisi vain kuukausia sitten ollut “pahin painajaisemme”, koska se painajainen, jonka he ovat kehittäneet, on paljon pahempi.
http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=1150
http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=3987
http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=2054
http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=3805

Näyttää ilmeiseltä, että tässä vaiheessa suurella, vahvalla, antisionistisella, antiamerikkalaisella ja – Lähi-idän standardien mukaan -- teknologisesti edistyneellä Iranilla tulee olemaan paljon enemmän valtaa Lähi-idässä tästä eteenpäin. Ja se osa Irakista, joka ei ole Iranin hallinnassa, sunnikolmio, tulee olemaan aivan yhtä paljon juutalais-amerikkalaista akselia vastaan. Irakin sätkynukke-puolustusministeri Hazem Shaalan sanoo tylysti, että Iranin tavoite on hallita ja horjuttaa ”uutta Irakia”. Hänen mukaansa yli 1400 kilometriä pitkä rajal Irakin ja Iranin välillä tulee olemaan auki ja siellä on vain muutama tarkastuspiste. Iranin agentit toimivat aivan kuten toimisivat omalla maallaan: ”Keskustelu ei riitä Iranille. Iran tahtoo ottaa Irakin hallintaansa”.

(Voisin lisätä, että kun Irakin puolustusministeri Shaalan – mies, joka on ennenkaikkea miehittävän armeijan palkkalistoilla – sanoi tiistaina, että hän toivoi useimpien arabimaiden tuomitsevan "sekaantumisen ja aseelliset hyökkäykset, joita ohjataan Iranista ja Syyriasta" Irakissa, hänen täytyi vain vakuutella sitä Yhdysvaltain median kameroille, koska varmastikaan kukaan Irakissa ei voisi kuulla hänen sanojaan "sekaantumisesta" nauramatta hänen tekopyhyydelleen.)

Iran pyrkii luonnollisesti vain hyötymään mahdollisimman paljon tilanteesta, jonka juutalaisen ylivallan kannattajat loivat, sekä siitä sodasta, jolla nämä “muokkaavat” Lähi-itää. Mielipuolisessa ylimielisyydessään he kyllä muokkaavat Lähi-itää – mutta tulokset ovat täysin erilaiset, kuin mitä he suunnittelivat, ja sodan laajentaminen kolmanteen maahan on kaiketi ainut ”ratkaisu”, jonka he keksivät. Sellainen aggression ilmentymä sopii myös hyvin juutalaisen ylivallan kannattajien ainaisiin tapoihin pyrkiä tuhoamaan ja heikentämään alueen johtavaa ei-juutalaista kansaa huolimatta siitä, mikä kansa on kyseessä.

Kaikkein vaarallisinta amerikkalaisille juutalaisten pillipiipareiden seuraamisessa Iraniin on se tosiasia, että Iran ei ole vain paljon suurempi ja teknologisesti kehittyneempi maa kuin Irak, vaan Iran on myös poliittisesti ja uskonnollisesti paljon radikaalimpi vastustaja kuin maallikko-Irak. Jos olemme vakuuttuneita Irakin sitkeästä, rohkeasta ja kiihkeästä vastarinnasta, joka on jatkanut taistelua huonoista asetelmista huolimatta – kuvitelkaa, mitä iranilaiset voivat saada aikaan. Tämä maa, jonka kansalaiset, nuoret ja vanhat yhtälailla, menivät vapaaehtoisesti etulinjaan Iranin ja Irakin välisessä sodassa tuoden käärinliinansa mukanaan ja juoksivat tuhansittain itsemurhatehtävissä raivatakseen miinakenttiä, jotta heidän tankkinsa voisivat seurata.

Tämä on kansa, jonka johtaja Ajatollah Khamenei sanoi juuri keskiviikkona viestissään maansa Marttyyriopiskelijoiden 8. kongressissa: ”Islamilaisen tasavallan viholliset yrittävät häpäistä ja vähentää marttyyriuden arvoa ja jihad-kulttuuria nuorison ja varsinkin opiskelijoiden silmissä”. Iranin virallisen uutistoimiston mukaan Khamenei ”kehotti opiskelijoita jatkamaan jihad-kulttuurin ja marttyyriuden (kuolemista sen puolesta, johon uskoo) edistämistä keskuudessaan, sillä se on ’kansallisen voiman lähde ja puhdasoppisen jumalanpalvelemisen perusta”.
http://www.iranfocus.com/modules/news/article.php?storyid=1147
http://www.albawaba.com/en/news/178823

The World Tribune raportoi juuri nyt kun puhun, että Amerikan lentokoneet tekevät hyökkäyksiä Iranin ilmatilaan, mikä on vaarallinen provokaatio ja mistä juutalaisten hallitsema Yhdysvaltain valtamedia on aivan hiljaa:

“Iran on raportoinut Yhdysvaltain sotilaskoneiden ydinlaitosten ylilennoista lähellä Afganistanin ja Irakin rajoja. Iranin valtion hallitsema media sanoi, että Yhdysvaltain koneiden ylilennot on havaittu ydinlaitosten alueella, mukaanlukien Bushehrin laitos, joka on venäläisten rakentama. Joulukuun lopussa Teheran määräsi Iranin ilmavoimat ampumaan alas kaikki tunnistamattomat lentokoneet missä tahansa maan ilmatilassa, Middle East Newsline raportoi. Iranin viranomaiset syyttävät Yhdysvaltoja ja Israelia tiedustelulentojen suorittamisesta Iranin ilmatilassa. Iran on sijoittanut ilmatorjuntaohjuksia kaikkien tärkeiden ydinlaitosten läheisyyteen, mukaanlukien Bushehr. Toistaiseksi ei ole raportoitu, että Iran olisi ampunut ohjuksia Yhdysvaltojen tai Israelin sotilaskoneita kohti. Raportti kertoo Yhdysvaltojen tulleen Iranin ilmatilaan F-16 -hävittäjillä ja F/A-18 -hyökkäyskoneilla. Maanantaina Iranilainen sanomalehti Aftab kertoi Yhdysvaltain hyökkäyskoneen ilmaantuneen Iranin ilmatilaan tammikuun 1. päivänä…”
http://tinyurl.com/65brx

Saanen lisätä, että hyökkäyskoneet tuskin ovat U-2 vakoilukoneita, eikä niitä ole pääasiallisesti suunniteltu valokuvaamiseen! Riippumaton radiojuontaja ja National Vanguardin kommentaattori Hal Turner sanoi keskiviikkona, että Yhdysvaltain hallitus saattaa yrittää luoda uuden 9-11/Pearl Harbour -tyyppisen tapahtuman saadakseen Amerikan kansalaiset puolelleen sodan julistamisessa Iraniin:

“Jos ette ole vielä keksineet sitä, niin se porukka, joka hallitsee Bushia, luo tilanteen sopivaksi sotilaalliselle yhteenotolle Iranin kanssa. Heillä ei ole ollut paljoa menestystä paukuttaessaan sotarumpuja Iraniin hyökkäämiselle käyttäen retoriikkaa ’joukkotuhoaseista’ -- koska Bushin hallitus menetti kaiken luottamuksensa valehdellessaan niistä Irakissa. Koska valhe joukkotuhoaseista on nyt hyödytön, täytyy meidän luoda tragedia, joka oikeuttaa sotaan. Näin minä uskon sen tapahtuvan:

Yhdysvallat tulee jatkamaan sotilaskoneidensa lähettämistä Iranin ilmatilaan. He kertovat lentäjille, että tarvitsemme tiedustelutietoja Iranin ’pahoista, ilkeistä muslimeista’. Mutta tehtävät -- ja niiden tarkoitukset -- ovat osa suurta petosta.

Me emme tarvitse tiedustelulentoja, koska vakoilusatelliittimme ovat jo hankkineet kaiken sen tiedon, jonka tarvitsemme. Lentäjiä käytetään tykinruokana selkkauksen luomiseen. Koko suunnitelma on ansa ja Iran tulee astumaan suoraan siihen.

Iran on määrännyt ilmavoimansa keskeyttämään kaikki tunkeutumiset ja ampumaan kaikki tunkeilevat koneet alas. Vaikka koneemme ovat paljon kehittyneempiä kuin Iranin, on olemassa pieni mahdollisuus, että he saavat tapettua yhden tai useamman lentäjistämme. Se on juuri sellainen tragedia, jonka hallitus haluaa!

Kun Yhdysvaltojen hyökkäyskone on pudotettu, Bushin hallitus tulee olemaan julkisesti raivoissaan. He tulevat väittämään, että kone teki pienen, tahattoman ohjausvirheen ja oli poistumassa Iranista, mutta ’sivistymättömät, hullut iranilaiset’ hyökkäsivät raa’asti. Ottaen huomioon valheet, joita tämä hallitus on levittänyt, on myös täysin mahdollista, että he yksinkertaisesti valehtelevat koko jutun ja väittävät, että kone ei ollut edes Iranin ilmatilassa.

Joka tapauksessa Yhdysvaltain media tulee jankuttamaan ’raa'asta, oikeuttamattomasta hyökkäyksestä’. …Sota Iranin kanssa tulee silloin olemaan todellisempi, koska huomattava osa Amerikan kansalaisista tulee tukemaan sitä…”
http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=4431

Mitä Iran aikoo tehdä tietäessään teurastuksen olevan alkamassa? Kehotan teitä lukemaan Hal Turnerin artikkelin osoitteessa NationalVanguard.org, jossa hän esittää yhden pelottavan skenaarion. Aikovatko he iskeä Washingtonin hermokeskuksiin tutkien alapuolella lentävin konein, jotka salakuljetetaan maahan? Aikovatko he myrkyttää suuren kaupungin vesivarannot? Aikovatko he päästää tappavaa myrkkykaasua tiheästi asuttuun paikkaan? Aikovatko salkkupommein aseistautuneet agentit levitä maahamme vartioimattomalta etelärajaltamme? En tiedä, mutta uskon, että heidän vastaiskunsa tulee olemaan dramaattinen ja yllättävä. Uskon, että tuhansia amerikkalaisia tulee kuolemaan, paljon enemmän kuin mitä kuoli 9.11.2001. Iranilla ei ole mahdollisuuksia aloittaa varsinaista maasotaa Pohjois-Amerikassa, mutta uskon, että -- toisin kuin Irakissa -- Iranilla voi hyvin olla älykkyyttä ja kykyä luoda, tavoilla joita en voi ennustaa, sarja tuhoisia iskuja Yhdysvaltoihin. Ja uskon sen olevan uuden maailmansodan alku, sodan, jossa maamme, Amerikka, ei tule olemaan enkelten puolella; sodan, jossa tulemme jatkamaan rotumurhaaja-sionistien sotakoneen tilausnyrkkinä ja verisenä saappaana; sota, jossa amerikkalaiset tulevat maksamaan kovan hinnan piittaamattomuudestaan ja vieraalle vallalle alistumisestaan.

Ja se voi hyvin olla sota, jossa Venäjä on pakotettu toimimaan jokerikortterina: jos se päättää -- huolimatta omista ongelmistaan muslimimaailman kanssa -- puoltaa itsemääräämisoikeutta ja kansallista suvereniteettia juutalaisen ylivallan kannattajien kansainvälisiä tavoitteita vastaan, silloin seuraava maailmansota voi hyvinkin olla yksi radikaaleimmista asioiden uudelleenjärjestämisistä Pohjois-Amerikassa. Meidän ”eurooppalaiset liittolaisemme” ovat jo nyt saaneet tarpeekseen uuskonservatiivien sodasta kynnyksellään. Jo nyt he näkevät juutalaisen ylivallan kannattajat lähes mielenvikaisina yllyttäjinä, joka ovat suurin uhka maailmanrauhalle ja vakaudelle. Kun heidän ”tukensa” on lähes olematonta, mikä olisi heidän tukensa yllätyshyökkäykselle Iraniin, varsinkin jos ydinasein varustautunut Venäjä vaatii jättämään islamilaisen tasavallan rauhaan?

Iranin armeija on ollut valmiustilassa puolustaakseen ydinlaitoksiaan joulukuusta asti, ja mikä merkittävintä – Iran on pyytänyt Venäjältä apua suojellakseen itseään amerikkalais-israelilaiselta hyökkäykseltä, tarkemmin sanoen aloittanut neuvottelut ostaakseen kehittyneitä venäläisiä lentokoneita. Venäjä on myös yhteistyössä islamilaisen tasavallan kanssa avaruus-, satelliitti- ja ydinvoimaprojekteissa. Venäjä ja Iran ovat jopa yhdistämässä sähköverkkojaan. Myös merkittävää on tuore Sergei Miranovin, Venäjän parlamentin ylähuoneen puhemiehen, lausunto, jossa hän sanoi viime kuussa, että “mikään ulkopuolinen paine ei pysty vähentämään Venäjän ja Iranin yhteistyötä” ja että “Venäjällä ja Iranilla on yhtenevät näkemykset suurista kansainvälisistä asioista… esimerkkinä rauhan ja vakauden palauttaminen Lähi-itään…”
http://tinyurl.com/3mpbk
http://www.geostrategy-direct.com/geostrategy%2Ddirect
http://www.iranian.ws/iran_news/publish/article_5172.shtml
http://www.iranian.ws/iran_news/publish/article_5003.shtml
http://tinyurl.com/6y9xy
http://www.iranian.ws/iran_news/publish/article_4861.shtml

Israelin tiedustelu- ja murhavirasto Mossad on hyvin tietoinen siitä, että suurempi konflikti on tulossa: tiistaina se pyysi kaksinkertaistamaan budjettinsa “Iranin tilanteen” valossa, Agence France Pressen mukaan. Samassa raportissa se sanoo, että ”mahdollisesta Israelin-USA:n -hyökkäyksestä Iranin ydinlaitoksiin on raportoitu amerikkalaisissa, arabi- ja israelilaisissa sanomalehdissä viime kuukausina. Washington ja Israel ovat julkisesti kieltäneet kaikki sen suuntaiset suunnitelmat. http://tinyurl.com/6kzjz

Valkoisten amerikkalaisten ja eurooppalaisten elämät, jotka on menetetty lopullisesti petollisen Israelin valtion puolustamisessa, ja meidän kansamme vaurauden tuhlaaminen tuon kelvottoman syyn vuoksi ovat tragedioita, joita ei voi mitata ja jotka lähes ylittävät sietokyvyn. Mutta tragediat, joita olemme kohdanneet, eivät ole mitään – mitään – verrattuna siihen, mitä tulemme kokemaan, jos sallimme juutalaista ylivaltaa kannattavien yllyttäjien laajentaa sotaansa Iranin islamilaiseen tasavaltaan.

National Alliance vastustaa aggressiivisen, monirotuisen Islamin Yhdysvaltoihin ja muihin länsimaihin tunkeutumista. Mutta oman rotumme ja kulttuurimme suojelemisen ja tähän tarvittavien puolustustoimien ulkopuolella meillä ei ole mitään muslimeita vastaan, jotka pysyvät omassa maassaan. Meillä ei ole mitään tarvetta häiritä heidän itsenäisyyttään ja rauhaansa. Meillä ei ole mitään saavutettavaa sionistien tuhoon tuomitusta projektista Palestiinassa. Meidän ei tulisi rahoittaa sitä; meidän ei tulisi puolustaa sitä. Ei ainoastaan siksi, että Israel ja juutalaisten mahti ei ole maailmansodan arvoinen -- he eivät itse asiassa ole minkään arvoisia meille. He ovat uhka. Kaikki ylelliset huvilat Tel Avivissa, kaikki roskaosakkeet ja huijarikirjanpitäjät, kaikki AIPAC:in lobbarit ja vakoojat, kaikki Mossadin palkkamurhaajat, kaikki uuskonservatiiviset valehtelijat ja Fox Newsin huijarit, jotka johdattivat meidät tähän verilöylyyn, eivät ole yhdenkään pisaran lasteni verta arvoisia. He eivät ole kourallisenkaan arvoinen siitä jauheesta, jota miljoonat nuoret miehet, kiitos George Bushille, haluavat kipeästi toimittaa heille henkilökohtaisesti.

Ellemme me valkoiset amerikkalaiset voi saada hallitusta ja Bushia ympäröiviä sionistirikollisia hallintaamme, olen erittäin peloissani, että muut hallitsee heitä puolestamme – ja se olisi kauhistuttava, kauhistuttava isku viattomille. Tehkäämme kaikkemme sen estämiseksi. Ennaltaehkäiskäämme kaikki tämä ja panostakaamme kaikkemme National Alliancen tärkeään yhteisön ja tietoisuuden rakentamiseen.